Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، کبری علیخانی مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری قزوین روز چهارشنبه در مراسم گرامیداشت ایام ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و بزرگداشت مقام زن در سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین، اظهار کرد: به طور حتم اشتغال زنان روستایی به توسعه پایدار جامعه منجر شده و باعث تحکیم بنیان خانواده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: اداره کل امور زنان و خانواده استانداری قزوین در کارگروه‌های تخصصی، مشاغل حوزه زنان را دسته بندی کرده است چون اعتقاد داریم که بیشتر این مشاغل و تسهیلات آنها باید شامل حال زنان روستایی شود.

علیخانی نقش زنان روستایی را در تولید محصولات، بی بدیل دانست و گفت: زنان روستایی علاوه بر اینکه در تولید محصولات سالم مانند گیاهان دارویی نقش دارند، با اتکا به خود باوری می‌توانند محصولات عدیده‌ای را در حوزه مواد غذایی تولید کنند.

این مسؤول بیان داشت: ظرفیت های متعددی در استان قزوین وجود دارد که می‌توان به تولید محصول ارگانیک اقدام کرد، بر همین اساس نقش زنان روستایی در این مهم بسیار حایز اهمیت است.

علیخانی در خصوص گیاهان دارویی، گفت: امروزه در بسیاری از نقاط مختلف جهان به این نتیجه رسیده‌اند که داروهای شیمیایی نتیجه بخش نبوده و بر روی گیاهان دارویی تمرکز کرده‌اند، چراکه این گیاهان به طبع بشری نزدیک تر است.

وی، لازمه داشتن یک خانواده موفق را توانمندی زنان خانواده دانست و گفت: در شرایط کنونی اگر بانوان به شکل همه جانبه در مولفه‌های خانواده مشارکت نکنند خانواده موفقی نخواهیم داشت.

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری قزوین خاطرنشان کرد: هزینه کردن در حوزه اشتغال و کسب و کارهای زنان را نباید یک هزینه تلقی کرد، بلکه باید یک نوع سرمایه‌گذاری برای تحکیم خانواده به حساب آورد.

انتهای پیام/ع

منبع: فارس

کلیدواژه: امور زنان استانداری قزوین زنان روستایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۷۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای رویشگاه‌های گیاهان دارویی در هرمزگان

سید محمدنور موسوی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان گفت: بندرعباس، بشاگرد، میناب، رودان و بستک از شهرستان‌هایی هستند گیاهان دارویی در آنها کشت می‌شود.

وی گفت: پارسال ۹ فقره طرح مصوب بهره برداری گیاهان دارویی با همکاری بهره برداران و تعاونی‌های مردمی به مساحت ۲۲۰ هزار هکتار پوشش داده شد که شامل دوگونه دارویی آویشن و آنغوزه است.

موسوی افزود: عملیات اصلاحی و احیایی در مراتع با همکاری بهره برداران شامل احداث هلالی آبگیر، بذرکاری، بذرپاشی و حفاظت و قرق است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان گفت: سالانه حدود ۲۰ تن آویشن و آنغوزه از مراتع و رویشگاه‌های استان برداشت می‌شود که ارزش اقتصادی بیش از ۱۲۱ میلیارد ریال است.

وی افزود: گونه‌های دارویی و خوراکی شامل آویشن، آنغوزه تلخ، بادام کوهی، بنه، گیشدر، پونه، مور خوش، مور تلخ، کلپوره، گلدر و آلوئه ورا بیشترین مصرف را در استان هرمزگان دارند.

موسوی گفت: این گونه‌های دارو‌های گیاهی پس از برداشت به استان‌های فارس، اصفهان، تهران ارسال و بعد از فرآوری و بسته بندی به خارج از کشور صادر می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • استفاده از هوش مصنوعی در برنامه‌ریزی‌های بخش کشاورزی
  • نظام مسائل باید حلقه واسط در توانمندسازی بانوان باشد
  • حل مشکلات اصلی بانوان را نباید به حاشیه راند
  • گل محمدی به عنوان گیاهی اقتصادی برای کشاورزان یزدی
  • قرار گرفتن گل محمدی در برنامه‌ی توسعه‌ی کشت استان یزد
  • تولید سالانه ۱۶هزار تن گیاهان دارویی در لرستان
  • احیای رویشگاه‌های گیاهان دارویی در هرمزگان
  • افزایش ۷۰۰ هکتاری مزارع کشت گیاهان دارویی در اصفهان
  • ممنوعیت برداشت گیاهان دارویی صنعتی در عرصه‌های طبیعی
  • وجود بیش از دو هزار گونه گیاهی در گنجینه گیاه شناسی کردستان