Web Analytics Made Easy - Statcounter

دادستان کل کشور گفت: به خاطر فقدان مراکز نگهداری مجبوریم یا تعدادی از معتادان را رها کنیم و یا برخی از آن‌ها را در زندان‌ها نگهداری کنیم که البته این کار اشتباه است و زندان جای معتادان نیست.

به گزارش مهر، حجت الاسلام محمد جعفر منتظری دادستان کل کشور صبح امروز در افتتاحیه فاز دو مرکز ترک اعتیاد مهر سروش گفت: امروز یکی از بزرگترین آسیب‌هایی که ما در جهان با آن مواجه هستیم مساله اعتیاد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متأسفانه عده‌ای که به دنبال سود و منافع مادی خودشان هستند جوانان را برای میل به اهداف شیطانی خودشان به آتشی می‌سوزانند که یک زندگی توأم با مرگ تدریجی را داشته باشد.

وی افزود: کشورها، ملت‌ها و خانواده در این آسیب جدی و بلای خانمان سوز دچار مشکلات زیادی هستند، اعتیاد اثرات مخربی در زندگی دارد و کانون خانواده‌ها را از هم می‌پاشد.

اینکه می‌گوئیم اعتیاد بدتر از آتش است به این دلیل است که آتش یک بار چیزی را می‌سوزاند، اما اعتیاد سال‌ها گریبان گیر افراد است.

منتظری بیان کرد: من نمیدانم چقدر آمار معتادان منطبق با واقعیت است چراکه واقعاً امکانش نیست تا آمار دقیقی داشته باشیم، اما آنچه که همه می‌دانیم این است که آمار معتادان و گرفتاران به اعتیاد زیاد است.

دادستان کل کشور بیان کرد: معتادان چهره شهر را زشت می‌کنند و مسئولان را دچار غم و اندوه می‌کنند، مسئولان تلاش می‌کنند تا افراد را از دام اعتیاد رها کنند، اما نتیجه مطلوبی ندارد.

وی ادامه داد: اراده و عزم جزم و تصمیم جدی برای افرادی که در امر مبارزه با مواد مخدر مشغول هستند لازم است، آنجایی که می‌بینیم یک چرخی می‌لنگد همان جایی است که وظیفه شناسی به درستی انجام نمی‌شود.

منتظری تصریح کرد: چرا ما باید شاهد باشیم که یک دستگاه در زمینه مبارزه با مواد مخدر به مسئولیت خودش عمل نمی‌کند؟ مدت‌ها بود رئیس جمهور در جلسات مبارزه با مواد مخدر شرکت نمی‌کرد، اما در این دولت شاهد بودیم که رئیس جمهور به عنوان عالی‌ترین مقام اجرایی کشور در این جلسات شرکت کرد.

دادستان خاطرنشان کرد: اگر ما امروز شاهد این حجم از نابسامانی در جامعه هستیم معلول عدم اهتمام لازم در دستگاه‌های مختلف بودیم.

وی با اشاره با تصادف زنجیره‌ای بهبهان گفت: در این حادثه چقدر مسئولان وزارت راه و خودروسازان را مورد خطاب قرار دادیم و به آن‌ها اعتراض کردیم که البته تمام اعتراضات هم درست بود، اما چرا در موضوع اعتیاد این اهتمام وجود ندارد؟ یک جوانی که از اعتیاد در گوشه خیابان افتاده است را باید نجات دهیم.

منتظری با اشاره با اینکه بیش از ۸۰ درصد از افرادی که ترک می‌کنند مجدد به اعتیاد روی می‌آورند، تصریح کرد: در ابتدا باید اراده افراد را قوی کنیم و بعد باید زمینه درمان آن‌ها را فراهم کنیم.

دادستان کل کشور گفت: بعد از اراده و درمان باید برنامه‌های خوبی برای افرادی که ترک کرده اند داشته باشیم، یکی از مؤلفه‌های بسیار مؤثر وجود افراد خیّر است؛ خیران می‌توانند انسان‌های گرفتاری را از منجلاب اعتیاد نجات دهند و به زندگی عادی برگردانند.

وی بیان کرد: اگر برنامه ریزی‌ها درست انجام شده بود امروزه شاهد فقدان مراکز نگهداری معتادان نبودیم؛ ما به خاطر فقدان مراکز نگهداری مجبوریم یا تعدادی از معتادان را رها کنیم و یا برخی از آن‌ها را در زندان‌ها نگهداری کنیم که البته این کار اشتباه است و زندان جای معتادان نیست.

منتظری ادامه داد: از افرادی که در خارج از مراکز می‌توانند به این قشر (معتادانی که ترک کرده اند) کمک کنند و در کارخانه‌ها آن‌ها را به کار بگیرند خواهش می‌کنم پای کار بیایند و اگر امکانش هست از این افراد در مراکز و کارگاه‌ها استفاده کنند.

