کشاورزان رو به اراضی ملی نکنند
تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۳۲۸۱۰
باشگاه خبرنگاران جوان بیرجند - چند روز پیش بود که بارش باران در خراسان جنوبی سبب شد تا تعداد زیادی از سدها، بندهای خاکی و سازههای آبخیزداری در استان آبگیری شوند.
بازگشت امید به دل کشاورزان از جمله دیگر برکات بارش باران بود و تعداد زیادی از کشاورزان به کشت دیم روی آوردند؛ یکی از شهرستانهایی که کشاورزانش شروع به کشت دیم کردند، زیرکوه است.
برخی از کشاورزان زیرکوهی با طرح گلایه ای، از مانع شدن منابع طبیعی و آبخیزداری برای کشت خبر دادند که خبرنگار ما این موضوع را از نصرآبادی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی پیگیری کرد.
قبل از کشت، استعلام بگیریدنصرآبادی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی گفت: همه ساله با شروع فصل کشت و بارش باران، شاهد کشت دیم در دشتها هستیم.
او گفت: تعدادی از کشاورزان به اراضی ملی ورود پیدا کرده و به فرض اینکه زمین متعلق به آن هاست کشت و کار را آغاز میکنند.
بیشتر بخوانید
اجاره اراضی ملی به مالکیت آن ها ختم نمی شودنصرآبادی گفت: تصرف اراضی ملی به معنای مالک بودن افراد نیست و کشاورزان میبایست قبل از ورود به زمینها و اقدام به کشت، نسبت به استعلام از منابع طبیعی برای اخذ وضعیت زمین اقدام کنند.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی گفت: از کشاورزان میخواهیم به اراضی ملی ورود پیدا نکنند و کشاورزی در آنها انجام ندهند تا درگیر مسائل حقوقی نشوند.
مساحت کل خراسان جنوبی ۱۵ میلیون و ۷۹ هزار هکتار است که از این مساحت ۱۴ میلیون و ۵۰۰ هکتار مربوط به اراضی ملی است.
۱۰ میلیون هکتار از اراضی استان سند تک برگی دارند.
انتهای پیام/ ر

تبلیغات در خبربان
منبع: باشگاه خبرنگاران
کلیدواژه: کشت دیم منابع طبیعی آبخیزداری منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی اراضی ملی
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۲۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
مشخصات موتورولا اج 40 پرو لو رفت؛ پرچمداری قدرتمند...
چطور بلیط لحظه آخری بخریم؟ دیجی چارتر 1401
تهیه غذا
معرفی بهترین اپلیکیشن رزرو هتل 1401
اخبار فناوری
خبر هوشمند فهام
داربست
فروش کفش
دومان سهند
کولر گازی 36000 گری
آزمایشگاه تشخیصطبی پیوند
در دوران کرونا از کولر آبی استفاده کنیم یا...
ورود به خانه هوشمند با دستگیره دیجیتال فیلتا
افزایش دوباره قیمت مسکن در تهران
سایت مذهبی فطرت
کارتریج را شارژ کنیم یا تعویض
اجاره کلبه چوبی
کتاب صوتی
آیامیدانید دمایمناسب برایپکیج در زمستان چقدراست؟
بهترین برند کولر چیست؟
فعلاً کارت گرافیک دست دوم نخرید!
ماجرای سرطان مجری تلویزیون چیست؟
خیار تدلیس در معامله + شرایط تحقق خیار تدلیس
تفاوت کولر گازی و آبی
یرآلماکبابی، گیزاتما و گوزلمه؛ فست فودهای پرطرفدار ارومیه
آیا میدانید چه مواردی در تلویزیون قابل تعمیر است؟
با انواع دستگاه های ذخیره سازی اطلاعات آشنا شوید...
کلینیک بتن ایران
دوره دیجیتال مارکتینگ
تعمیر فوری گوشی شیائومی
اولین پلتفرم خدمات آنلاین داربست
بهترین راهکار ذخیره سازی اطلاعات کدام است؟
افزودنی های بتن چیست؟
دریافت درگاه پرداخت فقط در چند دقیقه
شرکت «سرو ونگ»
بیمه درون زنجیرهای چقدر در پرداخت خسارت بحران UST...
