Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-16@21:49:22 GMT

پاسداشت دوبلور آقای ووپی در «تنسی تاکسیدو»

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۴۰۶۳۲

پاسداشت دوبلور آقای ووپی در «تنسی تاکسیدو»

آیین پاسداشت از شهروز ملک آرایی، بازیگر تئاتر، گوینده دوبلاژ و خواننده ایرانی برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شبکه مستند، آیین پاسداشت شهروز ملک آرایی و رونمایی از مستند «ملک شهروز» شنبه ـ ۹ بهمن ماه ـ برگزار می‌شود.

«ملک شهروز» مستند پرتره شهروز ملک آرایی از تولیدات جدید شبکه مستند سیماست که شنبه، ۹ بهمن ماه از ساعت ۱۸ الی ۲۰ با حضور مدیران شبکه مستند سیما و جمعی از هنرمندان عرصه دوبله و دوستداران فرهنگ در فرهنگسرای ارسباران رونمایی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مستند به تهیه‌کنندگی و کارگردانی ابوالفضل توکلی در ۵۲ دقیقه به جنبه‌های مختلفی از زندگی کاری شهروز ملک آرایی  می‌پردازد.

ابوالفضل توکلی درباره این مستند گفت: «ملک شهروز» پرتره استاد شهروز ملک آرایی سال ۹۹ کلید زده و اردیبهشت سال ۱۴۰۰ آماده پخش شد اما چون با مدیران شبکه درباره برگزاری مراسم پاسداشتی برای این هنرمند توافق داشتیم، کار از تلویزیون پخش نشد.

وی ادامه داد: متاسفانه با توجه به همه گیری کرونا و مسائلی مثل بسته بودن سالن ها و .. شرایط برای برگزاری این مراسم و رونمایی از مستند «ملک شهروز» فراهم نبود، قصد داشتیم مراسمی در شب تولد این استاد بزگوار برگزار کنیم که متاسفانه کسالت داشتند. در نهایت برنامه ما به روز شنبه، ۹ بهمن ماه موکول شد. 

این کارگردان همچنین بیان کرد: شهروز مُلک‌آرایی زادهٔ ۱۳۲۰ در ملایر  هنرمندی است که به تیپ سازی های فوق العاده اش در عالم دوبله شهره است و از نقش گویی‌های برجسته او می‌توان از شخصیت "کاپیتان لینچ" در کارتون ماجراهای گالیور و آقای ووپی در کارتون تنسی تاکسیدو نام برد.

توکلی در پایان یادآور شد: در این مستند شوکت حجت و تورج نصر نیز از پیشکسوتان دوبله و صدا هم ما را همراهی کردند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تنسی تاکسیدو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۴۰۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مستند «نغمه های لرزاده» از شبکه مستند سیما پخش می شود

این فیلم از مجموعه مستندهای «چونان سرو» است که در پاسداشت مفاخر ایران ساخته شده و از شبکه مستند سیما پخش می شود.

کتایون جهانگیری کارگردان این فیلم با اشاره به گوشه ای از زندگی نامه استاد لرزاده گفت: حسين لرزاده در سال 1285 در تهران به دنيا آمد. پدرش، استاد محمد لرزاده از معماران نامي دوره قاجار و همكار حاج‌حسن صنيع‌الديوان بود. در سن هفت سالگي به مكتبخانه «ميرزا حسن» در نزديكي چهارراه حاج‌رضا (خيابان بلورسازي) رفت و بعد از آن براي مدتي در مدرسه ديگري (مقابل منزل محتشم‌السلطنه) فرستاده شد و استعدادهاي هنري خود را از همان زمان بروز داد. در محضر درس پدر از بهترين‌ها بود، در حالي كه ديگر هنرآموزان از سختي كار در رنج بودند.

او اضافه کرد:حسین لرزاده پس از طي دوره ابتدايي به دبيرستان سلطاني واقع در پل اميربهادر رفت و بعد از آن مدتي در مدرسه كمال‌الملك و اندكي پس از آن در محضر سيدمحمدتقي نقاش‌باشي شاگردي كرد. لرزاده در تمام دوران نوجواني، علاوه بر تحصيل، نزد پدر به فراگيري معماري مشغول بود و عشق و استعداد فراوانش نسبت به اين هنر، از او يك هنرمند تمام‌عيار معماري ساخت.

