Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-25@01:27:37 GMT

عفونت قارچی در مردان؛ علائم و درمان

تاریخ انتشار: ۹ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۴۹۷۶۵

مردان هم ممکن است به عفونت قارچی دستگاه تناسلی مبتلا شوند. قارچ‌ها یکی از علل شایع عفونت آلت تناسلی هستند و عفونتی به نام بالانیتیس را ایجاد می‌کنند که باعث التهاب سر آلت می‌شود. همچنین در صورتی که فرد ختنه نشده باشد، این عفونت باعث التهاب در پوست ختنه‌گاه می‌شود. چنین عفونتی«Posthitis» نامیده می‌شود که یا جدا از بالانیتیس رخ می‌دهد یا هم‌زمان با هم اتفاق می‌افتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بیماری در هر سنی بروز می‌کند. ناطقان: طبق آخرین آمار، از هر ۲۵ پسر زیر ۴ سال، یک نفر ممکن است دچار این التهاب ناخوشایند شود. علل مختلفی برای بالانیتیس وجود دارد که غیرعفونی و عفونی هستند. این بیماری عمدتاً در بیمارانی که پوست ختنه‌گاه بیش از حد تنگی دارند دیده می‌شود. علاوه بر این، مردانی که از دیابت رنج می برند نیز مستعد ابتلا به چنین التهابی هستند.

علائم عفونت قارچی در مردان

اگر می‌خواهید از پیشرفت بیماری جلوگیری کنید، باید از تمام علائم احتمالی به خوبی آگاه باشید تا التهاب را شناسایی کنید.

علائم اصلی بالانیتیس عبارتند از:

    خارش و بوی نامطبوع در ناحیه آلت
    تورم و قرمزی سر آلت
    درد و سوزش آلت
    ترشحات غلیظ و توده‌ای زیر پوست ختنه‌گاه
    پوست ختنه‌گاه تنگ (فیموزیس)
    ادرار دردناک

درمان عفونت قارچی در مردان

در صورتی که فرد مبتلا ختنه نشده باشد با رعایت بهداشت می‌تواند از این عفونت پیشگیری کند. کافیست هر روز به آرامی پوست ختنه‌گاه را کنار زده و پوست را با آب و صابون بشوید و محل موردنظر را خشک کند. می‌توان از داروهای ضدقارچ هم استفاده کرد تا بیماری پیشرفت نکند. دیگر راه‌های درمان بالانیتیس شامل موارد زیر است:

    شستشوی زیر پوست ختنه‌گاه
    استفاده از کرم‌های ضدقارچ دو بار در طول روز
    در بالانیتیس عود کننده دریافت یک دوز دیفلوکان ۱۵۰ میلی‌گرم
    بهتر است طی درمان از نزدیکی با همسر خود پرهیز کرده یا از کاندوم استفاده کنید.
    در شرایط «فیموزیس» تنها راه درمان ختنه شدن است.

*خوشبختانه این عفونت قارچی خطری برای بارداری و یا جنین ندارد. منبع: خبر انلاین برچسب ها: عفونت قارچی ، مردان ، دستگاه تناسلی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: عفونت قارچی مردان دستگاه تناسلی پوست ختنه گاه عفونت قارچی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۴۹۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افسردگی پس از زایمان و ضرورت‌های درمانی و حمایتی 

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر سمیرا عبدالهی گفت: اختلالات رفتاری جزو شایعترین اختلالات همراه با بارداری هستند که در بین این اختلالات افسردگی شیوع بیشتری داشته به طوری که ممکن است در ۱۰ تا ۲۰ درصد از بارداری‌ها اتفاق بیفتد. زنانی که پیش از بارداری مبتلا به افسردگی بوده‌اند، احتمال بروز و عود علائم در آنها بعد از زایمان بیشتر است.

وی درباره علائم افسردگی گفت: احتمال عود افسردگی بعد از زایمان زیاد بوده و به خصوص در ۱۲ ماه بعد از زایمان ممکن است که اوج علائم افسردگی را داشته باشیم. شایعترین علامت‌های آن، اختلالات روحی و خلقی، کاهش اشتها، کاهش انگیزه و امید و اختلالات خواب است. در برخی مواقع ممکن است علائم شدید و به صورت افکار خودکشی و یا دگرکشی ظاهر شود.

