Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان ساری-دکتر اویس گفت:مبتلایان جدید به کرونا این روز‌ها در مازندران به شدت در حال  افزایش است و قاعدتا انتظار داریم با توجه به افزایش موارد بستری و سرپایی‌ها موارد فوتی هم تا ۲ یا ۳ هفته آینده افزایش یابد.

وضعیت کرونایی مازندران در حال حاضر مناسب نیست زیرا کلیت استان در هفته قبل آبی بوده ولی اکنون زرد ونارنجی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته دکتر اویس با این روندی که بیماری در حال پیشروی است بعید نیست شهر‌های قرمز را  هم در استان داشته باشیم.

مردم شیوه نامه‌های بهداشتی از جمله استفاده از ماسک، فاصله گذاری اجتماعی و تهویه را با توجه به وضعیت سرد استان به طور جدی رعایت کنند.

همه افرادی که موعد دوز سوم آن‌ها فرا رسیده به مراکز و خانه‌های بهداشت شهری و روستایی استان مراجعه و واکسن را دریافت کنند.

به گفته معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در استان زیر ۵۸ درصد است.

چنانچه افراد علائم سرماخوردگی دارند حتما خود را قرنطینه و در محافل عمومی حضور پیدا نکرده و همچنین به مراکز عروسی، جشن و یا هر اتفاق دیگه‌ای که نیاز به تجمع دارد قطعا مراجعه نداشته باشند.

در تازه‌ترین به‌روزرسانی نرم‌افزار ماسک وزارت بهداشت ۲ شهرستان مازندران در وضعیت نارنجی، ۷ شهرستان در وضعیت آبی و ۱۳ شهرستان استان هم در وضعیت زرد کرونایی قرار گرفتند.

شهرستان‌های میاندورود، سوادکوه شمالی، سیمرغ، بابلسر، نوشهر، چالوس و تنکابن در وضعیت آبی کرونایی قرار گرفتند.

شهرستان‌های بهشهر، آمل، ساری، بابل، عباس آباد، گلوگاه، نکا، قائم‌شهر، جویبار، فریدونکنار، محمودآباد، نور و کلاردشت در وضعیت زرد کرونایی قرار گرفتند.

شهرستان‌های رامسر و سوادکوه هم در وضعیت نارنجی کرونایی هستند.
انتهای پیام/س

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا وضعیت کرونایی مازندران کووید 19

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۴۹۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد

زی‌سان: این مرد ۷۲ ساله ناشناس زمانی که در سال ۲۰۲۲ و پس از دریافت چندین واکسن کووید، به نوع اومیکرون (Omicron) ویروس کرونا مبتلا شد، دچار نقص ایمنی شدید بود.

به گزارش زی‌سان، از آن زمان، وی در مجموع ۶۱۳ روز تا زمان مرگش در اکتبر سال گذشته، به طور مداوم تستش به ویروس کرونا مثبت بود.
اگرچه موارد بسیار طولانی کووید-۱۹ در گذشته گزارش شده، اما این طولانی‌ترین موردی است که تاکنون وجود داشته است.

در طول ۲۰ ماه عفونت، پزشکان تمام تلاش خود را برای کمک به مرد مسن انجام دادند، اما هیچ نتیجه‌ای حاصل نشد. بدن او حتی با کمک دارو‌های آنتی‌بادی نمی‌توانست پاسخ ایمنی کافی برای مبارزه با ویروس داشته باشد و سال گذشته به دلیل تشدید یک بیماری زمینه‌ای درگذشت.

بیماران مبتلا به “SARS-CoV-۲” معمولاً ویروس را ظرف چندروز یا چند هفته از بین می‌برند، اما در این حالت شدید، عفونت تقریباً دو سال ادامه داشت.

در طول دوره عفونت، پزشکان مکرراً از مرد نمونه‌برداری کردند تا مواد ژنتیکی ویروس کرونا را تجزیه و تحلیل کنند و دریافتند که نوع اصلی Omicron BA۱ در بدن او بیش از ۵۰ جهش داشته است؛ جهش‌هایی که می‌توانستند از سیستم ایمنی بدن انسان فرار کنند.

خوشبختانه، «هیچ انتقال مستندی» از این مرد به سایر اعضای جامعه وجود نداشت، اما این مورد بر خطرات طولانی‌مدت عفونت SARS-CoV-۲ تاکید دارد.

محققان نوشتند: «این مورد بر خطر عفونت‌های پایدار SARS-CoV-۲ در افراد دارای نقص ایمنی تاکید می‌کند، زیرا ممکن است انواع منحصر به فرد ویروس کووید به دلیل تکامل گسترده، درون میزبان ظاهر شود.»

tags # کرونا سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف نهضت ملی مسکن در شهرستان کیار تا ماه آینده
  • بازگشت به کار کارگران اخراجی شرکت پارس طبیعت سلولز گروه صنایع کاغذ پارس
  • آخرین وضعیت امداد رسانی به شهرستان زیرکوه
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت سد جگین در شهرستان جاسک
  • وضعیت ویتامین دی مازندرانی ها رو به بهبود است
  • پروژه های عمرانی گیلان سرعت می گیرد/ زباله سوز رشت نیازمند اعتبار ۲۰۰۰ میلیاردی
  • آخرین وضعیت کاشان پس از وقوع سیل
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد