Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: پرداخت ۲۰۰ میلیون تومان وام به ازای هر واحد مسکن روستایی با سود پنج درصد در چند روز آینده محقق می‌شود تا نهضت مقاوم‌سازی در روستاها ادامه پیدا کند.

به گزارش ایرنا؛ "اکبر نیکزاد" در دیدار "جواد قناعت" استاندار خراسان جنوبی در بیرجند افزود: با توجه به اینکه موضوع مقاوم‌سازی مسکن روستایی در حال متوقف شدن بود، رییس جمهور دستور داد سود وام ساخت مسکن روستایی از ۱۸ درصد به پنج درصد کاهش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: سال ۸۴، هفت درصد از واحدهای مسکن روستایی مقاوم بود و امروز به‌طور میانگین در کشور به ۵۰ درصد و در استان خراسان جنوبی به ۵۴ درصد رسیده است.

رییس بنیاد مسکن اظهار داشت: براساس برنامه‌ریزی انجام شده تا سال ۱۴۱۰ هیچ مسکن غیرمقاوم روستایی در کشور نخواهیم داشت و جشن مقاوم‌سازی مسکن روستایی را برگزار خواهیم کرد.

وی افزود: در زلزله‌ها خسارت‌های زیادی به روستاییان وارد می‌شود که نمی‌توان این خسارت‌ها را به ریال تبدیل کرد و وضعیت مسکن روستایی در خراسان جنوبی خوب است که باید این وضعیت ادامه پیدا کند.

نیکزاد درباره مسکن شهری گفت: برای ساخت مسکن در شهرهای زیر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت برنامه‌ریزی شده است که در خراسان جنوبی غیر از مرکز استان همه شهرها مشمول این طرح می‌شوند.

رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی افزود: پالایش افراد ثبت‌نام شده در طرح ملی مسکن در حال انجام است و ارتباط خوبی بین بنیاد مسکن و راه و شهرسازی خراسان جنوبی وجود دارد به طوری که آماده‌سازی اراضی در هر نقطه از استان که نیاز بوده بنیاد مسکن با ماشین‌آلات خود ورود کرده است.

وی با اشاره به سایت ۲۷ هکتاری مسکن در این استان بیان کرد: موقعیت سایت خوب بوده و آماده‌سازی در حال انجام است که با توجه به پیشرفت فیزیکی حدود ۷۰ درصد، باید عملیات اجرایی توسط راه و شهرسازی آغاز شود.

نیکزاد به پروژه ساخت مسکن برای فرهنگیان در مرکز استان اشاره کرد و گفت: فرهنگیان به دلیل موضوع نرخ و تعیین اراضی جدید و مرغوب از این پروژه انصراف دادند که قرار شد حق و حقوق این افراد پرداخت شود.

وی افزود: قرار است ۱۲۰ واحد را دفتر مرکزی بنیاد مسکن استان برای بیماران دارای دو معلول، بیماران پروانه‌ای و سایر افراد واجد شرایط خریداری کند.

رییس بنیاد مسکن گفت: در زمینه عمران روستایی نیز طرح هادی را جزو اصلی‌ترین وظایف خود می‌دانیم و معتقدیم هرقدر بتوانیم در بخش مسکن مردم و معابر روستاها و ایجاد زیرساخت‌های روستایی ورود کنیم روستاییان ماندگار می‌شوند.

وی بیان کرد: هرقدر سرمایه‌گذاری در جهت ایجاد زیرساخت‌های رفاهی انجام شده، دولت ثمرات آن را دیده لذا اجرای طرح هادی یکی از اولویت‌های دولت است.

نیکزاد افزود: سال گذشته اعتبار طرح هادی روستایی خراسان جنوبی ۳۳ میلیارد تومان بود و امسال ۵۲ میلیارد تومان اعتبار با افزایش سه برابری نسبت به سال قبل به استان اختصاص یافته است.

