Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-25@11:58:44 GMT

چطور فرزندان آموزش آنلاین ایمن داشته باشند؟

تاریخ انتشار: ۵ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۳۰۹۲۰

چطور فرزندان آموزش آنلاین ایمن داشته باشند؟

آموزش هم مانند سایر ابعاد زندگی با پیشرفت تکنولوژی شکل تازه‌ای به خود می‌گیرد، در سال‌های گذشته آموزش را فقط به صورت حضور در کلاس‌های درس می‌دانستیم، اما با پیشرفت تکنولوژی، فیلم‌های آموزشی آموزش آنلاین و مجازی در ایران و جهان فراگیر شدند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، کسب دیدگاه‌های مختلف و یادگیری فرهنگ‌های متفاوت نیز به مهارت‌های تفکر دانش‌آموزان کمک می‌کند و این خود اهمیت آموزش آنلاین را برای دانش‌آموزان برجسته می‌کند زیرا می‌تواند دریچه‌ای به روی فرصت‌های جدید باز کند و به آنها کمک کند مهارت‌هایی را کسب کنند تا در آینده شغلی خود به آنها کمک خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از مزایای آموزش آنلاین این است که می‌تواند دانش‌آموزان و معلمان را در سراسر جهان به هم متصل کند. با آموزش سنتی، مکان تعیین می‌کند که در چه کلاس‌هایی می‌توانید ثبت‌نام کنید اما در مورد آموزش آنلاین این طور نیست، افراد می‌توانند برای کلاس‌های مختلف در سراسر جهان ثبت‌نام کنید و با افراد دیگر در سراسر جهان ارتباط برقرار کنید.

در حقیقت پیشرفت تکنولوژی و بهبود تجربه کاربری، محبوبیت آموزش آنلاین نیز افزایش یافته است، ثابت شده آموزش آنلاین یک روش موفقیت‌آمیز برای یادگیری است و در مقایسه با آموزش سنتی از چند مزیت متفاوت برخوردار است، این نوع آموزش اگرچه مفید و تأثیرگذار است اما چالش‌های خاصی نیز به همراه دارد.

حواشی آموزش مجازی برای دانش‌آموزان و والدین

نهاد اصلی تحول در جامعه آموزش‌وپرورش است و کانون اصلی این تحول مدرسه است و کارگزار اصلی تحول نیز معلمان هستند. مدرسه محل آموزش و آماده شدن انسان‌ها در جامعه است که در آن روابط اجتماعی و رفاقت‌ها ایجاد می‌شود اما در کرونا با تعطیلی فیزیکی مدارس، خلاء این آموزش‌ها و تمرینات در زندگی فرزندان جامعه قابل مشاهده است.

دو سال از همه‌گیری ویروس کرونا و حضور نیافتن دانش‌آموزان در مدارس و کلاس درس می‌گذرد، افت تحصیلی، وابستگی بیشتر به والدین به‌جای نظام آموزشی و بروز ناهنجاری‌های اجتماعی در دانش‌آموزان از حواشی آموزش مجازی است اما در این میان نگرانی والدین از سلامت فرزندان و نگرانی مسئولان از تبعات آینده آموزش مجازی برای نظام تعلیم و تربیت هر دو بجا و منطقی است.

در واقع سختی تحصیل مجازی و تبعات آن برای دانش‌آموزان امری بسیار مهم است و از طرفی ضعف در فراگیری دانش و مهارت کافی، نبود تمرکز کافی در محیط خانه و دوری از شور و نشاط حضور در مدرسه برای دانش آموزان، می‌تواند در بلندمدت مشکلاتی را برای دانش‌آموزان و کودکان و نوجوانان به همراه داشته باشد، نگرانی والدین از سلامت فرزندانشان و نگرانی مسئولان از تبعات آینده آموزش مجازی برای نظام تعلیم و تربیت کشور منطقی است.

