Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام مجتبی کتابچی گفت: انتظار، تعهدآفرین و تحرک بخش است و منتظران را به تکاپو وا می دارد تا در برابر جامعه، احساس مسئولیت داشته باشند و زمینه های ناهنجاری دینی را از میان ببرند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام مجتبی کتابچی کارشناس مذهبی در گفتگو با خبرنگار "تیتریک" گفت: در فرهنگ انتظار، شخص منتظر، امام زمان (عج) را شاهد و ناظر بر اعمال خود می بیند و خود را متعهد می کند که اعمال خویش را هم سو با حضرتش کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام مجتبی کتابچی ادامه داد: انتظار فرج در جامعه، موجب وحدت خواهد شد و آن چه این همبستگی را خدشه دار کند، اعم از کج روی و ناهنجاری منتظران طرد می شود.   وی افزود: اگر فرهنگ انتظار به طور صحیح در مدارس، موسسه های علمی و آموزشی و به طور کلی در جامعه تبلیغ و نهادینه شود و ارزش های آن از حوزه نظری به متن جامعه منتقل گردد، جامعه منتظر می تواند نهادها و ساختار خود را متناسب با فرهنگ غنی انتظار سامان بخشد و نظام اجتماعی خود را با انتظار، هم سو و همراه سازد.   این کارشناس تصریح کرد: چنین جامعه ای ابزارهای رسیدن به جامعه موعود و مطلوب را در اختیار قرار می دهد؛ آرمان های انتظار در اجتماع نهادینه می شود و با پیش رفتن به سوی همبستگی، تفرقه از جامعه رخت بر می بندد.   حجت الاسلام کتابچی گفت: یکی از آموزه های انتظار، رعایت عدالت و اجرای قوانین به صورت عادلانه برای همه است که از آرمان های موعود مهدوی به شمار می آید.   وی ادامه داد: احساس عدالت اجتماعی، انگیزه مناسبی برای جلوگیری از ارتکاب جرم و ناهنجاری است.   این کارشناس افزود: انتظار، تعهدآفرین و تحرک بخش است و منتظران را به تکاپو وا می دارد تا در برابر جامعه، احساس مسئولیت داشته باشند و زمینه های ناهنجاری دینی را از میان ببرند.   حجت الاسلام کتابچی گفت: دولتِ زمینه ساز ظهور با نظارت بر رفتار افراد و تهیه ابزارهای لازم جهت سالم سازی محیط اجتماعی، انجام دادن ناهنجاری ها را دشوار می کند تا هزینه ناهنجاری زیاد شود و کسی به این کار رغبت نداشته باشد.   وی در خاتمه خاطرنشان کرد: در مقابل، هنجارهای مهدوی را در جامعه نهادینه و در جهت تثبیت آن برنامه ریزی می کند. پس همه باید به وظایف خویش در قبال امام زمان (عج) وفادار باشیم تا به سعادت دیدار برسیم.   انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: حجت الاسلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۴۸۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتظار جامعه از روانشناسان و مشاوران تشخیص درست مسائل هویتی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مراسم بزرگداشت روانشناس و مشاور به همت انجمن دانشجویی روانشناسی و مشاوره و کانون‌های دانشجویی راه سبز و فرداد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر و اداره بهزیستی شهرستان شبستر و با حضور دانشگاهیان و فعالان حوزه سلامت و بهزیستی این شهرستان در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

علی رضاپور، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر در این مراسم توجه به هویت و شکوفایی آن را مهم‌ترین مسئله بشر برشمرد و اظهار کرد: اگر درگیر مسئله اصلی خودمان نباشیم و به دنبال مسائل فرعی برویم پاسخی که دریافت خواهیم کرد نیز پاسخ‌های فرعی و نه چندان به درد بخور خواهد بود. این مسئله شناسی و موضوع شناسی زمینه‌ای است که باید در مورد آن خیلی دقت کنیم.

وی افزود: زمانی در تشخیص مسئله خطا داریم و اولویت دست چندم به عنوان اولویت‌های ضروری و اصلی قلمداد می‌شود، زمانی فضای رسانه‌ای و جامعه آدرس غلط می‌دهد و ما را در مسیری پیش می‌برد که به دور از مسئله اصلی است که این دردسرساز خواهد شد. چه بسا تعمد‌هایی هم در این مورد وجود دارد.

 رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر بیان کرد: خود شکوفایی مسئله مهم همه انسان‌هاست که اگر دغدغه اصلی کسی این نباشد به سراغ مسائل فرعی پیش خواهد رفت. هویت در لایه‌های مختلف آن (خانوادگی، بومی و ملی) یکی دیگر از مسائل اصلی و مهمی است که اگر هدف گذاری درستی انجام ندهیم آموزه‌های دانشگاه و آموزه‌های جامعه به در بسته خواهند خورد.

رضاپور اضافه کرد: به دلیل اینکه با یک مبنایی این موارد را بررسی می‌کنیم که راه به جایی ندارد؛ اگر مسئله درست تشخیص داده نشود تبعات خیلی زیادی دارد و این کار روانشناسان و مشاورین است که ما را مسئله شناس کرده و همزمان، حل مسئله را به ما یاد بدهند. انتظار از استادان روانشناس و مشاوران در شرایطی که جامعه به آنان روی آورده و مطالبه ارائه طریق می‌کند این است که پاسخگوی این نیاز اساسی جامعه باشند.

به گزارش آنا، در ادامه این مراسم استادان رشته روانشانسی ومشاوره و معاونت پیشگیری بهزیستی استان آذربایجان شرقی با اشاره به جایگاه علم روانشانسی و مشاوره واهمیت آن در زندگی روزمره و جامعه در جمع دانشجویان رشته روانشناسی دانشگاه‌های شهرستان شبستر به ایراد سخنرانی پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انتظار جامعه از روانشناسان و مشاوران تشخیص درست مسائل هویتی است
  • تضعیف فرهنگ جهاد و شهادت، هدف دشمنان انقلاب
  • نشست هم‌اندیشی تربیت تسهیل‌گر جوانی جمعیت
  • در کنگره سازمان همبستگی کشورهای اسلامی در مکه مکرمه
  • فرهنگ داوطلبی را به مردم آموزش دهیم/ ارائه خدمات باید منجر به توانمندسازی نیازمندان شود
  • تمرین نخستین رفتارهای تشکیلاتی و سیاسی در مساجد/مسجد باید جامعه را تربیت کند
  • ایران اسلامی رسالت جهانی دارد/تربیت جوانان خداجوی آخر زمانی
  • ترویج فرهنگ مطالعه رسالت همگانی است
  • جامعه در انتظار تصویب قانون جامع حجاب
  • تصویر ایران در جهان اسلام درباره اهتمام به قرآن اصلاح شد