Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از  پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ دکتر پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلال احمر در این نشست با اشاره به این که ضرورت حوزه امداد و نجات به کارگیری نیروهای عملیاتی است، گفت: نقشه عملیاتی نیاز به نیروهای عملیاتی دارد. تدوین نقشه راه حوزه امداد و نجات بسیار مهم است و در این خصوص کار ارزشمندی در جمعیت هلال احمر در حال انجام است اما باید توجه داشت که زمان محدود و باید با سرعت بالا به سمت جلو پیش رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هلال احمر امروز نیاز به جهش دارد و باید در جنبه های مختلف با سرعت به پیش رویم تا چالش های پیش رو کار را سخت نکند. در زمینه بین الملل و بیانیه گام دوم انقلاب باید اقدامات جدی تری انجام شود تا چرخه نقشه راه امداد و نجات کامل شود.

رئیس جمعیت هلال احمر خاطرنشان کرد: زمانی که نیروهای مسلح با تمام قوت در حوادث در کنار جمعیت هلال احمر هستند باید از این ظرفیت استفاده و هم افزایی صورت گیرد تا مشکل مردم حل شود و گره ای از گره های کشور باز شود. باید همه ما در خدمت مردم باشیم تا آلام مردم کاهش یابد.

کولیوند ادامه داد: همه دستگاه ها در حوزه امداد و نجات می توانند به کمک ما آیند و باید با توجه به این ظرفیت نقشه راه تدوین شود. در سفر به عراق نیز شاهد بودیم که وزیر بهداشت به گرمی استقبال کرد و اعلام کرد که حاضر هستند با تمام توان همکاری کنند.

وی افزود: بهره گیری از توان خیرین و داوطلبین اهمیت بسزایی دارد و می تواند در مواقع سخت به کمک امدادرسانی و هلال احمر آید. امروز ظرفیت خانه های هلال به قدری زیاد است که سایر دستگاه ها نیز مشتاق به همکاری در این زمینه هستند. امروز هلال احمر در حوادث و سوانح در تمامی لحظه ها در کنار مردم است اما باید بیشتر تلاش کرد و بی نقص در همه زمینه ها ظاهر شد.

رئیس جمعیت هلال احمر با تاکید بر این که باید در تمامی امور انسجام لازم وجود داشته باشد، تاکید کرد: از موازی کاری باید پرهیز شود و با حضور میدانی می توان امدادرسانی را در سوانح مختلف به صورت منظم پیش برد. نمایندگان جمعیت هلال احمر که در مناطق سیل زده حاضر شدند نشان دادند که می توان به خوبی امور را مدیریت کرد و از هدر رفتن منابع جلوگیری کرد.

کولیوند تصریح کرد: حضور میدانی سبب می شود تا مشکلات مردم ملموس شود و سریع تر چالش ها حل و فصل شود. توزیع روزانه ۲۰ هزار غذای گرم به کمک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مناطق سیل زده یک اتفاق مهم بود که باید این همکاری ها تداوم یابد. امروز با هم افزایی میان دستگاهی می توان به موفقیت رسید.

همچنین حمیدرضا اسکاش، معاون برنامه‌ ریزی و آموزش‌های تخصصی سازمان امداد و نجات در این جلسه گفت: برنامه ریزی ها در حوزه امداد و نجات باید به گونه ای باشد که در کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت برای حوزه امداد و نجات نقشه راهی تدوین کند. کمیته هایی در هیات اندیشه ورزی تشکیل شده است تا بتوان با سرعت بیشتری عرصه های مختلف امداد و نجات را مورد بررسی قرار داد و ساماندهی کرد.

برچسب‌ها سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیرحسین کولیوند

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیرحسین کولیوند سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیرحسین کولیوند حوزه امداد و نجات جمعیت هلال احمر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۴۰۱۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استان مرکزی میزبان آزمون کشوری درجه ایثار خواهد بود

مدیرعامل جمعیت هلال احمر مرکزی گفت: یازدهمین دوره آزمون آمادگی جسمانی و مهارتی کسب درجه ایثار به میزبانی جمعیت هلال احمر استان مرکزی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، علیرضا شهرجردی ظهر امروز _سه‌شنبه، چهارم اردیبهشت_ در حاشیه نشست هماهنگی برگزاری آزمون در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یازدهمین دوره آزمون آمادگی جسمانی و مهارتی کسب درجه ایثار به میزبانی استان مرکزی در مجموعه ورزشی جمعیت هلال‌احمر در شهرستان ساوه به مدت ۹ روز برگزار می‌شود.

