Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، اواسط دی ماه وزارت ارتباطات از تشکیل کمیته «اصلاح مهندسی ترافیک شبکه ملی اطلاعات» و «باز مهندسی جریان ترافیک داده کشور» در راستای تحقق الزامات شبکه ملی اطلاعات خبر داد.

پس از آن وزیر ارتباطات نیز اعلام کرد که قرار است جریان ترافیک داده در کشور بازطراحی شود تا به جای توزیع تمام ترافیک کشور از پایتخت، محتوا در نزدیک‌ترین محل و در مراکز منطقه‌ای توزیع اطلاعات، توزیع شود و تأخیر و کندی سرعت به حداقل برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی در فاز نخست این طرح، نقاط توزیع داده و محتوا در شهرهای تبریز، شیراز و مشهد ایجاد می‌شود و تا پایان سال جاری بازطراحی ترافیک شبکه تکمیل و همزمان، اقدامات اجرایی برای پیاده‌سازی این طرح شروع می‌شود و طرح در چند فاز به تدریج تکمیل خواهد شد.

در این راستا عیسی زارع پور در گفتگو با خبرنگار مهر، در پاسخ به این سوال که براساس وعده شما قرار است جریان ترافیک داده در کشور تغییر کند و در این راستا مراکز داده در برخی شهرها راه اندازی می‌شود، درباره جزئیات بیشتر این پروژه توضیح داد: ترافیکی که در شبکه جریان دارد به شکل مناسبی مهندسی نشده و نیازمند باز مهندسی است تا بسته‌های اطلاعاتی در داخل کشور با حداقل طی مسیر، به مقصد برسند.

وزیر ارتباطات افزود: این نیازمند این است که ما در جای جای کشور طبق برنامه‌ای که دوستان پیش بینی کردند، حداقل در ۱۰ نقطه مراکز تبادل ترافیک را راه اندازی کنیم که محتواهایی که در داخل کشور تولید می‌شود، به جای اینکه فقط در تهران یا یکی دو جای دیگر متمرکز باشد، در ۱۰ نقطه متمرکز شود تا هنگام دسترسی با حداقل تأخیر به سمت کاربر هدایت شود.

زارع پور بیان کرد: این برنامه میان مدت بوده و کوتاه مدت نیست که در دستور کار جدی در شرکت ارتباطات زیرساخت قرار دارد و به مرور در حال انجام شدن است.

به گزارش مهر، گفته می‌شود که یکی از مشکلات موجود در شبکه ارتباطی کشور، تمرکز توزیع محتوای مورد نیاز کاربران در تهران است. از آنجایی که تمرکز تجهیزات مربوط به سیستم‌های مسیریابی، ترجمه IP آدرس‌ها و سایر موارد در تهران است، در صورتی که ارتباط بین دو کاربر در یک اپراتور و یا ارتباط بین کاربران دو اپراتور، درون استان دیگری باشد بازهم این ترافیک باید به تهران منتقل شده و بازگردد. این مساله باعث تأخیر قابل توجهی در ارسال بسته‌های دیتا از مبدا تا مقصد می‌شود.

از این رو اصلاح مهندسی ترافیک شبکه با هدف باز مهندسی این توزیع ترافیک از طریق مراکز تبادل ترافیک داخلی (IXP) و نقاط هسته شبکه ملی اطلاعات صورت خواهد گرفت.

کد خبر 5409061 مهتاب چابوک

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت ارتباطات عیسی زارع پور شرکت ارتباطات زیرساخت شبکه ملی اطلاعات نوآوری حاکمیت سایبری گوگل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری همراه اول تحقیقات علمی قانون فناوری فضایی ایستگاه فضایی بین المللی فیس بوک اینترنت پرسرعت شکایت تراشه طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی باز مهندسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۳۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت مخابرات ایران، پروانه یکپارچه شبکه و خدمات ارتباطی دریافت کرد

به گزارش اداره کل ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت مخابرات ایران، وی با اشاره به تمدید پروانه در قالب الحاقیه شماره ۶، گفت: طبق قانون، پروانه ۱۵ ساله فعالیت شرکت مخابرات در ابتدای سال ۱۴۰۳، نیاز به تمدید داشت که پس از برگزاری جلسات کارشناسی و مدیریتی بین سازمان تنظیم مقررات و شرکت مخابرات، پروانه یکپارچه شبکه و خدمات، توسط آقای دکتر زارع‌پور، وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات، به شرکت مخابرات ایران اعطا شد.

