Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، آیت الله سید ابراهمی رییسی عصر روز جمعه در جریان سفر به استان گیلان در دیدار با نخبگان، علما، خانواده معظم شهدا، ایثارگران و جمعی از اقشار مخنلف مردم افزود: باید با انتخاب مدیرانی جوان و تحول خواه برای کارآمد کردن دستگاه ها اقدام شود.

وی با بیان اینکه این مهم را به استاندار گیلان نیز گفتم و به بقیه مدیران کشور نیز تاکید دارم گفت: لوزم تحولدر کشور تغییر نگرش مدیریت با استفاده از مدیران خلاق است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رییس جمهوری با بیان اینکه استان گیلان از نیروی های انسانی کارآمد برخوردار است، اظهار داشت: این نیروها سرمایه‌های ارزشمندی هستند و، ما نیروهای کارآمدی در استان گیلان داریم که می توانند منشا تحول باشد.

آیت الله رییسی با اشاره به سرمایه های مادی و ذخایر موجود در گیلان اضافه کرد: ارتباط با جنگل و دریا از جمله ظرفیت های استان است که با احیا می تواند زمینه رفع مشکلات در استان یا در منطقه باشد

وی در ادامه با بیان اینکه گردشگری در گیلان باید با حفظ، گسترش فرهنگی ، دینی و ارزشی در استان شکل گیرد، افزود: دینداری از شاخصه های مردم گیلان است، این استان دانش پژوهان و طلاب ارزشمندی دارد، کار فرهنگی در استان اهمیت دارد.

اتاق فکر دولت سیزدهم در دانشگاه شکل می گیرد

رییس جمهور در ادامه با تاکید بر اینکه ارتباط بین دانشگاه و کشاورزی، دانشگاه و صنعت، دانشگاه و بازار و تولید و صادرات و واردات باید ایجاد شود افزود: این دولت اتاق فکرش را در دانشگاه ایجاد می کند، مسئله آب و بهره وری کشاورزی از جمله مواردی است که می تواند با دانشگاه بررسی شود.

آیت الله رییسی با بیان اینکه در این ۴۰ سال کار شده و این بی انصافی است که بگویی کار نشده است، افزود: اما در بستر گام دوم کارهای بسیاری باید انجام شود، عقب ماندگی هایی باید جبران گردد، در برخی از حوزه ها خوب پیش رفتیم اما در برخی از حوزه ها از جمله اقتصادی و حوزه علم و فناوری عقب ماندگی داریم.

وی بیان داشت: با نگاه به فرصت ها در اختیار باید برای پیشرفت کشور تلاش کنیم، دشمن نمی خواهد از این فرصت ها استفاده کنیم هر حرکتی در جهت تولید و پیشرفت در کشور این خواست نیروهای انقلابی است و در جهت مقالبه با دشمنان انقلاب اسلامی می باشد.

تولید تنها راه نجات کشور است

رییس جمهوری با بیان نقش مهم تولید در کشور اضافه کرد: تولید و رفع موانع تولید کشور را نجات می دهد بنابراین این مسئله مهم باید مورد توجه قرار گیرد، ضمن اینکه رفع موانع تولید و فعال کردن کارخانه های موجود از اولویت ما در گیلان است، کارگروهی در استان برای رفع این مشکل باید تشکیل شود.

وی با اشاره به بازدید سال گذشته خود از کارخانه ها در گیلان اظهار داشت: در این بازدیدها بسیار متاثر شدم، اما امروز در بدو ورود به همان کارخانه سر زدم،  دیدم سالن ساخته شده و خط تولید در حال راه اندازی است، ضمن قدردانی باید حرکت سریع تر در این ارتباط انجام شود.

رییس جمهوری در ادامه سخنانش با بیان اینکه اشتغال جوانان مسئله ما است، خاطر نشان کرد: اشتغال پایدار باید در گیلان شکل گیرد تا نگرانی جوانان و خانواده ها برطرف شود.

وی به فضای زیبا و دلنشین در استان گیلان اشاره و با بیان اینکه اگر این فضا درست استفاده نشود، اتفاقی نمی افتد، افزود: به ۲ رودخانه زرجوب و گوهررود " زر و گوهر" در استان بدر رفتار شده و به شکل متاسفانه بدی تبدیل شده است، تاکید کردم تا کارگروهی به سرعت از فردا برای احیا این ۲ رودخانه و تالاب انزلی تشکیل و مشکل رفع شود.

هیچ دستگاه دولتی حق اشغال ساحل را ندارد

رییس جمهوری گفت: هیچ دستگاه دولتی حق ندارد ساحلی که باید در اختیار عموم مردم باشد، اشغال کند، باید به آن میزانی که قانون در نظرگرفته، عقب نشینی  را انجام دهد.

