Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، جواد واحدی روز چهارشنبه در آیین معرفی امیر کرم زاده به عنوان مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان سمنان در سالن جلسات این اداره  کل افزود: ماندگارکردن مسافران عبوری از اهداف و برنامه‌ها در استان سمنان است و تا جایی هنوز این مساله به طور مطلوب محقق نشده است و باید از بخشهای مختلف در این زمینه بیشتر استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه اگر حتی مسافران به جای سه روز فقط ٢۴ ساعت در استان سمنان ماندگار شوند بخشی از اهداف این رویکرد محقق می شود، ادامه داد: این مساله در مجموع باعث کاهش تصادفات، حفظ جان هموطنان و از سوی دیگر رونق گردشگری استان می شود.

معاون امور مجلس، حقوقی و استانهای وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تاکید کرد: در جذب اعتبارات استانی سمنان خلاءهایی دیده می شود که باید برطرف شود و این تلاش مسوولان استان را طلب می کند.

وی یادآور شد: دیدگاه وزارت میراث فرهنگی، با عنایت به ویژگیهای و ظرفیتهای متعدد و متنوع استان سمنان، نسبت به این استان ویژه است و در مدیریت داخلی باید رویکرد و تحرک بیشتری وجود داشته باشد.

واحدی با اشاره به اینکه بعضی جاذبه های استان سمنان نیاز است تا با تامین زیرساخت در استان بیشتر مورد توجه قرار گیرد، اضافه کرد: رویکرد وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تامین زیرساختها برای توسعه تمام اهداف است.

وی با اشاره به اینکه سمنان دارای ظرفیت‌های میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی است ک در کمترین استانی وجود دارد، گفت که گام به گام از عصرها و دوره تاریخی مختلف بنا و آثار تاریخی در این استان وجود دارد و این سمنان را به استانی ویژه در حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تبدیل کرده است.

واحدی بیان کرد: در حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی باید بازنگری شود، در اولین گام شناساندن جاذبه های میراثی استان به مردم کشور از وظایف جدید باید مدنظر باشد و در این مسیر بهتر است از ظرفیت فضای مجازی استفاده شود.

وی با بیان اینکه جاذبه های طبیعی استان سمنان شناخته شده نیست ابراز داشت: برای معرفی آنها می توان در کنار تقویت بومگردی ها، به تقویت زیرساختها همت گمارد.

معاون امور مجلس، حقوقی و استانهای وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی یادآور شد: استان سمنان باید قوی تر در کشور شناسانده شود و از فرصت نمایشگاه تهران در روزهای آینده نیز با قدرت بیشتری از سوی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان سمنان استفاده شود.

معاون امور مجلس، حقوقی و استانهای وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تاکید کرد: مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در استان سمنان باید تمام نقاط این استان را مدنظر قرار دهد و با پویش مناسب و بازدید از تمام نقاط، برای هر نقطه متناسب با شرایط آن برنامه‌ریزی کند.

در این آیین با تقدیر از خدمات ۱۰ ماهه حمیدرضا دوستمحمدی، کرم زاده به عنوان مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان سمنان معرفی شد.

به گزارش ایرنا، استان سمنان بیش از هزار و ۸۳۳ اثر تاریخی، فرهنگی، طبیعی و معنوی شناسایی شده دارد که ۸۳۷ اثر از این تعداد در فهرست آثار ملی ثبت است. حدود ۳۰ کاروانسرا در این استان ثبت شده است. بیش از چهار هزار و ۵۰۰ هنرمند در ۵۲ رشته صنایع‌دستی در استان سمنان فعالیت دارند. 

برچسب‌ها گردشگری سمنان صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی میراث فرهنگی ایرانگردی جهانگردی بنای تاریخی پروندهٔ خبری گردشگری و میراث فرهنگی استان سمنان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری سمنان صنایع دستی گردشگری سمنان صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی میراث فرهنگی ایرانگردی جهانگردی بنای تاریخی گردشگری و صنایع دستی وزیر میراث فرهنگی استان سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۷۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موزه‌های قلعه چالشتر پررونق‌ترین موزه در چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری، رئیس گروه موزه‌ها و اموال منقول فرهنگی تاریخی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گفت: موزه‌های مجموعه فرهنگی تاریخی قلعه چالشتر شهرکرد پررونق‌ترین موزه در این استان به‌شمار می‌رود.
پیمانه پرناک افزود: هم‌اکنون ١٧ موزه در استان وجود دارد.
رئیس گروه موزه‌ها و اموال منقول فرهنگی تاریخی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری افزود: از این تعداد هشت موزه دولتی، چهار موزه وابسته به دستگاه‌های اجرایی و پنج موزه خصوصی و مشارکتی است.
وی گفت: موزه‌های مستقر در مجموعه فرهنگی تاریخی قلعه چالشتر با استقبال فراوان مردم، مسافران و گردشگران روبه‌رو است.
پرناک با اشاره به اقدامات انجام شده در خصوص بازسازی موزه‌های چهارمحال و بختیاری یادآور شد: طرح حفاظت الکترونیکی موزه‌ها و تکمیل این طرح انجام شده است.
رئیس گروه موزه‌ها و اموال منقول فرهنگی تاریخی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری افزود: همچنین انجام طرح حفاظت پیشگیرانه موزه‌های چهارمحال و بختیاری در دستور کار اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قرار دارد.

دیگر خبرها

  • جشنواره فرهنگی، ورزشی و تفریحی سلماس برگزار می‌شود
  • موافقت با 14 طرح سرمایه‌گذاری حوزه گردشگری در گلستان
  • بازدید از بناهای تاریخی کردستان روز پنجشنبه رایگان است
  • برپایی میز ارتباطات مردمی وزارت میراث فرهنگی در سمنان
  • ۱۸میلیارد تومان صرف مرمت بناهای تاریخی کردستان شد
  • ۳۵۰ میلیارد ریال تسهیلات به هنرمندان صنایع‌دستی خراسان جنوبی پرداخت شد
  • صنایع‌دستی ظرفیتی بی‌نظیر برای تحقق شعار سال
  • کشف بیش از ۳۰ شی عتیقه از قاچاقچیان در رودبار
  • پرداخت ۳۵۰ میلیارد وام به هنرمندان صنایع دستی خراسان جنوبی
  • موزه‌های قلعه چالشتر پررونق‌ترین موزه در چهارمحال و بختیاری