Web Analytics Made Easy - Statcounter

نتایج اطلاعات اولیه ارائه شده در دانمارک نشان می‌دهد که زیرسویه اومیکرون پنهان‌کار زندگی انسان‌ها را تهدید نمی‌کند، باعث بروز علائم شدید بیماری نمی‌شود و خطر بستری شدن در بیمارستان یا مرگ و میر ناشی از بیماری کووید-۱۹ را افزایش نمی‌دهد.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، از زمان آغاز شیوع ویروس کرونا تا کنون با چالش‌های گوناگونی رو به رو شده‌ایم، با وجود اینکه محققان اقدامات قابل توجهی در زمینه مقابله با بیماری کووید -۱۹ انجام داده‌اند و واکسن‌هایی علیه ویروس کرونا تولید شده است، اما جهش‌های جدید ویروس کرونا به نگرانی اصلی پژوهشگران تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالی که محققان در حال بررسی ماهیت گونه اومیکرون ویروس کرونا بودند، زیرسویه جدیدی به نام اومیکرون پنهان‌کار یا BA.۲ در ۴۰ کشور از جمله هند، دانمارک، بریتانیا، سوئد، سنگاپور و غیره شناسایی شد، متخصصان معتقد هستند که تشخیص این زیرسویه دشوار است.

زیرسویه اومیکرون پنهان‌کار چیست؟

اومیکرون پنهان‌کار یا BA.2 زیرسویه‌ای از گونه بسیار عفونی اومیکرون است که جهش‌های زیادی نسبت به گونه اصلی دارد. محققان در حال بررسی ماهیت این زیرسویه هستند، اما سازمان جهانی بهداشت (WHO) اعلام کرده است که این زیرسویه یک سطح پایین‌تر از وضعیت نگران کننده به نظر می‌رسد. تا کنون ۴۰۰ نفر در بریتانیا به زیرسویه اومیکرون پنهان‌کار مبتلا شده‌اند، در حالی که دانمارک بیش از کشورهای دیگر تحت تأثیر این زیرسویه قرار گرفته است، به طوری که ۷۹ درصد افراد مبتلا به ویروس کرونا در این کشور درگیر زیرسویه اومیکرون پنهان‌کار شده‌اند.

آیا شیوع زیرسویه اومیکرون پنهان‌کار نگران کننده است؟

با وجود اینکه گونه‌های جهش یافته ویروس کرونا بسیار غیر قابل پیش بینی هستند، نتایج اطلاعات اولیه ارائه شده در دانمارک نشان می‌دهد که زیرسویه اومیکرون پنهان‌کار زندگی انسان‌ها را تهدید نمی‌کند، باعث بروز علائم شدید بیماری نمی‌شود و خطر بستری شدن در بیمارستان یا مرگ و میر ناشی از بیماری کووید -۱۹ را افزایش نمی‌دهد.

چه تفاوتی بین زیرسویه اومیکرون پنهان‌کار و گونه اصلی اومیکرون وجود دارد؟

اگرچه به نظر می‌رسد که زیرسویه اومیکرون پنهان‌کار دقیقاً مانند گونه اصلی اومیکرون باعث بروز علائم خفیف بیماری کووید -۱۹ می‌شود، اما موضوعی که باعث نگرانی محققان شده است دشواری در تشخیص زیرسویه اومیکرون پنهان‌کار است. متخصصان معتقد هستند که این زیرسویه جدید هیچ گونه جهشی دارد، بنابراین فرآیند تشخیص آن دشوار شده است، اما از آنجایی که گونه اصلی اومیکرون دارای جهش‌های زیادی است به راحتی می‌توان آن را از طریق تست‌های کرونا PCR تشخیص داد. همانطور که مشخص است، یک تست RT-PCR ژن اسپایک ویروس را تشخیص می‌دهد، متخصصان اعلام کرده‌اند که گونه اصلی اومیکرون دارای یک جهش به شکل حذف "S" یا ژن اسپایک است که به راحتی قابل تشخیص است، اما زیرسویه اومیکرون پنهان‌کار فاقد این جهش است.

