Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزاش همشهری‌آنلاین به نقل از ایرنا،‌  ابوالفضل عمویی درباره روند مذاکرات وین و ایده مطرح شده در رسانه ها مبنی بر توافق موقت گفت: دستورالعمل هیات مذاکره کننده در وین پیگیری توافق کامل برای رفع تحریم‌ها است و توافق موقت در چارچوب نظرات جمهوری اسلامی نیست.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی درباره رویکرد غرب در مذاکرات برای بازرسی از مراکز هسته‌ای کشور افزود: طبق قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها و صیانت از منافع ملت ایران، ورود کارشناسان آژانس بین المللی انرژی اتمی برای بازرسی از مراکز هسته‌ای ایران قابل پذیرش نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته همکاری‌های ایران با آژانس بین المللی انرژی اتمی در موضوعات پادمانی ادامه دارد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: همکاری پادمانی فقط محدود به مواد هسته‌ای و سایت های اعلام شده است. به جز این موضوع بازرسی برای مواردی  که در موضوعات پروتکلی نیست برای جمهوری اسلامی ایران قابل پذیرش نخواهد بود.

وی با اشاره به راهبرد دوگانه کشور مبنی بر خنثی سازی و رفع تحریمهای ظالمانه اظهار کرد: خنثی سازی تحریم به این معنا است که میزان اثرگذاری تکانه‌های خارجی بر اقتصاد داخلی ایران گرفته شود. یکی از مهمترین راهکارها در این زمینه رفع موانع از تولید داخلی و تقویت آن است که متولی آن دستگاه‌های اقتصادی دولت و مجلس شورای اسلامی است. علاوه بر این تنوع بخشی به شرکای تجاری ایران هم می‌تواند در خنثی‌سازی تحریم‌ها موثر باشد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه دولت سیزدهم در حوزه سیاست خارجی گام‌های بسیار مهی برداشته است، عنوان کرد: چشم انداز همکاری بلندمدت با چین، سفر رییس جمهور به روسیه، حضور در اجلاس اکو، عضویت در پیمان شانگهای و امضای توافقنامه سوآپ گازی با ترکمنستان و آذربایجان از مسیر ایران از جمله اقدامات دستگاه دیپلماسی است که به موازات مذاکرات هسته ای انجام شده و نتیجه آن تقویت اقتصاد داخلی خواهد بود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: اقتصاد ایران با چالش‌هایی مواجه است که بخشی از آن به مدیریت اقتصادی کشور مربوط است و باید برای آن راهکارهای جداگانه‌ای طراحی شود.

وی با بیان اینکه در موضوع مذاکرات هم راهکار جمهوری اسلامی ایران این نیست که منتظر به نتیجه رسیدن یا نرسیدن مذاکرات شود، گفت: البته حتی اگر توافقی هم شکل بگیرد، به هر حال محدودیت‌هایی وجود خواهد داشت و باید جمهوری اسلامی ایران تلاش کند در کنار مذاکرات، راه حل‌های اساسی برای حل مشکلات اتخاذ کند.

این نماینده مجلس در پاسخ به این سوالی در خصوص تعیین ضرب‌الاجل از سوی طرفهای غربی و اظهارات آنها مبنی بر پایان فرصت گفت: برای هیات ایرانی ضرب الاجلی وجود ندارد و در عین حال خطوط قرمز اساسی برای آن در نظر گرفته شده است. برای جمهوری اسلامی ایران مهم رفع تحریم‌ها است و باید در نهایت روند تجارت خارجی ایران به سمت عادی شدن پیش برود.

وی تاکید کرد: اینکه طرف مقابل محدودیت زمانی قائل شده است به خود آنها مربوط است و اگر آمریکایی‌ها به موضوع ضرب الاجل خیلی اهمیت می‌دهند، می‌توانند از تحریم‌هایی که وضع کردند، دست کشیده تا نتیجه مذاکرات را در عمل ببینند.

این نماینده مجلس یازدهم در عین حال گفت: اگر دولت سیزدهم و دستگاه دیپلماسی همچنان روند بهبود روابط با شرکای جدیدی تجاری و اقتصادی را ادامه دهد می توان امیدوار بود راهکار خنثی سازی تحریم‌ها به موفقیت اجرا شده و منافع کشور از این طریق تامین شود که راهکاری مطمئن‌تری خواهد بود.

