Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-25@10:54:31 GMT

توصیه‌های خاص به بیماران آسمی

تاریخ انتشار: ۹ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۵۲۱۵۶

توصیه‌های خاص به بیماران آسمی

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، بابک دانش‌فرد،متخصص طب ایرانی در برنامه صبح پارسی شبکه جام جم، در رابطه با آلرژی‌ها و سرماخوردگی، گفت: بیماری آسم و آلرژی شایع‌ترین بیماری‌ها هستند و در فصول مختلف به خصوص بهار میزان آن افزایش پیدا می‌کند. نکته‌ای که باید اشاره کنم این است که طب ایرانی مانند طب‌های مکمل دیگر یک نگاه کلی نگر به بدن انسان دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: به طوری که نگاه ما در این طب به مراجعه کننده شامل سلامت جسمی، روحی و حتی روانی او می‌شود. اکنون در دنیا طب شخصی‌سازی شده به وجود آمده که دقیقاً همانند فرآیندی که در طب ایرانی و طب‌های مکمل صورت می‌گیرد فعالیت می‌کند. 

دانش‌فرد درباره راه حل‌های طب سنتی درباره آلرژی، گفت: یک سری توصیه‌ها در طب‌ها مشترک هستند؛چرا که علائم بین بیماران مشترک اما یک سری علائم که متفاوت است شامل نوع سرفه، شکل بروز بیماری و میزان تشنگی فرد است.

این متخصص طب سنتی بیان داشت: توصیه کلی برای تمام این افراد آن است که به صورت کلی حرکات ورزشی عمومی مانند پیاده‌روی داشته باشند. ورزش‌های اختصاصی‌تر برای افرادی که آسم دارند کاری مانند آواز خواندن است که باید تدریجی صورت بگیرد که باعث بهبود تنفسشان می‌شود. کار دیگری که پیشنهاد می‌شود تمرین تنفس طبی است. قدم دوم برای افرادی که آسم و آلرژی دارند تغذیه آنهاست.

وی افزود: یکی از دیدگاه‌های اصلی در طب ایرانی این است که ببینیم علت آسم و آلرژی افراد چیست و آیا به خوراک آنها ارتباط دارد؟ مشکل آسم و آلرژی بعضی افراد اساساً به دلیل مشکلات گوارشی و رفلکس معده است که باید برطرف شود.

دانش فرد تصریح کرد: توصیه می‌شود افراد درباره فاصله غذاها رعایت کنند و همزمان با غذا نوشیدنی زیاد میل نکنند. بهتر است افراد درهم خوری نداشته باشند و ماست و لبنیات را در غذای خود مخلوط نکنند.

این متخصص طب سنتی درباره تفاوت آسم و آلرژی،گفت: افرادی که زمینه آلرژی دارند علائم‌شان متفاوت است که شامل ترشح رقیق بینی، التهاب صورت و سرفه هنگام خواب دارند. درمان برای این اشخاص متفاوت است؛چراکه طبع گرم‌تری دارند.

وی تصریح کرد: یکی از تئوری‌های اولیه طب ایرانی کیفیت‌های چهارگانه است. منظور از این کیفیت‌های سردی، گرمی، تری و خشکی دمای بدن نیست. این دسته‌بندی‌ها صرفاً توصیف کیفی از فعل و انفعالات داخل بدن هستند.

دانش فرد متذکر شد:یکی از شایع‌ترین دسته‌های آسم، نوع بلغمی یا سرد و تر است که در هوای سرد وضعیتشان بدتر می‌شود و خلط بیشتری دارند. شکل‌گیری بیماری این افراد تدریجی است. زمانی که این افراد ادویه‌جات گرم برای درمان گوارش خود استفاده می‌کنند تنفسشان نیز بهبود پیدا می‌کند؛چراکه اگر هضم غذا خوب نباشد تجمع مواد رطوبی داریم که روی عملکرد ریه اثر منفی می‌گذارد.

انتهای پیام/

 

منبع: فارس

کلیدواژه: راه های درمان آسم آسم و آلرژی آلرژی آسم و آلرژی طب ایرانی دانش فرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۲۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیریابی بهتر نابینایان با عینک هوشمند ایرانی ممکن شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، بازار عینک‌های هوشمند یک دنیای پر تحرک است که همواره در حال تغییر و تحول است. از سال ۲۰۲۲ این بازار با ارزشی فراتر از یک میلیارد دلار ظاهر شده است و به طور پیوسته در حال گسترش است. با نرخ رشد خیره کننده‌ای که تا سال ۲۰۳۰ پیش بینی می‌شود، عینک‌های هوشمند به یکی از جذاب‌ترین و پر رونق‌ترین بازار‌های دنیای فناوری تبدیل شده اند.

