Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه گروه علم و آموزش ایرنا، دکترابوالفضل باقری فرد روز چهارشنبه در نخستین روز از نشست دو روزه مجمع دبیران شوراهای صنفی دستیاران و دانشجویان دکترای تخصصی دانشگاه‌های علوم پزشکی در سالن همایش‌های رازی اظهار داشت: عمده وظیفه ما بحث آموزش است و اگر آموزش را از دانشگاه جدا کنیم چیزی از آن باقی نمی‌ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:دانشگاه بدون درمان و پژوهش هم دانشگاه است اما هویت آن به آموزش است و بنابراین وظیفه ما در این حیطه سنگین است؛ دکتر عین اللهی وزیر بهداشت شخصیتی آموزشی هستند و مدام بر کیفیت آموزش تاکید دارند و بحث‌های آموزشی را پیگیری می‌کنند؛  امیدواریم مشکلات آموزشی شما برطرف شود و با آرامش بتوانید درس خود را ادامه دهید.

باقری فرد با اشاره به مشکلات معیشتی دستیاران گفت: بیش از ۲۰ سال است که مساله حقوق دستیاران مطرح شده اما الان با توجه به شرایط اقتصادی این مشکل خود را بیشتر نشان داده است چرا که امروزه با این مبالغ نمی‌شود زندگی را اداره کرد.

وی ادامه داد: توافق شده که بیمارستان برای دستیارانی که در ایجاد درآمد اختصاصی بیمارستان نقش دارند، هزینه کند،  این موضوع به صورت حکم ابلاغ شده و اگر دانشگاهی انجام ندهد، خلاف کرده است.  اما دستیاران طیف هستند و بر این اساس همه شامل موضوع افزایش حق‌الزحمه نمی‌شوند. نکته مهم این است که اگر بودجه در نظر گرفته شده برای این افزایش پایدار نباشد با تغییر دولت دچار تغییر می‌شود و پابرجا نیست.

باقری فرد در ادامه تاکید کرد: وزارتخانه باید برای افزایش حق الزحمه دستیاران و دانشجویان Ph.D  محل اعتبار مشخص کند و وظیفه ما هم پیگیری این امر است و هدف ما این است که این اعتبار پایدار باشد.

وی همچنین افزود: هدف اصلی ما تبدیل حق الزحمه دستیار به حقوق است و امیدواریم این امر تا ماه‌های آینده محقق شود و یک دستیار از مزایای یک پزشک عمومی برخوردار شود.

معاون آموزشی وزارت بهداشت همچنین در پاسخ به یکی از دانشجویان که نسبت به شیوه ارزشیابی اساتید انتقاد داشت، اظهار کرد: شیوه ارزشیابی اساتید در دانشگاه‌ها متفاوت است. اما این ارزشیابی برای ما موضوع مهمی است و به دنبال نرم‌افزاری هستیم که دانشجو و دستیار بتوانند بدون اینکه کسی در جریان باشد نظرش را از طریق آن درباره استاد اعلام کند. کارهای اولیه این اپلیکیشن انجام شده ولی هنوز به خروجی نهایی نرسیده است.

وی در ادامه در خصوص نسخه‌های الکترونیکی، توضیح داد: بیمارستان‌ها می‌توانند در خصوص نسخه الکترونیکی تصمیم بگیرند زیرا ماموریت بیمارستان‌ها با هم فرق دارد. نسخه الکترونیک اتفاق خوبی در فضای درمانی بوده و باید جا بیفتد، این امر تازه شروع شده است و البته لازم است بر روند اجرای آن نظارت صورت گیرد.

باقری فرد همچنین درباره افزایش ظرفیت‌ها که یکی از دغدغه‌های دانشجویان حاضر در نشست بود، گفت: هر ساله بدون این‌که جایی مطرح شود افزایش ظرفیت صورت می‌گرفت. به دنبال تمهیداتی هستیم که این افزایش ظرفیت را به سمت بومی‌گزینی هدایت کنیم تا هم مشکل کمبود پزشک در مناطق محروم حل شود و هم کیفیت آموزش در دیگر دانشگاه‌ها تحت الشعاع قرار نگیرد و خدشه‌ای به آن وارد نشود.

برچسب‌ها مناطق محروم دانشگاه های علوم پزشکی معاونت آموزشی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مناطق محروم دانشگاه های علوم پزشکی مناطق محروم دانشگاه های علوم پزشکی افزایش ظرفیت دانشگاه ها باقری فرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۴۱۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منظور: افزایش دائم دستمزد‌ها به رفاه مردم کمک نمی‌کند

داود منظور اظهار داشت: این‌که ما در شرایط تورم بالا بخواهیم حقوق و دستمزد‌ها را هم دائم افزایش دهیم و یک روند رفت و برگشتی بین تورم و حقوق وجود داشته باشد، به رفاه مردم کمک نمی‌کند.

به گزارش تسنیم، وی بعدازظهر امروز در جمع خبرنگاران این شهرستان با اشاره به اهداف سفر خود به این شهرستان افزود: پیگیری مصوبات دور نخست سفر رئیس‌جمهور امروز انجام شد و خوشبختانه کار‌ها پیشرفت خوبی داشته و اتفاقات خوبی در حوزه‌های زیرساختی و زیربنایی و فرهنگی رقم خورده است.

وی با اشاره به افتتاح پست برق ۶۳ کیلوولت در دامغان گفت: سرمایه‌گذاری مطلوبی در این زمینه انجام‌شده است و پایداری برق در شهرستان دامغان از نتایج افتتاح این پروژه خواهد بود.