محققان حوزه روانشناسی تاکید دارند یادگیری از طریق تعامل جمعی بهترین شیوه مؤثر در ارتقای مهارت‌های فردی، اجتماعی است، افت مشکلات یادگیری دانش‌آموزان نوجوان در دوران شیوع کرونا را باید درک کرد، ولی این موضوع نباید توجیهی بر تلاش نکردن و یا کم کاری والدین و مربیان در امر یادگیری دانش‌آموزان شود، کمک به نوجوان برای کنار آمدن با استرس کلاس‌های مجازی چالش‌برانگیز است، بااین‌حال، روش‌هایی وجود دارد که والدین می‌توانند به نوجوان خود کمک کنند تا از پس این کار برآید و به طور امن از فضای مجازی بهرمند شود.

استفاده زیاد از موبایل و تبلت چه تأثیراتی دارد؟

یکی از مهم‌ترین الزامات شرکت در کلاس‌های آنلاین استفاده از موبایل، تبلت و لپ‌تاپ است، دانش‌آموزان بسته به نیاز خود از یکی از این وسایل استفاده می‌کنند. کودکان و نوجوانان در سنینی هستند که بدن حساس‌تری دارند و احتمال آسیب به چشم‌ها، مهره‌های گردن و کمر و عضلات در آن‌ها بیشتر از بزرگسالان است. به همین علت ممکن است در سنین بالاتر دچار مشکلات شدیدی شوند.

ممکن است خیلی از دانش‌آموزان به شیوه‌ی درستی پشت میز ننشینند یا هنگام نوشتن مطالب درسی از روی موبایل یا تبلت دچار حواس‌پرتی شوند. به مرور زمان ممکن است مشکلاتی در تمرکز و قوه خلاقیت دانش‌آموزان، با توجه به این شرایط به وجود آید. نکته‌ی مهم دیگر زمان امتحانات دانش‌آموزان است. ممکن است بعضی از آن‌ها در امتحانات خود تقلب نمایند که در طی زمان به یک عادت برای آن‌ها تبدیل شود.

آموزش مجازی و کم تحرکی

با آغاز پاندمی کرونا و تغییر فرآیند آموزش به شکل آموزش مجازی، مدارس ناچار به حذف یک سری از فعالیت‌ها شدند، به عنوان مثال دانش‌آموزان نمی‌توانستند درس ورزش خود را به صورت غیرحضوری و آنلاین داشته باشند. معمولاً زنگ ورزش زمان مورد علاقه‌ی دانش‌آموزان است و با حذف شدن آن کودکان و نوجوانان شور و نشاط پیشین خود را از دست می‌دهند و دچار کم تحرکی می‌شوند.

دانش‌آموزان در زمان حضور در مدرسه و بازی با همسن و سالان خود به میزان خوبی تحرک دارند. اما در شرایط کنونی که نیاز است تا کودکان و نوجوانان برای مراقبت از خود در خانه بمانند، معمولاً تحرک بسیار کمی دارند. غالباً در طی آموزش مجازی که چند ساعت نیز به طول می‌انجامد، دانش‌آموزان باید پشت سیستم خود آنلاین باشند و در این زمان‌ها تحرکی ندارند. متأسفانه ممکن است این روند برای آن‌ها به عادت تبدیل شود و به مرور زمان کم تحرک‌تر از قبل شوند.

یکی از نتایج زیان‌بار کم تحرکی چاقی است، کودکان و نوجوانان در سن رشد هستند و تحرک مناسب می‌تواند این روند را بهبود بخشد. اما این شرایط می‌تواند باعث چاقی آن‌ها شده و در آینده مشکلات بیشتری را نیز برایشان به وجود آورد، والدین دانش‌آموزان باید توجه ویژه‌ای به میزان تحرک و ورزش کردن فرزند خود داشته باشید.

هشدارهای پلیس برای آموزش آنلاین ایمن

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا هشدارهایی را درباره استفاده کودکان و دانش‌آموزان از نرم‌افزارهای آموزش آنلاین هشدار داده است عمده‌ترین بستر آموزش مجازی برای کودکان در نرم افزار «شاد» است، در همین راستا نیز لازم است که کودکان و صدالبته والدین آنها یکسری هشدارها و نکات را مدنظر قرار دهند. والدین باید بدانند که در آمورش مجازی کودکان حداقل سه اقدام اساسی را باید انجام دهند، اولین اقدام تهیه یک اینترنت مناسب برای کودکان است، خوشبختانه سیم‌کارت‌های کودک وجود دارد که والدین می‌توانند از آنها استفاده کنند و سومین اقدام نیز عدم نصب فیلترشکن بر روی تلفن همراه، تبلت یا لپ‌تاپ دانش آموزان است.

