Web Analytics Made Easy - Statcounter

حدود 11 ماه از ریاست شهاب‌الدین عزیزی خادم در فدراسیون فوتبال می‌گذرد. ماه‌هایی که با حواشی، اظهارنظرهای بعضاً جنجالی و البته ابهاماتی درخصوص برخی مسائل جاری در فدراسیون فوتبال سپری شد.

روزنامه ایران: این در شرایطی است که تیم ملی فوتبال در آستانه سریع‌ترین صعود به جام جهانی قرار دارد و همین مسأله باعث سرپوش روی برخی کم‌وکاستی‌ها شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موضوعی که عزیزی خادم و اطرافیان او روی آن مانور می‌دهند تا افکار عمومی را از ابهامات و سؤالاتی که وجود دارد، منحرف کنند. اما مسائل مالی، اتفاقات قرارداد با یک شرکت برای اجرای VAR، صحبت‌های عجیب و تشکر از خوبان عالم پس از بردهای تیم ملی و مسائلی دیگر باعث شده شاهد جوی نه چندان آرام و طبیعی در فوتبال‌مان باشیم. بخصوص اینکه عزیزی خادم هیچ‌گاه حاضر نشده در مواجهه با سؤالات رسانه‌ها، پاسخ شفاف و روشنی به سؤالات بدهد. در این بین یکی از اتفاقات تلخ فوتبال‌مان در سال‌های گذشته، در زمان ریاست عزیزی خادم افتاد و دو تیم بزرگ و پرهوادار پایتخت یعنی استقلال و پرسپولیس از آسیا حذف شدند.در میان تمام این اتفاقات چندی پیش خبری منتشر شد مبنی بر اینکه قرار است عزیزی خادم به مجلس برود و به نمایندگان مردم توضیحاتی درخصوص اقدامات و ابهامات بدهد. البته تعدادی از نمایندگان هم بر این موضوع تأکید داشتند و حالا رئیس فراکسیون ورزش مجلس در گفت‌و‌گو با «ایران» چنین توضیح داد: «تا به حال کسی از عزیزی خادم نخواسته که به مجلس بیاید و در مجلس پاسخگوی ابهامات موجود باشد. در واقع طرف حساب مجلس، فدراسیون فوتبال نیست و از این پس وزارت ورزش باید پاسخگوی ابهامات فدراسیون فوتبال باشد. ابهاماتی که هم مربوط به مسائل مالی است و هم به صحبت‌های عجیب عزیزی خادم برمی‌گردد. از وزارت ورزش درخواست کردیم که پاسخ تمام این موارد را به مجلس بدهد. قرار است شخص وزیر ورزش از ایشان پاسخ ابهامات را بخواهد و گزارشش را به ما بدهد.»
بخشی از موارد مربوط به فدراسیون فوتبال که عزیزی خادم باید درباره‌اش پاسخگو باشد، به مسائل مالی مربوط می‌شود. پیش از این رئیس فراکسیون ورزش مجلس در مصاحبه‌ای تأکید کرد که سرنوشت 140 میلیارد تومان پول تزریق شده به فدراسیون فوتبال نامشخص است. محمدمهدی فروردین با اشاره به این موضوع، صحبت‌هایش را ادامه داد:‌ «حدود یک ماه پیش با خانم ژاله فرامرزیان، معاون مالی وزیر ورزش جلساتی برگزار کردیم و قرار بر این شد فدراسیون فوتبال لیست هزینه‌کرد را به وزارت ورزش بدهد و وزارت این لیست را به مجلس ارائه دهد که البته تاکنون این اتفاق نیفتاده و منتظریم این لیست به دست‌مان برسد. قرار است ریز هزینه‌ها در اختیار مجلس قرار بگیرد و موضوع بررسی شود.»اما جالب اینجاست که فدراسیون با این همه ابهامات مالی از ریاست جمهوری درخواست عجیبی دارد. داریوش مصطفوی، رئیس کمیته استیناف فدراسیون فوتبال پیش از این در برنامه زنده تلویزیونی از آیت‌الله رئیسی درخواست کرد به فوتبال توجه کند و ۵۰۰ میلیون یورو برای جام جهانی قطر در اختیار فدراسیون فوتبال قرار دهد. موضوعی که رئیس فراکسیون ورزش مجلس این‌گونه نسبت به آن واکنش نشان داد: «دولت قرار نیست پاسخگوی تعهدات فدراسیون فوتبال باشد. هنوز گزارشی در خصوص مبلغ 140 میلیارد تومان دریافت نشده و حالا دولت بیاید و مبلغ گزاف 500 میلیون یورو به فدراسیون کمک کند! وزارت ورزش باید از فدراسیون بخواهد که این مبلغ کجا هزینه شده است. در حالی که خیلی از این پول‌ها می‌توانست در نقاط پراستعداد کشور هزینه شود و امثال مهدی طارمی شناسایی و تحویل فوتبال شوند.»