دادستان کل کشور گفت: در زمینه ساخت و ساز و حرفه آموزی و ایجاد شغل به خیران نیازمندیم تا این افرادی را که گرفتار شدند را حمایت کنند تا بعد از ترک اعتیاد مجدد به دام اعتیاد نیفتند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: اعتیاد به مواد مخدر معتادان متجاهر دادستان کل کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۶۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای زنان و نوامیس مردم در طرح حجاب پرونده قضایی تشکیل می‌دهند؟

دادستان کل کشور با بیان اینکه ما بنا نداریم برای نوامیس این مملکت پرونده قضائی درست کنیم و بعد از تذکر و تعهد و اصلاح پوشش فرد به منزل برمی‌گردد گفت: اکثر بانوان بعد از تذکر نسبت به اصلاح وضعیت پوشش خود اقدام می‌کنند.

حجت‌الاسلام محمدکاظم موحدی‌آزاد در مراسم تودیع و معارفه رئیس کل دادگستری خراسان جنوبی با اشاره به اینکه بی‌حجابی جرم مشهود است اظهار داشت: از این نظر نیروی فداکار فراجا در راستای اجرای قانون عفاف و حجاب انجام وظیفه می‌کند؛ لذا به نیروهای فراجا تاکید می‌کنم که در اصلاح وضعیت عفاف و حجاب بکوشند ولی در این موضوع مراعات حد و حدود و حریم‌ها را داشته باشند.

دادستان کل کشور بیان کرد: بسیاری از بانوان که حجاب شرعی را مراعات نمی‌کنند فرزندان همین سرزمین و دختران و خواهران ما هستند که دچار اشتباهاتی بوده و فریب خورده‌اند.

موحدی‌آزاد با بیان اینکه ما بنا نداریم برای نوامیس این مملکت پرونده قضائی درست کنیم و بعد از تذکر و تعهد و اصلاح پوشش فرد به منزل برمی‌گردد گفت: اکثر بانوان بعد از تذکر نسبت به اصلاح وضعیت پوشش خود اقدام می‌کنند.

وی با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی از ابتدای پیروزی تلاش برای احیای حقوق مادی و معنوی انسان‌ها داشته است یادآور شد:میزان بانوان باسواد بعد از انقلاب اسلامی ۴۳۹ درصد افزایش پیدا کرده و شرایط برای تحصیل در دورترین مناطق کشور فراهم شده است.

دادستان کل کشور با بیان اینکه دشمنان دریافتند که ایران اسلامی تبدیل به یک الگو شده ‌و از این نظر شروع به توطئه از همان سال‌های ابتدایی پیروزی انقلاب کرد ادامه داد: حضور در خراسان جنوبی را یک فرصت ارزشمند برای خود می‌دانم.

دادستان کل کشور با تاکید بر اینکه اسلام یک دین جامع است و حق همه انسان‌ها را در ابعاد مختلف مدنظر قرار داده است، ادامه داد: حتی برای سایر مخلوقات آفرینش و شیوه برخورد انسان با آنها قوانینی از سوی دین وضع شده است.

موحدی آزاد گفت: حقوقی که در اسلام برای انسان‌ها در جنسیت و فرهنگ‌های مختلف و حتی سایر مخلوقات آفرینش وضع کرده این دین را ممتاز کرده است.

دادستان کل کشور با اشاره به مسائل مرتبط با حجاب و عفاف گفت: در اسلام حقوق زن از اهمیت والایی برخوردار است و از نظر رشد اخلاقی و انسانی بین زن و مرد هیچ تفاوتی وجود ندارد.

موحدی آزاد گفت: باور ما بر این است که همه چند هزار شهید ما از دامن زنان مؤمن یعنی مادرانشان به کمالات والا رسیدند. نظام جمهوری اسلامی حقوق زن را احیا کرد آنگونه که امروز ۷۱ هزار پزشک زن در کشور داریم که اصلاً قابل مقایسه با قبل از انقلاب نیست.

دادستان کل کشور گفت: اعضای بانوی هیئت علمی دانشگاه بعد از انقلاب ۲۰۰ درصد افزایش پیدا کردند و یک هزار و ۲۰۰ قاضی زن در کشور داریم که با حجاب و پوشش کامل انجام وظیفه می‌کنند.

دیگر خبرها

  • کمبود آب تهران با بارش‌های اخیر جبران شد؟
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور
  • دادستان کل کشور: طرح «نور» فراجا ادامه پیدا خواهد کرد
  • ارجاع ۲۳ معتاد متجاهر به مراکز ترک اعتیاد در شوش
  • حرفه آموزی معتادان در حال بهبود برای ورود به بازار کار
  • تسهیلات اشتغال برای رهاشدگان از دام اعتیاد
  • کشفی تازه درباره معتادان به مواد مخدر
  • سن مصرف مخدر‌ ها در کشور به ۲۴ سال رسید
  • دستور دادستان مرکز لرستان نسبت به تعیین تکلیف خودروهای توقیفی
  • برای زنان و نوامیس مردم در طرح حجاب پرونده قضایی تشکیل می‌دهند؟