سرهنگ علی محمد رجبی تاکید دارد نصب برنامه شاد از منابع معتبر است و اصلی‌ترین بستری که کودکان برای آموزش مجازی از آن استفاده می‌کنند، لازم است که ابتدا این نرم‌افزار از سایت معتبر شاد یا عرضه‌کنندگان مجاز و داخلی نرم‌افزار نصب شود. اخیراً مجرمان سایبری، برنامه‌های جعلی شاد را در فضای مجازی انتشار داده‌اند و با تبلیغات گسترده در کانال‌ها و گروه‌های شبکه‌های‌اجتماعی، دانش‌آموزان را به نصب نرم‌افزار جعلی شاد تشویق می‌کنند،

وی گفته است بنابراین دانش‌آموزان، مربیان و والدین عزیز باید بیش از گذشته مراقب بوده و توصیه‌های ایمنی را به دانش‌آموزان یادآوری کنند. بهتر است تا والدین خودشان بر نصب نرم افزار از منابع رسمی اقدام کرده و نرم افزار «شاد» را از طریق وزارت آموزش و پرورش یا تنها از مارکت‌های معتبر و داخلی دریافت و نصب کنند.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا اعلام کرده است باید به تبلیغات صورت گرفته و اعمال تخفیف‌های مختلف در مورد «شاد» توجه شود، برای نصب و به‌روزرسانی برنامه شاد نیازی به پرداخت وجه نیست، پس اگر والدین با چنین درخواستی روبه‌رو شدند باید بدانند که شرکت ارائه دهنده جعلی است و باید نرم‌افزار را از منابع معتبر نصب کنند.

به‌روزرسانی «شاد» هزینه ندارد

همچنین به منظور ارتقای بهره‌وری و امنیت نرم‌افزار نیز لازم است که نسخه‌های این نرم‌افزار به‌روزرسانی شود. نکته دیگر انتخاب رمز عبور مناسب و مطمئن برای این نرم‌افزار است. انتخاب رمزهای قابل حدس نظیر نام و نام خانوادگی دانش‌آموز، تاریخ تولد، شماره شناسنامه یا مواردی مانند ۱۲۳۴۵ به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود.

وی تاکید دارد به‌روزرسانی «شاد» نیاز به پرداخت هزینه ندارد، نرم افزار آموزشی «شاد» یک پیام‌رسان رایگان و آموزشی است که وزارت آموزش و پرورش برای انجام هرچه بهتر آموزش‌های مدارس به صورت آنلاین در ایام کرونا در نظر گرفته است. این برنامه کاملاً رایگان است.، برای مراقبت از هک شدن اکانت نرم افزار «شاد» نیز شهروندان دقت کنند در مواردی دیده شده افراد سودجو تحت عناوینی مانند پشتیبان شاد به کاربران پیام داده و از آنان می‌خواهند که کد فعال سازی را برایشان ارسال کنند. این افراد بهانه‌های مختلفی را برای دریافت کند مطرح می‌کنند اما لازم است دانش آموزان و والدین بدانند که اولاً تمام اکانت‌های رسمی شاد دارای تیک آبی هستند و ثانیاً هیچ یک از این اکانت‌ها درخواستی برای کد تأیید ندارند.

وی نسبت به استفاده از دیگر نرم افزارها برای آموزش مجازی و آنلاین از سوی برخی از مدارس نیز هشدار داد و گفت: متأسفانه همچنان برخی از مدارس و معلم‌ها از پیام‌رسانی به غیر از "شاد" استفاده می‌کنند. از جمله این نرم افزارها می‌توان به واتساپ اشاره کرد. مدیران مدارس باید توجه کنند دانش‌آموزان را به سمت پیام‌رسان‌های دیگر و به خصوص واتساپ هدایت نکنند، چرا که در این نرم‌افزار حریم خصوصی کاربران رعایت نشده و شماره تلفن در معرض دسترس همگان قرار دارد.