آیت الله رییسی اظهار داشت: استان های دارای ساحل باید این مهم را مورد توجه قرار دهند و در جلسه شورای اداری به این مهم تاکید خواهم کرد.

وی همچنین ادامه داد: قوانین بر آزادسازی فضای ۶۰ متری ساحل تاکید دارند و تمامی دستگاه ها و نهادها باید از این قانون پیروی کنند و هیچکس نباید تصور کند به دلیل جایگاه سازمانی و نهادی می تواند سواحل که متعلق به مردم است را در اختیار داشته باشد.

رییس جمهوری در بخش دیگری از سخنانش به مسئله پیری جمعیت در استان اشاره و تصریح کرد: این مشکل قابل حل است، همت والایی از طرف مردم بزگوار را می طلبد ضمن اینکه جلوگیری از طلاق باید شود.

وی با بیان اینکه مدیران ارتباط نخبگانی بین خود و نخبگان استان گیلان تعریف کنند، اظهار داشت: این ارتباط می تواند سرمایه بزرگی برای کشور و استان باشد.

رییس جمهوری افزود: از اینکه امروز توفیقی شد تا من و همکارانم در جمع شما نخبگان، اقشار مختلف مردم استان گیلان باشم، مفتخرم، این استان از هشت هزار شهید و شهدای مدافع حرم برخوردار است که یاد هم آنان را گرامی می داریم.

آیت الله دکتر سیدابراهیم رییسی رییس جمهور در ادامه سفرهای استانی دولت سیزدهم، صبح امروز جمعه ۸ بهمن ماه وارد استان گیلان شد.

آیت الله دکتر سیدابراهیم رییسی صبح امروز در فرودگاه بین المللی سردار جنگل رشت از سوی آیت الله رسول فلاحتی نماینده ولی فقیه در گیلان، اسدالله عباسی استاندار و جمعی از مسوولان مورد استقبال قرار گرفت. 

برچسب‌ها رشت سید ابراهیم رییسی گیلان سیدابراهیم رییسی رییس جمهوری پروندهٔ خبری گیلان سرسبز مقصد پانزدهمین سفر استانی رییس جمهور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رشت سید ابراهیم رییسی گیلان رشت سید ابراهیم رییسی گیلان آیت الله رییسی استان گیلان رییس جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۴۸۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتخاب پنجمین رئیس‌جمهور در وقت فوق‌العاده

پنجمین رئیس‌جمهور کشورمان ۵۵ روز بعد از برگزاری باشکوه مراسم تشییع و خاکسپاری پیکر بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران در ششم مرداد ۱۳۶۸ انتخاب شد و آیت‌الله اکبر هاشمی‌رفسنجانی با رای ۹۴.۵ درصد شرکت‌کنندگان در این انتخابات، صندلی ریاست سومین دوره مجلس شورای اسلامی را ترک کرد و به دفتر نخست‌وزیری رفت.

به گزارش ایسنا، امروز چهارم اردیبهشت سی و پنجمین سالروز برگزاری انتخابات پنجمین دوره ریاست جمهوری در سال ۱۳۶۸ است.

با رحلت بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران سومین قطب سیاسی جهان در ۱۳ خرداد ۱۳۶۸ چهارمین رییس‌جمهور ایران با رای قاطع مجلس خبرگان رهبری در کسوت رهبر جدید، جایگزین رهبر فقید انقلاب اسلامی شد. آیت‌الله سید علی خامنه‌ای، رییس‌جمهور وقت کشورمان در نشست فوق‌العاده مجلس خبرگان رهبری که در تاریخ ۱۴ خرداد ۱۳۶۸ برگزار شد به عنوان رهبر جدید انقلاب اسلامی انتخاب شدند، اما ایشان تا طی شدن نهایی فرآیند بازنگری در قانون اساسی، تصویب متمم این قانون در هیات بازنگری قانون اساسی و رفع سایر موانع قانونی به مدت ۵۵ روز، هم رییس‌جمهور و هم رهبر انقلاب اسلامی بودند.

فرآیند قانونی پنجمین دوره انتخابات ریاست جمهوری از هفتم تیر ۱۳۶۸ فراهم شد. این تاریخ مصادف بود با گذشت ۲۵ روز از رحلت بنیانگذار جمهوری اسلامی و انتخاب رییس‌جمهور وقت به عنوان رهبر جدید ایران.

در پنجمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ۷۹ داوطلب در وزارت کشور ثبت‌نام کردند، اما شورای نگهبان تنها آیت‌الله اکبر هاشمی رفسنجانی و عباس شیبانی را حائز صلاحیت‌های لازم تشخیص داد.

