Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، «جواد قناعت» استاندار خراسان‌جنوبی ظهر امروز در همایش «زن، عزت نفس، کرامت انسانی»، اظهار داشت: هر جوان فرهیخته موفق در کارهای پژوهشی و علمی، هر مرد از خودگذشته و مبارز در مقابل ظلم و هر انسان وارسته به واسطه پشتیبانی‌های مادر و همسری قوی، متدین، پشتیبان و با استعداد به این درجه از توفیق رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان داشت: زنان ما در همه عرصه‌های پیروزی انقلاب اسلامی، جهاد سازندگی، فعالیت‌های علمی پژوهشی، حوزه‌های اداری و هشت سال دفاع مقدس، همواره حضور داشته و صفحات زرین انقلاب، مملو از مجاهدت‌های بانوانی است که فرزندانی ایثارگر را در دامان خود پرورش داده‌اند.

استاندار خراسان‌جنوبی به بیانات امام خمینی(ره) که حضرت فاطمه زهرا(س) را محدثه و حضرت فاطمه زهرا(س) را الگویی بی‌بدیل نامیده‌اند اشاره کرد و گفت: بر همه ما لازم است که در تهذیب اخلاق به این بانوی گرانقدر اقتدا و از ویژگی‌های این بزرگوار الگو بگیریم.

قناعت با اشاره به تقارن زمان ولادت امام خمینی(ره) با میلاد فرخنده حضرت زهرا(س)، تأکید کرد: الگوگیری امام(ره) از این بانوی بزرگوار سبب شده که این مرد آسمانی، دنیا را با تصمیمات و اقدامات خود متحول سازد و علی‌رغم همه انقلاب‌های دنیا، انقلابی را شکل دهد که هم پشتوانه همه اقشار و گروه‌های مردمی دارد و هم اینکه همچنان مقتدر و پابرجاست.

وی با تأکید بر اینکه مسئله زن را نمی‌توان از خانواده تفکیک کرد، گفت: زن و خانواده باید در کنار هم دیده شوند و این مادران هستند که در تحکیم بنیان خانواده نقش بسیار مهمی دارند.

استاندار خراسان‌جنوبی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب مبنی بر پرداختن به سلامت، امنیت و تکریم زنان در حوزه خانواده به عنوان مسئله‌ای مهم و اصلی، خاطرنشان کرد: مدیریت خانواده به مراتب سخت‌تر از کارهای مدیریتی در حوزه‌های اجرایی است.

قناعت بهره‌مندی از ظرفیت رسانه‌ها و تولید محتواهایی با مضمون جایگاه و نیازهای زن را از تأکیدات دانست و عنوان کرد:  اینکه زیرساخت‌های در اختیار ادارات و دستگاه‌ها باید در خدمت ورزش بانوان باشد، مورد تأکید است و پیگیری هم خواهد شد.

وی از حمایت برنامه‌های آموزشی، فرهنگی و اجتماعی در راستای مقابله با آسیب‌های اجتماعی حوزه زنان خبر داد و مطرح کرد: در حوزه بانوان و تحکیم بنیان خانواده از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد.

استاندار خراسان‌جنوبی بر ضرورت تدوین یک نقشه راه در حوزه زنان تأکید و خاطرنشان کرد: بر اساس این نقشه راه که طبق آموزه‌های دینی، انقلابی و ملی تدوین می‌شود و باید بدانیم کجا هستیم  و وضعیت ما چگونه است و باید به کجا برسیم.

انتهای پیام/۳۴۰۳/ح

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس خبر فارس نیوز استاندار خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۷۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل حمایت از زنجیره‌های ارزش در آذربایجان شرقی تدوین شود

به گزارش خبرگزاری مهر، مالک رحمتی در جلسه گروه کاری رنجیره‌های ارزش استان، افزود: آن‌چه که امروز همه ما با آن مواجه هستیم این است که اگر پای هر کاری در حوزه‌های مختلف اقتصادی، نظامی و … بایستیم و در آن، علم و دانش روز را مد نظر قرار دهیم، توسعه و رشد ما در آن حوزه قطعی است.

استاندار آذربایجان شرقی با طرح این سوال که وقتی می‌توانیم پیشرفته‌ترین موشک‌های دوربرد را طراحی و تولید کنیم آیا نمی‌توانیم خودروی پیشرفته تولید کنیم، گفت: اگر امروز در حوزه دفاعی و نظامی، دنیا در مقابل پیشرفت ایران زانو زده است، نتیجه توجه به علم و دانش، کار صحیح و برنامه ریزی شده و اعتماد به جوانان است و این رویکرد در حوزه اقتصاد هم نتیجه مشابهی را در پی خواهد داشت، ضمن اینکه درجه سختی و پیچیدگی عرصه اقتصاد به اندازه امور نظامی و دفاعی نیست.

وی افزود: در عرصه اقتصاد به فرهنگ دانش پایه و اعتماد و اعتقاد به جوانان نیاز داریم، چرا که وقتی جوانی و علم و تجربه در کنار هم قرار بگیرد سرعت پیشرفت بیشتر خواهد شد.