یکی دیگر از مسائلی که فوتبال ایران را تحت تأثیر قرار داده موضوع حذف سرخابی‌ها از آسیاست. اتفاقی که سروصداهای زیادی به پا کرد و قطعاً تبعات منفی آن در فوتبال‌مان بیشتر نمایان خواهد شد. فروردین در این خصوص بیان داشت: «واگذاری دو باشگاه پرسپولیس و استقلال به وزارتخانه‌های اقتصاد و صمت برای مصلحت نظام بوده تا کار انجام شود و این دو باشگاه مردمی با توجه به شرایطی که داشتند، مشکلی برایشان در خصوص مالکیت پیش نیاید. متأسفانه صحبت‌هایی در این خصوص مطرح شد که نباید می‌شد چرا که بخشی از آنها صحبت‌های محرمانه در جلسات بود. وقتی اعلام می‌شود که این واگذاری‌ها صوری بوده، این نشانه‌ای است که از داخل به «ای‌اف‌سی» اطلاع داده شده و کاملاً مشهود است. خود فدراسیون پروانه حرفه‌ای دو باشگاه را رد می‌کند و 48 ساعت بعد معجزه می‌شود و کمیته استیناف مجوز حرفه‌ای این دو باشگاه را تأیید می‌کند. آیا «ای‌اف‌سی» و فیفا قبول می‌کنند که ظرف 48 ساعت ایرادات برطرف شده؟ مگر این کار شدنی است؟ اینها بحث‌برانگیز است.»
پس از این اتفاق صحبت‌هایی درخصوص برخورد با مسببان حذف سرخابی‌ها مطرح شد. گرچه هنوز اتفاقی نیفتاده و حتی مسئولان فوتبال یک عذرخواهی ساده هم از مردم و هواداران نکردند. رئیس فراکسیون ورزش مجلس در این‌باره گفت: «در وهله اول باید فدراسیون فوتبال و مدیران دو باشگاه به وزارت ورزش پاسخگو باشند و پس از آن وزارت ورزش نتیجه را به مجلس اطلاع دهد. این سلسله مراتب باید طی شود تا مسببان این اتفاق ناگوار معرفی شوند.
اگر واقعاً به این نتیجه رسیدند که کم‌کاری صورت گرفته یا به نوعی قصد ضربه زدن به روح و روان جامعه وجود داشته، عذرخواهی از مردم و استعفای دسته‌جمعی تا حدودی می‌تواند مرهمی بر این زخم باشد. باید این را در نظر داشته باشیم که فدراسیون وظیفه حرفه‌ای کردن باشگاه‌ها را ندارد ولی حواشی‌ای که در این مدت پیرامون فدراسیون فوتبال وجود دارد و ما شاهد آن هستیم، این شائبه را ایجاد می‌کند که فدراسیون در این موضوع کم‌کاری کرد. هرچند این کم‌کاری‌ها و نواقص در سال‌های گذشته هم وجود داشته اما دولت و مدیران دو باشگاه تغییر کرده‌اند و تا جایی که ما شاهدیم اراده‌ای برای تغییر ساختار دو باشگاه وجود دارد.»
اما آیا استعفای دسته‌جمعی دردی دوا خواهد کرد؟ رئیس فراکسیون مجلس این‌گونه پاسخ داد: «دردی که دوا نمی‌کند. روزی که یک تصمیمی می‌گیریم و افرادی را برای کاری مهم مستقر می‌کنیم باید هم‌ چنین روزهایی را پیش‌بینی کنیم. فوتبال جای آزمون و خطا نیست، فوتبال جای افرادی نیست که برای خود رزومه ایجاد کنند و بروند. فوتبال جای مطرح شدن افراد غیرفوتبالی نیست. فوتبال را باید به دست فوتبالی‌ها سپرد، کسی که زندگی و سرمایه و جوانی‌اش را گذاشته باید بر فوتبال مدیریت کند، کسی که دانش این کار را دارد. فوتبال ایران چهره‌های بین‌المللی زیادی دارد و همه اینها حذف شده‌اند به این خاطر که برخی‌ها دنبال این هستند که در کنار فوتبال به آمال و آرزوهای شخصی‌شان برسند. در صورتی که افرادی هستند که می‌توانند به فوتبال ما اعتبار بدهند. متأسفانه در روز انتخابات فدراسیون فوتبال عزیزانی که در مجمع حق رأی داشتند به افراد فوتبالی پشت کردند و تصمیم نادرستی گرفتند که حالا ما باید هر روز شاهد اتفاقات بدی باشیم. اینها مسائل پیش پا افتاده‌ای است که باید در فوتبال محلات در مورد آن صحبت کرد نه در فوتبالی که 20 بازیکن لژیونر و ادعای فدراسیون دانش‌بنیان دارد. نه اینکه با هزار وعده وعید، ادعای ورود هزار میلیارد پول داد اما هر روز با پادرمیانی افراد مختلف مبالغی از بیت‌المال دریافت کنند و پاسخگو نباشند.»تیم ملی فوتبال شرایط مناسبی برای صعود به جام جهانی دارد و شاگردان اسکوچیچ تنها یک پیروزی تا کسب جواز حضور در قطر فاصله دارند. او در خصوص برنامه‌های فراکسیون ورزش مجلس برای تیم ملی و فدراسیون فوتبال اظهارداشت: «تلاش ما این است که نقش حمایتی‌مان را در فوتبال ملی به‌خوبی انجام دهیم و علاوه بر این، از نظر نظارتی هم اقدامات در خصوص ابهامات موجود در فدراسیون فوتبال هم باید انجام شود که البته مستلزم این است که طرفین نسبت به تمامی برنامه‌ها شفافیت داشته باشند تا بتوانیم گره مشکلات فوتبال را بازکنیم. اگر شفافیتی هم وجود نداشته باشد قطعاً به سراغ راه دومی خواهیم رفت و دستگاه‌های نظارتی با دقت بیشتر فعالیت‌های فدراسیون فوتبال را رصد خواهند کرد.»

