Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-25@08:51:41 GMT

مهم‌ترین منبع آلودگی هوا چیست؟

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۳۴۵۱۵

مهم‌ترین منبع آلودگی هوا چیست؟

مدیرکل دفتر نظارت بر اجرای استاندارد خدمات و معیارهای مصرف انرژی سازمان ملی استاندارد گفت: طبق گزارشات سازمان ملی استاندارد و سازمان حفاظت محیط زیست، کیفیت بنزین در سال‌های گذشته رو به رشد بوده است.

به گزارش مشرق، پریچهر قزلباش، مدیرکل دفتر نظارت بر اجرای استاندارد خدمات و معیارهای مصرف انرژی سازمان ملی استاندارد، در خصوص اینکه آیا سازمان ملی استاندارد نسبت به استاندارد بودن واحدهای تولیدی و صنعتی در تهران از قبیل واحدهای تولید سیمان و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. نظارت کافی داشته است و کیفیت عملکرد آن‌ها را تأیید می‌کند گفت: از سال ۹۵ تا پایان سال ۹۹ در حدود ۱۴۰۰۰ معاینه فنی دیگ و مشعل موتورخانه‌ها توسط شرکت‌های بازرسی تأیید صلاحیت شده صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: علت گران‌شدن زندگی در تهران

وی افزود: نظارت بر رعایت آلایندگی صنایع مذکور و نحوه برخورد با آن‌ها بر اساس ماده ۲، ۱۱ و ۱۲ قانون هوای پاک بر عهده سازمان حفاظت محیط زیست است.

مدیرکل دفتر نظارت بر اجرای استاندارد خدمات و معیارهای مصرف انرژی سازمان ملی استاندارد در خصوص اینکه آیا نوع سوخت خودرو ها از کیفیت مورد تأیید سازمان استاندارد برخوردار است، بیان کرد: تأیید سطح مجاز آلایندگی خودروهای تولیدی و ممانعت از تولید خودروهای با سطح آلایندگی غیرمجاز بر عهده سازمان حفاظت محیط زیست است.

قزلباش اظهار کرد: طبق گزارشات سازمان ملی استاندارد و سازمان حفاظت محیط زیست، کیفیت بنزین در سال‌های گذشته روند رو به رشد داشته است.

وی با اشاره به اینکه سازمان ملی استاندارد در تدوین استاندارد ملی سوخت‌های بنزین، نفت، گاز و روغن‌موتور چه اقداماتی انجام داده و چه پیگیری‌هایی از طریق شورای عالی استاندارد صورت گرفته است،گفت: سازمان ملی استاندارد برای انواع سوخت ذکر شده مانند بنزین و نفت گاز و همچنین روغن موتور از سال‌ها پیش استاندارد ملی داشته و هر چند سال یکبار آن‌ها را بر اساس منابع به روز جهانی تجدیدنظر کرده است.

مدیرکل دفتر نظارت بر اجرای استاندارد خدمات و معیارهای مصرف انرژی سازمان ملی استاندارد خاطرنشان کرد: در قانون جدید سازمان ملی استاندارد در تبصره ۳ ماده ۳ اعلام شده است که دستگاه‌ها باید پیش نویس استاندارد مورد عمل و نیاز خود را به این سازمان ارائه دهند؛ لذا استانداردهای سوخت باید توسط وزارت نفت یا سازمان محیط زیست به این سازمان برای تصویب ارائه شود. گرچه هم اکنون نیز استانداردهای ایران بر اساس آخرین منابع بین المللی تجدیدنظر شده است.

وی تاکید کرد: با وجود قانون برای اجرای استاندارد، پیگیری از طریق شورای عالی استاندارد موضوعیت ندارد.

قزلباش در خصوص اینکه چه راهکارهایی برای رفع آلودگی پایتخت در میان‌مدت و کوتاه‌مدت مدنظر دارید، بیان کرد: در شرایط فعلی مهمترین منبع آلودگی هوا وسایل نقلیه فرسوده بوده و هر چه سریعتر باید تصمیمات لازم اتخاذ شود.

وی در ادامه گفت: مشخصات استانداردهای موردنظر بر اساس استانداردهای معتبر بین المللی تعریف شده و با توجه به شرایط و امکانات موجود در کشور، معیارهای مربوط به آن‌ها تعیین می‌شود.

منبع: میزان

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو بورس قیمت اخبار اقتصادی سازمان ملی استاندارد آلودگی هوا اخبار حوادث خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت سازمان حفاظت محیط زیست بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۴۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از ۱۱ جایگاه سوخت تا پایان تابستان امسال در تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، ۲۲ آوریل مصادف با ۲ اردیبهشت در تمام دنیا به عنوان روز جهانی زمین پاک شناخته می‌شود تا یادآور این نکته باشد که همه ما باید به فکر حفظ و نگهداری سیاره خود باشیم.

در راستای گرامیداشت این روز، مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران اقدامات این شرکت را در راستای حفظ محیط زیست تشریح کرد.

سعید بیگی با بیان اینکه اقدامات زیست محیطی شرکت ساماندهی به دو بخش اصلی تقسیم می‌شود، گفت: بخش اول اقدامات نظارتی شرکت است که در قالب اجرای بند ۲۰ ماده ۵۵ قانون شهرداری در حیطه فعالیت‌های صنفی انجام می‌شود. بر اساس این بند از قانون، شهرداری موظف به جلوگیری از مزاحمت مشاغل و کسب و کارهایی است که با انتشار دود باعث آلودگی هوای شهرها می‌شود.