وی گفت: تاکنون طرح هادی برای ۴۰ هزار روستای بالای ۲۰ خانوار کشور انجام شده که ۹۱۸ روستای بالای ۲۰ خانوار خراسان جنوبی نیز بهره‌مند شده‌اند علاوه بر این برای ۱۹۳ روستای ۲۰ خانوار استان نیز طرح هادی انجام شده است.

رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی اظهار داشت: افق اجرای طرح هادی ۱۰ ساله است که باید پس از اتمام این دوره، بازنگری طرح انجام شود تا پاسخگوی نیاز مردم و جوانان در روستاها باشیم.

وی با بیان اینکه بازنگری طرح هادی ۹۴ روستای خراسان جنوبی در حال انجام است گفت: به تمامی استان‌ها ابلاغ شده هر سال طرح هادی حداقل ۱۰ درصد روستاها را بازنگری کنند.

نیکزاد اضافه کرد: در ۱۰ نقطه کشور ستاد بازسازی داریم که شامل ۶ نقطه زلزله‌زده و چهار نقطه سیل‌زده می‌شود.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: رییس بنیاد مسکن مسکن روستایی خراسان جنوبی انجام شده طرح هادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۴۱۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه خودنویس منطبق بر قانون تجارت الکترونیک است

 وزارت راه‌وشهرسازی در راستای اجرای قانون جهش تولید مسکن سامانه خودنویس را از سال گذشته  راه اندازی کرد و هم اکنون امکان ثبت انعقاد برای موجران، مستاجران و بنگاه داران فراهم شده است.

با راه اندازی این سامانه هم موجران و مستاجران و هم مشاوران املاک از بهمن ماه سال گذشته می‌توانند جهت ثبت قرارداد اجاره خود و تمدید قراردادها از طریق این سامانه اقدام کنند و طبق اعلام وزارت راه‌وشهرسازی به زودی تمامی معاملات مسکن از جمله خرید، فروش و تمدید قرارداد و ثبت قراردادهای اجاره از طریق این سامانه امکان پذیر خواهد شد.

در همین رابطه سالاری کارشناس سیاست‌گذاری مسکن در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان با بیان اینکه در حال حاضر تمامی قراردادهای اجاره از طریق سامانه خودنویس ثبت می شود گفت: ثبت این قراردادها خود نقش بسیار موثری در بهبود وضعیت بازار اجاره دارد و این اقدام در راستای بهبود وضعیت بازار اجاره مسکن  نقش بسیار موثری دارد.

وی بیان کرد: طبق برنامه ریزی که صورت گرفته است  به زودی تمامی معاملات مسکن براساس استعلام برخط انجام می شود و با توجه به آنکه این سامانه نشان تجارت الکترونیکی را دریافت کرده است اعتبار و اصالت ملک آنها تایید شده است بنابراین از این پس تمامی بخش های که نیاز به کد رهگیری دارند از طریق این سامانه امکان پذیرخواهد شد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • سامانه خودنویس منطبق بر قانون تجارت الکترونیک است
  • زمین‌های کشاورزی به طرح‌ هادی روستایی اختصاص نیابد
  • طرح هادی در ۶۰ درصد روستاهای ایجرود اجرا شد
  • اجرای طرح هادی در ۶۰ درصد روستا‌های ایجرود
  • سامانه خودنویس منطبق بر قانون تجارت الکترونیک است
  • طرح هادی مهم‌ترین ابزار مدیریت توسعه روستایی است
  • زمین‌های مرغوب کشاورزی به طرح هادی روستایی اختصاص نیابد
  • ۲هزار مسکن فرسوده روستایی قم نوسازی می‌شود
  • ۱۴ هزار میلیارد ریال تسهیلات مسکن روستایی در ایلام پرداخت شد
  • پرداخت بیش از ۱۴ هزار میلیارد ریال تسهیلات مسکن در ایلام