Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از یونهاپ، یک منبع آگاه کره جنوبی روز شنبه گفت که این کشور و ایران قصد دارند ماه آینده در سئول رایزنی‌هایی در سطح کاری برگزار کنند تا راه‌های حل اختلافات چند ساله بر سر دارایی‌های مسدود شده تهران در سئول را بررسی کنند.

بیش از ۷ میلیارد دلار از وجوه ایران در دو بانک کره‌ای مسدود شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به اینکه مقامات ایرانی خواستار لغو تحریم‌ها برای توافق هستند، موضوع آزادسازی منابع ایران دوباره توجه را به خود جلب کرده است، زیرا مذاکرات برای احیای توافقنامه ۲۰۱۵ در مرحله حساسی قرار دارد.

مقامات سئول می‌گویند که گروه‌های کاری قرار است پس از لغو تحریم‌ها، جزئیات انتقال پول احتمالی را به تهران بررسی کنند.

این منبع که نخواست نامش فاش نشود به یونهاپ گفت: «انتظار می‌رود که گروه‌های کاری عمدتاً جزئیات روش پرداخت دارایی‌های ایران را در صورت اعطای لغو تحریم‌ها از سوی ایالات متحده بررسی کنند». آنها می‌توانند بیشتر در مورد احتمال از سرگیری واردات نفت از ایران پس از لغو تحریم‌ها صحبت کنند.

ایران که چهارمین ذخایر بزرگ نفت جهان قرار دارد، سال‌های گذشته تأمین کننده نفت کره جنوبی بوده و به نوبه خود تجهیزات صنعتی، لوازم خانگی و قطعات خودرو را از سئول وارد کرده است.

بر اساس داده‌های انجمن تجارت بین المللی کره، کره جنوبی در سال ۲۰۱۷ به ارزش ۷.۸ میلیارد دلار نفت از ایران وارد کرده است، اما از سال ۲۰۱۹ به دلیل تحریم‌های ایالات متحده که صادرات نفت جمهوری اسلامی را ممنوع کرد، خرید از ایران را متوقف کرده است.

کد خبر 5411220

منبع: مهر

کلیدواژه: تهران ایران ایالات متحده کره جنوبی یونهاپ ایالات متحده امریکا روسیه اوکراین عراق امارات متحده عربی عربستان سعودی مذاکرات وین ایران جو بایدن ناتو سوریه مسکو واشنگتن رژیم صهیونیستی لغو تحریم ها کره جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۴۹۸۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخی اسم هر نوع مذاکره‌ای را دیپلماسی التماسی گذاشته‌اند

حسن بهشتی‌پور تحلیلگر روابط بین‌الملل در گفتگو با اعتماد، ابعاد مختلف شرایط اخیر پس از واکنش ایران به اسراییل را تحلیل کرد.

به گزارش اعتماد، بخش‌های مهم این گفتگو را در ادامه می‌خوانید:

این حرف درست است که نتانیاهو به دنبال تداوم بحران است و ادامه بحران را ادامه بقای دولتش می‌داند، در واقع نتانیاهو به خوبی می‌داند بلافاصله پس از اعمال آتش‌بس، سرنوشت اولمرت پس از جنگ ۳۳ روزه برای او تکرار می‌شود و رقبای نتانیاهو به دلیل اشتباهات مکرر اجازه نمی‌دهند دولت نتانیاهو تداوم یابد. اما واقعیت‌ها به این معنا نیست که اگر ایران در برابر تجاوزگری‌های اسراییل از خود دفاع مشروع کند، کمک کرده به بقای نتانیاهو! اگر ایران اقدامی نمی‌کرد، هیچ تضمینی وجود نداشت که اسراییل دوباره دست به حملات تازه علیه ایران نزند.

اینکه اسراییلی‌ها می‌گویند موشک‌ها و پهپاد‌های ایرانی را رهگیری کرده‌اند، اذعان به این واقعیت است که اگر حمایت‌های انگلیس، امریکا، فرانسه و اردن نبود، حتی قادر نبودند بخشی از موشک‌های ایران را هم کنترل کنند.

نباید اینگونه تصور شود که ایران، چون نمی‌خواهد کمکی به تثبیت دولت نتانیاهو کند، پس نباید هیچ اقدامی در برابر تجاوزات اسراییل صورت دهد. اگر اقدام تجاوزکارانه‌ای علیه ایران صورت گیرد، ایران مجبور است برای تامین امنیت و دفاع از سرزمین خود، حمله متقابل انجام دهد.

اینجا دیگر مذاکره به معنای ضعف نیست. برخی افراد و گروه‌ها هر نوع مذاکره‌ای را التماس می‌دانند. اسمش را هم دیپلماسی التماسی گذاشته‌اند. در حالی که وقتی از موضع قدرت عملیاتی انجام گرفته برای تثبیت موقعیت باید سراغ مذاکره و گفتگو در عالی‌ترین سطح رفت. باید طرف مقابل را متقاعد کرد که این طرف اسراییلی است که سیاست تنش‌زایی را دنبال می‌کند نه ایران. این اسراییل است که بقای خود را در تداوم بحران می‌بیند.

ایران، اما مایل به گسترش صلح و ثبات در منطقه است، این خواسته را باید در عمل هم نشان دهد. یکی از مهم‌ترین راه‌های این روند هم ادامه مذاکره با طرف‌های اروپایی و امریکایی است که حامیان جدی اسراییل هستند.

دیگر خبرها

  • سرنگونی ۱۰۰ جنگنده پیشرفته؛ افتخاری از پدافند هوایی ایران + فیلم
  • پیام بسیار مهم مذاکره از ایران به غرب
  • سرمربی تیم ملی والیبال ایران در کره تیم گرفت!
  • تاکید سئول و توکیو بر گسترش روابط با واشنگتن
  • تلاش آمریکا و متحدانش برای ارزیابی تحریم‌ها علیه کره شمالی
  • دستگاه‌های اجرایی، جذب اعتبارات تملک دارایی را به روزهای پایانی موکول نکنند
  • ۶۲.۳ درصد اعتبارات تملک و دارایی‌های خراسان جنوبی تخصیص یافته است
  • مانده ۱۲۸۰ میلیارد تومانی اعتبارات تملک دارایی‌های خراسان جنوبی
  • برخی اسم هر نوع مذاکره‌ای را دیپلماسی التماسی گذاشته‌اند
  • بارندگی شدید به تأسیسات جنوب استان بوشهر خسارت زد