جهانگیری افزود: لرزاده در دوران عمر خود موفق به كسب افتخارات بسياري در عرصه هنر معماري شد، كه از آن جمله مي‌توان به مدال فردوسي در سال 1313 (به مناسبت هزاره حكيم فردوسي و به منظور طراحي و ساخت ساختمان مقبره حكيم توس) اشاره كرد. همچنين نشان درجه‌ يك فرهنگ و هنر در بزرگداشت نام‌آوران علم و ادب و هنر در سال 1381 نیز به او تعلق گرفت.

کارگردان فیلم «نغمه های لرزاده» تأکید کرد: در این فیلم با بهره گیری پژوهش های تخصصی و با استفاده از روایت های دسته اول تنی چند از شاگردان، نزدیکان و بستگان استاد لرزاده، اندیشه و سلوک فرهنگی و هنری این چهره تأثیرگذار عرصه معماری ایران – اسلامی به تصویر کشیده شده است.

جهانگیری در پایان گفت: حبیب الله عطار از شاگردان لرزاده، تأکید می کند که او دارای شخصیت چندگانه بود تا جایی که می توان وی را به القابی همچون عارف، شاعر، هنرمند و مهمتر از
همه، معمار ستود. با آن که لرزاده تحصیلات آکادمیک نداشت،تمام محاسباتش براساس اصول هندسی و معماری انجام شده است.

عوامل این فیلم عبارتند از: کارگردان: کتایون جهانگیری، تهیه کننده: سعید وزیری، مشاور هنری: مصطفی رزاق کریمی، مشاور رسانه ای: صدرا صدوقی، مدیر اجرایی و ارتباطات: بهروز آریان، امور مالی و اداری: عاطفه زارع آرندی، تصویربردار: مهدی شاه حسینی، تدوینگر: درسا جهانگیری، نریتور: رهبر قنبری، صدابردار استودیویی: عرفان یزدی، صداگذار: سیاوش حیدری، اصلاح رنگ و نور: ایمان صالحی، دستیار تصویر: سیاوش عیدانی.

مجموعه ۲۵ قسمتی «چونان سرو» دربردارنده فیلم های مستندی درباره مفاخر فرهنگی ایران است که به تهیه کنندگی محمد سعید وزیری و با کارگردانی فیلمسازانی چون مسعود طاهری، عطیه زارع، حنیف شهپرراد، کتایون جهانگیری، محمد حسین محمدی، محسن عسکری زاده و فاطمه رسول زاده از شبکه مستند پخش می شود.

 گفتنی است مشاور هنری این مجموعه تلویزیونی، مصطفی رزاق کریمی است که از چهره های برجسته سینمای مستند ایران به شمار می رود. وی سال گذشته با فیلم بلند«احمد» پرتره احمد خمینی یادگار امام خمینی«ره» در جشنواره سینما حقیقت حضور داشت و موفق به اخذ تندیس نقره‌ای شهید آوینی از این جشنواره ملی و بین المللی شد.حضور رزاق کریمی در این پروژه در مقام مشاور هنری، این مجموعه را به لحاظ فرم و محتوا در ردیف مستندهای تأثیرگذار تلویزیونی قرار داده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مستند «گربه‌های وحشی هندوستان» از شبکه تهران
  • «پا به ماه» به تلویزیون بر می‌گردد
  • «پا به ماه» به تلویزیون بر می‌گردد/ روایتی نفس‌گیر از لحظه‌ تولد
  • پخش «بازی اختاپوس» از شبکه یک
  • «بازی اختاپوس» از شبکه یک سیما
  • مستند شهید صدر از روز چهارشنبه پخش می‌شود
  • «بازی اختاپوس» امشب در تلویزیون
  • «بازی اختاپوس» روی آنتن شبکه یک سیما / رژیم صهیونیستی چگونه شکل گرفت؟
  • مستند «نغمه های لرزاده» از شبکه مستند سیما پخش می شود
  • مستند «ملکوتیان » از شبکه تهران