وی در ادامه افزود: چنانچه هر کدام از این علائم به صورت طولانی مدت و مزمن در زنان باردار و شیرده وجود داشته باشد به عنوان اختلالات رفتاری یا مود شناخته شده و باید تحت نظر روانپزشک درمان شود.

دکتر عبدالهی در مورد عوارض داروها برای جنین اظهار کرد: برخی از این داروها ممکن است در بارداری برای جنین مشکلاتی ایجاد کند که با نظر پزشک متخصص تغییر داده می‌شوند، اما اغلب داروهایی که برای درمان اختلالات افسردگی تجویز می‌شود، برای جنین عارضه‌ای ندارند، اما باید از نظر تنظیم دوز تحت نظر پزشک تجویز شود.

این متخصص زنان و زایمان بیان کرد: داروهایی که در درمان این اختلال در زنان استفاده می‌شوند داروهای مهار کننده بازجذب سروتونین هستند که وضعیت روحی و روانی را بهتر می‌کنند. در این بین دارویی به نام پاروکستین وجود دارد که ممکن است برای جنین عارضه ایجاد کرده و باعث اختلالات صرعی شود. بنابراین اگر زنان باردار تحت درمان با این دارو و نیز داروی لیتیوم هستند حتما باید تحت نظر روانپزشک دارو تغییر کند.

دکتر عبدالهی در ادامه بیان کرد: بعد از تشخیص و شروع ‌درمان، در طول بارداری مادر باید به صورت مرتب تحت نظر روانپزشک ویزیت شود و هر زمان که مادران باردار افکار خودکشی یا دگر کشی داشته باشند، باید به صورت اورژانسی بستری شده و تحت درمان‌های بیشتر قرار گیرد. حتی ممکن است لازم باشد که برای بیماران شوک هم در نظر گرفته شود.

اندوه بارداری با افسردگی متفاوت است

وی در خصوص اندوه بارداری گفت: موضوع مورد توجه در مورد اختلالات بارداری اندوه بارداری است که ممکن است در تشخیص افتراقی با افسردگی قرار گیرد. اندوه بارداری در روزهای ابتدایی بعد از زایمان تقریبا هفته اول زایمان بروز می‌کند و به دنبال آن مادر احساس غمگینی و عدم توانایی در نگهداری از فرزندش را دارد که در واقع با اختلالات جسمی همراه نیست و درمان آن هم اقدام حمایتی از طرف همسر و اطرافیان مادر است.

وی افزود: در حالی که شیوع افسردگی بعد از بارداری و تقریبا علائم آن از روز دهم یا دو هفته بعد از زایمان ظاهر می‌شود، نکته مهم این است که همراه علائم افسردگی ممکن است علائم توهم و یکسری اختلالات هذیان گویی وجود داشته باشد که نوع دیگری از اختلالات بارداری و رفتاری است و ممکن است بسیار خطرناک‌تر از علائم افسردگی بوده و به درمان بیشتری تحت نظر پزشک نیاز دارد.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی در ادامه تاکید کرد: نکته مهم همراهان و خانواده بیمار هستند که حتما باید حمایت لازم را برای مادر داشته باشند و به علائم بیمار توجه کنند، اگر علائم خطرناک بروز کند، حتما اورژانسی به پزشک مراجعه کنند و مصرف داروها، مشاوره‌های روانی و کاردرمانی به موقع انجام شود تا بیماری کنترل شود.

دیگر خبرها

  • دلیل اصلی و علت لق شدن دندان ها در بزرگسالی + درمان آن
  • سنگ کیسه صفرا چیست و چگونه درمان می‌شود؟
  • علت افزایش فشار داخل سر و راه های درمان آن
  • به ازای هر ۸۴۰ تولد یک نوزاد دچار شکاف لب می‌شود
  • عفونت‌های ادراری و پروستات از جمله بیماری‌های شایع
  • افسردگی پس از زایمان و ضرورت‌های درمانی و حمایتی 
  • انواع گل مژه و درمان آن
  • ۶ دمنوش عالی برای داشتن پوستی شفاف
  • اختلال اضطراب اجتماعی چیست و چگونه درمان می‌شود؟
  • ۶ دمنوش‌ عالی برای داشتن پوستی شفاف