بنا بر اعلام مقامات وقت وزارت کشور ۳۰ میلیون و ۱۳۹ هزار و ۵۹۸ نفر واجد شرایط شرکت در انتخابات بودند که ۱۶ میلیون و ۴۵۲ هزار و ۶۷۷ نفر معادل ۵۴.۶ درصد واجدان شرایط در این انتخابات شرکت کردند.

عباس شیبانی ۶۳۵ هزار رای و آیت‌الله اکبر هاشمی رفسنجانی ۱۵ میلیون و ۵۳۷ هزار و ۳۹۴ رای کسب کردند و به این ترتیب ایشان به عنوان پنجمین رییس‌جمهور ایران، صندلی ریاست سومین دوره مجلس شورای اسلامی را ترک کرد و به دفتر نخست‌وزیر در خیابان پاستور رفت.

آیت‌الله رفسنجانی از ۲۵ مرداد ۱۳۶۸ تا ۱۲ مرداد ۱۳۷۲ پنجمین رییس‌جمهور ایران بود.

کابینه آیت‌الله رفسنجانی متشکل از بیژن نامدار زنگنه وزیر نیرو، غلامرضا آقازاده وزیر نفت، حسین محلوجی وزیر معادن و فلزات، سراج‌الدین کازرونی وزیر مسکن و شهرسازی، حجت‌الاسلام سید محمد خاتمی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدرضا نعمت‌زاده وزیر صنایع، محمد سعیدی‌کیا وزیر راه و ترابری، محمدعلی نجفی وزیر آموزش و پرورش، غلامرضا شافعی وزیر تعاون، محسن نوربخش وزیر اقتصاد و دارایی، علی‌اکبر ولایتی وزیر امور خارجه، عبدالحسین وهاجی وزیر بازرگانی، اسماعیلی شوشتری وزیر دادگستری، اکبر ترکان وزیر دفاع و پشتیبانی، محمدهادی نژادحسینیان وزیر صنایع سنگین، مصطفی معین وزیر فرهنگ و آموزش عالی، حسین کمالی وزیر کار و امور اجتماعی، عیسی کلانتری وزیر کشاورزی، عبدالله نوری وزیر کشور، غلامرضا فروزش وزیر جهاد سازندگی و حجت‌الاسلام علی فلاحیان وزیر اطلاعات بود.

وزرای پنجمین رییس‌جمهور ایران به ترتیب با ۲۴۵، ۲۳۱، ۱۵۰، ۱۴۵، ۲۴۶، ۲۱۷، ۲۲۲، ۱۶۰، ۱۴۷، ۱۹۵، ۲۱۳، ۱۴۷، ۲۰۹، ۲۴۲، ۲۳۰، ۲۳۷، ۲۲۴، ۱۸۶، ۲۲۴، ۲۲۱ و ۱۵۸ رای موافق، از مجلس سوم رای اعتماد گرفتند.

رییس جدید مجلس

با خروج آیت‌الله اکبر هاشمی رفسنجانی از مجلس شورای اسلامی زمینه انجام رای‌گیری برای انتخاب رییس جدید مجلس توسط هیات رییسه مجلس سوم به وجود آمد. اکثریت نمایندگان این مجلس از بین کاندیدا‌های ریاست، حجت‌الاسلام مهدی کروبی را به عنوان رییس جدید انتخاب کردند.

مشروح حکم

آیت‌الله سید علی خامنه‌ای در پایان حدود دو ماه تصدی همزمان رهبری و ریاست جمهوری در تاریخ ۱۲ مرداد ۱۳۶۸ از منصب ریاست قوه مجریه استعفا دادند.

ایشان در مقام رهبر جدید جمهوری اسلامی در مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری آیت‌الله اکبر هاشمی رفسنجانی شرکت کردند.

