مذاکره ایران، پاکستان و عراق بر سر گردشگر
تاریخ انتشار: ۹ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۵۱۲۹۸
تورگردانان ایران، پاکستان و اقلیم کردستان عراق در تهران جمع شدند تا درباره تبادل بیشتر گردشگر مذاکره و رایزنی کنند.
به گزارش ایسنا، ایران که پس از رکود طولانیمدت گردشگری در دوران کرونا، سراغ کشورهای همسایه رفته است، نشست دوجانبهای را با حضور نمایندگان آژانسهای گردشگری پاکستان و اقلیم کردستان عراق برگزار کرد تا حضور گردشگران کشورهای همسایه را در کشور بیشتر تقویت کند.
علیاکبر غخوار ـ عضو هیأت مدیره جامعه تورگردانان ایران ـ با اشاره به ظرفیتهای کشور در زمینه اسکی کوهستان، کویرنوردی، کیفیت بالای گردشگری سلامت و پزشکی و همچنین زیارت، گفت: چرا نباید ایران را برای سفر انتخاب کرد، وقتی مقصد ارزانی است و راهنماهای گردشگری آن به بیشتر زبانها تسلط دارند و مردم بسیار مهماننواز هستند.
او به هزینه پایین گردشگری سلامت در ایران در مقایسه با هند، سنگاپور و دیگر کشورها اشاره کرد و افزود: ویزای ایران خیلی سریع و آسان صادر میشود و در فرودگاههای بینالمللی و دیگر مبادی ورودی به کشور نیز قابل دریافت است.
پرهام جانفشان ـ مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران ـ هم به ظرفیتهای گردشگری تهران اشاره کرد و درباره اینکه بزرگترین فرودگاه بینالمللی ایران در تهران واقع شده و برای همین این شهر مقصد اول تمام مسافران ورودی به شمار میآید، سخن گفت.
او همچنین زیارتگاههای تهران را که میتواند مقصد گردشگران پاکستان و اقلیم کردستان عراق باشد، معرفی کرد و از بیمارستانها، هتلهای چهار و پنجستاره و مراکز تفریحی و نزدیکترین پیست اسکی به منطقه شهری و مراکز خرید گفت و تورگردانان پاکستان و عراق را به پانزدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری تهران که از نهم تا دوازدهم بهمنماه برگزار میشود دعوت کرد تا ایران کوچک را در فرصت کوتاهی از این طریق ببینند.
نماینده آژانسهای پاکستانی نیز از هزینه ارزان سفر به ایران ابراز تعجب کرد و گفت: وقتی به کنسولگری ایران برای دریافت ویزا مراجعه کردم، با خودم فکر کردم، چرا قبلا به ایران نیامدهام، این بار هم قصدم سفر زیارتی بود اما متوجه شدم جذابیتهای بیشتری برای دیدن در ایران وجود دارد. البته هتلها هم خیلی ارزان هستند. با این حال، امیدواریم تحریمهای ایران برداشته شود تا با واقعیشدن قیمتها، ایران مقصد گرانی شود.
نماینده شرکتهای گردشگری اقلیم کردستان عراق نیز بیان کرد: امیدواریم رکودی که کرونا به گردشگری تحمیل کرده است با برگزاری نمایشگاه تهران و مذاکرات اینچنینی، کمی جبران شود و از این فرصت برای تعامل بیشتر با کشورها استفاده کنیم.
معاون گردشگری پیشتر، از حضور هیأتهای گردشگری کشورهای پاکستان، ترکیه، تاجیکستان، عمان، عراق و افغانستان در نمایشگاه گردشگری تهران خبر داده بود.