وی افزود: شرکت ساماندهی با نظارت و مراقبت در وضع دودکش‌های اماکن و کارخانه‌ها با اتخاذ تدابیری همچون تعطیلی و انتقال واحد آلاینده از بروز آلودگی در شهرها جلوگیری می‌کند. در همین راستا اجرا و یا بهبود سیستم‌های کنترل آلودگی در برخی از صنایع از جمله کارخانجات سایپا، زمزم، خوشگوار، بستنی پاک، لبنیات پاک و گروه صنعتی بهشهر نیز پیگیری شده است.

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر با بیان اینکه بیش از ۵۴۰ پرونده شکایتی و یا اطلاعیه در خصوص مزاحمت‌ها و آلودگی‌های مشاغل بررسی شده است، خاطرنشان کرد: از پرونده‌های بررسی شده، برای حدود ۳۵۰ فقره رأی کمیسیون بند ۲۰ صادر شده است.

بیگی درباره پیگیری و اجرای آرا صادره واحدهای صنفی آلاینده تصریح کرد: اجرای آرا واحدهای دارای رأی و صدور رأی برای واحدهای فاقد رأی در رسته‌های ضایعات فروشی در سطح شهر تهران پیگیری شد. همچنین درباره واحدهای کارواش هم برای کنترل خروجی فاضلاب این واحدها در راستای کاهش آلودگی آب سطحی و زیرزمینی و خاک، اقدامات لازم برای پیگیری و صدور آرا بند ۲۰ انجام شد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه اقدامات توسعه‌ای بخش دیگری از اقدامات زیست محیطی شرکت است، اظهار کرد: شرکت ساماندهی اقدام به ساخت ۱۵ جایگاه سوخت کوچک مقیاس با اولویت مناطق بدون پمپ بنزین کرد و تاکنون ۴ جایگاه به بهره‌برداری رسیده و ۱۱ جایگاه دیگر نیز تا پایان شهریور به مرحله بهره‌برداری خواهد رسید.

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر درباره اهمیت زیست محیطی ایجاد جایگاه‌های سوخت بیشتر در شهر عنوان کرد: این اقدام می‌تواند با کاهش مدت پیمایش شهروندان برای رسیدن به جایگاه سوخت و کاهش زمان توقف در صف‌های طولانی برای سوخت‌گیری کمک شایانی به حفظ محیط‌زیست و کاهش آلودگی هوا کند.

بیگی در ادامه بیان کرد: یکی دیگر از اقدامات توسعه‌ای شرکت، ایجاد تصفیه‌خانه پساب بازار پرندگان است که با به‌کارگیری آن، علاوه بر کاهش آلودگی، امکان استفاده مجدد از پساب برای آبیاری فضای سبز، کاهش مصرف و استفاده بهینه از آب فراهم می‌شود.

به گفته وی، برای رعایت هرچه بیشتر ملاحظات محیط زیستی در بازار پرندگان، نماینده اداره حفاظت محیط زیست تهران در این مجموعه مستقر شده تا تعاملات لازم برای بهبود شرایط زیست محیطی انجام شود.

بیگی همچنین به انعقاد تفاهم‌نامه با اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در راستای اجرای برنامه چهار ساله چهارم شهرداری تهران اشاره کرد و افزود: برگزاری دوره آموزشی و عملی برای رؤسا و کارشناسان ساماندهی مناطق ۲۲ گانه جهت افزایش سطح اطلاعات و آشنایی با سیستم‌های کنترل آلودگی و همینطور دوره‌های آموزشی برای اصناف و ادارات ساماندهی سایر شهرها در موضوعات بند ۲۰ مثل تبریز، ساری، رشت، بروجرد، اراک، شیراز و … نیز از دیگر اقدامات شرکت ساماندهی برای حفظ محیط زیست بود.

وی در پایان از انتشار ۳ جلد کتاب آموزشی در خصوص موارد مرتبط با بند ۲۰ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها خبر داد و اظهار کرد: «گردش کار بند ۲۰ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها»، «تمهیدات تخصصی» و «ملاک عمل ساماندهی مشاغل و اصناف» عناوین این سه کتاب بود که به منظور بهبود و کاهش مزاحمت‌ها و آلودگی‌های زیست محیطی و به همت شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر منتشر شد.

کد خبر 6085785

دیگر خبرها

  • از گرانی پاکت کاغذی تا سطل آشغال‌هایی به نام رودخانه
  • محیط زیست عرصه تقویت بنیان‌های اجتماعی با بهره گیری از توان بانوان است
  • نظارت هوشمند بر دفاتر اسناد رسمی سال جاری انجام می شود
  • عملیاتی شدن نظارت هوشمند بر دفاتر اسناد رسمی
  • ۵۰۰۰ میلیارد تومان عوارض آلایندگی کجا هزینه شد؟/اجرای پروژه محیط زیستی که ٣٠ سال طول کشید؟
  • ضرورت آموزش حفاظت و نگهداری از طبیعت به دانش آموزان
  • نظارت بر ٣ هزار و ١٨٦ درخواست انتقال پسماند صنعتی و ویژه در کشور
  • روزانه ۲۳ تن زباله های پلاستیکی در ایلام تولید می شود
  • بهره‌برداری از ۱۱ جایگاه سوخت تا پایان تابستان امسال در تهران
  • اجرای طرح از رده خارج کردن خودروهای فرسوده در سال جاری