رهبر انقلاب اسلامی در حکم پنجمین رییس‌جمهور ایران نوشتند: «سپاﺱ ﻭ ﺳﺘﺎﻳﺶ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻣﻨﺎﻥ ﺭﺍ ﻛﻪ ﺑﺎ ﻋﻨﺎﻳﺎﺕ ﺧﺎﺻﻪ ﺧﻮﺩ، ﻣﻠﺖ ﺑﺰﺭگ ﺍﻳﺮﺍﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻓﺮﺍﺯ ﻭ ﻧﺸﻴﺐ‌های ﻣﺴﻴﺮ ۱۰ ساله ﺍﻧﻘﻼﺏ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎیی ﻭ دستگیری ﻓﺮﻣﻮﺩ ﻭ ﺑﺎ ﺩﺳﺖ ﻗﺪﺭﺗﻤﻨﺪ ﺧﻮﺩ ﺍﻧﻘﻼﺏ ﻭ ﻧﻈﺎﻡ ﺍﺳﻼﻣی ﺭﺍ ﺍﺯ ﺁﻓﺎﺕ ﺩﻫﺮ ﻭ ﺷﺮﺍﺭﺕ ﺷﻴﺎﻃﻴﻦ ﻭ ﻓﺮیب ﻣﻜﺎﺭﺍﻥ ﻭ ﺩﻏل کاﺭﺍﻥ ﻭ ﺩﺳﻴﺴﻪ ﻣﻨﺎﻓﻘﺎﻥ ﻭ ﻧﻔﻮﺫ ﺑﺪﺧﻮﺍﻫﺎﻥ ﻭ ﺟﻤﻮﺩ ﻣﺘﺤﺠﺮﺍﻥ ﻭ ﺟﺎﻩﻃﻠﺒی ﺳﻴﺎﺳﺖﺑﺎﺯﺍﻥ ﻭ ﻭﺳﻮﺳﻪ ﺧﻨﺎسان ﻣﺼﻮﻥ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺑﻪ ﺩﻋﺎی ﺣﻀﺮﺕ ﻭلی‌الله ﺍﻻﻋﻈﻢ ﺍﺭﻭﺍﺣﻨﺎ ﻟﺘﺮﺍﺏ ﻣﻘﺪﻣﻪ ﺍﻟﻔﺪﺍﺀ ﺁﺗﺶ ﺗﻮﻃﺌﻪﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﺮ ﺍﻳﻦ ﻣﻠﺖ ﺻﺎﻟﺢ ﻭ ﺭﺷﻴﺪ، ﺑﺮﺩ ﻭ ﺳﻼم فرﻣﻮﺩ ﻭ ﺩﺷﻤﻨﺎﻥ ﻗﻮی پنجه ﺭﺍ ﺯﺑﻮﻥ ﻛﺮﺩ ﻭ ﺭﻭﺯ به رﻭﺯ ﺟﻠﻮﻩ ﻫﺎی ﻧﺼﺮﺕ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺛﺒﺎﺕ ﻗﺪﻡ ﻭ ﺭﺷﺪ ﻭ ﺁگاﻫی ﺍﻣﺘی ﺑﻴﺪﺍﺭ ﻭ ﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻧﺴﺘﻮﻩ، ﺑﺮ همگان ﺁﺷﻜﺎﺭ ﺳﺎﺧﺖ.

ﻭ ﺣﻤﺪ ﺑیپایان پرﻭﺭﺩگار ﺭﺍ ﻛﻪ ﺣﻴﺎﺕ ﻃﻴﺒﻪ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﻠﺘی ﺑﺨﺸﻴﺪ ﻛﻪ ﺣﻀﺮﺕ روح‌الله ﺭﺍ، چون ﺟﺎﻧﺸﻴﻦ ﺩﺭ ﺧﻮﺩ پذﻳﺮﺍ گشت ﻭ ﺑﻪ ﻫﺪﺍﻳﺖ ﻭ ﺯﻋﺎﻣﺖ ﺍﻭ پرچم ﺍﺳﻼﻡ ﻧﺎﺏ ﻣﺤﻤﺪی ﺻﻠی الله ﻋﻠﻴﻪ ﻭ ﺁﻟﻪ ﻭ ﻭﻻﻳﺖ ﻋﻠﻮی ﻭ ﺣﺴﻴﻨی ﺭﺍ ﺑﺮﺍﻓﺮﺍﺷﺖ، چشم ﺟﻬﺎﻧﻴﺎﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺍﻭ ﺧﻴﺮﻩ ﺳﺎﺧﺖ ﻭ ﺁﻳﺎت فرج ﻣﺴﺘﻀﻌﻔﺎﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ سرگذشت پرﻣﺎﺟﺮﺍی ﺍﻭ ﺁﺷﻜﺎﺭ ﺳﺎﺧﺖ ﻭ پس ﺍﺯ ﺍﺭﺗﺤﺎﻝ ﺍﻣﺎﻣﺶ ﻭ جان عزیزش به سوی ﺭﻓﻴﻖ ﺍﻋﻠی، ﻗﻠﺐ ﺍﻭ ﺭﺍ ﻣﺤﻜﻢ ﻭ ﺭﺍﻩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺭﻭﺷﻦ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺑﺮ ﻋﺰﻡ ﻭ ﺍﺭﺍﺩﻩ پوﻻﺩﻳﻨﺶ ﺩﺭ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺭﺍﻩ ﺧﻮﺩ، ﺍﺳﺘﻮﺍﺭ ﺳﺎﺧﺖ.

