Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-16@19:50:28 GMT

لزوم بازگشت محدودیت‌های کرونایی در استان بوشهر

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۳۹۱۶۶

لزوم بازگشت محدودیت‌های کرونایی در استان بوشهر

به گزارش خبرنگار مهر، حسن ملکی زاده ظهر چهارشنبه در نشست اضطراری هیئت‌رئیسه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اظهار داشت: چهار شهرستان بوشهر، دشتستان، گناوه و تنگستان در استان بوشهر در وضعیت زرد کرونایی قرار گرفته‌اند.

وی بر لزوم آمادگی حوزه سلامت برای مقابله با شیوع سویه جدید کرونا تأکید کرد و گفت: با توجه به افزایش قدرت انتقال بیماری در سویه اَمیکرون و قدرت انتشار قوی آن در جامعه باید هر لحظه آماده به وجود آمدن موج جدید شیوع کرونا در استان بوشهر باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ملکی زاده اضافه کرد: تزریق هر سه دوز واکسن کرونا برای مقابله با موج جدید کرونا در استان بوشهر بیش‌ازپیش ضروری است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با توجه به افزایش آمار مبتلای کرونا در استان بوشهر باید بیمارستان‌های استان بوشهر برای موج جدید کرونا باید در آمادگی کامل باشند.

افزایش بیماران کرونایی در استان بوشهر

وی افزود: مراجعات سرپایی و بستری در دو هفته اخیر در استان بوشهر افزایش زیادی داشته است بنابراین از ستاد مقابله با کرونا در استان بوشهر درخواست بازگشت محدودیت‌های کرونایی در سطح استان هستیم.

ملکی زاده اضافه کرد: محدودیت‌های کرونایی به دلیل سرعت افزایشی شیوع کرونا در استان بوشهر است و اگر این محدودیت‌ها زودتر اعمال شود درنتیجه روند افزایشی شیوع و ابتلای آن کاهش پیدا می‌کند و مردم زودتر به زندگی عادی خود باز می‌گردند.

سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: همواره متخصصی بر اهمیت واکسیناسیون تأکید دارند بنابراین مردم نیز برای دریافت دوز سوم به سالن‌های در نظر گرفته‌شده در سطح استان مراجعه کنند.

ملکی زاده بر لزوم تصویب بازگشت محدودیت‌های کرونایی در استان بوشهر توسط ستاد مقابله با کرونا تأکید کرد و خاطرنشان کرد: سرعت شیوع کرونا در استان بوشهر شدت گرفته است، بنابراین مسئولین و مردم محدودیت‌های کرونایی را برای جلوگیری و کاهش آسیب‌های ناشی از به وجود آمدن موج جدید کرونا جدی بگیرند.

وی با تأکید بر اینکه پیشگیری از شیوع کرونا نیازمند همکاری و مشارکت مردم در رعایت پروتکل‌های بهداشتی است اضافه کرد: سازمان‌ها، ادارات و مسئولین برای مقابله با شیوع سویه جدید کرونا با حوزه سلامت همانند گذشته همکاری داشته باشند.

سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بابیان اینکه استان بوشهر با برخورداری از صنایع عظیم نفت، گاز و پتروشیمی، قطب انرژی کشور محسوب می‌شود گفت: تعامل صنعت با حوزه سلامت استان بوشهر به‌ویژه در دوران کرونا قابل‌تقدیر است اما کمک‌های صورت گرفته صنعت برای مقابله کرونا باید تقویت و گسترش یابد.

کد خبر 5409583

منبع: مهر

کلیدواژه: دشتستان بوشهر گناوه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ویروس کرونا بوشهر ویروس کرونا بارش برف دهه فجر کرمانشاه برف و کولاک آمار کرونا برف روبی برف و یخبندان سیل کرمان اردبیل عکس استانها تعطیلی مدارس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر کرونا در استان بوشهر محدودیت های کرونایی برای مقابله شیوع کرونا جدید کرونا ملکی زاده موج جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۹۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نشست فصلی ترجمان دانش در دانشگاه علوم پزشکی اهواز

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز؛ باهدف ارائه طرح‌های کاربردی و برگزیده خاتمه یافته فصل زمستان در شورای پژوهشی دانشگاه، نشست فصلی ترجمان دانش با حضور محققان و اعضای هیات علمی در سالن جلسه‌های معاونت تحقیقات و فناوری این دانشگاه برگزار شد.


طراحی و ساخت جلیقه کاهنده استرس حرارتی در حین کار، بررسی تاثیر همزمان همه گیری کرونا و آلاینده‌های هوا بر بیماری‌های تنفسی و قلبی، اثر ان-استیل سیستئین بر وضعیت متابولیک، نیتریک اکساید، بیومارکر‌های استرس اکسیداتیو، افسردگی و اضطراب در بیماران مبتلا به مولتیپل اسکلروزیس و بررسی دانش، نگرش، و عملکرد نسبت به کرونا ویروس جدید (کووید-۱۹) در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ شهرستان ایذه، عناوین طرح‌های ارائه شده در این نشست بود.


دکتر آرش سلحشوری، استادیار آموزش بهداشت و ارتقای سلامت، دکتر سیداحمد حسینی، استاد بیوشیمی بالینی، دکتر بهزاد فولادی دهقی، استاد مهندسی بهداشت حرفه‌ای و دکتر محمدجواد محمدی، استادیار مهندسی بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، ارائه دهندگان این طرح‌های تحقیقاتی بودند.

دیگر خبرها

  • اجرای طرح ملی واکسیناسیون رایگان طیور بومی در خمینی‌شهر
  • لزوم راه اندازی دهکده لجستیکی در بندر بوشهر
  • برگزاری نشست فصلی ترجمان دانش در دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • محدودیت‌های ترافیکی روز ۲۹ فروردین در بوشهر
  • ورود داروهای مخدر و آرام‌بخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • ورود داروهای مخدر و آرامبخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • (ویدیو) حمله با چاقو به کشیش کلیسای آشوری
  • احتمال شیوع بیماری آنتروتوکسمی در دام‌های سبک
  • توصیه‌هایی برای پیشگیری از بیماری‌های شایع در فصل بهار/ از آلرژی فصلی تا ابتلا به آنفلوآنزا و کرونا
  • نخستین پرستار قربانی کرونا به روایت مادرش