Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار قزوین لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ را با رقم ۲۰۲۰ تقدیم شورای اسلامی شهر قزوین کرد.

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ مهدی صباغی، شهردار قزوین، در جلسه تقدیم بودجه شهرداری به شورای اسلامی شهر اظهار کرد: لایحه بودجه ۱۴۰۱ براساس سند چشم‌انداز دیدگاه مقام معظم رهبری، برنامه پنج ساله دوم و اسناد بالادستی و قانون مجلس شورای اسلامی تدوین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سال آینده نیازمند کار جدی و تحولی هستیم و باید بتوانیم همه کاستی‌های گذشته را برطرف کنیم. 

شهردار قزوین در ادامه با اشاره به رویکرد مدیریت شهری در تبین بودجه گفت:بودجه شهرداری در دو بخش بینشی و دانشی  تقدیم شورای اسلامی شهر می شود.بخش اول بودجه بینشی و نگرشی و بخش دوم دانشی و علمی خواهد بود.

وی افزود: رویکرد جدی ما استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای درآمدزایی است بنابراین باید رویکرد درآمدزایی داشته باشیم؛ در این زمینه از سازمان های خدمات‌رسان در جهت درآمد توسعه پایدار کمک گرفتیم. 

صباغی تصریح کرد: دومین مساله مورد اهمیت تکمیل پروژه‌های نیمه‌کاره تا پایان ۱۴۰۱ است و موضوع اولویت دار بعدی  پرداخت دیون به پیمانکاران و بدهی بانکی و وام ها است.

شهردار قزوین همچنین اضافه کرد: در راستای پاسخگویی سریع به شهروندان نیز یک منطقه جدید شهرداری تاسیس کردیم چرا که در یکی از مناطق شاهد افزایش تورم نیروی انسانی بودیم و با توجه به اینکه منطقه نیز بزرگتر از ۲ منطقه دیگر است پیرو نامه‌ها و مجوزات گرفته شده شهرداری منطقه چهار در جهت تسهیلگری پاسخگویی و استفاده بهینه از نیروی انسانی تأسیس شده است. 

شهردار قزوین ادامه داد: همچنین خود را ملزم به اجرای فرایند هوشمندسازی کردیم، یکی از اولویت‌های اصلی ما در سال آینده همین امر است و ۵۷ پروژه هوشمندسازی طراحی کردیم و در این راستا تصمیم گرفتیم نشریه پیام شهر چاپ نشود چرا که امروز باید وارد فضای مجازی شویم.

وی خاطر نشان کرد: نگرش ویژه به بازآفرینی شهری در مناطق محروم بخش دیگری از اولویت‌های ما است چرا که سهم زیادی از انقلاب مربوط به مردم این بافت‌ها از جمله هادی‌آباد، مهناز، شهید انصاری است.

صباغی با بیان اینکه بودجه ۱۴۰۱ را با ۵۹ درصد افزایش نسبت به سال گذشته تدوین کردیم و مبلغ آن ۲۰۲۰ میلیارد تومان است، افزود: همچنین در بخش منابع، درآمدهای عمومی شامل ارزش افزوده، فروش تراکم، تغییر کاربری، کلیه عوارض‌ها، جرائم کمیسیون‌های با ۵۴ درصد افزایش ۹۵۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است. 

وی افزود: در بخش واگذاری دارایی‌ها و فروش زمین و مستغلات با ۶۷ درصد افزایش، ۱۰۱۴ میلیارد تومان برآورد شده است، همچنین واگذاری دارایی مالی و اوراق با ۲۲ درصد افزایش در نظر گرفتیم که ۵۶ میلیارد تومان برآورد شده است.

صباغی در ادامه به هزینه های جاری اشاره کرد و گفت: در هزینه‌های جاری با ۶۷ درصد افزایش نسبت به بودجه جاری ۷۰۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است. 

وی  افزود: در بخش تملکات دارایی سرمایه‌ای و پروژه‌های عمرانی نیز با افزایش ۵۷ درصد ۱۱۲۰ میلیارد تومان، در بخش دیون با افزایش ۴۳ درصد حدود ۲۰۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است و تلاش کردیم بودجه واقعی باشد ولی در این بخش متمم می‌خورد و ممکن است افزایش پیدا کند. 

شهردار قزوین یاد آور شد: بودجه رفاهی کارکنان را دو برابر کردیم، مسائل آموزشی را نیز ارتقا دادیم، در این میان در بخش پروژه عمرانی نیز  ۶ ماموریت اولویت‌بندی شده است و بیشترین رشد در  خدمات مدیریت شهری است که  ۱۳۱ درصد رشد داشته است. 

صباغی گفت: تکمیل ساختمان شهرداری نیز  اولویت ما است چرا که مدیریت ما پراکنده است و دسترسی به مدیران تسهیل نشده و باید صرفه جویی در ابنیه داشته باشیم.