خبر بعدی:
اداره کل منابع طبیعی استان مرکزی و دانشگاه اراک تفاهم نامه همکاری امضا کردند
«عبدالحسین محمدی» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: بهرهگیری از ظرفیت طرفین برای ترویج فرهنگ منابع طبیعی در بین اساتید و دانشجویان و سایر مخاطبین، ترویج فرهنگ حفظ و احیای منابع طبیعی و تبدیل آن به گفتمان غالب در بین دانشجویان و اعضای هیات علمی و زمینه سازی برای آشنایی دانشجویان و اعضای هیات علمی با چالشهای منابع طبیعی و محیط زیست کشور و همکاری در انجام فعالیتهای حفظ، احیاء و توسعه منابع طبیعی از جمله محورهای این تفاهم نامه است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی خاطرنشان کرد: برگزاری نشستهای علمی، همایشها و کارگاههای مشترک، اجرای طرحهای تحقیقاتی- کاربردی مورد نیاز تا مرحله تبیین دانش فنی و برگزاری دورههای آموزشی، علمی و پژوهشی کوتاه مدت مجازی و حضوری در زمینه صیانت از منابع طبیعی از دیگر محورهای این تفاهم نامه است.
محمدی گفت: همکاری فعال اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی و دانشگاه اراک در زمینه دورههای کارورزی و کارآموزی دانشجویان و حمایت از طرحها و پایان نامههای دانشجویی در زمینه منابع طبیعی نیز از محورهای این تفاهم نامه است.
وی اظهار داشت: این تفاهم نامه با هدف توسعه مشارکت اساتید و دانشجویان در فعالیتهای مرتبط با حفظ، احیاء و توسعه منابع طبیعی کشور با رویکرد علمی، فرهنگی و ترویجی بین اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی و دانشگاه اراک منعقد شد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی خاطرنشان کرد: بررسی طرحهای تحقیقاتی پیشنهادی دانشگاه و اعلام نتایج به دانشگاه، تخصیص نهال رایگان برای کاشت توسط انجمنهای دانشجویی در فضای سبز دانشگاه و حضور کارشناسان منابع طبیعی و آبخیزداری برای مشارکت در اجرای فعالیتها و حمایت از همایشها، کنفرانسها، نمایشگاهها و کارگاههای تخصصی علمی بر حسب نیاز از جمله تعهدات اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان در این تفاهم نامه است.
محمدی گفت: صدور کارت همیار طبیعت برای دانشجویان و اعضای هیات علمی در قالب سامانه ملی همیاران طبیعت، به کارگیری دانشجویان رشتههای مرتبط با پروژهها و اقدامات اجرایی و فنی مجموعه منابع طبیعی و آبخیزداری در قالب دورههای کارورزی و کارآموزی در چارچوب مقررات ذیربط و همکاری در استفاده از نهالستان و ظرفیتهای پژوهشی موجود در اداره کل در قالب طرح های پژوهشی و پایان نامههای دانشجویی در چارچوب مقررات ذیربط از دیگر تعهدات اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی در این تفاهم نامه است.
وی ادامه داد: همکاری مشترک در تالیف ترجمه، ویرایش و انتشار کتاب و نشریات علمی و آموزشی در حوزه مورد توافق، همکاری در برگزاری مناسبتهای منابع طبیعی و همکاری در اجرای پروژههای پژوهشی و آموزشی در حوزههای مرتبط نیز در این تفاهم نامه برنامهریزی شده است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی خاطرنشان کرد: فراهم آوردن استفاده از امکانات آموزشی (کتابخانه، سالن همایش، آزمایشگاه و کارگاهها ) برای برگزاری دوره های آموزشی مشترک، در اختیار قراردادن نتایج پروژههای تحقیقاتی و پایان نامههای دانشجویی و اجرای نتایج پروژههای پژوهشی به طور آزمایشی و معرفی فناوریهای نوین در جهت سرعت، دقت و کاهش هزینههای مربوط به فعالیتهای اجرایی و منابع طبیعی از دیگر تعهدات دانشگاه اراک در این تفاهم نامه است.
استان مرکزی با ۲۹ هزار و ۵۳۰ کیلومتر مربع وسعت، حدود یک و ۸۲ صدم درصد از مساحت کشور را به خود اختصاص داده که ۷۰ درصد آن را عرصههای منابع طبیعی تشکیل میدهند.
برچسبها امضای تفاهمنامه استان مرکزی منابع طبیعی و آبخیزداری