Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در بیشکک، «سادیر جباراف» رئیس جمهوری قرقیزستان، در نشست مجازی هند و آسیای مرکزی ضمن ارائه پیشنهاداتی بر افزایش رقابت پذیری اقتصاد کشورها و ارتباط متقابل حمل و نقل و ترانزیت تاکید کرد.

وی گفت: امروز وضعیت اقتصاد جهان از جمله اقتصاد ملی در بهترین وضعیت خود نیست و نمی‌تواند از رکود خارج شود و به سطح قبل از همه‌گیری برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این رو یکی از محرک‌های بهبود اقتصادی می‌تواند تجارت و فعالیت‌های سرمایه گذاری بین آسیای مرکزی و هند باشد.

جباراف در عین حال با توجه به امکانات موجود، همکاری با هند در زمینه فناوری‌های نوین اطلاعات و ارتباطات و دیجیتالی‌سازی را پیشنهاد و بیان کرد فرصت‌های موجود برای اجرای پروژه‌های هدفمند مشترک در بخش‌های دولتی و خصوصی قابل توجه هستند.

همچنین برای غلبه بر پیامدهای همه‌گیری کووید-19 با در نظر گرفتن پتانسیل علمی و دارویی هند، رئیس دولت پیشنهاد کرد امکان تولید مشترک واکسن‌های مقرون‌به‌صرفه و مؤثر و همچنین سایر موارد درمانی در کشورهای آسیای مرکزی وجود دارد.

در این نشست، رئیس‌جمهور ابراز امیدواری کرد که توافق‌نامه‌هایی که در پایان اجلاس به تصویب می‌رسد و ابتکارات مطرح شده از سوی طرف‌ها، وظایف و چالش‌های پیش روی کشورهای شرکت‌کننده را حل کند.

یاد آوری می‌شود که نشست هند و آسیای مرکزی به ابتکار «دهلی نو» به صورت مجازی و با مشارکت نخست وزیر هند و روسای جمهور قزاقستان، تاجیکستان، ترکمنستان، ازبکستان و قرقیزستان برگزار شد.

انتهای پیام/ح

منبع: فارس

کلیدواژه: جباراف دهلی نو قرقیزستان آسیای مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۱۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاجران پول در نظام سرمایه داری همان بانک‌ها هستند

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله محسن اراکی ظهر چهارشنبه در همایش «اقتصاد اسلامی در مواجهه با چالش‌های اساسی اقتصاد ایران» اظهار کرد: چرخه اقتصادی متشکل از تولید اولیه و ثانویه و عرضه می‌باشد که اقتصاد جامعه نیز وابسته به آن است.

عضو مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: نظر به اینکه واسطه معامله موجب تثبیت بازار می‌شود، یک مسئه فقهی است و مبنای معامله نیز می‌بایست از ارزش حقیقی برخوردار باشد.

آیت الله اراکی ابراز کرد: پول با شمایل کاغذی آنچنان ارزش حقیقی ندارد ولی آمریکا با چاپ دلار و عرضه آن به کل دنیا در ازای دریافت کالا بزرگترین سرقت بشری را مرتکب می‌شود.

عضو شورای عالی حوزه های علمیه کشور عنوان کرد: در جوامع امروز پول یک ارزش سیاسی دارد چراکه هر قدرتی بنابه مواضع قدرتش این کاغذ را ارزش گذاری می‌کند.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تصریح کرد: انبار سکه‌های طلا در خانه خیانتی به سرمایه‌های کشور است، زیرا پول و این سکه‌ها می‌تواند بسیاری از مشکلات اقتصادی مملکت را رفع کند و خلق پول نیز در بازار اقتصادی اسلامی ممنوع می‌باشد.

وی ادامه داد: تاجران پول در نظام سرمایه داری همان بانک‌ها هستند چراکه آنان پول‌های بی ارزش و اعتباری را برای منفعت خودشان جمع می‌کنند و تورم نیز با کاهش پول اعتباری افزایش پیدا می‌کند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه گرانی با افزایش تولید کاهش پیدا می‌کند، خاطرنشان کرد: پولی ارزش حقیقی خود را دارای باشد موجب می‌شود تا قدرت خرید افزایش پیدا کند و امروز عدم عرضه و افزایش تقاضا نشان دهنده این اسن که پول ارزشی حقیقی خود را حفظ نکرده است.

کد خبر 6081475

دیگر خبرها

  • طالبان و همسایگان آن: یک قالب منطقه ای برای غلبه بر چالش‌ها در افغانستان و فراتر از آن
  • برگزاری همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری در کردستان
  • چالش‌های تعطیلی شنبه به جای پنجشنبه
  • نقش کانال های اماراتی در افزایش نرخ دلار | التهابات سیاسی بازیگر اصلی تغییر نرخ ارز است، نه اقتصاد
  • تاجران پول در نظام سرمایه داری همان بانک‌ها هستند
  • چک‌های ۵۰۰ هزار تومانی در راه بازار / نقدینگی افزایش می‌یابد؟
  • سایه درگیری‌های جهانی بر سر نشست اقتصادی اروپا
  • هوشمندسازی ناوگان ترانزیت برای افزایش جذابیت ترانزیتی کشور
  • افزایش تعاونی‌ها به حل مشکلات استان‌ها کمک می‌کند
  • افزایش مناسبات منطقه‌ای از سیاست‌های مهم دولت سیزدهم است