Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان شیراز - مهدی نصیری گفت: با این میزان تکثیر، مزارع پرورش ماهی در این شهرستان، از واردات تخم چشم زده بی نیاز شده است.

به گفته او، امسال ۳۵۰۰ تن ماهی از ۲۱ مزرعه انفرادی پرورش ماهی قزل آلا در این شهرستان برداشت شده است که با وارد شدن طرح‌های در حال احداث به چرخه تولید، پیش بینی می‌شود این ظرفیت به بیش از ۴۲۰۰ تن افزایش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نصیری گفت: این مزارع که با ساختار‌های ریس وی، هشت ضلعی و مدار بسته طراحی شده اند عمدتاً در بخش مرکزی این شهرستان به تولید اشتغال دارند.

او گفت: شهرستان سپیدان به دلیل موقعیت جغرافیایی کوهستانی و منابع آب فراوان چشمه ساران، قنوات و رودخانه‌ها دارای پتانسیل بالایی در زمینه آبزی پروری است و همین امر موجب اشتیاق بهره برداران بخش کشاورزی به احداث مزارع تکثیر و پرورش ماهی و فعال سازی استخر‌های دو منظوره شده است و این شهرستان را به قطب تولید و پرورش ماهی در استان تبدیل کرده است.

نصیری گفت: مزارع تکثیر و پرورش ماهی در این شهرستان زمینه اشتغال بیش از ۳۰۰ بهره بردار را به صورت مستقیم و غیرمستقیم فراهم آورده است.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی سپیدان پرورش ماهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۰۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میاندوآب از قطب‌های مهم دامپروری آذربایجان غربی است

معاون سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی گفت: میاندوآب با وجود ۶۴۰۰۰ رأس دام سنگین و ۴۰۴۰۰۰ رأس دام سبک، یکی از قطب‌های مهم دامپروری استان آذربایجان‌غربی محسوب می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، رضا مقدم امروز _پنج‌شنبه سی‌ام فروردین_ در جمع خبرنگاران با اشاره به وجود ۴۶۸۰۰۰ رأس دام سبک و سنگین در شهرستان میاندوآب اظهار کرد: میاندوآب با دارا بودن ۶۴۰۰۰ رأس دام سنگین و ۴۰۴۰۰۰ رأس دام سبک، یکی از مهم‌ترین قطب‌های دامپروری در آذربایجان‌غربی محسوب می‌شود.

وی افزود: از این‌رو کشت نباتات علوفه‌ای از جمله یونجه به‌منظور تولید و تأمین علوفه مورد نیاز احشام، از دیر باز در این شهرستان مرسوم بوده و میاندوآب در تولید علوفه دارای رتبه استانی و کشوری است.

معاون سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی و رئیس جهاد کشاورزی میاندوآب گفت: بر اساس الگوی کشت ارائه شده از سوی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی، امسال سطح زیر کشت محصول یونجه در شهرستان میاندوآب بالغ بر ۷۵۰۰ هکتار است و به‌طور متوسط سالانه بیش از ۱۰۰۰۰۰ تن یونجه در این شهرستان تولید می‌شود.

مقدم یادآور شد: در راستای کنترل عوامل خسارت‌زا و تولید محصول سالم، با صدور اطلاعیه‌های پیش آگاهی و اطلاع رسانی گسترده در سطح روستاها و فضای مجازی، تاکنون در سطح ۷۵۰۰ هکتار از مزارع یونجه، عملیات تلفیقی مبازره با آفت سرخرطومی انجام گرفته است.

وی با مطلوب ارزیابی کردن وضعیت مزارع یونجه شهرستان، هدف از بازدید خود از مزارع کشت یونجه را بررسی نتایج کنترل و کاهش جمعیت آفت سرخرطومی در این مزارع برشمرد.

کد خبر 745840

دیگر خبرها

  • میاندوآب از قطب‌های مهم دامپروری آذربایجان غربی است
  • آغاز برداشت ماهی از قفس در گلستان
  • بازگشت ۲۰ واحد راکد و نیمه فعال پرورش ماهی همدان به تولید
  • تولید بیش از ۷۰۰ تن ماهی سردآبی در استان یزد
  • ۲۰ واحد راکد پرورش ماهی در همدان وارد چرخه تولید شد
  • بازگشت ۲۰ واحد راکد پرورش ماهی به چرخه تولید
  • آغاز برداشت ماهی قزل آلا در استخرهای دو منظوره شهرستان یزد
  • چگونه با کمک عسل، گیاه آلوئه ورا را در خانه تکثیر و پرورش دهیم؟ (فیلم)
  • اقتصاد دریامحور با مشارکت مردم در دستور کار قرار گرفته است
  • صید ۳۰ هزار قطعه ماهی سفید در رودخانه سپیدرود