Web Analytics Made Easy - Statcounter

 نورالدین فرزادی پور روز شنبه‌ و در آستانه ایام دهه مبارک فجر در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: انقلاب اسلامی حاصل مبارزات شجاعانه و متوالی امام راحل، فرهیختگان، اندیشمندان، علمای دینی و سایر اقشار از طبقات اجتماعی مختلف است.

وی اظهار کرد: نظام جمهوری اسلامی پس از تحقق انقلاب با توجه به نوع ایدئولوژی خود مورد کینه استکبار جهانی قرار گرفت و در ۴۲سال گذشته مردم ما را از این طریق مورد هجمه قرار دادند ولی ملت نجیب و بصیر ایران اسلامی در برابر همه این توطئه ها ایستادند و از نظام و انقلاب خود دفاع کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار سرپل‌ذهاب با اشاره به توطئه‌های مختلف دشمنان ادامه داد: توطئه‌ایی که در سال‌های اخیر توسط استکبار جهانی دنبال شده دلسرد کردن مردم و بدبین کردن آنها نسبت به انقلاب اسلامی و خدمات نظام است که باید در برابر آن هوشیار باشیم و فریب دشمن را نخوریم.

وی تاکید کرد : خدمات نظام اسلامی بر کسی پوشیده نیست و کسانی که سن آنها به دوران پهلوی می‌رسد نیک می‌دانند که مردم در همین شهرستان از حداقل ترین امکانات رفاهی، درمانی و خدماتی محروم بودند. حال آنکه پیشرفت‌های کشور در زمینه‌های علمی و صنعتی پس از پیروزی انقلاب نسبت به بسیاری از کشورهای همسایه بسیار بیشتر و چشمگیرتر است.

فرزادی پور یادآور شد: آنچه امروز مورد گلایه و انتقاد مردم است وضعیت اقتصادی و معیشتی است که این موضوع هم مربوط به رفتار خصمانه استکبار و تحریم‌های ظالمانه‌ای است که سال‌هاست که به ناحق بر مردم و کشورمان تحمیل شده است.

فرماندار سرپل‌ذهاب اضافه کرد: اگر دشمنی‌ها و عداوت و کینه توزی دشمنان قسم خورده ملت ایران و انقلاب اسلامی نبود اینک شرایط بسیار بهتر و وضعیت توسعه و پیشرفت کشور در سطح بالاتری قرار داشت هر چند اینک نیز برغم همه ناملایمت ها و کینه توزی و تحریم‌های ظالمانه وضعیت ایران از بسیاری از کشورهای منطقه مطلوب تر است.

او در ادامه به خدمات و دستاوردهای انقلاب در این منطقه از ایران اسلامی اشاره کرد و گفت: اجرای طرح سامانه گرمسیری با ۶ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار از بزرگترین طرح‌های ملی است که فقط ۲۰ هزار هکتار اراضی دیم کشاورزی شهرستان را به آبی تبدیل و خدمت بزرگی به بخش کشاورزی، اشتغال و معیشت پایدار مردم کرده است.

وی افزود: گازرسانی به مناطق دور افتاده روستایی، ساخت اماکن بهداشتی، درمانی و بازسازی منازل مسکونی تخریب شده در زلزله آبان ۹۶ و طرح کانال سازی، زه کشی اراضی کشاورزی، آبرسانی روستایی و بهسازی و آسفالت راه‌های روستایی از دیگر خدمات ارزشمند نظام اسلامی در این شهرستان است.

فرماندار سرپل‌ذهاب با اشاره به طرح‌های ملی در دست اقدام در شهرستان اظهار داشت: طرح بزرگ و ملی احداث سد هواسان با اعتبار اولیه ۷۵۰ میلیارد تومان و پست برق ۴۰۰ کیلوولت که برق شهرستان را به شبکه سراسری کشور وصل می‌کند از جمله آنها است.

سرپل‌ذهاب در غرب کرمانشاه بیش از ۹۰ هزار نفر جمعیت دارد.

برچسب‌ها سرپل ذهاب تحریم افتتاح طرح امنیت دهه فجر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سرپل ذهاب تحریم افتتاح طرح سرپل ذهاب تحریم افتتاح طرح امنیت دهه فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۱۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نفرین شاه باستانی ایران: افسانه پیروزی بر صخره‌های سرپل‌ذهاب

نقش‌برجسته آنوبانی‌نی، که در حدود ۴ هزار سال پیش بر صخره‌ای در شهر سرپل‌ذهاب باقی‌مانده است، از مهم‌ترین یادگارهای تاریخ ایران به شمار می‌رود. این نقش که همراه با کتیبه‌هایی از اقوام لولوبی ثبت شده، نگاهی به زندگی در کوهستان‌های غرب ایران در گذشته می‌اندازد.

به گزارش بیتوته، شاه پیروز آنوبانی‌نی با ریش بلند، کلاهی بر سر، و اسلحه در دستان، به عنوان یک شاه بومی باستان حاکم بر سرزمینی که اقوام «لولوبی» در آن ساکن بودند، نمایان شده است.

در مواجهه با این نقش، آثار دیگری از اقوام لولوبی، از جمله سنگ‌نگاره‌ای از «نرام‌سین»، پادشاه امپراتوری «اَکد» در عراق، که ایشان را به عنوان اسیران خود به تصویر کشیده، باقی مانده است. اما مهم‌ترین اثر باقی‌مانده از این قوم، سنگ‌نگاره «آنوبانی‌نی» است.

در این آثار، شاه پیروز به همراه ایزدبانوی باستانی به نام «ایشتار» ترسیم شده‌اند. ایشتار، خدای مهم منطقه بین‌النهرین، که برای اَکدی‌ها و آشوری‌ها نماد برکت و پیروزی بوده و قبل از آن‌ها با نام «اینانا» برای اقوام سومری ایزد جنگ و باروری بوده است.