انتهای پیام/

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: رئیس فراکسیون ورزش مجلس فدراسیون فوتبال وزارت ورزش عزیزی خادم دو باشگاه فوتبال ما تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۵۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناراحتی وزیر ورزش از شرایط حاکم بر فوتبال/ ماجرای جلسه کیومرث هاشمی با هیات رئیسه فدراسیون فوتبال

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ فوتبال در دو سال گذشته شرایط مساعدی نداشته است. افزایش ناکامی تیم‌های ملی فوتبال کشور در رقابت‌های مختلف، مخصوصاً ناکامی‌های بزرگ تیم‌های ملی بزرگسالان و امید، افزایش تنش‌ها در سطوح مختلف فوتبال و تاثیرگذاری آن بر جامعه و برخی تخلفات صورت گرفته وزارت ورزش را به عنوان متولی اصلی ورزش نسبت به شکل مدیریت کلان فوتبال حساس کرده است.

به گزارش اعتماد آنلاین؛ برخی منابع در این زمینه به خبرنگار اطلاع دادند که کیومرث هاشمی به عنوان وزیر ورزش در همین زمینه و برای نشان دادن حساسیت و نگرانی خود جلسه‌ای فوق برنامه با اعضای هیات رئیسه فدراسیون فوتبال برگزار کرده و نکاتی را به آنها گوشزد کرده است. یک منبع آگاه دیگر در این زمینه مدعی شد کیومرث هاشمی در این جلسه از لزوم تغییراتی در سطح مدیریت فدراسیون فوتبال گفته است. طبق شنیده‌های غیررسمی مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال که در چند روز گذشته بابت برگزاری رقابت‌های فوتسال جام ملت‌های آسیا در تایلند به سر برده است برای این جلسه سفری به تهران داشته است.

حال باید دید موضع وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال در قبال خبر برگزاری این جلسه چیست و آیا آنها این جلسه و بازگشت تاج از تایلند به تهران را تایید می‌کنند یا خیر. همین‌طور باید منتظر ماند و دید تغییرات مد نظر وزیر ورزش در فدراسیون فوتبال شامل چه مواردی می‌شود.

مهدی تاج رئیس فعلی فدراسیون فوتبال در سال 1401 بعد از یک پروسه عجیب که منجر به عزل موقت شهاب‌الدین عزیزی خادم از ریاست فدراسیون فوتبال شده بود به ساختمان سئول بازگشت. این در حالی است که تا زمان انتخابات بعدی فدراسیون فوتبال زمان زیادی باقی نمانده است.

258 258

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898864

دیگر خبرها

  • تایید صلاحیت ۶ کاندیدای ریاست فدراسیون ورزش‌های رزمی
  • تکلیف کمیسیون‌های فدراسیون دوومیدانی مشخص شد
  • وعده جدید: ورزشگاه آزادی متحول می‌شود
  • زارعی: دغدغه ما برای مالکیت استقلال و پرسپولیس برطرف شد
  • تائید ۶ کاندیدا برای حضور در انتخابات فدراسیون ورزش‌های رزمی
  • کشتار ورزشکاران، تخریب اماکن ورزشی و فدراسیون‌ها
  • ناراحتی وزیر ورزش از شرایط حاکم بر فوتبال/ ماجرای جلسه کیومرث هاشمی با هیات رئیسه فدراسیون فوتبال
  • پایان انتخابات چالش برانگیز؛ تیغ تیغ‌ساز بُرنده ماند
  • بیش از ۳۵ رشته ورزشی در فدراسیون دانش آموزی استان بوشهر فعال است
  • وزیر «سرپیچی» را در نطفه خفه کرد/سرپرست‌ها رییس فدراسیون نمی‌شوند