Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-23@07:47:05 GMT

بـورس مـبـتـلا بـه کـرونـا

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۳۳۷۰۵

بـورس مـبـتـلا بـه کـرونـا

نشریه علمی دانشجویی «چرتکه» دانشگاه شهید بهشتی در شماره بیست و پنجم خود به بررسی موضوع «بورس مبتلا به کرونا» پرداخته است.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، شـیوع ویـروس کرونـا منجـر بـه واکنـش هـای منفـی شـدید بازارهـای بـورس ســهام در کشـورهای مختلــف شــده اســت، همچنیــن تاثیــرات جانبـی ایـن ویـروس سـبب ریـزش قیمـت بسـیاری از متغیرهـای کلان اقتصــادی در ســطح جهــان بــوده اســت، ایــن مــورد توجــه گستــرده تحلیــلگــران و سرمایه گــذاران را در جهــت اثــرات منفــی گســترش ایـن ویـروس بـر بازارهـای سـهام معطـوف کـرده اسـت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهـم پیوسـتگی اقتصـاد مـدرن بازارهـای سـهام و متغیرهای اقتصـادی، بحران بهداشـتی را بــه یــک بحــران اقتصــادی در ســطح جهــان تبدیــل کــرده اســت. ویــروس کرونــا بــه طــور مســتقیم بــر ۳۵ درصــد بازارهــای بــورس تاثیــر منفــی گذاشــته و بیشتــرین تاثیــر را بــر بازارهــای بــورس کشــورهای اروپایــی و آســیایی داشته اســت، همچنیــن کمتریــن تاثیــر بــر بازارهــای بــورس کشــورهای عربــی و آفریقایــی بــوده اســت. کاهـش بـی سـابقه قیمـت نفــت ســبب افــت ۵۶ درصــد بازارهــای بــورس شــده و نوســانات قیمــت طـا بـر ۲۹ درصـد ایـن بازارهـا تاثیرگـذار بـوده اسـت. کاهـش قیمـت نقـره و مـس بیـن ۲۵ تـا ۳۲ درصـد بازارهـای سـهام را بـا ریـزش مواجـه کــرده اســت.

تاثیــر ویــروس کرونــا بــر اقتصــاد کشــورها

 تاثیــر ویــروس کرونــا بــر اقتصــاد کشــورها و بــه خصــوص بازارهــای مالـی هـر کشـور بسـیار نامشـخص اسـت زیـرا گسـترش بیکـاری، شـدت و میـزان مـرگ و میـر، اثـرات اقتصـادی نامطلـوب و منفـی بـر بخـش هــای مختلــف، همچنــان عوامــل مبهمــی بــه شـمـار مــی آینــد.

ویـروس کرونا حداقــل پنــج هــزار میلیــارد دلار از ارزش بازارهــای ســهام را در یــک هفتـه از بیـن بـرد و بـا انتشـار وسیـع ویـروس به کشـورهای دیگـر منجـر بـه تـرس سرمایـه گـذاران بازارهـای سـهام شـد. از طرفــی ایــن ویــروس منجــر بــه نوســانات شــدید متغیرهـای اقتصـادی جهانـ ماننـد بهـای نفـت و طـا، نقــره، مــس و ... شــده کــه در نهایــت ســبب تلاطــم در اقتصـاد جهانـی شـده اسـت. قیمـت جهانـی نفـت از ۵۳ دلار بــه حــدود ۲۰ دلار ســقوط کــرده اســت، قیمــت جهانــی طلا نیــز دچــار نوســانات منفــی و مثبــت ســنگینی شــد و قیمــت هــای جهانــی نقــره، مـس و ... بـا کاهـش شـدیدی طـی زمـان گستـرش اولیــه ویــروس کرونــا مواجــه شــدند.

بیشـرین تاثیـر ویــروس کرونــا بــر بــازار بــورس ســهام

ویــروس کرونــا بــر بــازار بــورس ســهام ۲۸ کشــور بــه طــور مسـتقیم تاثیـر منفـی گذاشـته اسـت، بیشـرین تاثیـر را بـر روی قیمـت جهانـی نفـت و بـورس سـهام آمریـکا داشـته اسـت، امـا تقریبـا ایـن ویـروس بـه طـور غیرمسـتقیم بـر تمامـی بازارهـای بـورس سـهام تاثیرگــذار بـوده اســت.

بر اساس این گزارش، "حسابداری ذهنی"، "حسابدار و دنیای او"، "نکاتی که هر سرمایه‌گذار باید بداند"، "بی‌اخلاقی در حسابداری"، "تاثیر ابعاد شخصیتی بر حسابرسی" از جمله مطالب و مقالاتی است که در این شماره می خوانیم.

نشریه علمی دانشجویی «چرتکه»، به صاحب امتیازی انجمن علمی حسابداری دانشگاه شهید بهشتی و مدیر مسئولی محمد ثانوی  و سردبیری زهرا به صورت فصلنامه علمی تخصصی منتشر

می شود.

