Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر سید محمد صالح هاشمی گلپایگانی در نامه‌ای خطاب به وزیر آموزش و پرورش نوشته است: مسئله چادرزدایی در آزمون‌های مختلف در وزارتخانه متبوع باعث ایجاد آسیب‌های اجتماعی و پیامد‌های مخرب فرهنگی و اخلاقی مخرب می‌شود.


به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور، سید محمدصالح هاشمی گلپایگانی قائم مقام رئیس و دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور در نامه‌ای به آقای یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش خواستار برخورد جدی با مسئولانی که در حال اجرای فرهنگ غلط چادرزدایی در مدارس می‌شوند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



متن نامه هاشمی گلپایگانی به شرح ذیل است:
برادر گرامی جناب آقای دکتر نوری
وزیر محترم آموزش و پرورش و ریاست شورای امر به معروف و نهی از منکر
سلام علیکم
با صلوات بر محمد وآل محمد (صلی الله علیه و آله)، ضمن تشکر و قدردانی از اهتمام جدی جنابعالی و شورای امر به معروف و نهی از منکر وزارت متبوع نسبت به احیاء، گسترش و ترویج فرهنگ انسان ساز و جامعه پرداز امر به معروف ونهی از منکر در بین کادر اداری، آموزشی و دانش آموزان مقاطع مختلف سراسر کشور، به استحضار می‌رساند بنا به گزارش های واصله از گروه های مطالبه گر مردمی و همچنین ستاد امر به معروف ونهی از منکر استان گیلان، متاسفانه چندی است روند چادرزدایی در آزمون‌های مختلف آموزش و پرورش کشور و خصوصا استان گیلان از سوی مسئولین برگزاری به پدیده ای تکرار شونده تبدیل شده که قطعا آسیب‌ها و پیامد‌های فرهنگی و اخلاقی مخربی در پی خواهد داشت.
بنا به گزارش واصله در مورد مدرسه دخترانه کوثر، از دانش آموزان چادری خواسته شده حین ورود به جلسه آزمون، چادر از سر بردارند، همچنین در برگزاری آزمون استخدامی روز جمعه ۱۲/۱۰/۱۳۹۹، مشخصا در حوزه امتحانی مدرسه خمامی زاده رشت، برداشتن پوشش چادر شرط ورود به جلسه عنوان شده و موجبات وهن عفاف و حجاب را فراهم آورده و نگرانی ها از وجود مدیران غربزده در القاء ملازمه بین تقلب و پوشش چادر افزوده و متاسفانه پیگیری های ستاد استان و بانوی معترض از آموزش وپرورش استان با پاسخ روشنی همراه نشده است.


علی هذا، به استناد بند ۸ و ۲۱ مصوبه ۴۲۷ شورای فرهنگ عمومی کشور در خصوص تکالیف قانونی وزارت متبوع در حوزه نظارت بر رعایت پوشش اسلامی در مدارس سطح کشور و ترجیح حجاب برتر بر سایر انواع حجاب و از طرفی با عنایت به تکلیف قانونی این ستاد به استناد بند ۱۱ ماده ۱۶ قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر مبنی بر پیگیری مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در ارتباط با رعایت عفاف و حجاب در دستگاه‌های دولتی، مقتضی است شورای امر به معروف ونهی از منکر آن وزارتخانه و شورای محترم متناظر در استان گیلان به این مساله به طور جدی ورود و با خاطیان برخورد نموده و برای مقابله با تسری این مساله ضد فرهنگی، دستورالعمل کشوری صادر فرمایند تا در دولت جدید با چنین مسائلی از جانب مدیران مواجه نشویم. لطفا از نتایج حاصله این ستاد را آگاه فرمایید.
توفیقات روز افزون جنابعالی را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

سید محمدصالح هاشمی گلپایگانی
قائم مقام رئیس و دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکرکشور
۶ بهمن ماه ۱۴۰۰

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ستاد امر به معروف و نهی از منکر سید محمدصالح هاشمی گلپایگانی وزیر آموزش و پرورش امر به معروف و نهی از منکر ستاد امر به معروف آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۴۲۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صحرایی: ۱۰۰ هنرستان به ظرفیت پذیرش دانش آموزان مهارتی اضافه شد + فیلم

وزیر آموزش و پرورش گفت: طی ۵ سال آینده 100 هنرستان جدید ساخته خواهد شد و ۸۰۰ هنرستان از محل تغییر وضعیت مدارس موجود، به این تعداد افزوده می‌شود.

 به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو،  رضا مراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش در حاشیه نشست هفتگی هیئت دولت در جمع خبرنگاران گفت: بعد از ۱۲ سال از تصویب سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، امروز نخستین آیین‌نامه از اجرای آن یعنی آیین‌نامه تقویت و توسعه مهارت‌های دانش‌آموزان به تصویب هیأت دولت رسید و طی ۵ سال آینده ۱۰۰ هنرستان جدید ساخته خواهد شد و ۸۰۰ هنرستان از محل تغییر وضعیت مدارس موجود، به این تعداد افزوده می‌شود.

وی افزود: هم‌چنین طبق این آیین‌نامه تا پایان برنامه هفتم توسعه، ۲۵۰۰ هنرستان به واحد‌های تولیدی تبدیل می‌شوند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



خبر در حال تکمیل است...

دیگر خبرها

  • نقش موثر اصناف و بازاریان در تبیین فرهنگ حجاب
  • ستاد پشتیبانی آزمون برای امتحان نهایی در استان سمنان تشکیل شود
  • تصویب نخستین آیین نامه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • آئین نامه مدرسه تراز سند تحول نهایی شد
  • صحرایی: ۱۰۰ هنرستان به ظرفیت پذیرش دانش آموزان مهارتی اضافه شد + فیلم
  • صحرایی خبر داد: ۱۰۰۰ هنرستان در کشور ساخته می‌شود
  • امربه معروف ونهی از منکر وظیفه همه آحاد جامعه
  • لزوم زنده نگه‌ داشتن هنرهای بومی قزوین با آموزش آن به نسل جوان
  • خسروپناه: تعلیم و تربیت اولویت اصلی شورای عالی انقلاب فرهنگی است
  • ستاد حجاب در سال ۱۴۰۲ به ریاست وزیر کشور تشکیل شد