Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-23@13:46:49 GMT

سرپرست دبیری فدراسیون بوکس منصوب شد 

تاریخ انتشار: ۹ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۵۲۵۵۳

سرپرست دبیری فدراسیون بوکس منصوب شد 

به گزارش ایرنا، ترمیمی داور بین‌المللی دو ستاره بوکس آیبا، نایب رییس سابق هیات بوکس استان گلستان و یکی از مدیران اقتصادی کشور است. 

پیش از این حمید قبایی‌زاده‌ دبیر فدراسیون بوکس بود. 

مجمع انتخاباتی فدراسیون بوکس ۱۸ دی به ریاست سینا کلهر معاون امور فرهنگی وزارت ورزش و جوانان و با حضور فضل‌الله باقرزاده نایب رییس کمیته ملی المپیک، علی رغبتی، علیرضا خسروی‌ و اعضای مجمع در سالن فارسی آکادمی ملی المپیک برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین ثوری و روح‌الله حسینی، نامزدهای احراز پست ریاست فدراسیون بودند که در نهایت ثوری ۲۶ رای کسب کرد و برای دومین دوره متوالی رییس‌ شد. حسینی هم ۱۶ رای کسب کرد.

منبع: فدراسیون بوکس برچسب‌ها حسین ثوری فدراسیون بوکس بوکس قهرمانی جهان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حسین ثوری فدراسیون بوکس بوکس قهرمانی جهان حسین ثوری فدراسیون بوکس بوکس قهرمانی جهان فدراسیون بوکس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۲۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر «سرپیچی» را در نطفه خفه کرد/سرپرست‌ها رییس فدراسیون نمی‌شوند

به گزارش خبرنگار مهر، ماجرای شادی پریدر و برنامه بی نتیجه ای که او برای ورود به انتخابات فدراسیون شطرنج داشت، مجدد منجر به عیان شدن چالش «سرپرست»ها در ورزش و به ویژه در رابطه با انتخابات فدراسیون ها شد.

البته وزیر ورزش با تاکید خود در حکم صادره برای سرپرست ها، سعی در برطرف شدن این چالش ها داشته است اما اقدام اخیر سرپرست فدراسیون شطرنج که پیش از این توسط سرپرست فدراسیون دوومیدانی هم انجام شده بود، حکایت از سفت و محکم نبودن این تاکید دارد که ادامه آن می تواند چالش امروز سرپرست‌ها را عمیق تر و تبعات آن را گسترده تر کند.

تاکیدی خلاف اساسنامه و آیین نامه

«سرپرست» ها مدیران مقطعی برای فدراسیون ها هستند که عملکرد و تصمیم گیری آنها به نوعی تعیین کننده خط مشی انتخابات فدراسیون ها و چگونگی پیگیری مسیر آنها تا رسیدن به نتیجه است. کمااینکه در سال های اخیر و در بسیاری موارد ورود همین افراد به انتخابات، چالش ها و حواشی زیادی را پیرامون انتخابات شان ایجاد کرد که حتی منجر به جابه جایی زمان آن هم شد.

به همین دلیل بود که کیومرث هاشمی وزیر ورزش اقدام به ممانعت از حضور سرپرست فدراسیون ها به انتخابات‌شان کرد. اینگونه که او در بخشی از حکم صادره برای سرپرست فدراسیون ها ضمن مهم شماردن اصل بی طرفی و عدالت محوری، تاکید ویژه بر «عدم حضور در فرآیند انتخابات به عنوان داوطلب» دارد.

آنچه مسلم است وزیر ورزش با هدف برگزاری سالم تر انتخابات فدراسیون ها و برگزاری آنها بدون هیچ «سو و جهتی»، به سرپرست ها برای کاندیدا نشدن توصیه عدم ورود می کند و آن را در احکام صادره برای آنها هم قید می کند. این در حالی است که در اساسنامه فدراسیون ها و آیین نامه هایی که برای برگزاری انتخابات تدوین شده است، اشاره ای به کاندیدا شدن سرپرست ها نشده و در واقع منعی برای آنها در این مورد نیامده است.