راهکارهایی برای ایجاد اینترنت ایمن برای دانش آموزان

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا در مورد استفاده برخی از مدارس ازمحیط‌های آموزشی دیگر گفته است در این شرایط ممکن است افراد مزاحم وارد کلاس شده و اقدام به توهین به معلمان و دانش آموزان کنند. توصیه جدی ما به مدارسی که از بسترهای آموزش مجازی برخط استفاده می‌کنند این است که مراقبت کنند و احراز هویت را انجام دهند.

پیام‌رسان «شاد» قابلیت نصب روی چند دستگاه را دارد، گفت: به همین دلیل نیز و والدین می‌توانند همزمان روی موبایل خودشان هم این نرم‌افزار را نصب کنند و از تعاملات که از سوی فرزندشان انجام می‌شود، مراقبت کنند. والدین حتماً با فرزندان خود صحبت کنند و درباره امنیت در این فضا، اطلاعاتی را به آنان بدهند، این صحبت باید در یک فرآیند مستمر تعریف شود.

وی می‌توان فضای اینترنت را برای کودکان و دانش‌آموزان ایمن نگه داشت، این روزها استفاده از اینترنت جزو جدایی‌ناپذیری برای همه دانش‌آموزان شده است. عدم نصب فیلتر شکن، قفل کردن شبکه‌های اجتماعی، آرشیو گروه‌های نامناسب سنی، گفت‌وگوی صمیمانه والدین و کودکان درباره چالش‌ها، نصب برنامه‌های نظارتی از سوی والدین، زمانبندی استفاده از اینترنت، پرهیز از برخورد تند و افراطی در صورت اشتباه، اجتناب از تذکر پی‌درپی و سرزنش کودکان از جمله این راهکارها محسوب می‌شود.

بهترین استفاده را از آموزش مجازی داشته باشید

مطالعات نشان می‌دهند مهم‌ترین چیز در این شرایط مدیریت صحیح و کنترل است تا آسیب کمتری به شما و فرزندتان وارد شود. باید شرایط را به گونه‌ای فراهم کنید تا فرزند شما بهترین استفاده را از آموزش‌های مجازی داشته باشد. این روند ممکن است موجب بی‌حوصله شدن فرزندتان شود که باید با توجه به ویژگی‌های شخصیتی او راهکار مناسبی اتخاذ کنند.

آموزش مجازی باعث کم تحرکی در کودکان و نوجوانان می‌شود، والدین باید توجه کافی را به این مسئله داشته باشند و بیش از پیش به ورزش و تغذیه فرزند خود اهمیت دهند. هم‌چنین سعی کنید ارتباط خود را با معلمان او حفظ کنید و در جریان روند تحصیلی فرزند خود قرار گیرید تا بتواند با حفظ سلامتی و بهترین نتیجه از شرایط اپیدمی عبور کنید.

کد خبر 551217

منبع: ایمنا

کلیدواژه: آموزش مجازی امنیت فضای مجازی کرونا و آموزش آنلاین دانش آموزان آموزش آنلاین و غیرحضوری امنیت امنیت سایبری آسیب های فضای مجازی کاربران فضای مجازی معایب آموزش آنلاین رفتار والدين نیروی امنیت سایبری تهدید سایبری فضای مجازی تهدیدات فضای مجازی فرزند پروری نگرانی والدین هشدار پلیس فتا برخورد پلیس فتا شبکه شاد مجرمان سایبری تکنولوژی موبایل تبلت آموزش آنلاین و مشکلات خانواده ها کم تحرکی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق کودکان و نوجوانان برای دانش آموزان آموزش مجازی استفاده می کنند دانش آموزان نرم افزار آموزش آنلاین کم تحرکی کم تحرک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۰۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرتناقض‌ترین سن کودک کدام است؟

آفتاب‌‌نیوز :

در این بازه سنی والدین با احساسات متنوعی سر و کار خواهند داشت. چالش اصلی کودکان 3 تا 4 ساله، افزایش کنترل خود روی عواطف فردی و ارتقا سطح استقلال به شمار می رود.