وی افزود: این آزمون به صورت منطقه‌ای و با حضور نجات‌گران استان‌های قم، اصفهان، یزد، کرمانشاه، همدان و مرکزی به مدت ۹ روز انجام می‌شود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر مرکزی گفت: یازدهمین دوره آزمون آمادگی جسمانی و مهارتی کسب درجه ایثار به میزبانی جمعیت هلال احمر استان مرکزی برگزار می‌شود.

شهرجردی افزود: تمام تمهیدات لازم برای برگزاری این آزمون اندیشیده شده است تا استان مرکزی چون سال‌های گذشته میزبانی شایسته‌ای برای این آزمون مهم را داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه تست دریافت درجه ایثار در دو مرحله آمادگی جسمانی و آزمون مهارتی برگزار می‌شود، گفت: در نخستین بخش آزمون شرکت‌کنندگان پس از انجام آزمون ۹ ماده‌ای آمادگی جسمانی و کسب حد نصاب لازم با تأیید هیئت داوران به مرحله دوم که ویژه فعالیت‌های تخصصی و مهارتی امدادگران است، راه می‌یابند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی با اعلام جزئیات این آزمون گفت: مرحله آمادگی جسمانی با آیتم‌های تست کوپر، دراز و نشست، انعطاف نیم تنه به جلو، دوی ۴۵ متر، پرش طول درجا، فشار موازی، پرش جفت دو طرف، دوی مارپیچ و معلق ماندن برگزار می‌شود.

شهرجردی افزود: در مرحله مهارتی نیز آزمون تخصصی پیش بیمارستانی، جست جو و نجات در جاده، جست جو و نجات در آوار، جست جو و نجات در کوهستان، جست جو و نجات در محیط‌های آبی انجام می‌شود.

رئیس امور امدادگران سازمان امداد و نجات کشور هم با تشریح مراحل آزمون گفت: این آزمون یکی از مهم‌ترین آزمون‌های کشور در حوزه امداد و نجات محسوب می‌شود و از حساسیت ویژه‌ای برخوردار است، به امدادگرانی که امتیازات لازم را در همه مراحل این آزمون کسب کنند از سوی رئیس جمعیت هلال احمر کشور، گواهینامه ایثار اعطا می‌شود که بالاترین درجه امدادی در هلال احمر محسوب می‌شود.

سیاوش غلامی نماینده سازمان امداد و نجات کشور اظهار کرد: به همین دلیل سازمان امداد و نجات کشور با توجه ویژه‌ای اقدام به برگزاری آزمون با انتخاب نخبگان این حوزه به عنوان هیأت داوران و کادر اجرایی اقدام کرده است.

وی فرشید بنی دیدار را به عنوان سرتیم هیئت داوران معرفی کرد و گفت: وحید آستارکی، سید جمال هشمی، مهدی نظری، سجاد حیدریان، امین جعفر بیگی، یونس حسنوند، بهداد برزویی، ابراهیم مهدی پور، مصطفی احمدتبار دیگر اعضای هیئت داوران این آزمون خواهند بود.

بنی‌دیدار تصریح کرد: هدف از برگزاری این آزمون‌ها افزایش و تقویت توان عملیاتی و بالا بردن سطح مهارت و آمادگی بدنی نجات‌گران برای حضور مؤثر در بحران‌ها و حوادث غیرمترقبه برای خدمت‌رسانی به شهروندان در راستای رسالت جمعیت هلال احمر است.

به گزارش ایمنا، پس از برگزاری آزمون ویژه برادران، آزمون ویژه بانوان از بیست‌ودوم اردیبهشت به مدت ۹ روز در مجموعه ورزشی هلال احمر ساوه به میزبانی استان مرکزی برگزار می‌شود.

کد خبر 747288

دیگر خبرها

  • امداد رسانی به سیل زدگان ۷ استان
  • امدادرسانی به بیش از ۶۰۰ نفر از افراد تحت تاثیر سیلاب در ۲۴ ساعت اخیر
  • نجات ۵ گردشگر گرفتار شده در مسیر برفی دریاچه‌های هویر و تار
  • نجات ۵ گردشگر گرفتار شده در مسیر برفی دریاچه‌های «تار» و «هویر»
  • لزوم بسترسازی برای حضور حداکثری نوجوانان در دوره‌های امدادگری
  • استان مرکزی میزبان آزمون کشوری درجه ایثار خواهد بود
  • تصادف در گنبد ۷ مصدوم برجا گذاشت
  • آموزش امداد و نجات به ۲۶ هزار البرزی
  • ارسال بیش از ۲ هزار موکت و پتو به مناطق سیل‌زده سیستا‌ن‌وبلوچستان
  • کمک‌های هلال‌احمر یزد به مردم مناطق سیل‌زده سیستا‌ن‌وبلوچستان