Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از جنوب کرمان، جمعیت معلمان ره‌گستر یک سازمان مردم‌نهاد تشکل از معلمانی است که در راستای ایفای نقش اجتماعی خود و با هدف کاهش و رفع محرومیت فرهنگی، از سال ۹۶ در منطقه جنوب استان کرمان در شهرستان‌های رودبارجنوب، کهنوج، قلعه‌گنج، منوجان، عنبرآباد و جیرفت شروع به کار کرده است.

در حال حاضر این مجموعه با ۶۰ عضو فعال، برنامه‌های خود را در قالب چهار کارگروه علمی و آموزشی، فرهنگی و هنری، سلامت و بهداشت و عمرانی اجرا می‌کند و از جمله فعالیت‌های این مجموعه می‌توان به ساخت مدرسه در مناطق روستایی کم‌برخوردار، ارائه خدمات آموزشی و مشاوره تحصیلی رایگان به دانش‌آموزان مستعد، برگزاری دوره‌های مهارت‌افزایی اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

راه‌اندازی کاروان قصه‌ها در مناطق سیل‌زده جنوب کرمان

ابراهیم فاریابی دبیر جمعیت معلمان ره‌گستر در گفت‌وگو با خبرنگار فارس اظهار کرد: یکی از مشکلات مناطق کم‌برخوردار روستایی، نبود امکانات تفریحی برای کودکان و نوجوانان است، در همین راستا، از برنامه‌هایی که طی سه سال گذشته در روستاهای مختلف از سوی کارگروه فرهنگی برنامه‌ریزی و اجرا شده است، برنامه جذاب و مفرح کاروان قصه‌هاست.

وی عنوان کرد: در این برنامه بچه‌ها در یک فضای شاد و دوستانه با هم قصه می‌خوانند، قصه می‌گویند، نقاشی می‌کشند، بازی می‌کنند، مسابقه برگزار می‌کنند و در کنار برآورده شدن نیاز شادی و نشاط برای بچه‌ها، کودکان و نوجوانان مستعد در زمینه‌های نقاشی، گویندگی، نویسندگی و ... شناسایی شده و آموزش‌ها و برنامه‌های لازم جهت پرورش این استعدادها فراهم می‌شود.

 

فاریابی با اشاره به مسائل روحی  و اسیب‌هایی که پس از حوادث متوجه کودکان و نوجوانان می‌شود، گفت: وظیفه ما به‌عنوان افراد بزدگسال، حمایت روانی و عاطفی از گروه‌های آسیب‌پذیر در خلال حادثه‌هاست و در راستای تحقق این مهم، جمعیت معلمان ره‌گستر برنامه کاروان قصه‌ها را ویژه مناطق سیل‌زده برنامه‌ریزی و اجرا می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: در این برنامه سعی شده است تا با استفاده از بازی و قصه‌گویی، کودکان و نوجوانان بتوانند روحیه خود را حفظ کرده و از پس آسیب‌های روانی این حادثه برآیند.

انتهای پیام/3388/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: بازی و قصه گویی آسیب های روانی کودکان کودکان و نوجوانان کاروان قصه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۵۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی جزییات برنامه های هفته فرهنگی اصفهان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛معاون فرهنگی شهردار اصفهان گفت:در این هفته برنامه‌های متنوع هنری، ادبی، فرهنگی و ورزشی شامل ۳۵۰ برنامه در مناطق و ۷۰ برنامه شهری تدارک دیده شده است.
کمال حیدری افزود: اصفهان پایتخت ورزش‌های زورخانه‌ای است که در همین راستا در میدان امام (ره) برنامه‌ریزی شده است.
دبیر هفته فرهنگی اصفهان نیز با بیان هدف این برنامه مبنی بر ارائه شاخص‌های هویتی اصفهان و آگاه بخشی به مسافران و شهروندان گفت: این برنامه‌ها با چند محور مکتب موسیقی اصفهان، تئاتر‌های خیابانی، تاریخ شفاهی کسبه قدیمی چهارباغ، هفته فیلم اصفهان، برنامه‌های اندیشه، فکری و فلسفه محور، نماد‌ها و اسطوره‌ها و … برپا می‌شود.
میثم بکتاشیان با اشاره به برنامه بین‌المللی سومین جشنواره و مسابقه پوپک افزود: در این دوره ۹ هزارو ۳۳۲ نفر شرکت و هزار و ۲۱۱ اثر از ۲۸ کشور دنیا ارسال شده است.
وی گفت: ۲۵۰ تئاتر خیابانی و پرده خوانی اجرا و در کنار آنها نمایش خیمه شب‌بازی در مدارس اصفهان، بازی‌های بومی و محلی در چهارباغ، استند مشاهیر و شهدا و … برگزار می‌شود.
ویژه‌برنامه‌های هفته فرهنگی اصفهان در مناطق مختلف و نقاط مرکزی شهر اصفهان را اینجا ببینید.
هفته فرهنگی اصفهان هر سال از سوم تا نهم اردیبهشت مقارن با تولد شیخ بهایی برگزار می‌شود؛ شعار این هفته امسال (اصفهان؛ شهر زنده، شهر زندگی) است.

طرح نامگذاری هفته اصفهان آبان ۱۳۸۴ در جلسه علنی شورای اسلامی این شهر به تصویب رسید.

شیخ بهاالدین محمد العاملی مشهور به شیخ بهایی یکی از چهره‌های ملی و بین المللی است، او علاوه بر علوم شرعی در ریاضیات، فیزیک، هندسه، مکانیک و نجوم هم تبحر داشت.

شیخ بهایی در سال ۱۰۳۰ هجری قمری در اصفهان رحلت کرد و بنا به وصیتش در مشهد مقدس به خاک سپرده شد.

دیگر خبرها

  • معرفی جزییات برنامه های هفته فرهنگی اصفهان
  • اتفاق جدید در پویش‌ و جشن های نوروز و رمضان امسال | وقتی جشن‌های شهری با محوریت کودکان و نوجوانان برگزار می شود
  • جزییات پویش های شهرداری تهران در نوروز و ماه رمضان | وقتی جشن‌های بزرگ برای کودکان و نوجوانان برگزار شد
  • اجرای برنامه‌ آموزشی برای دانش آموزان روستای ذغالچال ساری
  • اجرای برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی ویژه خانواده و بانوان در البرز
  • فعالیت های کانون مرزهای یادگیری را گسترش می دهد
  • برنامه های کانون شهرستان سلماس در جشنواره فرهنگی، ورزشی و تفریحی سد شهدای تازه شهر
  • بنای موزه تاریخ کانون پرورش فکری در سازمان میراث فرهنگی ثبت شد
  • ثبت ملی محتوا و بنای موزه تاریخ کانون در سازمان میراث فرهنگی
  • موزه تاریخ کانون پرورش فکری کودکان ثبت ملی شد