وی تاکید کرد: در بخش ماموریت های فرهنگی و اجتماعی نیز ۸۴ درصد رشد و در حوزه حمل و نقل و ترافیک ۵۶ درصد افزایش داشتیم.

شهردار قزوین افزود: ۵۰ پروژه بلندمدت و مدیریتی داریم که هزینه های آنها را باید تامین کنیم.

وی با بیان اینکه اولویت بندی و هدایت بودجه به سوی نیازهای اساسی شهر در جهت تخصیص بهینه مصارف است، گفت:تنوع بخشی به منابع پایدار، صرفه جویی در هزینه‌های عمومی و مدیریت شهری، اولویت بندی و هدایت بودجه به سوی نیازهای اساسی شهر در جهت تخصیص بهینه منابع وتاکید مدیریت شهری بر اتمام پروژه‌های زیرساختی و نیمه تمام و دارای اولویت از فرصت‌های بودجه سال آینده است.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا شهرداری شورای اسلامی شهر لایحه بودجه مجلس شورای اسلامی بودجه شورای اسلامی توسعه پایدار تورم نیروی انسانی فضای مجازی انقلاب زمین رشد صرفه جویی فرهنگی و اجتماعی حمل و نقل ترافیک شهرداری قزوین میلیارد تومان شهردار قزوین شورای اسلامی مدیریت شهری درصد افزایش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۴۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت طراحی و تدوین برنامه ۵ ساله شهرداری تبریز

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تبریز بیشترین تحقق بودجه در تاریخ شهرداری در سال گذشته را عملکرد مطلوبی برای شهرداری و شورا دانست و گفت: بر همین اساس نیازمند تشریح و ‌واکاوی برنامه و بودجه شهرداری هستیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، علیرضا نوای باغبان صبح امروز _یکشنبه دوم اردیبهشت_ در یکصد و نود و یکمین جلسه شورا در سخنرانی میان دستور خود بر لزوم تدوین برنامه پنج ساله شهرداری تاکید و اظهار کرد: شورا و شهرداری نیازمند طراحی برنامه پنج ساله است تا با فقدان برنامه پیش نرویم.

وی با تاکید بر ارائه هرچه سریع‌تر برنامه پنج ساله توسط شهرداری تبریز، افزود: چشم‌انداز ۱۲ ساله برنامه شهرداری تبریز موجود است و باید با برنامه پنج ساله تطبیق داده شود.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تبریز با اشاره به ضرورت افزایش اتوبوس‌های شهری در تبریز تصریح کرد: تقریباً ۴۰۰ اتوبوس در تبریز فعالیت می‌کند در حالی که نیازمند یک هزار و ۲۰۰ دستگاه هستیم. همین فاصله خرید ۲۰۰ اتوبوس دیگر را ضروری می‌سازد.

نوای باغبان ادامه داد: تنها کارخانه اتوبوس سازی تبریز ۸۰ دستگاه اتوبوس آماده دارد و بر اساس قرارداد منعقد شده توسط شهرداری مقرر شده از هر شرکتی که مقدور بود اتوبوس خریداری شود.

وی با اشاره به اینکه تعرفه عوارض محلی معیار شورا و شهرداری است، گفت: آموزش و فرهنگ سازی در خصوص تعرفه عوارض به شهروندان و کارکنان ضرورت دارد تا طبق تعرفه عمل شود.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تبریز تاکید کرد: بیش از هزار میلیارد تومان سهم بانک شهر متعلق به شهرداری تبریز است، با توجه به اینکه بانک مرکزی سهام بانک شهر را ۲۵ برابر می‌کند، این تغییرات فرصتی برای مدیریت شهری است و نیازمند جلسه با مدیران این بانک هستیم.

نوای باغبان افزود: بخشی از هزینه‌های جاری شهرداری می‌تواند از محل درآمد سهام این بانک تأمین شود و باید این سرمایه گذاری را مدیریت کنیم.

کد خبر 746551

دیگر خبرها

  • تقدیم لایحه تشکیل سازمان گردشگری در شهرداری تهران به شورای شهر
  • عدم تعیین تکلیف لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه
  • امور شهری کرمانشاه در انتظار تصویب لایحه بودجه!
  • شهرداری‌های استان اصفهان اولویت طرح‌ها را مشخص کنند
  • انحراف در بودجه شهرداری کرمانشاه
  • هزینه کرد شهرداری این شهر بدون ابلاغ بودجه، غیرقانونی است
  • گزارش دهی معاون شهردار و خزنه دار شورا به اعضا فردا
  • پروژه‌های خُرد محلات کمتر برخوردار را در اولویت قرار دهیم
  • اعضای شورا تقوا و تعهد را سرلوحه کارهای خود قرار دهند
  • ضرورت طراحی و تدوین برنامه ۵ ساله شهرداری تبریز