مکانیسم انتقال ارز حاصل از صادرات و عقد نهایی تعرفه ترجیحی با کشور آذربایجان عملیاتی میشود
تاریخ انتشار: ۹ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۵۱۵۱۸
گروه استانها ــ نایب رئیس اتاق بازرگانی اردبیل گفت: با هدف تسهیل انتقال ارز حاصل از صادرات و عقد نهایی تعرفه ترجیحی با آذربایجان، مکانیسمی در نظر گرفته شده که امید میرود در آیندهای نزدیک به نتیجه نهایی برسد. - اخبار استانها -
بهروز پورسلیمان در گفتوگو با خبرنگار تسنیم دراردبیل اظهار داشت: مشکل صادرات در ماههای اخیر کاملا برطرف شده و از ابتدای بهمن ماه طرح صادراتی محصولات تولیدی استان اردبیل در حال اجراست که به کشورهای جمهوری آذربایجان و روسیه انجام مییابد و خوشبختانه هیچ مورد خاصی در این زمینه وجود ندارد.
وی بیان کرد: سال گذشته صادرات ایران به آذربایجان در حدود 307 میلیون دلار و واردات 60 میلیون دلار بود که با این رقم تراز تجاری ایران بالا است و رشد خوبی را نسبت به سال گذشته نشان میدهد که امیدواریم اقدامات انجام یافته در این زمینه با همین جدیت ادامه پیدا کند تا بتوانیم به تمامی اهداف خود دست یابیم.
نایب رئیس اتاق بازرگانی اردبیل گفت: با هدف تسهیل انتقال ارز حاصل از صادرات و عقد نهایی تعرفه ترجیحی با آذربایجان مکانیسمی در نظر گرفته شده که امید میرود در آیندهای نزدیک به نتیجه نهایی برسد تا بتوانیم توسعه مناسباتی با آذربایجان را بیش از پیش توسعه بخشیم که به همین منظور مطالعاتی در حال انجام است.
پورسلیمان اظهار کرد: به همین منظور کمیسیون اقتصادی دو کشور در حال تشکیل و مقدمات برگزاری آن نیز در حال انجام است که امید میرود با تمهیدات به عمل آمده شاهد تحقق اهداف مورد نظر در این زمینه باشیم و با رفع مشکلات و موانع موجود حوزه صادرات استان را بیش از گذشته توسعه بخشیم.
لزوم تعدیل سهم وزارت نفت از درآمد صادرات گاز مایع / درآمد 90 هزار میلیارد تومانی در بودجه 1401 تعیین تکلیف شودپیش بینی صادرات 6 میلیون تنی الپیجی ایران در سال 2022حدود 3 میلیارد دلار صادرات غیرنفتی از استان کرمانشاه ثبت شدوی تصریح کرد: اگر بتوانیم با همافزایی و مشارکتهای همهجانبه مسیر رشد و توسعه صادرات را فراهم کنیم بیشک بسیاری از مشکلات برطرف خواهد شد و میتوانیم به تمامی اهداف خود در این زمینه دست یابیم و مسیر رونق تجاری و اقتصادی استان را هموار کنیم که این موضوع بسیار حائز اهمیت و اساسی است.
انتهای پیام/144/س
تبلیغات در خبربان
منبع: تسنیم
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۱۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینکهای ویژه:
تهیه غذا
بهترین سایت کاریابی تهران
بنیانگذار بایننس: بعد از ریزش لونا دوباره فقیر شدهام!
فروش کفش
اجاره کلبه چوبی
دومان سهند
خرمشهر، شهر نخل و گلوله
انجام کلیه خدمات اینستاگرام ارزان و واقعی
معرفی ایردراپ های هفته؛ ایردراپهای ۱ تا ۱۲ خرداد را چگونه دریافت کنیم؟
بهترین شغلهای ۱۰ سال آینده ایران که بازار کار خوبی دارند
کلینیک بتن ایران
آی پی ثابت برای ترید
خبر هوشمند فهام
چطور بلیط لحظه آخری بخریم؟ دیجی چارتر 1401
معرفی بهترین اپلیکیشن رزرو هتل 1401
ورود به خانه هوشمند با دستگیره دیجیتال فیلتا
خبر بعدی:
اسداللهنژاد: رانت بیشتر میشد
مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی کشور گفت: ما با ارز ۴۲۰۰ تومانی موافق نبودیم ولی معتقدیم این ارز باید به صورت تدریجی حذف میشد و قیمتها نیز پلکانی افزایش مییافت.
حبیب اسدالله نژاد در گفتوگو با ایران اکونومیست در پاسخ به این سوال که آیا حذف ارز ترجیحی نتایج مثبتی بر بازار گذاشتهاست یا خیر، گفت: هیچ کارشناس اقتصادی با ارز ترجیحی به دلیل رانتی که ایجاد میکند، موافق نیست. ما نیز با آن موافق نبودیم و البته موافق حذف آنی ارز ترجیحی هم نبودیم.
ویادامه داد: برای اینکه به بازار مصرف و تولید شوک وارد نشود بایستی این ارز به صورت تدریجی حذف میشد و قیمتها پلکانی افزایش مییافت.
مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی کشور اضافه کرد: باید همگی کمک کنیم که این طرح به سرانجام برسد و مشکلی در بحث تامین مایحتاج عمومی مردم ایجاد نشود.
وی با اشاره به اینکه مرغ یکی از کالاهای اساسی در سفره مردم است، افزود: بایستی در راستای حمایت از تولید کنندگان اقداماتی به صورت فوری انجام شود. هنوز نقدینگی تولیدکنندگان افزایش نیافته و در راستای افزایش سرمایه در گردش تولیدکنندگان اقدامات اجرایی انجام نشده است.
به گزارش ایران اکونومیست، با حذف اخیر ارز ترجیحی (۴۲۰۰ تومانی) در اواسط اردیبهشت قیمت چهار قلم کالای اساسی شامل مرغ، تخم مرغ، روغن و لبنیات افزایش یافته است. دولت اعلام کرده که این کار با هدف اختصاص نیافتن ارز به واردکنندگان و در نتیجه جلوگیری از قاچاق این محصولات از ایران انجام شده است.
منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: مرغ ، حذف ارز ترجیحی ، اصلاح نظام یارانهها