ﺍﻳﻨک پس ﺍﺯ گذشت ﺩﻭ ﺩﻭﺭﻩ ﻛﺎﻣﻞ ﺭﻳﺎﺳﺖ ﺟﻤﻬﻮﺭی ﻛﻪ به حمدالله ﺑﺎ ﻭﺟﻮﺩ ﺁﻥ ﻫﻤﻪ ﺩﺷﻮﺍﺭی ﻫﺎ ﻭ ﺗﻮﻃﺌﻪﻫﺎی ﺩﺷﻤﻨﺎﻥ، ﺑﻪ ﺧﻴﺮ ﻭ ﺻﻼﺡ ﻭ ﻋﺰﺕ ﻭ ﻋﻈﻤﺖ ﺍﺳﻼﻡ ﻭ ﻣﺴﻠﻤﻴﻦ سپری ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ، ﻣﻠﺖ ﺭﺷﻴﺪ ﻭ ﻣﻘﺎﻭﻡ ﻭ ﺑﺎﻭﻓﺎ، ﺑﻪ ﻭﺻﻴﺖ ﺍﻣﺎﻡ ﻓﻘﻴﺪ ﻋﻈﻴﻢﺍﻟﺸﺄﻥ ﺧﻮﺩ ﻋﻤﻞ ﻛﺮﺩ ﻭ ﺩﺭ ﻧﺨﺴﺘﻴﻦ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﻭ ﺩﺭ ﻫﻤﺎﻥ ﺣﺎﻝ ﻛﻪ ﺩﺷﻤﻨﺎﻥ ﻗﺴﻢ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﺳﻼﻡ نیرنگ‌ها پرداخت ﻭ ﺍﻣﻴﺪﻫﺎ ﺑﺪﺍﻥ ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻮﺩﻧﺪ، ﺟﻬﺎﻧﻴﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺣﻴﺮﺕ ﻭ ﺍﻋﺠﺎﺏ ﻭﺍﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺑﺎ ﺣﻀﻮﺭ ﻭﺳﻴﻊ ﻭ ﺳﻴﻞ ﺁﺳﺎی ﺧﻮﺩ، ﺑﻨﻴﺎﻥ ﺁﻣﺎﻝ ﺑﺪﺧﻮﺍﻫﺎﻧﻪ ﺩﺷﻤﻦ ﺭﺍ ﺑﺮﻛﻨﺪ ﻭ ﺑﺎ ﺷﻨﺎﺧﺖ ﻭ آگاهی ﻭ ﺁﺯﺍﺩی ﻛﺎﻣﻞ ﻭ ﻛﻢ ﻧﻈﻴﺮ، ﺩﺭ ﺍﻧﺘﺨﺎﺑﺎﺗی ﻛﻪ ﻧﻘﺶ ﺗﺒﻠﻴﻐﺎﺕ ﻣﺮﺳﻮﻡ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺑﻪ ﻛﻤﺘﺮﻳﻦ ﺣﺪ ﻣﻤﻜﻦ ﺭﺳﻴﺪ، ﺑﻪ پای ﺻﻨﺪﻭﻕﻫﺎی ﺭﺃی ﺭﻓﺖ ﻭ ﺑﻪ پیمان ﺑﺎ ﺧﺪﺍ ﺑﺮ ﻧﻔی پرﺳﺘﺶ ﺷﻴﻄﺎﻥ ﻭ ﺑﻪ ﻋﻬﺪﻩ ﺧﻮﺩ ﺑﺎ ﺭﺳﻮﻝ ﺧﺪﺍ ﺩﺭ پاﺳﺪﺍﺭی ﺍﺯ ﺛﻘﻠﻴﻦ ﻭ ﺑﻪ ﺗﻌﻬﺪ ﺧﻮﺩ ﺩﺭ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺍﻣﺎﻡ ﻭ ﺍﻧﻘﻼﺏ ﺩﺭ ﻭﺣﺪﺕ ﻛﻠﻤﻪ ﻭ ﻛﻠﻤﻪ ﺗﻮﺣﻴﺪ ﻭ ﺍﺳﺘﻘﺎﻣﺖ ﺗﺎ ﺍﺳﺘﻘﺮﺍﺭ ﻗﺴﻂ ﻋﻤﻞ ﻛﺮﺩ.

