Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان همدان- عملیات اجرایی ساخت کتابخانه عمومی روستای اشترمل در مراسمی با حضور نماینده مردم شهرستان تویسرکان در مجلس شورای اسلامی، سرپرست فرمانداری شهرستان و جمعی از مسئولان محلی آغاز شد.

نماینده مردم شهرستان تویسرکان در مجلس شورای اسلامی در این آیین گفت: اشترمل یک روستای قرآنی دارای مردمانی با فرهنگ و هنرمند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدمهدی مفتح گفت: تویسرکان شهرستانی فرهنگی است که توسعه کتابخانه در مناطق شهری و روستایی این منطقه ضروری است.

 مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان گفت:  اشترمل یکی از روستا‌های هدف گردشگری استان همدان است که احداث کتابخانه به غنای اقتصادی و اجتماعی این منطقه کمک خواهد کرد.

 به گفته عاطفه زارعی کتابخانه‌های عمومی در شهر‌ها و روستا‌ها تنها محلی برای امانت کتاب نیست، بلکه پایگاهی اجتماعی برای همه اقشار و سنین است.

او گفت: کتابخانه عمومی روستای اشترمل نهمین کتابخانه‌ای است که با مشارکت بانک پاسارگاد در استان همدان احداث می‌شود و کتابخانه‌ای استاندارد با تجهیزات کامل است.

زمینه روشد و توسعه روستای اشترمل وجود دارد

سرپرست فرمانداری شهرستان تویسرکان نیز در این آیین گفت: اهالی روستای اشترمل مردمی متدین، انقلابی و شهید پرور هستند.

حسین افشاری گفت: روستای اشترمل مرکز ملی تولید مبل منبت کشور است که به ثبت ملی نیز رسیده است.

به گفته او  کتابخانه‌های عمومی در ارتقای سطح فرهنگی و علمی منطقه نقش مهمی دارند.

سرپرست فرمانداری شهرستان تویسرکان گفت:در این روستا ظرفیت‌های بالایی وجود دارد که زمینه رشد و توسعه روستا را فراهم می‌کند.

 کتابخانه روستای اشترمل با ۱۲۰ مترمربع وسعت و یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار با مشارکت بانک پاسارگاد احداث می‌شود.

منبع:ایرنا

انتهای پیام/د.ا

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کتابخانه عمومی تویسرکان روستای قرآنی شهرستان تویسرکان روستای اشترمل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۴۴۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیفیت نان مورد نیاز مردم تویسرکان باید افزایش یابد

یحیی خورشیدخانی در گفتگو با خبرنگار مهر، بیان کرد: رسانه‌ها داری قدرت فوق‌العاده هستند و نوع نگاه و بیان اخبار به منظور اطلاع‌رسانی در فرآیند زندگی مردم تأثیر بسیار بالایی دارد.

وی با اشاره به اینکه مردم شهرستان تویسرکان بسیار فرهنگی و مذهبی هستند افزود: با وجود تهاجم فرهنگی جدی دشمن در قالب جنگ ترکیبی و ابزار فضای مجازی مردمان این شهرستان همچنان بر ارزش‌ها و آرمان خود محکم ایستاده اند و می‌توان گفت نقش خبرنگاران برای حفظ و صیانت از خانواده ها بسیار پر رنگ است.

سرپرست فرمانداری شهرستان تویسرکان تصریح کرد: یادآوری روحیه ایثار، جانبازی و گذشت رزمندگان در دوران انقلاب و هشت سال دفاع مقدس و انتقال آن به نسل جدید یک ضرورت است.

خورشیدخانی با اشاره به اینکه اهالی رسانه با بررسی چالش‌ها و آسیب‌ها می‌توانند در روند رشد شهرستان به مسؤولان کمک کنند خاطرنشان کرد: امروز همه می‌دانند فضای مجازی همانند یک تیغه دو لبه در کشور ما در حال فعالیت است و اصحاب رسانه می‌توانند برای پویایی شهرستان تلاش کنند.

وی اذعان داشت: در جلسه‌ای به اعضای شورای شهر تقاضا برای ایجاد یک خیابان موازی در طرح تفصیلی برای خیابان انقلاب و باهنر به منظور رفع ترافیک داشته ام و امیدواریم این امر مورد توجه و پیگیری شورا قرار بگیرد تا هرچه زودتر از این بار ترافیک کاسته شود.

وی با اشاره به اینکه گاهی طرح‌ها و برنامه‌ها در جای خود و وقت خود به نتیجه نمی‌رسند که لزوم توجه به موقعیت و مکان در انجام پروژه‌ها بسیار حائز اهمیت است تشریح کرد: در کارها و اقدامات انجام شده نباید افراط و تفریط کرد بلکه اولویت‌ها بر اساس نیازهای شهرستان باید انجام شود.

سرپرست فرمانداری شهرستان تویسرکان در ادامه با اشاره به اینکه مشکلات نانوایی‌ها کشوری است افزود: اما تلاش خواهیم کرد نارضایتی در بحث نان را در شهرستان کاهش دهیم.

مدیران شهرستان باید چشم انداز خود را وسیع کنند و پروژه‌ها حداقل برای ۵۰ سال دیگر برنامه ریزی شود.

سرپرست فرمانداری شهرستان تویسرکان یادآور شد: پروژه‌ها به گونه‌ای تعریف شود که پیوست فنی و فرهنگی داشته باشند و برنامه‌های ارائه شده بررسی و بر اساس اولویت مورد توجه قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه برخی از دستگاه‌های اجرایی از اعتبارات خوبی در سطح ملی برخوردار هستند افزود: مدیران دستگاه‌های شهرستان باید پیگیری مستمر داشته باشند تا متناسب با پروژه‌هایی که در دست اجرا دارند سهم شهرستان را اخذ نمایند تا افزایش روند رو به رشد شاخص‌های توسعه‌های در شهرستان باشیم.

کد خبر 6085929

دیگر خبرها

  • آغاز ساخت خانه عالم روستای کرچ در بویین میاندشت
  • رونمایی از پوستر اولین دوره جشنواره داستان نویسی استان در گردکوه
  • آغاز ساخت واحد‌های مسکونی نهضت ملی مسکن شهر بخ
  • کتابخانه هدفمند، موفق و خلاق در دل کویر استان یزد
  • رتقای سرانه مطالعه از مهم‌ترین راهکار‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی
  • آغاز ساخت پست قرنطینه دامپزشکی در شهرستان خانمیرزا
  • ترویج فرهنگ مطالعه رسالت همگانی است
  • کیفیت نان مورد نیاز مردم تویسرکان باید افزایش یابد
  • عملیات آبرسانی به تنها روستای محروم از شبکه آب در باخرز خراسان رضوی آغاز شد
  • دومین کتابخانه سیار تایباد حرکت خود را آغاز کرد