 در واقع استقلال برای یک کودک 3 تا 4 ساله مایه مباهات است و حرف اول و آخر را برای وی می‌زند. پدران و مادران کودکان 3 ساله باید به نکات مختلفی توجه کنند. به عنوان نمونه کودک در این سن تمایل زیادی به همکاری و انجام تمام و کمال مسئولیت‌هایی خواهد داشت که گمان می‌کند از پس آنها بر می‌آید. با این حال والدین نباید انتظار همکاری مداوم را از فرزند خود داشته باشند و لازم است کمی واقع گرا باشند.

علاوه بر موارد فوق، کودکان پس از 3 سالگی شروع به درک روابط علت و معلولی خواهند کرد. برای مثال آنها به مرور زمان متوجه می‌شوند که پیامد شیطنت‌های کنترل نشده، تنبیه و یا حذف یک سری از امتیازات خواهد بود.

وی همچنین در می‌یابد که رفتاهای خوب با تشویق و تایید همه جانبه شما همراه می‌شوند. بدخلقی‌های مقطعی و واکنش‌های شدید رفتاری همچنان در این بازه سنی طبیعی و شایع هستند و حتی ممکن است با غر زدن‌های مکرر روزانه نیز روبه‌رو شوید. اما در مجموع کودک به توانایی بهتری در راستای مدیریت نا امیدی، ناراحتی و احساس خشم و عصبانیت خود دست خواهد یافت.

آنها در عین حال با چالشی جدی برای کنترل صحیح خشم و اضطراب مواجه خواهند بود. گاهی اوقات همین موضوع می‌تواند بر قابلیت‌های اجتماعی و مهارت‌های عاطفی فرزندان خردسال تاثیرگذار باشد. با مرور سریع تمامی نکات نام برده می‌توان به راحتی به این نتیجه رسید که تنبیه کودکان 3 الی 4 ساله همانند سایر رده‌های سنی چه به صورت فیزیکی و چه کلامی دستاورد مطلوبی به دنبال نخواهد داشت.

راهبردهای تربیتی و تنبیهی پیشنهادی برای کودک

 یکی از مهم‌ترین استراتژی‌های مورد استفاده در خصوص کودکان 3 الی 4 ساله، مشارکت دادن آنها در کمک به انجام امور داخلی خانه یا تعریف یک سری مسئولیت‌های مشخص به شمار می‌رود. این وظایف باید تناسبی منطقی با شرایط سنی فرزندان داشته باشند و بتوانند در توسعه یکی از مهارت‌های زندگی یا آموزش نکته‌ای ویژه به کودک نقش اساسی ایفا کنند.

البته گفتنی است که نباید به هیچ عنوان کودک را به واسطه عدم پیگیری درخواست مطرح شده از جانب شما و همکاری لازم مجازات کنید. کار مورد نظر را با زبانی ساده به فرزندتان توضیح دهید و از سعی و تلاش وی برای انجام صحیح آن قدردانی به عمل آورید.

به تکرار و الگو سازی رفتار خوب بپردازید و تا جایی که می‌توانید فرزندتان را مورد تعریف و تمجید قرار دهید. لازم به ذکر است که استفاده از رویکردهای مفرح مانند بازی، قدرت بیشتری در القای الگوهای رفتاری و گفتاری مطلوب در فرزندان خواهد داشت. مثلا می توانید آهنگ مورد علاقه فرزند خود و یا آهنگی دلنشین پخش کنید و از او بخواهید تا پیش از اتمام آن، حداقل 3 مورد از مسئولیت‌های خود را انجام دهد.