مهندس سلطانی با اشاره به اینکه در الحاقیه شماره ۶، تمام خدمات و فعالیت‌های شرکت مخابرات ایران در بخش‌های مختلف در نظر گرفته شده است، اعلام کرد: طبق این الحاقیه، شرکت مخابرات ایران متعهد به ایجاد ۷ میلیون پوشش خانوار در چاچوب طرح فیبر نوری منازل و کسب‌وکارهاست.

وی با تشریح اهمیت پروژه فیبر نوری منازل و کسب‌وکارها، به عنوان پروژه راهبردی وزارت ارتباطات، افزود: تمدید پروانه شرکت مخابرات با توجه به گستردگی نوع خدمات و ارائه خدمات زیرساختی مخابرات به سایر اپراتورها، اهمیت زیادی دارد که با اعطای پروانه در قالب الحاقیه شماره ۶، زمینه ارائه خدمات بهتر و شایسته‌تر در تمام بخش‌های مرتبط توسط شرکت مخابرات ایران، فراهم شد.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران تصریح کرد: هم‌اکنون صنعت ICT برای پیشرفت و ارائه خدمات در قالب استاندارد‌های جهانی، نیازمند است تا پاسخگوی مشتریان در فناوری‌های نوین باشد که با امضای این تفاهمنامه، مسیر خدمت‌رسانی شرکت مخابرات در طرح پوشش ۲۰ میلیون فیبرنوری وزارت ارتباطات، سریع‌تر و هموارتر شد.

وی ادامه داد: در حاشیه برگزاری جلسه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات به دکتر زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، آیین اعطای پروانه یکپارچه شبکه و خدمات به مخابرات با حضور آقای دکتر ابراهیم محمودزاده، رئیس هیأت‌مدیره شرکت و اینجانب، برگزار شد.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران خاطرنشان کرد: هدف نهائی از الحاقیه و تمدید‌ پروانه، رفع نقاط ضعف و ارائه بهترین خدمات به مشتریان شرکت مخابرات در حوزه‌های مختلف و افزایش خدمت‌رسانی به مردم است.

وی ضمن تشکر از پشتیبانی‌ها و حمایت‌های وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات از توسعه شبکه مخابراتی کشور گفت: علاوه بر اجرای ۷ میلیون پوشش از ۲۰ میلیون پوشش وعده‌داده‌شده از سوی وزیر محترم ارتباطات، ما با توجه به زیرساخت‌های گسترده شرکت مخابرات در حوزه‌های ثابت و سیار، آماده‌ایم تا یاری‌گر سایر اپراتور‌ها به منظور تکمیل پوشش فیبر‌نوری در این طرح ملی باشیم.

دیگر خبرها

  • درخواست رفع فیلتر این اپلیکیشن در کمیته فیلترینگ بررسی می‌شود
  • قطعی گاز منطقه‌ای در رشت
  • ضرورت شبکه‌سازی میان مراکز نوآوری و کارآفرینی
  • ویزیت رایگان در‌ مناطق روستایی کنت
  • برنامه‌های فرهنگی بر اساس برش استانی مهندسی فرهنگی اجرا شود
  • پیشرفت ۴۰ درصدی اجرای فیبر نوری در بوشهر
  • شرکت مخابرات ایران، پروانه یکپارچه شبکه و خدمات ارتباطی دریافت کرد
  • جلوگیری از تحمیل هزینه‌های بسیار زیاد به صنعت توزیع برق
  • اتصال روستاهای بالای ۲۰ خانوار به شبکه ملی اطلاعات در استان اردبیل
  • گلایه داروسازان از آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو