Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-20@02:17:49 GMT

این ۵ خوراکی را از وعده صبحانه حذف کنید  

تاریخ انتشار: ۹ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۵۰۸۰۴

به گزارش باشگاه خبرنگاران،شروع روز خود با یک صبحانه سالم و مغذی نه تنها در طول روز انرژی شما را حفظ می‌کند، بلکه برای سلامت کلی شما نیز مفید خواهد بود. مشخص است که خوردن صبحانه خطر حمله قلبی را کاهش می‌دهد، خطر ابتلا به دیابت را کاهش می‌دهد و تمرکز شما را بهبود می‌بخشد.  

اما خوراکی‌هایی هستند که خوردن آن‌ها ناشتا یا به عنوان صبحانه نه تنها به خوبی صبحانه عمل نمی‌کند بلکه باعث بروز بسیاری از بیماری‌های می‌شوند که در ادامه به آن‌ها اشاره شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱. سوسیس

سوسیس این روزها به عنوان یکی از وعده‌ها برای صبحانه انتخاب می‌شود، اما طبق بررسی ها این غذای فرآوری شده به هیچ عنوان گزینه خوبی برای وعده صبحانه نیست.

سوسیس از تجمیع موادی مانند: گوشت چرخ‌کرده، چربی، ادویه‌ها و طعم‌دهنده‌ها تولید می‌شود، کلیه مواد افزودنی مذکور به راحتی می توانند در یک معده خالی باعث بروز بیماری‌های گوارشی شوند.

۲. قهوه طعم دار

قهوه یک گزینه مناسب درکنار وعده صبحانه است، اما زمانی که این نوشیدنی با طعم دهنده‌های مختلف ترکیب نشود، زیرا ترکیب این نوشیدنی با انواع طعم دهنده می تواند برای سلامت بدن یک تهدید محسوب شود.

۳. آبمیوه

مضر بودن آبمیوه برای صبحانه شاید برایمان عجیب باشد، اما بهترین پیشنهاد برای دریافت ویتامین c در اول صبح آبمیوه نیست بلکه خود میوه است چراکه آبمیوه تمام فیبرهای مورد نیاز بدن را در هنگام صبحانه از بین می‌برد.

۴. غلات

هر خوراکی که از غلات فرآوری تشکیل شده باشد برای اولین وعده غذایی در طول روز پیشنهاد نمی‌شود چراکه قند خون تا حد بسیار زیادی بالا می رود و در دراز مدت مدت می تواند باعث بروز بیماری قند حاد می‌شود.

۵. ماست‌های گیاهی یا طعم دار

ماست کم چرب در بین انواع لبنیات گزینه مناسبی برای یک وعده سالم صبحانه است، اما زمانی که همین ماست با انواع طعم دهنده‌ها یا گیاه‌های خشک ترکیب شوند، هیچ فایده غذایی در این وعده مهم نخواهند داشت.

منبع: الف

کلیدواژه: طعم دهنده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۰۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید سالانه ۳۵۰۰ تن قارچ خوراکی در آذربایجان‌غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، علی دیانتی افزود: بیشترین قارچ خوراکی استان در شهرستان ارومیه و به مقدار ۹۰۰ تن تولید می شود و عمده قارچ خوراکی تولیدی در استان از نوع دکمه ای است.

وی اضافه کرد: ۶۸ واحد تولیدی قارچ در استان وجود دارد که بیش از ۲۰۰ نفر در این واحدها اشتغال دارند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی ادامه داد: سرانه مصرف قارچ خوراکی در کشور حدود ۱.۵ تا ۲ کیلوگرم است که این مصرف سرانه برای استان حدود یک تا ۱.۵ کیلوگرم برآورد می شود.

دیانتی اضافه کرد: در سال جاری یک واحد تولیدی قارچ دکمه ای به ظرفیت ۵۰۰ تن در سال در شهرستان ارومیه در دست احداث است که پیش بینی می شود تا پایان شهریور ماه به بهره برداری برسد.

وی با بیان اینکه تولید و پرورش این محصول اغلب در سالنهای سرپوشیده است، اظهار کرد: سازمان جهاد کشاورزی با معرفی برای دریافت تسهیلات بانکی احداث و یا سرمایه در گردش برای واحدهای تولیدی قارچ خوراکی از این واحدها جهت توسعه و تداوم تولید حمایت می کند.

دیانتی اضافه کرد: اغلب بذر مورد نیاز برای این اقدام تولیدی در واحد های دانش بنیان تولید، آماده سازی و در اختیار پرورش دهندگان قرار داده می شود.

قارچ سرشار از پروتئین است و مصرف آن باعث تنظیم کلسترول خون، افزایش فعالیت مغز، تقویت معده در هضم غذا و تسهیل در جذب مواد غذایی در بدن می شود.

 

 

دیگر خبرها

  • بهترین زمان برای مسواک زدن چه وقتی است؟
  • تاثیر صبحانه نخوردن و صبحانه ناسالم خوردن
  • کشف مواد خوراکی و لوازم بهداشتی قاچاق در تبریز
  • سالانه ۳ هزار و ۵۰۰ تن قارچ‌خوراکی در آذربایجان‌غربی تولید می‌شود
  • تولید سالانه سه هزار و 500 تن قارچ خوراکی در آذربایجان‌غربی
  • خطر نابودی گیاهان دارویی و خوراکی با برداشت بی رویه
  • تولید سالانه ۳۵۰۰ تن قارچ خوراکی در آذربایجان‌غربی
  • مسمومیت ۵ نفر به علت خوردن قارچ سمی در کرمانشاه
  • غذا‌های مناسب برای پرکاری تیروئید
  • کـارنامه خوراکی‌ها؛ رشد ۲۰۰ درصدی قیمت خوراکی‌ها در دو سال