Web Analytics Made Easy - Statcounter

اکبر شیخ علیشاهی روزشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: این سازمان آماده ارایه  مجوز به متقاضیان گیاهان گلخانه‌ای است و با پرداخت تسهیلات با نرخ کم و دوره بازپرداخت طولانی از سوی بانک های عامل متقاضیان را حمایت می کند.

وی با اشاره به اینکه توسعه کشت محصولات گلخانه‌ ای یکی از اولویت های سازمان جهاد کشاورزی یزد است خاطرنشان کرد: سطح زیرکشت  گیاهان گلخانه‌ای استان ۲ هزار هکتار است که از این میزان هزار و ۹۵۰ هکتار آن به کشت انواع سبزی و صیفی شامل گوجه، خیار، فلفل دلمه‌ای و بادمجان  اختصاص دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شیخ علیشاهی اضافه کرد:  همچنین ۱۱ هکتار به کشت گل و گیاهان زینتی اختصاص دارد،سالانه حدود ۱۴ میلیون شاخه گل بریده از این مقدار سطح زیرکشت برداشت می‌شود و بقیه به کشت سایر گیاهان اختصاص دارد.

وی در مورد بازاریابی و صادرات محصول گلخانه‌ای هم اضافه کرد: چندی قبل مشکلی در مورد صادرات فلفل رنگی به روسیه بروز کرد ،هنوز هم این مشکل رفع نشده است، اما اقدام خوبی با ایجاد واحدهای کنترل کیفیت و اندازه گیری باقیمانده سموم از محصول صادراتی گلخانه انجام شد.

به گفته شیخ علیشاهی با توجه به کیفیت فرآورده ها و استانداردهای لازم و بقایای سموم و کودشیمیایی محصول گلخانه‌ای استان، هدف صادرات بازارهای خارجی از جمله روسیه و دیگر کشورهاست.

وی ادامه داد: به غیراز فلفل رنگی که رفع مانع صادرات آن منوط به بازدید هیات روسی از گلخانه های کشور است، در  صادرات سایر محصول مشکلی وجود ندارد.

 مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی یزد با اشاره به اینکه خیارسبز گلخانه ای سالانه ۲ بار در استان کشت و از حدود ۲ هزار هکتار سطح زیرکشت ۵۴۰ هزارتن سبزی و صیفی برداشت  می شود از ابتدای سال زراعی جاری تاکنون ۲۵۳ هزار تن انواع محصول تولید وروانه بازار مصرف شده است.

وی اضافه کرد:  از این مقدار ۱۵۰ هزار تن خیار سبز ، ۷۵ هزار تن گوجه فرنگی، ۲۱ هزار تن فلفل دلمه ای و هفت هزار تن بادمجان است .

شیخ علیشاهی با اشاره به شرایط تنوع آب و هوایی در مناطق مختلف استان یزد اظهارکرد: بقیه محصول تا پایان دوره کشت گلخانه‌ها (خردادماه سال۱۴۰۰) برداشت می شود که کشت گلخانه ای حداقل ۱۰ برابر تولید در فضای آزاد است.

از ۱۱۴ هزار هکتار اراضی قابل کشت یزد،۳۳ هزار و ۱۵۱ هکتار ( ۲۹ درصد) زراعی و  ۸۱ هزار و ۱۶۴ هکتار ( ۷۱ درصد) به کشت محصول باغی اختصاص دارد.

بخش عمده درآمد کشاورزان یزد مربوط به باغبانی است که از ۷۱ درصد اراضی قابل کشت به محصولات باغی که عمدتا پسته، انار، زردآلو ، زعفران، گیاهان دارویی و دیگر محصولات است، به دست می آید.

۵۹۰ هزار تن محصول زراعی، ۲۵۳ هزار تن محصول باغی، ۵۳۳ هزار تن محصول گلخانه ای و ۳۹۲ هزار تن محصول دامی حاصل تلاش ۱۱۷ هزار و ۸۰۰ کشاورز، دامدار و بهره بردار است.

مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری ابرکوه در ۱۴۰ کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد و سطح زیرکشت محصولات گلخانه ای آن ۱۵.۵ هکتار است.

برچسب‌ها کشت گلخانه ای برداشت محصول کشاورزی یزد ابرکوه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کشت گلخانه ای برداشت محصول کشاورزی کشت گلخانه ای برداشت محصول کشاورزی یزد ابرکوه هزار تن محصول کشاورزی یزد شیخ علیشاهی سطح زیرکشت گلخانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۱۶۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مازندران رتبه دوم کشور در سطح زیر کشت توت‌فرنگی

سرپرست جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به تولید ۱۷ هزار تن انواع ارقام توت فرنگی در مازندران جایگاه دوم این استان سطح زیر کشت این محصول در کشور مطرح کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، بابک مؤمنی، امروز_سه‌شنبه چهارم اردیبهشت _ در حاشیه بازدید از مزارع توت فرنگی شهرستان سیمرغ، مازندران را یکی از قطب‌های اصلی تولید انواع محصولات کشاورزی بیان و عنوان کرد: این استان با دارای یک هزار و ۷۰۰ هکتار سطح زیرکشت توت فرنگی حدود ۱۷ هزار تن تولید انواع ارقام توت فرنگی امسال برداشت داشته است.

وی افزود: با توجه به این میزان تولید مازندران رتبه دوم کشور را در سطح زیر کشت و تولید توت فرنگی دارد.

سرپرست جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه کشاورزان و باغداران در سال‌های اخیر علاوه بر عرضه این محصول در فصل بهار، کشت خارج فصل آن را در دستور کار دارند، گفت: سیاست‌های حمایتی بخش کشاورزی مازندران در رویکرد دولت مردمی سیزدهم، نگاه حمایتی به محصولاتی است که ارزش اقتصادی بالایی دارند و کشاورزی را در سبد اقتصاد دانش‌بنیان حفظ می‌کنند و ارتقا می‌دهند.

مؤمنی با تاکید بر اینکه برنامه‌ریزی داریم بتوانیم توسعه کشت گلخانه‌ای توت فرنگی را در استان داشته باشیم، اظهار داشت: در این راستا سیاست‌های حمایتی و اعطای تسهیلات سرمایه در گردش از سوی استانداری مازندران و سازمان جهاد کشاورزی استان در دستورکار قرار گرفت.

وی توسعه مکانیزاسیون و سیستم‌های نوین آبیاری و اصلاح سیستم‌های سنتی کشت در ارتقا عملکرد محصول توت فرنگی را مؤثر دانست و گفت: در این امر جهاد کشاورزی استان حمایت جدی می‌کند.

سرپرست جهاد کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: بازار عرضه محصول توت فرنگی در صدد تدوین راهبردهایی هستیم که بتوانیم صادرات این محصول را دنبال کنیم و به بازار کشورهای منطقه اوراسیا و cis محصولات کشاورزی استان را عرضه کنیم.

کد خبر 747332

دیگر خبرها

  • همایش دریافت کد شناسه محصولات کشاورزی در مرودشت
  • پیش بینی برداشت بیش از ۷۰۰ تن گل محمدی در خراسان جنوبی
  • برداشت چغندر قند در دزفول
  • درخواست سازمان جهاد کشاورزی از شالیکاران گیلانی
  • استقبال از احداث گلخانه‌های کوچک مقیاس و خانگی در استان گلستان
  • وزارت جهاد کشاورزی نرخ جدید شکر را سریع‌تر اعلام کند
  • مازندران رتبه دوم کشور در سطح زیر کشت توت‌فرنگی
  • کشت ۱۵۰ هکتار کلزا در جلگه رخ تربت حیدریه
  • بخش خصوصی ‌۱۲۲ هکتار گلخانه در استان البرز احداث کرد
  • افزایش ۷۰۰ هکتاری مزارع کشت گیاهان دارویی در اصفهان