این رشد ناشی از افزایش نیاز به دستگاه‌هایی است که به طور همزمان قادر به انجام وظایف پیچیده و ارائه تجربیات کربری منحصر به فرد هستند. با پیشرفت فناوری پوشیدنی، ارتقاء فناوری‌های دیجیتال و به کار گیری فناوری ۵G بازار عینک‌های هوشمند به یک مکانی از تحول و نوآوری تبدیل شده است که همواره برای کشف و کاربرد‌های جدید آماده است.

علیرضا یحیایی، یکی از مجریان این طرح در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم وفناوری آنا گفت: این محصول یک دمو (نسخه نمایشی) و گجت پوشیدنی است و عینک هوشمند دستیار محسوب می‌شود که می‌تواند با قابلیت‌های صوتی در زمان واقعی، به مسیریابی در محیط‌های پیچیده و تشخیص دقیق اشیاء، به کاربران کمک کند.

وی افزود: این محصول برای افراد نابینا، دانشجویان، اساتید دانشگاه، متخصصان، پزشکان و کادر درمانی و حتی افراد عادی کاربرد دارد، اما در حال حاضر گروه هدف ما افراد نابینایان هستند؛ این عینک با استفاده از پردازش تصویر و هوش مصنوعی مسیر را برای نابینایان آنالیز و شناسایی می‌کند و به وسیله اسپیکر‌هایی که درون سیستم تعبیه شده است، اعلام می‌کند فرد به سمت چپ یا راست حرکت کند. جلوی او انسان، ماشین، مانع و چاله‌ای قرار دارد. 

یحیایی تصریح کرد: در حال حاضر خط بریل در کافه ها، رستوران‌ها و در سطح شهر خیلی کم وجود دارد. صفحه تلفن‌های همراه نیز بریل نیست. یکی از قابلیت‌هایی که این محصول دارد، قرائت متون عادی برای افراد نابیناست.

وی تاکید کرد: این محصول ضمن اینکه برای افراد نابینا امکاناتی از قبیل توصیف‌های صوتی، کمک به مسیریابی وتشخیص اشیاء فراهم می‌کند و زندگی روزمره افراد نابینا را بهبود می‌بخشد؛ همچنین برای دانشجویان نیز به منظور ارائه محتوای آموزشی تعاملی، شبیه سازی‌های آزمایشگاه مجازی و محتوای آموزشی جذاب را فراهم کند.

یحیایی گفت: این محصل ابزار‌های بی قیاس برای کمک به پزشکان و کادر درمانی در زمان عمل ها، مشاوره‌ها و تشخیص‌ها را فراهم می‌کند و برای افراد متخصص نیز زمینه‌ای برای دسترسی آسان به اطلاعات، همکاری از راه دور و اجرای فرایند‌های راهنمایی شده به وجود می‌آورد.

این پژوهشگر خاطرنشان کرد: این محصول هم اکنون نمونه مشابه داخلی ندارد و در مرحله ثبت اختراع است.

وی اضافه کرد: ما برای تولید نمونه اولیه این محصول نیاز به ۵۰۰ میلیون تومان سرمایه داریم. متاسفانه اعمال تحریم‌ها شرایط کار را برای ما سخت‌تر کرده اند. یکی از مشکلات اصلی مان این است که مجبوریم قیمت این دمو را به دلار اعلام کنیم، زیرا قیمت ریال ثبات ندارد و همه قطعات این محصول وارداتی هستند به همین دلیل نوسان‌های بازار روند اجرای کار ما را دچار نوسان کرده است.

به گفته یحیایی، امیدواریم دولت برای رفع این مشکلات با در نظر گرفتن تسهیلات ویژه به دانشجویان، ما را در این زمینه کمک کند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کم‌توانان خوزستانی از خدمات صندوق بیماران خاص برخوردار می‌شوند
  • مسیریابی بهتر نابینایان با عینک هوشمند ایرانی ممکن شد
  • افزایش شیوع فیبریلاسیون دهلیزی در افراد میانسال
  • افزایش ابتلا به سرطان در افراد کمتر از پنجاه سال
  • حساسیت‌های فصل بهار و راه‌های درمان آن
  • کاهش آلرژی فصلی با این ۵ روش
  • ۵ راهکار که علائم آلرژی فصلی را کاهش می‌دهد
  • تغییر سبک زندگی، بهترین درمان کبد چرب / این بیماری تنها مختص افراد چاق نیست
  • برخی از فرزندان مادر ایرانی همچنان در انتظار صدور شناسنامه
  • کلاهبرداری مرگ‌آلود با داروی درمان آلزایمر