تبلیغات در خبربان
منبع: عصر ایران
کلیدواژه: اقلیم کردستان عراق
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۱۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینکهای ویژه:
بهترین شغلهای ۱۰ سال آینده ایران که بازار کار خوبی دارند
کلینیک بتن ایران
ورود به خانه هوشمند با دستگیره دیجیتال فیلتا
مدیرعامل صرافی FTX: بیت کوین به عنوان شبکه پرداخت، آیندهای نخواهد داشت
انجام کلیه خدمات اینستاگرام ارزان و واقعی
خبر هوشمند فهام
معرفی بهترین اپلیکیشن رزرو هتل 1401
کلبه چوبی | ۱۰ کلبه خاص و رویایی در شمال ایران
8 موزه منتخب ایران _ از موزه جنگ تا موزه مادام توسوی ایرانی
چطور بلیط لحظه آخری بخریم؟ دیجی چارتر 1401
خبر بعدی:
پیشنهاد مورا در سفر به تهران چه بود؟/ آمریکا نام سپاه را از فهرست تحریم ها خارج خواهد کرد؟
خطیب زاده، سخنگوی وزارت خارجه هم در آخرین نشست خبری خود خوشبینانه حرف زد و از ارائه پیشنهادهای ایران گفت. این طور که به نظر میرسد و رسانهها نوشتهاند، حالا دیگر توپ در زمین آمریکاست اما سوالی که درباره این سفر باقی مانده این است که پیامی که مورا آورد، چه بود؟ روزنامه کیهان البته خبر داده که وی پیشنهاد قابل اعتنایی به تهران نیاورده بود. کیهان نوشته، در حالی که نماینده اتحادیه اروپا در سفر اخیر به تهران هیچ پیشنهاد درخوری برای احیای تعهدات برجامی غرب و رفع بنبست موجود در مذاکرات نداشته، یک روزنامه تیتر زد «تصمیم جدی اروپا برای احیای برجام»! این روزنامه با بیاراده و منفعل خواندن اروپا در برابر آمریکا ادامه داده: اولاً انریکه مورا هنگام بازگشت و توقف در آلمان، به طور موقت بازداشت شد که میزان اهمیت قائل شدن به وی از سوی اروپا را نشان میدهد. ثانیاً او هیچ پیشنهاد درخوری از طرف اروپا و آمریکا در زمینه لغو تحریمها و ارائه تضمین معتبر به همراه نداشته است.رسانههای جهان نیز به این موضوع پرداختهاند.
مثلا پولیتیکو نوشته: «مورا این پیام را به علی باقری کنی، مذاکره کننده اصلی ایران در مذاکرات وین منتقل کرد که آمریکا به عنوان بخشی از توافق، نام سپاه را از این فهرست خارج نخواهد کرد اما ممکن است در آینده درباره آن مذاکره کند. مورا هیچ پیشنهاد جدیدی را از سوی آمریکا مطرح نکرد.هم اکنون ، دیپلماتهای غربی منتظر تهران هستند تا درخواست های بالقوه جایگزینی مطرح کند و به واشنگتن فرصت بدهد تا درباره امتیازهای دیگری که میتواند بدهد، فکر کند.» طبق گزارش پولیتیکو، به گفته مقامهای غربی، مورا این پیام را ارائه کرد که ممکن است ایالات متحده درباره سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفتوگو کند، اما تنها زمانی این کار را میکند که مذاکرات هستهای به نتیجه برسد. طبق این گزارش، ایران عقب نشینی نکرد اما نشان داد که مایل است در این مدت گفتوگوها را درخصوص موضوعات غیر سپاه پاسداران از سر بگیرد و ممکن است خواستههای جایگزین بالقوهای را مطرح کند.هر چند ایران هنوز از درخواستی که مانع مذاکرات شده، منصرف نشده است .به ادعای این گزارش، موضوع برچسب تروریستی آخرین نقطه گیر در مذاکرات تلقی میشود. متن توافق عملا نهایی شده است، به استثنای دو نکته جزئی دیگر که مقامات غربی آن را «مسائل فنی مرتبط با برداشته شدن تحریمها» خواندهاند که باید به سرعت حل شود.دیپلماتهای غربی مورد استناد پولیتیکو گفتند که مورا این پیام را به «علی باقری کنی» مذاکره کننده ارشد ایران داد که آمریکا برچسب تروریستی را به عنوان بخشی از توافق هستهای لغو نخواهد کرد، اما ممکن است در آینده درباره این موضوع مذاکره کند.
2323
کد خبر 1630662