اگر به سیستم‌های تشویقی و تنبیهی معتقد هستید، پیامدهای مورد نظر برای رفتارهای اشتباه فرزندان را به صورت مختصر و مفید اجرا کنید و از رویکردهای افراطی به شدت بپرهیزید. برای مثال یک کودک 3 ساله به اندازی بالغ شده است که بتواند تکنیک گوشه نشانی را برای مدت زمانی در حدود 3 دقیقه تحمل کند. توصیه می‌شود در صورت امکان به جای استفاده از سیستم های تنبیهی مانند تکنیک گوشه نشانی، از مسیر پیشگیری مشکلات را پیش از وقوع آنها برطرف کنید.

رفتارهای ممنوع برای والدین

از آن جایی که مهارت‌های شناختی کودکان با فرا رسیدن 3 سالگی دستخوش پیشرفت قابل ملاحظه‌ای می‌شود، اعمال خشونت و تنبیه فیزیکی یا کلامی فرزندان تبعات جبران ناپذیری در آینده آنها خواهد داشت. آسیب به کودکان خصوصا در اشکال جسمانی، به آنها می‌آموزد که چنین رفتارهایی کاملا عادی هستند و خودشان هم می‌توانند در صورت صلاح دید به افراد ضعیف تر زورگویی کنند. والدین باید به طور جدی محتوایی که به فرزند خود آموزش می دهند را بررسی و تجزیه و تحلیل کنند.

در برخی از موارد ممکن است کودک به هیچ عنوان صحبت‌های والدین را گوش ندهد و لجبازی بیشتری از خود نشان دهد. در چنین شرایطی معمولا والدین دچار خشم و عصبانیت می شوند و سعی می کنند با سخن‌رانی‌های طولانی فرزندان را متقاعد سازند. این در حالی است که توصیه می‌شود والدین تا جای امکان از چنین گفت‌وگ‌های دو طرفه و مخربی دوری کنند.

اگر فرزندتان بر منطق خود پافشاری می‌کند و درخواست‌های شما را جدی نمی‌گیرد، بهتر است از عبارات کوتاه استفاده کنید. به بیان دیگر تنها 1 یا 2 کلمه مناسب با بار مفهومی لازم برای تفهیم کودک 3 ساله شما کافی خواهند بود تا وی را از لجاجت مقطعی ناشی از تنش ایجاد شده جدا کنند.

یکی دیگر از مشکلات عمده پدران و مادران در برخورد با کودکان خردسال (3 سالگی به بعد)، عدم وجود صبر و بردباری کافی محسوب می شود. از آن جایی که مغز کودکان همچنان قابلیت دریافت اطلاعات و تجزیه و تحلیل بسیار سریع آنها را ندارد، شاید لازم باشد درخواست خود را چندین بار برای آنها تکرار کنید. تحمل بالا در این مسیر نه تنها ضروری است، بلکه باید تبدیل به یکی از عادات اصلی والدین شود.

در میان موارد مذکور شماری از والدین را نیز می‌توان مثال زد که توجه چندانی به حالات چهره، لحن صدا و هم سطحی فیزیکی با فرزندان خود ندارند. از جمله اصلی‌ترین نشانه‌های احترام والدین به فرزندان، نشستن و یا خم شدن هنگام گفت وگو با کودک محسوب می‌شود. اگر می‌خواهید صحبت شما بیشترین تاثیر ممکن را بر فرزندتان داشته باشد، باید به این موارد جزئی توجه کنید. از حالت چهره گرفته تا لحن صدا و هم سطحی بدن، حتی در موقعیت‌های تنش زا هم به کودکان خردسال احترام بگذارید.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • چاقو کشی دختر دانش آموز علیه معلمان در انگلستان
  • نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزان درآمل برگزار شد
  • اجرای طرح ایمن سازی مدارس در شهر جورقان
  • پرتناقض‌ترین سن کودک کدام است؟
  • برپایی آئین جشن تکلیف دختران سرفاریاب
  • ضرورت افزایش آگاهی والدین از هدایت تحصیلی دانش آموزان
  • آگاهی والدین از هدایت تحصیلی دانش آموزان اندک است
  • والدین چطور می‌توانند به کاهش استرس کنکور فرزندشان کمک کنند؟
  • آغاز کارزار رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد در استان مرکزی
  • اجرای کارزار رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد در استان مرکزی