ﻭ ﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺷﻜﺮ ﻛﻪ ﺍﺭﺍﺩﻩ ﻭ ﺭﺃی ﻣﻠﺖ ﻋﺰﻳﺰ، ﺑﺎﺭ سنگین ﺍﻣﺎﻧﺖ ﻭ ﻣﺴﺌﻮﻟﻴﺖ ﺍﻟﻬی ﺭﺍ ﺑﺮ ﺩﻭﺵ ﺗﻮﺍﻧﺎی ﻣﺮﺩی ﺑﺰﺭگ ﺍﺯ ﻓﺮﺯﻧﺪﺍﻥ ﺍﺳﻼﻡ ﻭ ﺣﻮﺍﺭﻳﻴﻦ ﺍﻣﺎﻡ ﻋﻈﻴﻢ ﺍﻟﺸﺄﻥ، ﻋﺎﻟﻤی ﻣﺠﺎﻫﺪ، ﻓﻘﻴﻬی ﺍﺳﻼﻡ ﺷﻨﺎﺱ، ﺳﻴﺎﺳﺘﻤﺪﺍﺭی ﻫﻮﺷﻤﻨﺪ ﻭ ﻣﺪﻳﺮی ﺩﺭﺩ ﺁﺷﻨﺎ ﻭ ﺩﻟﺴﻮﺯ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺩ.

ﺷﺨﺼﻴﺘی ﻛﻪ پرونده ﺗﻼﺵ ﺩﺭ ﺭﺍﻩ ﺧﺪﺍ ﻭ ﻣﺠﺎﻫﺪﺗﺶ ﺑﺮﺍی ﺣﺎﻛﻤﻴﺖ ﺩﻳﻦ ﻭ ﺍﻋﻼﺀ ﻛﻠﻤﻪی ﺍﺳﻼﻡ ﺣﺘی پیش ﺍﺯ ﻧﺨﺴﺘﻴﻦ ﺭﻭﺯﻫﺎی ﺷﺮﻭﻉ ﻧﻬﻀﺖ ﺁﻏﺎﺯﺷﺪﻩ ﻭ سرگذشت ﺭﻧﺞﻫﺎ ﻭ ﺳﺨﺘیﻫﺎ ﻭ ﻓﻌﺎﻟﻴﺖﻫﺎی ﻛﻢ ﻧﻈﻴﺮ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺧﻮﺩ گنجانیده ﺍﺳﺖ، چهره ﻣﻮﺟﻬی ﻛﻪ ﺑﻪ ﺑﺮﻛﺖ ﺣﺮﻛﺖ ﺩﺭ ﺻﺮﺍﻁ ﻣﺴﺘﻘﻴﻢ ﺍﻧﻘﻼﺏ، ﻫﻤﻮﺍﺭﻩ ﺍﻣﻴﻦ ﺍﻣﺎﻡ ﻭ ﻣﺤﺒﻮﺏ ﺍﻣﺖ ﺑﻮﺩﻩ ﻭ ان‌شاءالله ﺍﺯ ﺍﻳﻦ پس ﻧﻴﺰ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺑﻮﺩ.

ﺑی ﺷک ﺍﻳﻦ ﻳک ﺩﺳﺘﺎﻭﺭﺩ ﺑﺰﺭگ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﻫﻤﺰﻣﺎﻥ ﺑﺎ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺍﺻﻼﺣﺎﺕ ﺩﺭ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﺍﺳﺎﺳی ﻛﻪ ﺯﻣﻴﻨﻪ ﺍﺩﺍﺭﻩ ﺻﺤﻴﺢ ﻛﺸﻮﺭ ﺭﺍ ﻓﺮﺍﻫﻢ ﺳﺎﺧﺘﻪ، ﻣﺪﻳﺮﻳﺖ ﺍﺟﺮﺍیی ﻛﺸﻮﺭ ﺩﺭ ﺩﺳﺖ ﺗﻮﺍﻧﺎی ﻛﺴی همچون ﺭییسﺟﻤﻬﻮﺭ ﻣﻨﺘﺨﺐ ﻣﻠﺖ ﻗﺮﺍﺭ گیرد ﻭ ﺍﻣﻴﺪ ﺍﺳﺖ همچنان ﻛﻪ ﻣﺮﺩﻡ ﻗﺪﺭﺷﻨﺎﺱ ﻭ ﻫﻮﺷﻤﻨﺪ ﻛﺸﻮﺭﻣﺎﻥ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﻣی ﺑﺮﻧﺪ، ﺗﺄﻳﻴﺪﺍﺕ ﻭ ﺗﻔﻀﻼﺕ ﺍﻟﻬی ﺭﺍﻩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺳﻮی ﺭﻓﻊ ﻣﺸﻜﻼﺕ ﻭ ﺗﺤﻘﻖ ﺁﺭﻣﺎﻥﻫﺎی ﺍﻧﻘﻼﺏ ﻫﻤﻮﺍﺭ ﺳﺎﺯﺩ.