علائم زیرسویه اومیکرون پنهان‌کار چیست؟

تا کنون شواهدی مبنی بر علائم زیرسویه اومیکرون پنهان‌کار ارائه نشده است، بنابراین هنوز مشخص نشده است که آیا علائم آن با گونه اصلی اومیکرون متفاوت است یا خیر. البته متخصصان معتقد هستند که این زیرسویه نیز باعث بروز علائم خفیف بیماری کووید -۱۹ می‌شود، همانطور که مشخص است علائم کرونای اومیکرون شامل آبریزش بینی، خارش گلو، سردرد، خستگی، عطسه، بدن درد، تعریق شبانه، از دست دادن اشتها و حالت تهوع می‌شود.

به منظور پیشگیری از ابتلاء به زیرسویه اومیکرون پنهان‌کار چه اقداماتی انجام دهیم؟

در حال حاضر دریافت واکسن کرونا و دوزهای تقویت کننده آن در اولویت اقدامات لازم جهت پیشگیری از بیماری کووید -۱۹ در نظر گرفته شده است. علاوه بر این، توصیه شده است که افراد از ماسک استفاده کنند، فاصله اجتماعی خود از دیگران را حفظ کنند و دستان خود را به صورت مرتب بشویند تا خطر ابتلاء به بیماری کووید -۱۹ کاهش پیدا کند.

کد خبر 551839

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس کرونا ابتلا به کرونا شیوع کرونا پیشگیری از کرونا کرونا در جهان کووید ۱۹ شیوع بیماری کووید۱۹ واکسن کووید ۱۹ مبتلایان به کووید ۱۹ تشخیص کووید ۱۹ مبتلا به کووید ۱۹ اومیکرون جهش جدید کرونا کرونا و اومیکرون کرونا و جهش اومیکرون اومیکرون شدت بیماری کرونا با اومیکرون زیرسویه جدید امیکرون شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق باعث بروز علائم بیماری کووید ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۱۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشخیص بیماری زوال عقل با اجسام لویی قبل از بروز علائم ممکن شد

ایسنا/خراسان رضوی نتایج تحقیق جدید نشان می‌دهد که بیماری اجسام لویی، اختلال عصبی بزرگ پس از آلزایمر، ممکن است از اوایل سن میانسالی و قبل از بروز علائم در افراد شروع شود.

به گزارش نوروساینس، بیماری زوال عقل با اجسام لویی، نوعی زوال عقل است که با تغییر در خواب، رفتار، شناخت، حرکت و تنظیم عملکردهای خودکار بدن مشخص می‌شود و از دست دادن حافظه همیشه علامت اولیه آن نیست.

این تحقیق با استفاده از داده‌های منحصر به‌فرد کالبدشکافی پزشکی قانونی فنلاندی، نشانگرهای این بیماری را در ۹ درصد از افراد بالای ۵۰ سال بدون هیچ‌گونه تشخیص بالینی پارکینسون یا بیماری اجسام لویی یافت. این کشف بر شیوع بالقوه بیماری اجسام لویی در میان افراد میانسال تاکید می‌کند و اهمیت تشخیص زودهنگام برای درمان موثر را برجسته می‌کند.

حقایق کلیدی تحقیق

۱. شروع زودهنگام: تغییرات بیماری زوال عقل با اجسام لویی می‌تواند در افراد بالای ۵۰ سال بسیار زودتر از آنچه پیش از این تشخیص داده شده بود، شروع شود.

۲. تحقیقی منحصربه‌فرد: این اولین تحقیقی است که نشانگرهای بیماری زوال عقل با اجسام لویی را در افراد جوان و میانسال بدون تشخیص شناخته شده، با استفاده از داده‌های کالبدشکافی پزشکی قانونی فنلاند بررسی می‌کند.

۳. پیامدهای درمانی: تشخیص زودهنگام می‌تواند به‌طور قابل توجهی اثربخشی درمان بیماری‌های دژنراتیو(تحلیل برنده) مغز را افزایش دهد و یافته‌ها را برای رویکردهای درمانی آینده بسیار مهم کند.

