Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود نقاش‌زاده اعضای هیأت داوران بخش سودای سیمرغ در چهلمین جشنواره فیلم فجر را معرفی کرد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو «مسعود نقاش‌زاده» دبیر چهلمین جشنواره فیلم فجر، «مسعود جعفری‌جوزانی» (نویسنده، کارگردان و تهیه‌کننده)، «مجید انتظامی» (آهنگساز)،   «شهاب حسینی» (بازیگر و تهیه‌کننده)،   «محمدعلی باشه‌آهنگر» (نویسنده و کارگردان)، «محمد داوودی» (مدیر فیلمبرداری)، «مهدی سجاده‌چی» (فیلمنامه‌نویس) و  «پژمان لشکری‌پور» (منتقد و تهیه‌کننده) را به عنوان اعضای هیٲت‌داوران بخش سودای سیمرغ چهلمین جشنواره فیلم فجر معرفی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مسعود جعفری‌جوزانی متولد ۱۳۲۷ ملایر، دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشته فیلمسازی از دانشگاه ایالتی سانفرانسیسکو است. جعفری جوزانی، چهره ماندگار سینمای ایران و از پیشتازان سینمای پس از انقلاب است. فیلم‌های سینمایی جاده‌های سرد، شیر سنگی، در مسیر تندباد، بلوغ و سریال عظیم تلویزیونی در چشم باد  از آثار مهم این سینماگر است. جعفری‌جوزانی به عنوان یک چهره دانشگاهی سابقه تدریس در رشته سینما و گرافیک در آمریکا و همچنین تدریس در دانشکده هنر دانشگاه تهران، دانشکده صدا و سیما و مدرسه فیلمسازی باغ فردوس را دارد.

مجید انتظامی متولد ۱۳۲۶ تهران و دانش‌آموخته کنسرواتوار برلین است که پس از بازگشت به ایران در ارکستر سمفونیک تهران استخدام شد و تدریس در دانشگاه تهران و هنرستان عالی موسیقی را از همین سال آغاز کرد. او برای بیش از صد اثر سینمایی موسیقی متن نوشته و با دریافت ۴ سیمرغ بلورین از رکوردداران کسب این جایزه در رشته موسیقی فیلم است. انتظامی از برگزیدگان هشتمین همایش چهره‌های ماندگار در سال ۱۳۸۹ است و در سال ۱۳۹۳ به عنوان جهادگر عرصهٔ فرهنگ و هنر نشان افتخار دریافت کرده است.

سیدشهاب الدین حسینی متولد ۱۳۵۲ در تهران است که در رشته روانشناسی تحصیل کرده و از سال ۱۳۷۷ فعالیت خود را بطور حرفه‌ای در عرصه تئاتر و تلویزیون و سینما آغاز کرد. این بازیگر تحسین شده در مجامع و جشنواره‌های مختلف جهانی، برای آثاری، چون «درباره الی»، «جدایی نادر از سیمین» و «فروشنده» در  سال‌های اخیر، علاوه بر بازیگری، در عرصه کارگردانی و نیز تهیه‌کنندگی و تولید مشترک با کشور‌های خارجی فعالیت کرده است. حسینی در سال ۱۳۸۷ با بازی در فیلم سوپر استار جایزهٔ سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فیلم فجر را دریافت کرد. وی در جشنواره فیلم کن ۲۰۱۶ با ایفای نقش در فیلم فروشنده به کارگردانی اصغر فرهادی، توانست جایزهٔ بهترین بازیگر مرد جشنواره فیلم کن را به خود اختصاص بدهد. همچنین او خرس نقره‌ای بهترین بازیگر مرد جشنواره بین‌المللی فیلم برلین ۲۰۱۱ را به‌همراه گروه بازیگران فیلم جدایی نادر از سیمین کسب کرد.

محمدعلی باشه آهنگر متولد ۱۳۴۱ در دزفول،   دانش‌آموختهٔ رشته سینما (گرایش کارگردانی) از دانشکده سینما و تئاتر دانشگاه هنر است و فعالیت هنری خود را با ساخت و بازی در چند نمایش آغاز کرد. او نویسندگی و کارگردانی چندین فیلم کوتاه، مستند، سریال تلویزیونی و چند فیلم سینمایی در کارنامه دارد و برای فیلم‌های سینمایی فرزند خاک، ملکه و سرو زیرآب مورد تحسین واقع شده و جوایز متعددی دریافت کرده است. در شانزدهمین جشن خانهٔ سینما، فیلم ملکه برندهٔ ده تندیس، از جمله بهترین فیلم، بهترین بازیگر مرد، بهترین کارگردانی، بهترین فیلم‌برداری و بهترین تدوین شد.

محمد داوودی متولد ۱۳۳۷ تهران، مدیر فیلمبرداری و دانش‌آموخته مدرسه عالی تلویزیون و سینماست. از فعالیت‌های او علاوه بر فیلمبرداری آثاری، چون «رنگ خدا» به کارگردانی مجید مجیدی و  «تولد یک پروانه»، به کارگردانی مجتبی راعی، می‌توان به تدریس دوره‌های فیلمبرداری و فیلمسازی، مدیریت واحد فیلمبرداری صدا و سیما تا اواسط دهه هفتاد،   تهیه کنندگی، کارگردانی و فیلمبرداری شانزده فیلم مستند و داوری در جشنواره‌های مختلف اشاره کرد.

 مهدی سجاده‌چی متولد ۱۳۴۰ تهران، فعالیت حرفه‌ای خود را از سال ۱۳۶۸ با فیلم «پاتال و آرزو‌های کوچک» آغاز کرد و آثاری، چون روز سوم، قاعده بازی، مرد نامرئی، دمرل و سوفی و دیوانه از مهمترین آثار این فیلمنامه‌نویس است. او رئیس انجمن فیلمنامه‌نویسان سینمای ایران است.

پژمان لشکری‌پور متولد ۱۳۵۴ در تهران و دانش‌آموخته رشته علوم و حقوق سیاسی از دانشگاه تهران و دانش آموخته کارگردانی و تدوین سینماست. او فعالیت هنری‌اش را از سال ۱۳۷۳ آغاز کرد و هم اکنون عضو پیوسته انجمن منتقدان و نویسندگان آثار سینمایی ایران است. او همچنین در تهیه و تولید فیلم‌های سینمایی «قارچ سمی» و «مزرعه پدری» از آثار رسول‌ملاقلی پور، «چ» و «بادیگارد» از آثار ابراهیم‌حاتمی‌کیا همکاری داشته است.

چهلمین جشنواره فیلم فجر در دو بخش فرهنگی و رقابتی از ۱۲ تا ۲۲ بهمن به دبیری «مسعود نقاش‌زاده» برگزار خواهد شد.

   


منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: هیئت داوران فیلم فجر جشنواره فیلم فجر چهلمین جشنواره فیلم فجر بهترین بازیگر دانش آموخته جعفری جوزانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۴۴۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابراز رضایت رئیس هیئت مدیره استقلال از واگذاری به هلدینگ خلیج فارس

آفتاب‌‌نیوز :

مهدی افضلی درمورد اینکه به نظر می‌رسد کار انتقال مالکیت باشگاه استقلال به هلدینگ خلیج فارس تمام شده، اظهار داشت: ما هم مثل شما شنیدیم تمام شده است. هنوز رسما این اتفاق نیفتاده، چون باید پذیره نویسی شود و ضابطه دارد. باید این ضابطه رعایت شود. بحث خرید سهام و حضور در بورس وجود دارد، اما شنیده‌های جدی حاکی از این است خریدار استقلال هستند. رئیس هیات مدیره باشگاه استقلال درخصوص اینکه آیا افرادی از تیم مدیریتی فعلی در باشگاه می‌مانند یا تیم مدیریتی به صورت کلی عوض می‌شود، عنوان کرد: واقعا نمی‌دانم. با من صحبتی در این مورد نشده، اما به هرحال وقتی خریدار هستند، چینش مدیریت دست خودشان است. وی درمورد اینکه انتقال مالکیت استقلال به هلدینگ خلیج فارس را چگونه می‌بیند و آیا اتفاق خوبی برای این باشگاه افتاده، گفت: این واگذاری بهترین روش ممکن است. این یک مجموعه بزرگ است که استاندار‌های جهانی را هم دارد. هم مسئولیت‌های اجتماعی را انجام می‌دهد و هم می‌تواند هزینه‌های باشگاه را تامین کند. درکل مجموعه توانمندی هستند. به نظرم خوب نیست، اتفاقی عالی افتاده است. بهترین فرصت ممکن است که استقلال به شرایط مطلوب برسد.

افضلی درمورد انتقادات حجت کریمی (مدیرعامل پیشین استقلال) پیرامون فعالیت اعضای هیات مدیره و اینکه اعلام کرده هیئت مدیره باشگاه استقلال صرفا برای گرفتن حق جلسه و بلیت بازی‌ها نیست و مدیران این باشگاه نباید دنبال گرفتن پیراهن باشند، اظهار داشت: من درمورد خودم شنیدم اعلام کرده کار فرهنگی نشده، حرف درستی زده است. آنطور که باید و شاید کار فرهنگی نکردیم. وی افزود: صحبت‌های او را نخواندم فقط همین بخشی که مربوط به خودم بود را برایم ارسال کردند. به این مسائل توجه نمی‌کنم، چون خودش در هیات مدیره بوده و می‌داند شرایط چگونه است، اما نه بلیت می‌گیرم نه پیراهن، بقیه اعضا هم همینطور هستند. دستمزدشان را هم نگرفته‌اند. مهمترین بازی دربی است و می‌دانم که در این دوره اعضای دیگر هم بلیت نگرفته‌اند. با اینکه حقشان است بلیت بازی را بگیرند. مگر دیگران نمی‌گیرند؟ افضلی درخصوص اینکه آیا فردی از اعضای هیات مدیره به دنبال پیراهن تیم بوده، عنوان کرد: من رئیس هیات مدیره باشگاه هستم و تا به حال یک پیراهن نگرفته‌ام. یک نفر بیاید بگوید من پیراهن گرفته‌ام. درمورد دیگر اعضا هم تا جاییکه من می‌دانم، کسی پیراهن نگرفته است.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • محاکمه ترامپ وارد چهارمین روز شد
  • کارگردانی که هرچه ساخت ماندگار شد + فیلم
  • داوران جشنواره ملی طنز و رسانه ( طنز پهلو) معرفی شدند
  • معرفی اعضای جدید انجمن تهیه کنندگان فیلم بلند مشهد
  • ابراز رضایت رئیس هیئت مدیره استقلال از واگذاری به هلدینگ خلیج فارس
  • داوران جشنواره طنزپهلو معرفی شدند
  • اجرای «هیدن» به آتیلا پسیانی تقدیم شد
  • انتقال مالکیت استقلال به هلدینگ خلیج فارس، عالی است
  • معرفی داوران مستند و نماهنگ جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی
  • شورای تحقیق جذب هیات علمی تشکیل می‌شود