Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر- حجت الاسلام محمد خانجانی گفت: تعداد هیات‌های مذهبی کشور بیش از این تعداد است و حدود ۳۰۰ هزار هیئت تخمین زده می‌شود.

او، همکاری و مشارکت همه هیات‌های مذهبی را برای ثبت اطلاعات در سامانه طوبی خواستار شد.

معاون اداره کل تشکل‌های دینی سازمان تبلیغات اسلامی گفت: برخی هیات‌ها نیازی به ثبت نام نمی‌بینند و یا اینکه فعالیت مناسب و مستمری ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته خانجانی، تاکنون ۵۰ هزار مداح در کشور مجوز فعالیت گرفته‌اند

او می‌گوید: حدود ۳ هزار کانون فرهنگی تبلیغی نیز از سازمان تبلیغات مجوز فعالیت گرفته‌اند.

معاون اداره کل تشکل‌های دینی سازمان تبلیغات اسلامی گفت:هیات‌های دارای مجوز برای دریافت خدمات اجتماعی و اقتصادی از نهاد‌های مختلف کار راحت‌تری دارند.

خانجانی از ثبت شناسه ملی برای هیات‌ها و کانون‌ها در سال آینده خبر داد و گفت: این شناسه در صورتی صادر می‌شود که هیات و مداحان در سامانه طوبی ثبت شده باشند.

او هدف از ثبت شناسه ملی را اجرای اقدام‌های حقوقی دانست و گفت: شناسه ملی ابزاری برای احساس نیاز بیشتر هیات‌ها و کانون‌ها برای ثبت اطلاعات خود در سامانه طوبی خواهد بود.

خانجانی بیان کرد: هیات‌ها می‌توانند با داشتن شناسه ملی برای افتتاح حساب بانکی اقدام کنند و از دیگر خدمات بهره‌مند شوند.

انتهای پیام/ک

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مداح هیات مذهبی تبلیغات اسلامی سامانه طوبی شناسه ملی هیات ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۴۲۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نفوذ سامانه بارشی جدید از سمت شمال‌غرب

سازمان هواشناسی کشور نسبت به فعالیت دو سامانه بارشی و وزش باد شدید از امروز تا جمعه در بیش از ۲۰ استان کشور هشدار داد.

به گزارش مشرق، طبق اعلام وزارت راه و شهرسازی، بر اساس هشدار سطح زرد سازمان هواشناسی، فعالیت سامانه قدیم در نیمه‌شرقی و در نواحی مستعد ناپایداری‌های همرفتی از امروز تا جمعه موجب بارش باران، در ارتفاعات و نواحی سردسیر برف، در نقاط گرمسیر با رعدوبرق، وزش بادشدید، برخی نقاط گردوخاک، در نقاط مستعد تگرگ و در جاده‌های کوهستانی و گردنه‌ها همراه با مه خواهد شد.

امروز سه‌شنبه آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، کردستان، کرمانشاه، زنجان، دامنه و ارتفاعات گیلان، سیستان و بلوچستان و شرق هرمزگان و فردا آذربایجان شرقی، اردبیل، جنوب آذربایجان غربی، کرمانشاه، زنجان، کردستان، قزوین، شمال همدان، گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، شمال سمنان، شمال خراسان رضوی و ارتفاعات استان‌های تهران و البرز با این وضعیت جوی همراه خواهند شد.

گستره فعالیت این سامانه روز پنجشنبه لرستان، مرکزی، اصفهان، یزد، ارتفاعات مازندران، جنوب خراسان شمالی، خراسان رضوی، شمال خراسان جنوبی، شمال فارس و شمال غرب کرمان را در بر می‌گیرد و روز جمعه به شرق اصفهان، یزد، کرمان، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، شمال سیستان و بلوچستان و شمال هرمزگان می‌رسد.

احتمال آبگرفتگی معابر عمومی و احتمال جاری شدن روان آب به دنبال این بارش‌ها وجود دارد.

احتمال خسارت به نهال‌ها و محصولات کشاورزی

مه گرفتگی، وزش باد نسبتا شدید، لغزندگی و کاهش دید به ویژه در جاده‌های کوهستانی و گردنه‌ها نیز برای این مناطق پیش‌بینی شده که احتمال خسارت به سازه‌های موقت، نهال و محصولات کشاورزی را به همراه دارد.

احتیاط در سفرهای برون شهری، عدم توقف در بستر و حاشیه رودخانه‌ها، احتیاط در عبور از حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، احتیاط در فعالیت‌های کوه‌نوردی و جابجایی عشایر، آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی و پاک‌سازی دهانه پل‌ها، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، تمهیدات لازم جهت حفاظت از تولیدات کشاورزی و احتیاط در انجام هر گونه عملیات کشاورزی توصیه شده است.

وزش باد شدید و خیزش گردوخاک به دنبال افزایش گرادیان فشاری

سامانه دوم افزایش گرادیان فشاری اعلام شده که در همین مدت موجب وزش باد شدید و خیزش گردوخاک خواهد شد.

احتمال اختلال در سفرهای بین شهری و داخل شهر، احتیاط در فعالیت‌های عمرانی، باغی و زراعی، احتمال خسارت به سازه‌های موقت و احتمال خسارت به ماشین‌آلات کشاورزی، نهال و محصولات کشاورزی از مخاطرات این سامانه اعلام شده است.

احتیاط در سفرهای بین شهری، احتیاط در فعالیت‌های کوه‌نوردی و جابه‌جایی عشایر، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، تمهیدات لازم جهت حفاظت از تولیدات کشاورزی و احتیاط در انجام هر گونه عملیات کشاورزی در این شرایط ضروری است.

دیگر خبرها

  • شب‌های قدر کجا برویم؟/ اعلام برنامه‌های هیات‌های مذهبی بندرعباس در لیالی قدر
  • فعالیت درمانگاه خاتم الانبیاء (ص) مهاباد از سرگرفته می‌شود
  • برچیدن اقتصاد زیر زمینی با شاه کلید، شناسه یکتا
  • هیات‌های مذهبی استان بوشهر در انتظار حمایت‌های دولتی
  • تامین اقلام اساسی هیات‌های مذهبی برای شب قدر
  • فعالیت سامانه بارشی از امشب در خراسان شمالی
  • راه اندازی سامانه پایش حاکمیت شرکتی در توانیر
  • ادامه فعالیت سامانه بارشی در برخی استان‌ های کشور
  • سفره افطار ۶ کیلومتری در مشهد پهن شد 
  • نفوذ سامانه بارشی جدید از سمت شمال‌غرب