Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام -صنعت نفت و گاز، صنعتی جهانی است که فعالیت‌هایش در هر نقطه از جهان و در هر‌گونه آب و هوایی انجام می‌پذیرد.

مراحل مختلف اکتشاف، استخراج وفرآوری نفت و نیز صنایع پایین دست آن، فعالیت پالایشگاه‌ها و بهره برداری از پتروشیمی، هر کدام اثرات متعددی بر محیط زیست بر جای میگذارد وقتی نفت خام به آب یا سطح زمین راه می‌یابد قسمت‌های سبک آن که بسیار سمی هستند مثل بنزن و تولوین سریع بخار میشوند و هوای آن منطقه را آلوده مینمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما قسمت‌های سنگین‌تر ترکیبات نفتی برای مدت‌های طولانی در محیط زیست باقی مانده و خاک و زمین و آب دریا‌ها و اقیانوس‌ها را آلوده میکنند.HAPs جز آلاینده خطرناک هوا هستند که مهمترین آن‌ها بنزن، هیدرژن سولفید و فرمالدهید‌ها است.

صنایع گاز و پتروشیمی مستقر در ایلام، نیزعلیرغم رونق اقتصادی برای کشور، اثرات بهداشتی و زیست محیطی برای مردم منطقه ایجاد نموده است.

آلودگی که با شکایت مردمی مواجه شده و دادستان ایلام را به واکنش وا داشته و به جهت احقاق حقوق عامه به "مسئله آلودگی ناشی از شرکت پتروشیمی ایلام" دستور پیگیری موضوع را صادر کرده است.

عبدالوهاب بخشنده در ارتباط با بررسی موضوع مسئله آلودگی ناشی از شرکت پتروشیمی ایلام گفت: جلسه‌ای با حضور معاون دادستان مرکز استان در حقوق عامه آقای حسین علیرحمی، ابدالی مدیر کل محیط زیست استان، نجفی سمنانی مدیر عامل شرکت پتروشیمی ایلام و نماینده حقوقی شرکت مذکور در دفتر دادستانی تشکیل گردید.

دادستان مرکز استان گفت: در این جلسه موضوع آلودگی مورد بررسی و پاسخ و نتیجه برررسی‌ها نشان از آن دارد که این وضعیت ناشی از برودت هوا و یخ زدگی بوده است که باعث آسیب دیدگی تعدادی از تجهیزات واحد الفین و به دنبال آن، خارج شدن کمپرسور از مدار تولید شده است.

او گفت: مسئولان مربوطه بعد از وقوع اتفاق که باعث آلودگی موقت شده است اقدام به رفع ایراد کرده‌اند.

بخشنده گفت: برابر اعلام مدیرکل محیط زیست استان ایلام، استفاده مازوت به کلی رد می‌شود و در فرایند شرکت پتروشیمی ایلام استفاده از مازوت در هیچ کدام از مراحل تولید پیش بینی نشده است، لذا در هیچ شرایطی مازوت سوزی در شرکت پتروشیمی ایلام اتفاق نخواهد افتاد.

توصیه و تاکید دادستان مرکز استان ایلام بر آن بود که به جهت رعایت حقوق عامه و تامین سلامت شهروندان ساکن در مجاورت پتروشیمی ایلام، رعایت نکات محیط زیستی یک الزام است و دادستان مرکز استان به جد بر این مهم نظارت خواهد کرد.

انتهای پیام/ د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آلودگی هوا محیط زیست شرکت پتروشیمی ایلام دادستان مرکز استان محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۵۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس سازمان محیط زیست: دیگر پروژه‌ ای به نام میانکاله وجود ندارد

رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست تاکید کرد: از نظر ما دیگر پروژه ای به نام میانکاله وجود ندارد و از لحاظ علمی و اقتصادی و نقشه آمایش استان این پروژه قابل اجرا نیست.
 
به گزارش ایسنا؛ علی سلاجقه در حاشیه نشست امروز هیات دولت و در جمع خبرنگاران، بیان کرد: اصلا پروژه ای به نام میانکاله دیگر وجود ندارد چراکه هچ گونه مجوزی برای آن داده نشده است، اصل کار ما مبتنی بر نقشه آمایش استان است، در آنجا از لحاظ علمی، اقتصادی و اجتماعی چنین پروژه ای قابل اجرا نیست.
 
وی در ادامه اظهار کرد: هیچ اتفاق خاصی رخ نداده است. تخلف انجام می شود. ما از دستگاه های قضایی استان، هم دادستانی و هم مجموعه قضایی استان می خواهیم که این کار از بعد قضایی دنبال شود.
 
رئیس سازمان حفظات از محیط زیست در پاسخ به این پرسش که مگر پروژه به نتیجه نرسیده بود؟ بیان کرد: نمی خواهم نبش قبر کنم، این پروژه از نظر ما تمام شده است. 
 
سلاجقه گفت: در حوزه سد چم شیر و حقآبه آن ما مشکلی نداریم. حقابه آن متناسب با محاسبه ای که انجام شده داده می شود. بحث هایی پیرامون کیفیت آب آن مطرح است که ما  جدای از اینکه وزارت نیرو کار خود  را انجام می دهد، ما نیز به عنوان دستگاه ناظر نمونه گیری انجام دادیم. با توجه به تراز آبگیری که تاکنون انجام شده است در آنجا مشکلی از لحاظ کیفیت آب وجود ندارد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • از گرانی پاکت کاغذی تا سطل آشغال‌هایی به نام رودخانه
  • زباله‌های پلاستیکی نفس ایلام را بند آورده اند
  • بهره برداری از ۱۱ جایگاه سوخت کوچک مقیاس تا پایان تابستان امسال
  • ضرورت آموزش حفاظت و نگهداری از طبیعت به دانش آموزان
  • ورود مدعی العموم به موضوع زباله، چالش بزرگ محیط زیست رامسر
  • روزانه ۲۳ تن زباله های پلاستیکی در ایلام تولید می شود
  • رئیس سازمان محیط زیست: دیگر پروژه‌ ای به نام میانکاله وجود ندارد
  • یک خبر خوب برای محیط زیست؛ پروژه پتروشیمی میانکاله کاملا لغو شد
  • طرح پتروشیمی «میانکاله» دیگر وجود ندارد
  • بهره‌برداری از ۱۱ جایگاه سوخت تا پایان تابستان امسال در تهران