Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@06:22:07 GMT

ضرورت ورود دانشگاه‌ها برای کاهش آسیب‌های اجتماعی

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۳۹۰۹۷

ضرورت ورود دانشگاه‌ها برای کاهش آسیب‌های اجتماعی

به گزارش خبرگزاری مهر، صفر نصراله زاده در نشست هیأت اندیشه‌ورز آذربایجان شرقی با موضوع حاشیه‌نشینی در استان اظهار کرد: عوامل متعدد اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی در به‌وجود آمدن حاشیه نشینی دخالت دارند و مهم‌ترین و اساسی‌ترین عامل برای کاهش این آسیب، توسعه فرهنگی است.

وی خاطرنشان کرد: توسعه فرهنگی زمینه‌ساز توسعه اجتماعی و سیاسی و در نهایت توسعه اقتصادی است که این فرآیند توسعه موجب کاهش آسیب‌های حاشیه نشینی و جلوگیری از گسترش آن می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه تبریز با تاکید بر اهمیت علم و جایگاه والای آن در توسعه جامعه و ضرورت تبیین و انعکاس عملکرد دانشگاه‌ها افزود: نگرش و نگاه مثبت به علم، زمینه ورود محققین و دانشمندان را به مسائل مختلف فراهم می‌کند؛ چنانچه به همّت دانشمندان و پژوهشگران کشور توانستیم رتبه‌ی ۶۱ فناوری و ۱۵ تولید علم در جهان و موفقیت‌های متعدد در زمینه‌ی سلول‌های بنیادی، فناوری نانو و امور نظامی و دفاعی را به دست بیاوریم.

نصراله زاده افزود: درخواست ما از مسئولان این است که در عمل، زمینه ورود دانشگاه‌ها را به معضلات اجتماعی و تحقیقات بین رشته‌ای فراهم کنند و یقین دارم به همت دانشگاهیان، نیازهای جامعه سنجیده و راهکار و ایده‌های علمی و عملی جهت حل معضلات ارائه خواهد شد.

رئیس دانشگاه تبریز همچنین با اشاره به راه‌اندازی معاونت فناوری در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و ایجاد سامانه متمرکز نیازها و ایده‌ها در دانشگاه‌ها افزود: به‌زودی شاهد راه‌اندازی این سامانه در دانشگاه تبریز نیز خواهیم بود تا مسئولان اجرایی و بخش‌های تولید، صنعت و خدمات جامعه نیازهای خود را در زمینه‌های مختلف علمی، فناوری، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی بیان کنند تا دانشگاه تبریز با استفاده از پتانسیل غنی اعضای هیأت علمی و دانشجویان پژوهشگر، ایده و راهکار مناسب را برای حل آن‌ها و توسعه همه جانبه جامعه ارائه دهد.

کد خبر 5409460

منبع: مهر

کلیدواژه: آسیبهای اجتماعی دانشگاه تبریز تبریز ویروس کرونا بوشهر بارش برف دهه فجر کرمانشاه برف و کولاک آمار کرونا برف روبی برف و یخبندان سیل کرمان اردبیل عکس استانها تعطیلی مدارس واکسن کرونا دانشگاه تبریز دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۹۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری رویداد مانوین با رویکرد بومی سازی فناوری نرم

دبیرستاد فناوری نرم گفت؛ ما نیاز داریم فناوری‌ها با رویکرد بومی و هویت ساز توسعه یابد و این رویداد در زمینه توسعه جریان‌های فناوری‌های نرم فعال شده است.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مسعود حسنلو در نشست خبری رویداد مانوین که امروز در مدرسه دارالفنون برگزار شد، با تاکید بر ضرورت هویت بخشی به صنایع خلاق و‌بومی کشور افزود: از این رو این نشست در مرکز تاریخی دارالفنون برگزار شده است، چرا که اکوسیستم فناوری نیازمند هویت بخشی است که ریشه آن در فرهنگ بومی و ملی و دینی ما نهفته است.

حسنلو با بیان اینکه مسایل فرهنگی به حل مسایل مردم و جامعه نزدیک است ادامه داد: یکی از کارکرد‌های فناوری حل مسایل کشور است و با توجه به چالش‌هایی که در زبان فارسی، وفاق اجتماعی، محیط زیست سلامت عمومی و عدالت اجتماعی وجود دارد می‌توان با توسعه فناوری‌های نرم و فرهنگی حل شوند.

وی با تاکید بر اینکه هرچقدر اکوسیستم توسعه فناوری‌های نرم توسعه یابد مسائل اجتماعی در مسیر حل شدن قرار می‌گیرد ادامه داد: برگزاری رویداد مانوین در همین راستا برنامه ریزی شده است چرا که ما نیاز داریم فناوری‌ها با رویکرد بومی و هویت ساز توسعه یابد و این رویداد در زمینه توسعه جریان‌های فناوری‌های نرم فعال شده است.

دبیر ستاد برگزاری نمایشگاه، رونمایی از دستاورد‌ها نشست‌ها را از رویداد‌های جانبی این رویداد ذکر کرد و‌گفت: اعتقاد من بر این است که صنایع خلاق رکن اقتصاد خلاق و فرهنگی به شمار می‌رود.

وی با اشاره به تعریف پروژه‌های پیشران در حوزه‌های فناوری‌های نرم و فرهنگی گفت: پروژه‌های پیشران پروژه‌هایی است که از نظر اقتصادی و صنعتی قادر است پروژه‌ها را چند پله جاوتر براند و ما دو دسته پروژه‌های پیشران و کلان تعریف کرده ایم.

حسنلو ادامه داد: برای این منظور ۱۷ کارگروه ذیل سند این ستاد تشکیل شده که در ۳ لایه پروژه‌هایی را تعریف کرده اند. برخی پروژه‌های پروژه‌های کلان ملی است که نیاز به اعتبارات و زیرساخت‌های جدی دارد و برخی دیگر نیاز به اعتبارات زیادی ندارند، اما نیازمند تجمیع ظرفیت‌ها و کنسرسیوم‌ها هستند.

دبیر ستاد فناوری‌های فرهنگی و نرم معاونت علمی دسته سوم پروژه‌ها را پژوژه‌هایی دانست که نیاز به زیرساخت‌های قانونی و‌فیزیکی دارند و‌ادامه داد: تاکنون ۳ پروژه کنسرسیوم صادرات اسباب بازی، پلتفرم به هم رسانی آموزشی و‌ازمایشگاه اثر اجتماعی احصا شده است علاوه بر این ۱۰ پروژه دیگر در دستور کار ستاد قرار دارد.

دیگر خبرها

  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با راه‌اندازی مراکز آموزش شهروندی
  • زمینه‌های فرهنگ‌سازی حجاب؛ گرایش ذاتی به حیا و خانواده‌دوستی
  • رتقای سرانه مطالعه از مهم‌ترین راهکار‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی
  • ضرورت توسعه حمل و نقل عمومی برای کاهش آلایندگی
  • رونمایی از شش محصول صنایع خلاق و فرهنگی در رویداد «مانوین»
  • اجرای ۳ پروژه پیشران در حوزه فناوری های نرم
  • برگزاری رویداد مانوین با رویکرد بومی سازی فناوری نرم
  • مانوین؛ حل مسائل جامعه با فناوری‌های فرهنگی و نوآور
  • دانشگاه برای ارتقای عقلانیت در حکمرانی استان مؤثر باشد
  • تنها راه نجات جامعه توسعه فرهنگ همگرایی است