بیماری زوال عقل با اجسام لویی

بیماری زوال عقل با اجسام لویی  بعد از بیماری آلزایمر دومین بیماری تخریبی مغز است. اجسام لویی، رسوبات پروتئین آلفا سینوکلئین، در ساقه مغز، سیستم لیمبیک و قشر مغز یافت می‌شوند. تغییرات بافتی مشابهی نیز در بیمارانی که از نظر بالینی بیماری پارکینسون تشخیص داده شده است، دیده می‌شود.

تشخیص بیماری زوال عقل با اجسام لویی در ابتدای بیماری دشوار است، زیرا به کندی پیشرفت می‌کند. علائم اغلب شامل اختلالات حرکتی، مشکلات حافظه و علائم روان‌پزشکی است.

محققان دانشگاه‌های هلسینکی و تامپر برای اولین بار در تحقیق جدید خود، وقوع نشانگرهای بیماری زوال عقل با اجسام لویی را در افراد جوان و میانسالی که مشخص نبود از بیماری اجسام لویی یا پارکینسون رنج می‌برند، بررسی کردند. مطالعات مشابه قبلی، بروز نشانگرهای بیماری را در افراد بالای ۶۰ سال بررسی کرده‌اند.

محققان دریافتند که تغییرات بیماری زوال عقل با اجسام لویی ممکن است در میانسالی در مغز شروع به ایجاد کند، حتی اگر هنوز علائم واقعی وجود نداشته باشد.

دانشیار لیزا میلیکانگاس از دانشگاه هلسینکی می‌گوید: یافته‌های ما نشان می‌دهد که بیماری زوال عقل با اجسام لویی ممکن است در افراد بالای ۵۰ سال شایع‌تر از آنچه پیش از این تصور می‌شد باشد. در این تحقیق، ما تغییرات بیماری را در ۹ درصد از افراد بالای ۵۰ سال که تشخیص بالینی بیماری پارکینسون یا بیماری زوال عقل با اجسام لویی نداشتند، پیدا کردیم. با این حال، مطالعات بیشتری برای تایید نتایج مورد نیاز است.

تشخیص زودهنگام؛ درمان موثرتر

محققان در تحقیق خود، از داده‌های منحصر به‌فرد کالبدشکافی پزشکی قانونی بین‌المللی فنلاند استفاده کردند که شامل حدود ۶۰۰ فرد ۱۶ تا ۹۵ ساله است که در خارج از بیمارستان فوت کرده‌اند.

میلیکانگاس اظهار کرد که در آینده درمان‌های توسعه‌یافته علیه بیماری‌های دژنراتیو مغزی برای بیمارانی که در مراحل اولیه بیماری یا در معرض خطر ابتلا به این بیماری هستند، استفاده می‌شود.

وی افزود: بنابراین پی بردن به شیوع تغییرات بیماری در گروه‌های سنی جوان‌تر مهم است زیرا این زمان موثرترین زمان برای شروع درمان‌ها خواهد بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بحران‌های اقتصادی کشور از حد متعارف فراتر رفته | فساد و فقدان دانایی‌، ما را با شوک‌های درون‌زا نیز روبرو کرده‌ | علائم نگران‌کننده در ایران داریم
  • چگونه می‌توانیم به بیماران ای بی کمک کنیم؟
  • تشخیص بیماری زوال عقل با اجسام لویی قبل از بروز علائم ممکن شد
  • بیماری‌هایی که علائم آن نفخ شکم است
  • اگر صبح‌ها با این علائم از خواب بیدار می‌شوید، به پزشک مراجعه کنید
  • خطر سکته مغزی و زوال عقل در افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی بیشتر است
  • کشاورزان بوشهری مراقب شیوع بیماری زنگ زرد گندم باشند
  • آغاز طرح واکسیناسیون دام علیه بیماری طاعون در گیلان
  • نفخ معده نشانه هشداردهنده این سرطان است
  • تشخیص بیماری قلبی با سرفه