ﺍﻳﻨﺠﺎﻧﺐ ﺿﻤﻦ سپاس ﻣﺠﺪﺩ ﺍﺯ ﺍﻟﻄﺎﻑ ﻧﻬﺎﻥ ﻭ ﺁﺷﻜﺎﺭ ﺣﻀﺮﺕ ﺣﻖ ﺗﻌﺎﻟی ﺟﻠﺖ ﻋﻈﻤﺘﻪ، ﺑﻪ پیروی ﺍﺯ ﻣﻠﺖ ﻋﻈﻴﻢﺍﻟﺸﺄﻥ ﻭ ﺑﺎ ﻣﻌﺮﻓﺖ ﺑﻪ ﻣﻘﺎﻡ ﻭ ﻣﺮﺗﺒﺖ ﻳﺎﻭﺭ ﺻﻤﻴﻤی ﺍﻣﺎﻡ ﻭ ﺷﺨﺼﻴﺖ ﺑﺮﺟﺴﺘﻪ ﻧﻈﺎﻡ ﺟﻤﻬﻮﺭی ﺍﺳﻼﻣی ﻭ ﺑﺎﺯﻭی ﺗﻮﺍﻧﺎ ﻭ ﺯﺑﺎﻥ ﻳﺎی ﺁﻥ، ﺟﻨﺎﺏ ﺁﻗﺎی ﻫﺎﺷﻤی ﺭﻓﺴﻨﺠﺎﻧی ﺩﺍﻣﺖ ﺗﺄﻳﻴﺪﺍﺗﻪ ﺭﺃی ﻣﻠﺖ ﺭﺍ ﺗﻨﻔﻴﺬ ﻭ ﺍﻳﺸﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺭﻳﺎﺳﺖ ﺟﻤﻬﻮﺭی ﺍﺳﻼﻣی ﺍﻳﺮﺍﻥ ﻣﻨﺼﻮﺏ ﻣیﻛﻨﻢ ﻭ ﺑﺪﻳﻬی ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺭﺃی ﻭ ﺗﻨﻔﻴﺬ ﺗﺎ ﺯﻣﺎﻧی ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺍﻳﺸﺎﻥ ﺩﺭ ﻫﻤﻴﻦ ﺻﺮﺍﻁ ﻣﺴﺘﻘﻴﻢ ﻭ ﻧﻮﺭﺍﻧی ﻛﻪ ﻋﻤﺮ ﺷﺮﻳﻒ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺗﺎﻛﻨﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ گذارنیده‌اند ﻳﻌﻨی ﺭﺍﻩ ﺩﻓﺎﻉ ﺍﺯ ﺍﺳﻼﻡ ﻧﺎﺏ ﻣﺤﻤﺪی ﺻﻠی الله ﻋﻠﻴﻪ ﻭ ﺁﻟﻪ ﻭ ﻣﺠﺎﻫﺪﺕ ﺑﺮﺍی ﺗﺤﻘﻖ ﺣﺎﻛﻤﻴﺖ ﻛﺎﻣﻞ ﻗﺮﺁﻥ ﻭ ﻋﻤﻞ ﺑﻪ ﺷﺮﻳﻌﺖ ﻭ ﻃﺮﻓﺪﺍﺭی ﺍﺯ ﻣﺤﺮﻭﻣﻴﻦ ﻭ ﻣﺴﺘﻀﻌﻔﻴﻦ ﻭ ﻛﻮﺷﺶ ﺑﺮﺍی ﺭﻳﺸﻪ ﻛﻦ ﻛﺮﺩﻥ ﻓﻘﺮ ﻭ ﻣﺤﺮﻭﻣﻴﺖ ﻭ ﺍﺳﺘﻘﺮﺍﺭ ﻋﺪﺍﻟﺖ ﺍﺟﺘﻤﺎﻋی، ﺭﺍﻩ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺩﻫﻨﺪ ﻛﻪ ﺍﻟﺒﺘﻪ چنین ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺑﻮﺩ.

