آغاز به کار مدرسه موسیقی نادر مشایخی با تمرکز بر چگونه آموختن
تاریخ انتشار: ۹ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۵۱۵۷۲
مدرسه موسیقی نادر مشایخی با تمرکز بر نحوهی جدیدی از تعلیمِ موسیقی که تمرکزش بر «چگونه آموختن» به جای «چه چیزی آموختن» است، کارش را آغاز کرد. - اخبار فرهنگی -
به گزارش خبرگزاری تسنیم، مدرسهی موسیقی «نادر مشایخی» آهنگساز و رهبر ارکستر آغاز به کار کرد. این مدرسه در نظر دارد، صرفنظر از کپی متدهای غربی در آموزش موسیقی، با توجه به مختصات فرهنگی ایران، نحوهی جدیدی از تعلیمِ موسیقی که تمرکزش بر «چگونه آموختن» به جای «چه چیزی آموختن» است را در دستور کار قرار دهد.
در همین راستا، هنرجویانِ این مدرسه، علاوه بر آموزشِ یکی از واحدهای تخصصی (آهنگسازی، رهبری ارکستر، نوازندگی و ...)، امکان شرکت در دورههای ترمیک را نیز خواهند داشت. به این ترتیب هنرجویی که در رشتههای تخصصی موسیقی آموزش میبیند، باید در زمینهی سلفژ و دیکته، گوش کردن، خواندن، ساز شناسی، آواز جمعی، همنوازی، هارمونی، کنترپوان و موسیقی معاصر نیز آموزش عملی ببیند.
«مشایخی» که سالها خود از منتقدانِ سرسخت آموزش موسیقی از هنرستانها گرفته تا دانشگاهها و آموزشگاههای آزاد است، بر این باور است که «هنرجویان باید در زمینهی دریافت، تقسیر و ارائه موسیقایی به شکل عملی آموزش ببینند. دریافت در موسیقی در وهلهی اول گوش کردن است و این مساله در آموزش باید به صورت جدی مورد توجه قرار گیرد.»
«مشایخی» در عین حال میافزاید: «این مدرسه این امکان را هم فراهم کرده است که هنرجویان فقط در یک واحد درسی ثبتنام کنند اما مسئلهی اصلی این است که دریافتِ مدرکِ نهایی مدرسهی ما، منوط به گذراندنِ برنامهی تحصیلی ترمیک مدرسه است.»
این مدرسه، برنامه تحصیلی ترمیک مخصوص به آموزش موسیقی کودکان و نوجوانان را نیز دارد. روش تدریس به این گروه سنی با محوریت علوم شناختی، در وهلهی اول به دقت در گوش کردنِ صداهای دنیای اطراف و موسیقیهای مختلف و پس از آن آشنایی با سازهای مختلف برای انتخاب ساز مناسب برای هر فرد متمرکز است.
نادر مشایخی: باید چند بار دیگر متولد شومخبرهای کوتاه رادیو و تلویزیون| رهبری ارکستر ملی نادر مشایخی برای جمشید مشایخی/ نمایش رادیویی «عکاسی» در رادیو نمایشنادر مشایخی: موتزارت در ایران نیاز به دیدن موفقیت را نشان میدهدنادر مشایخی: یادگیری موسیقی در دانشگاه کار درستی نیستواکاوی آموزش موسیقی در ایران با سخنران نادر مشایخینادر مشایخی «اینتر ارکستر» را رهبری میکند
انتهای پیام /
تبلیغات در خبربان
منبع: تسنیم
کلیدواژه: نادر مشایخی آموزش موسیقی نادر مشایخی
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۱۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینکهای ویژه:
حجم معاملات صرافی یونی سواپ از یک تریلیون دلار عبور کرد
تهیه غذا
ورود به خانه هوشمند با دستگیره دیجیتال فیلتا
HPE سیستمهای رایانش سریع و هوش مصنوعی میسازد
اجاره کلبه چوبی
بهترین تبلت های شیائومی در سال 2022 ؛ چهار مورد از بهترین تبلتهای برند شیائومی
انجام کلیه خدمات اینستاگرام ارزان و واقعی
چطور بلیط لحظه آخری بخریم؟ دیجی چارتر 1401
خرمشهر، شهر نخل و گلوله
بهترین شغلهای ۱۰ سال آینده ایران که بازار کار خوبی دارند
کتاب صوتی
دومان سهند
آپارتمانهای منطقه ۲ تهران چند؟
معرفی بهترین اپلیکیشن رزرو هتل 1401
موزیک های پخش شده در سریال سه قرون ؛ لینک دانلود تمامی آهنگ های سریال سه سکه
کلینیک بتن ایران
بهترین سایت کاریابی تهران
فروش کفش
خبر هوشمند فهام
آی پی ثابت برای ترید
خبر بعدی:
اینجا چراغ دانشآموزی حتی برای یک نفر هم روشن میماند
صدای آقا معلم در مدرسه روستای کوچک مزرعه میرها که با تنها دانش آموزش به تمرین شعر "ای ایران ای مرز پرگهر / ای خاکت سرچشمه هنر / دور از تو اندیشه بدان / پاینده مانی و جاودان " مشغول است، شنیده می شود و مردم روستا از شنیدن نجواهای این دو در کنار هم شاد می شوند، آقا معلم هر روز با خوش آمدگویی و بدرقه تنها دانش آموزش از این لحظات دلخوش است.