کد خبر 652764 برچسب‌ها هسته‌ای - برجام خبر ویژه مذاکرات وین مجلس شورای اسلامی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: هسته ای برجام خبر ویژه مذاکرات وین مجلس شورای اسلامی جمهوری اسلامی ایران مجلس شورای اسلامی خنثی سازی تحریم ها هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۵۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب چند لایحه علیه ایران در مجلس نمایندگان آمریکا

مجلس نمایندگان آمریکا در پی پاسخ مشروع ایران به اقدامات متجاوزانه رژیم صهیونیستی و در حمایت از این رژیم، چند لایحه را علیه ایران به تصویب رساند.   به گزارش ایسنا، مجلس نمایندگان آمریکا بدون در نظر گرفتن حق مشروع ایران برای پاسخ دادن به اقدامات متجاوزانه رژیم صهیونیستی، در پی عملیات "وعده صادق" ایران علیه اراضی اشغالی، چند لایحه ضدایرانی را تصویب کرد، اما هنوز مشخص نیست که سنا اقدامی در ارتباط با آن انجام دهد.   نشریه آمریکایی پولیتیکو در این باره گزارش داد که این لوایح شامل قطعنامه‌ای است که شعار " از نهر تا بحر فلسطین آزاد می‌گردد" را "آشکارا یهودی‌ستیزانه" اعلام کرده و خواستار محکومیت آن است.   قانون "پاسخگو کردن مقامات ارشد ایران" نیز از جمله لوایح تصویب‌شده است که خواستار ارائه گزارشی درباره دارایی‌های مقامات ارشد ایرانی است.   لایحه دیگر "قانون پاسخگویی درباره تحریم‌های ایران" است که هدف جلوگیری از دور زدن تحریم‌ها علیه ایران را دنبال می‌کند.   "قانون تقویت ابزارها برای مقابله با استفاده از سپر انسانی" که امکان اعمال تحریم علیه نهادهایی را فراهم می‌سازد که از غیرنظامیان به عنوان سپر انسانی استفاده می‌کنند.   "قانون منع قاچاق کاپتاگون" نیز از دیگر موارد تصویب‌شده توسط مجلس نمایندگان آمریکا است که به موجب آن، علیه نهادهای تولیدکننده یا تسهیل‌کننده توضیع محرکی ترکیبی به نام کاپتاگون تحریم اعمال می‌شود.   افزون بر این، صادرات فناوری‌های ساخت آمریکا به ایران، به طور دائمی با تصویب "قانون عرضه نکردن تکنولوژی برای اقدامات تروریستی" ممنوع می‌شود.   "قانون پاداش ندادن به گروگان‌گیرها" نیز آمریکا را از پذیرفتن مقامات تحریم‌شده در نشست‌های سازمان ملل متحد منع می‌سازد.   "قانون تحکیم تحریم‌های ایران" نیز تصویب شد که برخی تحریم‌ها علیه ایران را دائمی می‌کند.   قطعنامه‌ای نیز تصویب شده است که از اتحادیه اروپا می‌خواهد "سریعا" سپاه پاسداران ایران را سازمانی تروریستی اعلام کند.   هنوز نشانه‌ای مبنی بر قصد سنا برای اقدامی در راستای عملی کردن هر یک از این تدابیر وجود ندارد.   اقدام ضد ایرانی مجلس نمایندگان آمریکا در پی این انجام شده است که ایران، شامگاه شنبه، عملیات «وعده صادق» را علیه رژیم صهیونیستی و در پاسخ به اقدام متجاوزانه رژیم صهیونیستی علیه ساختمان کنسولگری ایران در دمشق اجرا کرد. ایران این حمله را حق مشروع خود برای پاسخ به اقدامات متجاوزانه علیه منافع خود و در چارچوب منشور ۵۱ سازمان ملل دانسته است.   سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران، قبل از ساعت ۳ بامداد یکشنبه، سیل پهپادهای شاهد ۱۳۶ و موشک‌های بالستیک ایران را به آسمان سرزمین‌های اشغالی شلیک کرد که گنبد آهنین را درگیر کردند. بسیاری از موشک‌ها از این سپر دفاعی عبور کرده و به اهداف مورد نظر برخورد کردند. هدف موشک‌های سپاه، پایگاه‌های ارتش رژیم صهیونیستی در نقب در جنوب سرزمین‌های اشغالی بود. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • محدودیت‌های آمریکا برای حضور مقامات ایرانی در نیویورک
  • آمادگی استان اردبیل برای برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • عملیات تنبیهی وعده صادق، مسرت و سرافرازی تمام آزادگان جهان را به دنبال داشت
  • مجلس هیچ مصوبه ای برای اخذ مالیات از مهریه نداشته است
  • مذاکره باشگاه تراکتور با بردیف برای هدایت دوباره تیم تبریزی
  • همه دلایلی که دولت را پای میز مذاکره مزدی برگرداند!
  • تصویب چند لایحه ضد ایرانی در مجلس نمایندگان آمریکا
  • اعلام از سرگیری فعالیت بازرسان آژانس در ایران/ تصویب اقدامات ضد ایرانی بیشتر از سوی مجلس نمایندگان آمریکا/ تشدید تنش میان فرانسه و جمهوری آذربایجان با فراخوان سفیر
  • قطعنامه‌ ضد ایرانی مجلس نمایندگان آمریکا
  • تصویب چند لایحه علیه ایران در مجلس نمایندگان آمریکا