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه‌وبودجه کشور افزود: وزارت نیرو تلاش می‌کند زیرساخت‌ها قبل از نیاز ایجاد شود و زمینه برای توسعه سرمایه‌گذاری‌ها فراهم شود و با توجه به اینکه شهرک‌های صنعتی به‌سرعت در کشور درحال‌توسعه است زیرساخت‌های برق نیز تأمین می‌شود.

منظور با بیان اینکه یکی از مسائل مهم برای شهرستان دامغان راه‌های مواصلاتی به‌ویژه راه مواصلاتی بخشی از کریدور شمال به جنوب است که عملاً از شهر دامغان عبور می‌کند؛ گفت: محوری که به‌طرف شمال کشور در حال احداث است و از دامغان به‌طرف جنوب چندین پیمانکار قطعات این محور را پیگیری می‌کنند و شاهد پیشرفت خوبی هستیم؛ منابع موردنیاز تقویت می‌شود که شاهد بهره‌برداری حداقل ۵۰ تا ۶۰ کیلومتر از این راه باشیم که زیرساخت آن آماده است، مقدمات فراهم شده و بخشی از راه روکش شده و بخشی در حال تکمیل است.

وی گفت: امیدواریم با توسعه خدمات زیربنایی شاهد رضایت مردم در این شهرستان بیش از گذشته تأمین شود؛ مردمی که بالاترین روی به رئیس‌جمهور را داشتند و ما قدردان این مردم هستیم.

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه‌وبودجه کشور در پاسخ به پرسشی درباره ابلاغ بودجه نیز اضافه کرد: بخش اصلی از بودجه که مربوط به جداول کلان بود در سال گذشته در ۲۷ اسفند ابلاغ شد و عملاً اجرای بودجه از ابتدای سال آغاز شد و بخش دیگر جداول و توزیع اعتبارات بین دستگاه‌ها است و با توجه به اینکه امسال بودجه دومرحله‌ای شده است و این نخستین تجربه است بر اساس مصوبه مجلس بنا است تا آخر اردیبهشت نهایی و ابلاغ شود.

منظور در پاسخ به این پرسش که میزان نرخ تورم و افزایش حقوق و دستمزد کارمندان با هم تناسخی ندارد؛ گفت: افتخار همه ما در دولت این است که وضعیت معیشت کارکنان در دولت و همه مردم بهبود یابد و در حقوق و دستمزد علاوه بر ۲۰ درصد تلاش شد تا سایر پرداخت مانند رفاهیات، عائله‌مندی و اضافه‌کاری نیز افزایش یابد.

وی گفت: تلاش است امسال با پایین نگه‌داشتن تورم این امکان فراهم شود که افزایش حقوق و دستمزد به رفاه مردم منجر شود.

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه‌وبودجه کشور تصریح کرد: اگر در شرایط تورم بالا، حقوق و دستمزد را افزایش دهیم و رفت‌وبرگشت بین تورم و دستمزد‌ها باشد کمکی به افزایش رفاه و معیشت کمک نمی‌کند و همان‌طور که در سال گذشته تورم کاهش قابل‌ملاحظه داشت تلاش دولت بر این است که شاهد کاهش بیشتر در نرخ تورم باشیم.

منظور درباره مطالبات بازنشستگان نیز گفت: عمده مطالبات در سال گذشته و قبل از عید پرداخت شد و تنها پاداش پایان خدمت برخی از بازنشستگان باقی‌مانده است که معمولاً پاداش، سال بعد و زمانی که منابع تأمین شود پرداخت می‌شود و در این راستا منابع ۲۳۰ هزار میلیارد تومانی در بودجه امسال پیش‌بینی‌شده است که پرداخت به‌تدریج آغاز می‌شود.

وی درباره اعتبار اختصاص داده شده برای محور جندق-معلمان نیز گفت: امروز با مشاوران و پیمانکاران جاده جندق معلمان مذاکره شد، مطالباتی دارند که باید تسویه شود، تعدیل‌ها باید پرداخت شود که امیدوارم با اعتبارت این موارد پرداخت شود.

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه‌وبودجه کشور افزود: بر اساس برآورد‌ها ۶۰۰ میلیارد تومان نیاز است و این را در اولویت قرار می‌دهیم تا در شروع سال تخصیص دهیم.

دیگر خبرها

  • زمان اعمال افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی/ میزان افزایش حقوق بازنشستگان
  • پرداخت حقوق فروردین بازنشستگان صندوق فولاد با افزایش ۲۰ درصدی
  • منظور: افزایش دائم دستمزد‌ها به رفاه مردم کمک نمی‌کند
  • معیارهای جدید محاسبه و پرداخت حقوق کارگران اعلام شد/ اولین مزد ۱۴۰۳ کارگران چقدر است؟
  • استفاده از ظرفیت جامعه پزشکی در آموزش و پرورش
  • جزئیات تغییرات آزمون دستیاران پزشکی اعلام شد
  • اولین کنفرانس ملی مهارت به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای برگزار می‌شود
  • آماده میزبانی از رویدادهای ملی ورزش دانش آموزان هستیم
  • سايه دانشگاه فرهنگيان بر سر آموزش و پرورش
  • نفت روی کشتی و آب نداریم؛ از درآمد‌های نفتی برای پرداخت حقوق استفاده نمی‌کنیم