رحمتی با تاکید بر استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان، اظهار داشت: یکی از شاخص‌هایی که در استان برای سنجش میزان پیشرفت و عملکرد دستگاه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد، میزان استفاده از شرکت‌های دانش بنیان است و اینکه با چند شرکت دانش بنیان کار می‌کنیم.

وی تاکید کرد: برای همه دستگاه‌های متولی رشد اقتصادی در استان یک شاخص برای استفاده و همکاری با شرکت‌های دانش بنیان تعریف شود، چرا که اگر بخواهیم واقعاً کار انجام شود باید شاخص داشته باشیم.

رحمتی افزود: جهش تولید بدون توجه به شرکت‌های دانش‌بنیان و طرفیت مردمی امکان پذیر نیست و اگر بخواهیم به شعار سال جامه عمل بپوشانیم باید به این موضوع مهم توجه کنیم.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه در اولویت بندی زنجیره‌های ارزش، دو نوع نگاه عرفی و علمی را می‌توان مد نظر قرار داد، گفت: برخی از تعابیری که استفاده می‌کنیم در نگاه علمی حذف خواهد شد و ممکن است با توجه به ماهیت برخی صنایع، تعریف علمی زنجیره ارزش در برخی از آنها مصداق نداشته باشد.

رحمتی تاکید کرد: زنجیره‌های ارزش و مصادیق آنها باید توسط مدیران کل سازمان‌ها، بخش خصوصی و اتاق بازرگانی تهیه شود و همه مکلف باشیم که نگاه علمی در این زمینه داشته باشیم.

استاندار آذربایجان شرقی افزود: ۱۰ رسته انتخاب شده زنجیره ارزش استان نافی مصادیق دیگر نمی‌شود و موضوع این است که این ۱۰ رسته در اولویت همکاری با شرکت‌های دانش بنیان قرار گیرند.

رحمتی گفت: همه حمایت‌ها و مزایای استان بر روی زنجیره‌های ارزش متمرکز خواهد شد و ارائه تسهیلات تولید، اشتغال، تخفیفات مالیاتی و … به این زنجیره‌ها اختصاص خواهد یافت.

استاندار آذربایجان شرقی با انتقاد از خام فروشی در صنایع مختلف، اظهار داشت: در صنایع مختلفی همچون چرم و مس باید جلوی خام فروشی و صادرات مواد خام گرفته شود و با تولیدات مختلف در این حوزه‌ها برای استان ارزش افزوده بیافرینیم.

وی در پایان گفت: آئین نامه و دستورالعمل حمایت از زنجیره‌های ارزش با جمع بندی نهادهای مختلف استان تهیه و تدوین شود تا به عنوان نقشه راه مورد استفاده قرار گیرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی آذربایجان شرقی نیز در این جلسه گفت: زنجیره ارزش یکی از مسائل مهم و مورد تاکید وزارت کشور بوده و شخص وزیر کشور پیگیر این مساله است.

محمد کلامی افزود: زنجیره ارزش جزو معیارهای ارزشیابی عملکرد استان است و رسته‌های انتخاب شده استان در پرداخت تسهیلات تولید و اشتغال همچون تبصره ۱۸ در اولویت قرار خواهند گرفت.

وی ادامه داد: یکی از اهداف برگزاری جلسات اقتصاد دانش بنیان و زنجیره ارزش، جهت دهی به سرمایه گذاران جهت سرمایه گذارای در رسته‌هایی است که برای استان ارزش افزوده به دنبال دارند.

اکرم اکبری، دبیر و راهبر طرح توسعه زنجیره‌های ارزش راهبردی استان نیز گفت: هدف از رنجیره های ارزش، شناسایی حلقه‌های مفقوده این زنجیره‌ها و همچنین همکاری با دستگاه‌های اجرایی برای عملیاتی کردن آنهاست.

کد خبر 6080469

دیگر خبرها

  • حمایت از بازارچه‌های صنایع دستی تولید بانوان
  • ضرورت تدوین شاخص‌های حکمرانی در حوزه دارو و مکمل
  • دستورالعمل حمایت از زنجیره‌های ارزش در آذربایجان شرقی تدوین شود
  • ضرورت ساخت خوابگاه متاهلی ۳۰ واحدی در دانشگاه ایلام
  • سند نقشه راهبردی صنعتی تا ۱۵ اردیبهشت راهی دولت می‌شود
  • اجرای طرح آموزشی توانمندسازی بانوان سرپرست خانوار
  • صدرنشین لیگ دسته اول در اندیشه راه اندازی تیم فوتبال بانوان
  • ترویج بی حجابی نقشه دشمن برای تضعیف بنیان خانواده است
  • نقش و اهمیت بانوان در سینمای ایران
  • خسروپناه: ضعف حکمرانی در حوزه صوت و تصویر فراگیر مرتفع شود