Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، دکتر محسن زهرایی گفت: واکسن یکی از موثرترین مداخلاتی است که ما در دسترس داریم و منطق، عقل، شرع و قانون حکم می‌کند که در مقابله با خطر از تمام امکاناتی که وجود دارد، استفاده کنیم. مطالعات مختلف نشان داده که تزریق واکسن هم فرد و هم جامعه را ایمن می‌کند. حتی افرادی که واکسن تزریق کرده‌اند، در صورت ابتلا به بیماری، میزان انتشار ویروس در آنها نسبت به افرادی که واکسن نزده‌اند، کمتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین افرادی که واکسن تزریق می‌کنند، علاوه بر خودشان، خانواده، اطرافیان و جامعه را هم ایمن می‌کنند.

وی با بیان این‌که بحث اُمیکرون یکی از مخاطراتی است که مطرح می‌شود، گفت: اگر اجازه دهیم که امیکرون در کشور گردش کند، همواره این خطر وجود دارد که سویه‌های خطرناک‌تری هم ایجاد شوند.
زهرایی با بیان این‌که استقبال مردم از واکسیناسیون علیه کرونا مقداری کُند شده است، گفت: در اوایل شهریور که اوج سرعت واکسیناسیون بود، روزانه ۱.۵ میلیون دز واکسن تزریق می‌کردیم. درحالی که اکنون آمار تزریق روزانه متوسط  ۵۲۰ هزار دز است. بنابراین پایگاه‌های واکسیناسیون کم‌نشده و پرسنل هم در خدمت مردم هستند، اما مراجعه کاهش یافته است.

وی تاکید کرد: در حال حاضر ۹ نوع واکسن در کشور وجود دارد که چهار نوع وارداتی و پنج نوع تولید داخلی است. هموطنان می‌توانند لیست خوبی از واکسن را تزریق کنند.

زهرایی گفت: متاسفانه شاهدیم نزدیک به ۶ میلیون نفر از افراد  واجدشرایط، برای تزریق واکسن مراجعه نکرده‌اند. همچنین نزدیک به ۶.۵ تا ۷ میلیون نفر هم نوبت اول را تزریق کرده، اما برای تزریق نوبت دوم تاخیر دارند. ما انتظار داشتیم به‌جای ۵۴ میلیون نفری که واکسن تزریق کرده‌اند، ۶۰ میلیون نفر واکسن زده باشند. بنابراین اکنون عقب هستیم.

بر اساس اعلام کانال تلگرامی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی(وبدا)، وی درباره وضعیت استقبال مردم از تزریق دز سوم نیز، گفت: چند ماه است که اعلام کرده‌ایم افرادی که سه ما از تزریق نوبت دوم‌شان گذشته، برای تزریق دز سوم مراجعه کنند، اما ۱۳ میلیون نفر هنوز برای دریافت نوبت سوم مراجعه نکرده‌اند. این نشان می‌دهد که داریم کمی ساده‌انگاری می‌کنیم و این تعلل در مراجعه ممکن است کار دستمان دهد.
انتهای پیام

منبع: الف

کلیدواژه: واکسن تزریق میلیون نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۳۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات بهداشتی به ۳۴۳۶ مورد حیوان گزیدگی در کردستان ارائه شد

فرزام بیدارپور در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: سال ۱۴۰۲، دانشگاه به ۳ هزار و ۴۳۶ مورد حیوان گزیدگی در استان خدمات بهداشتی درمانی ارائه داده است که نسبت به سال ۱۴۰۱ که حدود ۲ هزار و ۹۵۷ مورد بوده افزایش نشان می‌دهد.

وی بهترین راه برای برخورد با این مشکل را پیشگیری دانست و گفت: با هماهنگی‌های درون و برون بخشی، آموزش گروه‌های در معرض خطر، شناسایی موارد گزیدگی، پیگیری و درمان زود هنگام و واکسیناسیون به موقع حیوانات می‌توان اقدامات پیشگیرانه انجام داد.

بیدار پور افزود: از مجموع حیوان گزیدگی‌های یاد شده در استان، تعداد موارد سگ گزیدگی بالاتر بوده و در تمامی موارد واکسن و در صورت نیاز بیمار، سرم ضد هاری دریافت کرده است.

وی یادآور شد: هزینه تزریق واکسن و سرم برای هر مورد حداقل ۵۰ میلیون ریال است که به صورت رایگان ارائه می‌شود.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان عنوان کرد: در سال گذشته تزریق واکسن و سرم تراپی مجموعاً ۹۷ میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال برای سیستم سلامت استان هزینه در بر داشته است.

وی از فعال بودن واحد پیشگیری و مراقبت هاری و حیوان زدگی در مراکز درمانی تمام شهرستان‌های سطح استان خبر داد و گفت: در موارد حیوان گزیدگی لازم است فرد بلافاصله به مدت حداقل یک ربع با آب گرم پرفشار و صابون محل گزیدگی را شسته و بی درنگ به واحد پیشگیری و مراقبت هاری و حیوان زدگی در بیمارستان نزدیک به محل زندگی خود مراجعه نماید.

بیدارپور اضافه کرد: واحد پیشگیری و مراقبت بیماری هاری و حیوان گزیدگی به صورت ۲۴ ساعته فعال است.

کد خبر 6078925

دیگر خبرها

  • ورود داروهای مخدر و آرام‌بخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • ورود داروهای مخدر و آرامبخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • خدمات بهداشتی به ۳۴۳۶ مورد حیوان گزیدگی در کردستان ارائه شد
  • تاکید وزارت بهداشت بر سبوس دار کردن «نان»
  • توصیه‌هایی برای پیشگیری از بیماری‌های شایع در فصل بهار/ از آلرژی فصلی تا ابتلا به آنفلوآنزا و کرونا
  • چرا وزارت بهداشت بر سبوس‌دار کردن «نان» تاکید دارد؟
  • دلیل تاکید وزارت بهداشت بر سبوس‌دار کردن «نان» چیست؟
  • پایش بیش از ۲۸۰۰ مورد برای بیماری مشمشه در خوزستان
  • انجام ۹۰۰ هزار نوبت واکسیناسیون رایگان دام‌ در رامهرمز
  • واکسیناسیون سگ‌های صاحبدار در برابر بیماری هاری در اهواز