Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-19@11:37:40 GMT

شهرداری تبریز تکلیف خود را با شورای شهر مشخص کند

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۳۹۳۹۸

شهرداری تبریز تکلیف خود را با شورای شهر مشخص کند

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، فریدون بابایی‌اقدم امروز در جلسه کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تبریز در رابطه با سومین نشست مجمع مشورتی روسای کمیسیون‌های شهرسازی و معماری کلانشهرها و مراکز استان‌ها در تبریز اظهار کرد: این نشست برای اولین بار توسط کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران در پنجمین دوره شورای اسلامی شهر شروع به کار کرد و دومین دوره‌ آن نیز در مشهد برگزار شد و در راستای برگزاری دوره‌ سوم با همکاری اعضای شورای شهر تبریز و شهرداری کلانشهر تبریز با پیشنهاد کمیسیون معماری و شهرسازی شورای تبریز تلاش کردیم تا تبریز میزبان سومین دوره این نشست باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: برای حضور در این نشست تمام استان‌ها اعلام آمادگی کرده‌اند و بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده سومین دوره از نشست مجمع مشورتی روسای کمیسیون‌های شهرسازی و معماری کلانشهرها و مراکز استان‌ها در روزهای آتی برگزار خواهد شد.

رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تبریز ادامه داد: در این نشست علاوه بر روسای کمیسیون‌های شهرسازی و معماری، با هماهنگی‌های انجام شده و با توجه به اهمیت این نشست، با حضور تعدادی از مسئولان کشوری برگزار می‌شود.

در ادامه‎ این جلسه لایحه شهرداری تبریز مبنی بر تشکیل قرارگاه اقدام و اجرای طرح مطابق شیوه‌نامه‌ پیشنهادی برای توانمندسازی و نوسازی بافت‌های ناکارآمد شهری مورد بررسی اعضای کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تبریز قرار گرفت.

بابایی‌اقدم در این‌باره بیان کرد: توانمندسازی و نوسازی بافت‌های ناکارآمد شهری یکی از اساسی‌ترین دغدغه‌ها بوده که امیدواریم در این راستا اقدامات مطلوبی ارائه شود.

رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تبریز افزود: یکی از موضوعات بافت مسئله‌دار، بدمسکنی است که قانون شهرداری برای این مورد تعاریف و مفاهیمی دارد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود ابراز کرد: شهرداری تکلیف خود را در خصوص بازآفرینی سکونتگاه‌ها با شورای شهر مشخص کند چراکه ما انتظاراتی در این زمینه از شهرداری داریم.

بابایی‌اقدم در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: با اجرای طرح قرارگاه اقدام می‌خواهیم ساخت‌وساز غیرمجاز را در بافت حاشیه‌ای جمع ‌وری کنیم و شهرداری را به رسمیت در آن منطقه بشناسانیم.

رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تبریز در ادامه گفت: بهتر است تکالیف قرارگاه اقدام مشخص شده و وظایف آن تعریف شود.

روح‌الله رشیدی، دبیر کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تبریز هم در ادامه در این رابطه گفت: در خصوص مسئله‌های موجود در بافت حاشیه‌ای می‌توانیم در حدود اختیارات شهرداری و شورا به شهروندان مجوز دهیم تا امکان خطرزدایی ایجاد شود.

وی در ادامه‌ سخنان خود اظهار کرد: ما می‌خواهیم در راستای بهسازی و نوسازی بافت‌‎های ناکارآمد اقدامات لازم را انجام دهیم.

علی نوای‌باغبان، عضو کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تبریز هم در این جلسه اظهار کرد: باید وضعیت و اقدامات قرارگاه اقدم احصاء شده و تعریف شود.

حکیمه غفوری، عضو کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تبریز هم در این جلسه بیان کرد: باید طرح قرارگاه اقدام ابتدا به‌صورت دقیق توسط کارشناسان بررسی شده و سپس در خصوص عملیاتی شدن آن تصمیماتی اتخاذ شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس خبر فارس نیوز فارس تبریز بافت فرسوده تبریز حاشیه نشینی تبریز شهرداری تبریز شورای شهر تبریز کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تبریز کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تبریز شهرسازی و معماری قرارگاه اقدام شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۹۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتبار و تکلیف هر دستگاه در سند محرومیت‌زدایی مشخص باشد

نخستین جلسه هیئت‌ رئیسه قرارگاه محرومیت‌زدایی و صیانت از سومین حرم اهل‌بیت (ع) در سال ۱۴۰۳ به میزبانی فرمانداری شیراز برگزار و در این جلسه ضمن بررسی آخرین وضعیت سند محرومیت‌زدایی بر همگرایی و اهتمام برای رفع محرومیت از نقاط کم برخوردار تأکید شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، نخستین جلسه هیئت‌رئیسه قرارگاه محرومیت‌زدایی و صیانت از سومین حرم اهل‌بیت (ع) در سال 1403 به میزبانی فرمانداری شیراز برگزار و در این جلسه ضمن بررسی آخرین وضعیت سند محرومیت‌زدایی بر همگرایی و اهتمام برای رفع محرومیت از نقاط کم برخوردار تأکید شد.