بازنشسته آموزش و پرورش بودم با توجه به مشکل کمبود آموزگار در اردکان، دعوت به کار برای آموزش را قبول کردم ، وقتی با خبر شدم که یک دانش آموز پایه پنجم در روستای مزرعه میرها از توابع بخش خرانق نیاز به آموزش دارد و برای خانوادهاش مقدور نیست که این پسر را به مدرسهای در شهر بفرستند، بدون هیچ درنگی خود را به روستا رساندم تا این دانش آموز مجبور به ترک تحصیل نشود.
اینها صحبتهای معلم است که پس از ۳۰ سال خدمت در آموزش و پرورش و بازنشسته شدن در این شغل به معنای واقعی مقدس، از دوران آرامش و استراحت خود برای آموختن به دانش آموزش صرف نظر کرده و سعی در فراهم سازی تمام شرایط آموزش برای این نوجوان دارد و تمام هم و غمش تداوم تحصیل این محصل است .
سیدعلی اکرم زاده در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: من برای رضای خدا کار می کنم ، ۳۰ سال خدمتگذار جوانان و نوجوانان میهنم بوده ام و می دانم برای ساختن کشور نباید تنها به ارگان های دولتی متکی شویم، بلکه باید خودمان نیز به کمک خانواده ها و فرزندانشان بشتابیم .
این آموزگار ادامه داد: تنها چیزی که ماندگار است و تا آخر عمر در ذهن هر دانش آموزی حک می شود، خاطرات خوب مدرسه رفتن و در کنار آموزگاران دلسوز آموزش دیدن است، چرا که بهترین درودها و دعاهای خیرشان را بدرقه راه معلمان خود خواهند کرد.
وی اظهار داشت: یک معلم باید بداند که امانت دار است ، دانش آموز امانتی است که در اختیار اوست و باید سعی کند امانتدار خوبی باشد، من به شغل معلمی افتخار می کنم ، کار معلمی را با نیت قرب الهی انجام می دهم و از کار خود لذت می برم .
معاون آموزشی اداره آموزش و پرورش اردکان گفت: در راستای تحقق شعار هیچ دانش آموزی نباید از تحصیل محروم شود، مدرسهی روستای مزرعه میرهای بخش خرانق تنها با یک دانش آموز و یک آموزگار دایر مانده است.
عباس نوین اردکانی افزود: سیدعلی اکرم زاده آموزگار هر روز مسافت ۸۰ کیلومتری اردکان تا روستای مزرعه میرها را برای آموزش تنها دانش آموز این مدرسه در مقطع ابتدایی رفت و آمد می کند که باید قدردان ایثار این معلم بازنشسته باشیم که هنوز هم دلش برای آموزش فرزندان این مرز و بوم می تپد.
وی اضافه کرد: در بخش خرانق شهرستان اردکان نیز کوچکترین هنرستان با یک رشته به عنوان گردشگری دایر است که سه دانش آموز در آن به تحصیل می پردازند.
معاون آموزشی آموزش و پرورش اردکان با بیان اینکه هنرستان کار و دانش به منظور بالا بردن ظرفیت گردشگری بخش خرانق دایر شده است، تصریح کرد: در شهر عقدا نیز کلاس هایی با سه دانش آموز در سه پایه تحصیلی دایر است.
نوین اظهار داشت: کمبود نیرو و فضای آموزشی در شهرستان اردکان کاملا مشهود است و گاهی همکاران بازنشسته با واکر و عصا برای آموزش به کلاس می روند که پراکندگی جمعیت دانش آموزی به دلیل وسعت جغرافیایی شهرستان اردکان مشکلاتی را در زمینه آموزش ایجاد کرده است.
وی پیش بینی کرد: در سال تحصیلی آتی به جمعیت ۲۲ هزار نفره دانش آموزان اردکان، حدود یک هزار و ۶۴۰ نفر اضافه می شود که به همین دلیل به ۱۴۰ مدرسه جدید با ۶۸ کلاس درس نیاز داریم.
مرکز شهرستان ۱۳۵ هزار نفری اردکان که در ۶۰ کیلومتری شمال غربی شهر یزد قرار دارد و متشکل از شهرهای عقدا، خرانق، احمدآباد و اردکان است.
برچسبها یزد اردکان معلم