این نقش با اهمیت تاریخی خاصی همراه است؛ زیرا نخستین سنگ‌نگاره به جا مانده از تاریخ ایران است که داستان پیروزی یک شاه بر اسیران را به تصویر می‌کشد. در تصویر، شاه آنوبانی‌نی پای خود را بر شکم یکی از اسیران گذاشته و شش اسیر دیگر دست‌بسته در زیر او دیده می‌شوند. یکی از این اسیران کلاهی متفاوت دارد، که احتمالاً نمایانگر قومی خاص است.

ایزدبانو نیز در تصویر دو اسیر زانوزده را به دست راست گرفته و با دست چپ یک حلقه به شاه نشان می‌دهد، که در ایستار خدایان باستان به معنای فرمانروایی بر زمان تعبیر می‌شود.

همچنین، خدای خورشید و عدل به نام «شَمَش» نیز ناظر این صحنه است و کتیبه‌ای به خط اکدی زیر پای ایشتار آمده که توضیح می‌دهد: «آنوبانی‌نی پادشاه توانای لولوبی نقش خود و الهه ایشتار را در کوه پاتیر رسم کرده است و هر کس که این لوح را محو کند، به نفرین و لعنت آنو، آنوتوم، بَعل، بَلیت، رامان، ایشتار، سین و شَمَش گرفتار باد، و نسل او بر باد رود».

آنوبانی‌نی تاکنون سال‌هاست که روی یک کوه در شهر سرپل‌ذهاب قرار گرفته و سنگ‌نگاره‌ای به گفته پژوهشگران، الهام‌بخش داریوش هخامنشی در نقر سنگ‌نگاره بیستون شده است. این نقش، نمادی از تاریخ ایران باستان است که در طول زمان، نقشش کمرنگ و محو می‌شود، اما همچنان به عنوان یک شاهکار هنری و تاریخی از ارزش فراوانی برخوردار است.

سوالات متداول درباره نفرین شاه باستانی ایران

1. نفرین شاه باستانی ایران چه نقشی در تاریخ این کشور داشته است؟

نفرین شاه باستانی ایران، نمادی از پیروزی و حکومت در دوره‌ای حدود ۴ هزار سال پیش را نمایان می‌کند. این شاهکار هنری بر روی صخره در شهر سرپل‌ذهاب قرار گرفته و داستان پیروزی او در جنگ و اسارت اسیران را به تصویر می‌کشد.

2. اقوام لولوبی چه نقشی در تاریخ باستانی ایران داشتند؟

اقوام لولوبی در زمان‌های باستان در مناطق کوهستانی غرب ایران، به ویژه در بخش‌هایی از کرمانشاه، کردستان و آذربایجان‌غربی ساکن بودند. آثار نفرین شاه نیز از پیروزی این اقوام بر روی دشمنان خود خبر می‌دهد.

3. چه اهمیتی به نظر می‌رسد داستان نفرین شاه برای مردم باستانی ایران داشته باشد؟

داستان نفرین شاه باستانی ایران، علاوه بر نماد پیروزی و حکومت، نقشی در تقویت ایمان و اعتقادات مردم داشته و از اهمیت فرهنگی و مذهبی برخوردار بوده است. این نقشها در تاریخ و هویت مردم باستانی جامعه را تقویت می‌کرده است.

4. آیا نفرین شاه باستانی ایران تاثیراتی در هنرها و معماری باستانی این منطقه گذاشته است؟

بله، نفرین شاه باستانی ایران تاثیرات قابل‌توجهی در هنرها و معماری باستانی این منطقه داشته است. این آثار به عنوان یکی از مهمترین نمونه‌های هنر سنگ‌نگاره در ایران باستان شناخته می‌شوند و تأثیرات آن در سبک‌های هنری دیگر نیز قابل مشاهده است.

سخن پایانی مقاله درباره ی نفرین شاه باستانی ایران

با کاوش در داستان نفرین شاه باستانی ایران، به یک سفر در زمان می‌رویم و از عظمت و شکوه فرهنگ و تمدن این سرزمین باخبر می‌شویم. این نقش‌برجسته باقیمانده در سرپل‌ذهاب، به ما یادآور میراث باستانی ایران می‌شود و نشان‌دهنده روزگاری است که شاهان بر اساس اراده و هنر خود، به عنوان نمادهای افتخارآفرین بر تاریخ نقش می‌زدند. با این نظر به گذشته، ما درک عمیق تری از فرهنگ و هویت کنونی پیدا خواهیم کرد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • برداشت نوبرانه گوجه سبز در سرپل ذهاب
  • نفرین شاه باستانی ایران: افسانه پیروزی بر صخره‌های سرپل‌ذهاب
  • برداشت محصول گوجه سبز در ۲ روستای پیران و کلاهمال
  • آغازبرداشت نوبرانه گوجه سبز از باغات سرپل ذهاب
  • آغاز برداشت محصول باقلا از ۱۰۰ هکتار از مزارع سرپل ذهاب
  • «وعده صادق» هدیه بزرگ سپاه به ملت ایران و مظلومان فلسطین
  • آغاز برداشت محصول باقلا از سطح ۱۰۰ هکتار از مزارع سرپل ذهاب
  • آمادگی کامل سرپل‌ذهاب برای برگزاری مراسم یادواره شهدای بازی‌دراز
  • آقایانی که حرف رهبری درباره مسمومیت دختربچه ها را قبول نداشتند، همه کاره انتخابات بودند /بی‌تعارف، جنگ قدرت است و نابرابری و نامردی!
  • دستبند پلیس سرپل ذهاب بر دستان ۴۳ مجرم