ﺩﺭ پاﻳﺎﻥ ﺭییس ﺟﻤﻬﻮﺭ ﻣﺤﺘﺮﻡ ﻭ ﻛﺴﺎﻧی ﺭﺍ ﻛﻪ ﺩﺭ ﺍﺩﺍﺭﻩ ﻛﺸﻮﺭ ﺗﻮﻓﻴﻖ ﻫﻤﻜﺎﺭی ﺑﺎ ﺍﻳﺸﺎﻥ ﺭﺍ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﺑﻪ ﺭﻋﺎﻳﺖ ﺗﻘﻮی ﻭ ﺗﺪﺍﻭﻡ ﻳﺎﺩ ﺧﺪﺍ ﻭ ﺣﺴﻦ ﺳﻠﻮک ﻭ ﺍﺭﺗﺒﺎﻁ ﺑﺎ ﻣﺮﺩﻡ ﻭ به خصوص ﻗﺸﺮﻫﺎی ﺿﻌﻴﻒ ﻭ ﻣﺤﺮﻭﻡ ﻛﻪ ﺻﺎﺣﺒﺎﻥ ﺍﻧﻘﻼﺏ ﻭ ﺳﺮﺑﺎﺯﺍﻥ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﺩﺭ ﺻﺤﻨﻪ ﺁﻥ ﻣیﺑﺎﺷﻨﺪ ﻭ ﺭﻋﺎﻳﺖ ﻋﺰﺕ ﻭ ﻋﻈﻤﺖ ﺍﺳﻼﻡ ﻭ ﺍﺳﺘﻘﻼﻝ ﺳﻴﺎﺳی ﻭ ﺍﻗﺘﺼﺎﺩی ﻭ فرهنگی ﺟﻤﻬﻮﺭی ﺍﺳﻼﻣی ﺩﺭ ﺗﻨﻈﻴﻢ ﺭﻭﺍﺑﻂ ﺧﺎﺭﺟی ﺗﻮﺻﻴﻪ ﻣیﻛﻨﻢ ﻭ ﻣﻠﺖ ﻋﺰﻳﺰ ﺭﺍ ﻧﻴﺰ ﺑﻪ ﻫﻤﻜﺎﺭی ﻭ ﺣﻤﺎﻳﺖ ﻛﺎﻣﻞ ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﻣﺴؤﻭﻟﻴﻦ ﺩﻟﺴﻮﺯ ﻭ ﻻﻳﻖ ﺩﻋﻮﺕ ﻣیﻧﻤﺎﻳﻢ ﻭ ﺍﻣﻴﺪ ﻭ ﺍﻃﻤﻴﻨﺎﻥ ﻛﺎﻣﻞ ﺩﺍﺭﻡ ﻛﻪ ﺑﺎ ﻭﺣﺪﺕ ﻛﻠﻤﻪ‌ی ﻣﻠﺖ ﻭ ﺗﻼﺵ ﻣﺨﻠﺼﺎﻧﻪ ﻣﺴؤﻭﻟﻴﻦ ﻭ ﺣﺮﻛﺖ ﻋﻤﻮﻣی ﻫﻤﻪ ﺍﻗﺸﺎﺭﻣﺮﺩﻡ ﺩﺭ ﻫﻤﻜﺎﺭی ﻭ ﻛﻤک ﺑﻪ ﻣﺠﺮﻳﺎﻥ ﺍﻣﻮﺭ، ﺍﻳﻦ ﻣﻠﺖ ﺑﺰﺭگ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺗﻮﺍﻧﺴﺖ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﺁﺭﺯﻭﻫﺎی ﺑﺰﺭگ ﺧﻮﺩ ﺩﺳﺖ ﻳﺎﺑﺪ ﻭ ﻛﻴﺪ ﻭ ﻛﻴﻨﻪ ﺩﺷﻤﻨﺎﻥ پلید ﺭﺍ ﺑﻪ ﻧﺎﻛﺎﻣی ﺑﻜﺸﺪ ﻭ ﻓﺮﻭﻍ ﺍﻣﻴﺪ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﻝ ﻫﻤﻪ ﻣﻠﺖﻫﺎی ﻣﺴﺘﻀﻌﻒ ﺟﻬﺎﻥ ﺑﺮﺍﻓﺮﻭﺯﺩ.»

دیگر خبرها

  • بررسی پرونده‌ها و کالاهای موجود در انبار مرکزی اموال تملیکی گیلان
  • نیشکر هفت تپه؛ از سرخط اعتصابات کارگری به پیشتازی سنگر تولید
  • گلایه نماینده ولی فقیه در مازندران از انتصاب وزیر سابق به استانداری
  • آیت‌الله رییسی به کراچی رفت
  • نفرت از صهیونیست‌ها به نقطه پایان این رژیم کودک‌کُش تبدیل خواهدشد
  • انتخاب پنجمین رئیس‌جمهور در وقت فوق‌العاده
  • راه اندازی شعبه ویژه قضایی رسانه‌ها درگیلان
  • لزوم مدیریت علمی آب موجود در بستر دریاچه ارومیه
  • راه اندازی شعبه ویژه رسیدگی به پرونده‌های رسانه‌ها
  • دومین کتابخانه سیار تایباد حرکت خود را آغاز کرد