علاقه مندان می توانند جهت دریافت فایل نشریه به لینک https://www.sbu.ac.ir/fa/web/farhangi/w/chortkedey1400 مراجعه کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بورس مبتلا به کرونا چرتکه تاثیر ویروس کرونا بر اقتصاد کشورها ویــروس کرونــا بــر بازارهــای بــورس بازارهـای سـهام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۳۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا

به گزارش همشهری آنلاین، شهنام عرشی رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مناسبت هفته سلامت درباره بیماری‌های واگیرداری که در سال گذشته شیوع ببشتری داشتند، گفت: یکی از مهم‌ترین بیماری‌های واگیرداری که سال گذشته با آن مواجه بودیم، بیماری آنفلوآنزا در نیمه دوم سال بود. شیوع این بیماری از اوایل مهرماه آغاز شد و در اسفند به حدی کمتر از اپیدمی رسید. ما هر ساله انتظار داریم آنفلوآنزا از اواسط آبان آغاز و به تدریج در آذر به پیک برسد و در اواخر بهمن ماه فرو بنشیند اما سال گذشته هم شیوع این بیماری زودتر شروع شد و هم دیرتر پایان یافت.

وی با بیان اینکه در سال گذشته به طور همزمان علاوه بر آنفلوآنزا با کرونا که همان تظاهرات بالینی را دارد نیز رو به رو بودیم و این مسئله کار را برای ما تا حدودی مشکل کرده بود، ادامه داد: خوشبختانه افرادی که واکسن آنفلوآنزا را دریافت کرده بودند، مشکل کمتری داشتند، امیدواریم امسال با تزریق بیشتر این واکسن به گروه‌های هدف شاهد بروز مشکل‌های کمتری در مبتلایان به این بیماری باشیم.

۳ راه برای تشخیص کرونا از آنفلوآنزا و سرماخوردگی | چرا افراد جوان براثر کرونا فوت می‌کنند؟ افزایش ابتلای کودکان به آبله مرغان و ویرس RSV در سال گذشته

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن اشاره به گرم شدن هوا و لزوم توجه به بیماری‌های فصلی افزود: خوشبختانه سال گذشته چندان بیماری گاستروانتریت (اسهال و استفراغ) از نوع التور را نداشتیم چراکه دانشگاه‌های مختلف وارد عمل شدند و موارد تکثیر را شناسایی کردند.

عرشی با اشاره به اینکه سال گذشته بیماری آبله مرغان و ویرس RSV را نیز در کودکان داشتیم، بیان کرد: یکی از دلایل افزایش شیوع این بیماری‌ها در سال گذشته این بود که طی ۳ سال گذشته به دلیل شیوع کرونا تماس کودکان با یکدیگر کاهش یافته بود و مدارس غیرحضوری بودند و همین امر موجب کاهش موارد ابتلا به این بیماری‌ها در آن سال‌ها شده بود و به همین دلیل موارد ابتلا به آبله مرغان و ویرس RSV در سال گذشته نسبت به سال‌های قبلش با افزایش همراه شده بود.

وی توضیح داد: خدا را شکر بعد از سال‌ها که از تصویب ورود واکسن پنوموکوک و روتاویروس به سیستم بهداشتی کشور می‌گذشت و موفق به خرید این واکسن‌ها نشده بودیم، در اواخر سال گذشته تامین اعتبار صورت گرفت و واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس وارد کشور شد، امیدواریم طی روزها و هفته‌های آینده حداقل در تعدادی از استان‌ها واکسیناسیون این بیماری‌ها به صورت فراگیر انجام شود.

حجاج این دو توصیه را جدی بگیرند

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با توجه به آغاز ایام حج گفت: مهم‌ترین مسئله برای حجاج این است که به کم آبی بدن توجه و حتما در طول روز آب کافی مصرف کنند به ویژه اینکه ممکن است با توجه گرمای هوا شاهد گرمازدگی فراوان در حجاج باشیم.

وی تاکید کرد: به همین دلیل لازم است حجاج به توصیه‌های بهداشتی که توسط روسای کاروان‌ها به آن‌ها گفته می‌شود، توجه داشته باشند. همچنین حجاج از مواد خوراکی بسته بندی شده و بهداشتی استفاده کنند تا دچار گاستروانتریت (اسهال و استفراغ) نشوند،

شیوع سویه JN۱ کرونا در کشور

عرشی درباره وضعیت شیوع کرونا در کشور عنوان کرد: شیوع این بیماری در حال حاضر نسبت به فصل زمستان کاهش پیدا کرده هر چند موارد خفیف کووید همچنان در سطح دنیا وجود دارد و این بیماری بخش عمدهای از سرماخوردگی‌ها را به خود اختصاص می‌دهد.

وی گفت: آخرین سویه‌ای که هم اکنون در جریان است همان سویه JN۱ است که بسیار واگیردار است، اما شدت بیماری آن زیاد نیست و در افراد عادی با قدرت ایمنی طبیعی شاهد بروز علائم شدید نیستیم، به طور کلی این بیماری همچنان وجود دارد، اما سویه جدیدی شیوع پیدا نکرده است.

کد خبر 846548 منبع: میزان برچسب‌ها کرونا حج عمره وزارت بهداشت و درمان خبر مهم بیماری - آنفلوآنزا بیماری - سرما خوردگی

دیگر خبرها

  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • آغاز به کار آزمایشی «سینما دانش» شهرستان قوچان 
  • افزایش مبتلایان به سرطان در بلخ
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • سپاه پاسداران در عرصه سلامت گره‌گشا است / دوران کرونا جلوه‌ای از خدمت‌رسانی به مردم
  • سپاه پاسداران؛ از سربلندی در آزمون کرونا تا امداد به سیل‌زدگان
  • شیرمردان و شیرزنان سپاهی در خط مقدم حراست از ایران
  • خبر تاج در مورد مراسم برترین‌های لیگ
  • تاثیر کریپتو بر بازار جهانی طلا/ قیمت طلا کماکان صعودی خواهد بود