فرماندار شیراز در این جلسه که راهبرد محرومیت‌زدایی از سطح این شهرستان را مورد بررسی قرار می‌داد، گفت: باید برای رفع محرومیت از محلات این شهرستان اهتمام شود، ضمن اینکه مطابق سند تکلیف هر دستگاه مشخص باشد.

لطف‌الله شیبانی که به‌عنوان رئیس قرارگاه محرومیت‌زدایی و صیانت از سومین حرم اهل‌بیت (ع) شیراز سخن می‌گفت، بر نقش هر دستگاه در رفع محرومیت تأکید و بیان کرد: رویکرد محرومیت‌زدایی باید اساس کار دستگاه‌ها باشد و این مهم در اولویت قرار گیرد.

رئیس شورای اسلامی شهر شیراز نیز در این جلسه با بیان اینکه اعتبارات هر دستگاه در این سند باید مشخص باشد، گفت: محرومیت‌زدایی فقط وظیفه شهرداری نیست و همه دستگاه‌ها باید ورود کنند.

سید ابراهیم حسینی بر اساس اختیارات قانونی شورا خواستار پای‌کار آمدن همه دستگاه‌های اجرایی دخیل در امر محرومیت‌زدایی شد.

شهردار شیراز نیز که در این جلسه از اهتمام شورای اسلامی شهر و شهرداری در دوره ششم مدیریت شهری بر رفع محرومیت از نقاط کم برخوردار سخن می‌گفت، به اختصاص 3 درصد از بودجه سالانه عمرانی در این راستا اشاره و بیان کرد: باید سند محرومیت‌زدایی 40 محله به‌عنوان سند هدف برای دیگر محلات کم‌برخوردار قرار گیرد. 

محمدحسن اسدی که همگرایی و اهتمام همه دستگاه‌ها در رفع محرومیت را مورد تأکید قرار می‌داد، بر همگرایی و استفاده از همه منابع برای انجام این مهم تاکید کرد.

 وی همچنین سال 1403 را با توجه به همدلی و همکاری بین مسؤولین سالی طلایی برای خدمت‌رسانی و به‌ویژه محرومیت‌زدایی دانست.

این مقام ارشد مدیریت شهری شیراز همچنین از اختصاص اعتبار 600 میلیارد تومانی در بودجه سال جاری برای محرومیت‌زدایی که معادل یک‌سوم بودجه امسال شهرداری شیراز خبر داد.

جانشین فرماندهی سپاه فجر در قرارگاه حضرت احمدبن موسی (ع) نیز که از تلاش برای رفع محرومیت از چهره نقاط کم‌برخوردار شهرستان شیراز سخن می‌گفت، بر سیاست‌گذاری و تهیه شناسنامه برای پروژه‌ها و محلات و فعالیت همه دستگاه‌ها تأکید کرد.

مجید علی‌پور که به‌عنوان دبیر قرارگاه محرومیت‌زدایی و صیانت از سومین حرم اهل‌بیت (ع) سخن می‌گفت، عنوان کرد: در این جلسه هیئت‌رئیسه باید سیاست‌های کلیدی مشخص و سند تدوین شود. باید بر مبنای این سند نیاز‌ها احصا و عزمی جدی در این راستا شکل گیرد.

جانشین فرماندهی سپاه فجر در قرارگاه حضرت احمد بن موسی (ع) همچنین گفت: محرومیت‌زدایی در دوره فعلی شورای شهر به ادبیاتی رایج تبدیل‌شده و قابل‌تقدیر است.

رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر شیراز نیز بر انجام وظایف هر دستگاه و همچنین تعیین اعتبارات آنها تأکید کرد.

سیده مریم حسینی با اشاره به اقدامات محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر و شهرداری شیراز در 152 محله تصریح کرد: اقدامات ارزنده‌ای در سطح محلات کم برخوردار در مناطق مختلف روی‌داده است که باید در این گام ظرفیت‌های دستگاه‌های اجرایی نیز با همگرایی پای‌کار آیند.

محمدعلی راضی؛ معاون شهردار شیراز نیز در این جلسه به تشریح سند 152 محله در دو مرحله 40 و 112 محله و همچنین وظایف 18 دستگاه در قرارگاه پرداخت.

انتهای پیام/424

دیگر خبرها

  • زمان برگزاری آزمون وکالت ۱۴۰۳ مشخص شد
  • نخستین شرط توسعه شهر توجه به نیروی انسانی شهرداری است
  • اولین شرط توسعه شهر توجه به نیروی انسانی شهرداری است
  • مجوز احداث ۲ باب هتل در تبریز صادر شد
  • برگزاری نخستین نشست شورای سیاست‌گذاری شهرداری | درخواست احیاء جایگاه مرکز مطالعات از سوی شهردار تهران مطرح شد
  • تعیین تکلیف پرونده سلامت ۹۵ درصد از زائران حج
  • پرونده سلامت ۹۵ درصد از زائران حج تعیین تکلیف شد
  • سوم اردیبهشت تکلیف واگذاری استقلال و پرسپولیس مشخص می‌شود
  • اهتمام و همگرایی برای رفع محرومیت از نقاط کم برخوردار شیراز/ اعتبار و تکلیف هر دستگاه در سند محرومیت‌زدایی مشخص باشد
  • اعتبار و تکلیف هر دستگاه در سند محرومیت‌زدایی مشخص باشد