بنابراین طبق اساسنامه و آیین نامه، سرپرست ها می توانند بدون نیاز به استعفا متقاضی ریاست فدراسیون مطبوع خود شوند و در واقع منعی برای کاندیدا شدن آنها وجود ندارد.

اساسنامه و آیین نامه انتخاباتی منعی برای حضور سرپرست ها در انتخابات فدارسیون ها ندارد اما وزیر ورزش آنها را به عدم کاندیدا شدن توصیه می کند

توصیه وزیر؛ اصلی که نادیده گرفته می شود

با این حال بسیاری از سرپرست ها به احترام وزیر و حکمی که از او دریافت کرده اند، همین تاکید را سرلوحه کارشان قرار داده اند و در رابطه با انتخابات فدراسیون، صرفا مدیریت برگزاری آن را دنبال کردند اما در این میان بودند افرادی که خلاف آن عمل کردند مانند مهدی مبینی؛ او ۷ آذر سال گذشته به عنوان سرپرست فدراسیون دوومیدانی منصوب شد اما ۲۶ اسفند سال گذشته به قصد نام نویسی به عنوان کاندیدای ریاست این فدراسیون استعفا داد.

شادی پریدر سرپرست فدراسیون شطرنج هم همین برنامه را در سر داشت و حتی برای اجرای آن تا یک بخشی از راه را هم رفت اما در نهایت از تصمیم خود بازگشت. پریدر که ۲۷ آذر سال گذشته به عنوان سرپرست فدراسیون شطرنج منصوب شد، سه شنبه گذشته (۲۸ فروردین) با اتکا به حمایت اعضای مجمع انتخاباتی و به قصد ورود به انتخابات، تصمیم به استعفا گرفت و حتی آن را به وزیر ورزش هم اعلام کرد اما او بعد از نشستی که یک روز بعد با کیومرث هاشمی داشت، از این تصمیم بازگشت و استعفای خود را پس گرفت.

لزوم رعایت اخلاق مداری

درست است که اساسنامه فدراسیون ها و آیین نامه های انتخاباتی، سرپرست ها را در ورود به انتخابات به عنوان کاندیدا محدود نکرده اند و از طرفی قانون هم نسبت به تاکید و توصیه حتی از طرف وزیر، ارجحیت دارد اما درست و اخلاقی این است که افرادی که حکم سرپرستی خود را از وزیر ورزش دریافت می کنند نسبت به این حکم، ماموریتی که در آن عهده دار شده اند و تاکیداتش جانب اخلاق را رعایت کنند و اگر مخالفتی با آن دارند، اصلا پیشنهاد سرپرستی و حکم آن را پذیرا نباشند.

به هر حال، توصیه وزیر برای عدم ورود سرپرست ها به انتخابات در راستای تشکیل با اخلاق تر مجامع انتخاباتی است و اگر قرار باشد موازین اخلاقی پیش از آن و اینگونه زیر پا گذاشته باشد، نه تنها سنگ روی سنگ بند نمی شود بلکه موجب بروز مشکلاتی از جنس جدید خواهد شد.

کاندیدا شدن سرپرستی که حکم خود را از وزیر دریافت کرده، اخلاقی نیست

یک پیشنهاد؛ برچیده شدن بساط سرپرست ها یا سف و سخت تر کردن توصیه

به گزارش خبرنگار مهر، حضور «سرپرست» ها در راس فدراسیون ها یکی از چالش های همیشگی ورزش در سال های گذشته بوده که نه تنها مدیریت فدراسیون ها را از حالت با ثبات و قابل استناد خود خارج می کند بلکه در بسیاری موارد به واسطه ورود او به انتخابات، چالش هایی را هم پیرامون فدراسیون و رشته مربوطه ایجاد کرده و چه بسا به صورت زیرپوستی منجر به مهندسی شدن انتخابات یا کش و قوس دار شدن خارج از عرف آن شده است.

بنابراین بهتر است وزارت ورزش تصمیمی بگیرد که به واسطه آن یک بار برای همیشه مشکل سرپرست ها از ورزش ایران کنار برود و چه تصمیمی بهتر از «برگزاری به موقع انتخابات فدراسیون ها»؛ اینگونه و اگر انتخابات هر فدراسیون پیش از اتمام دوره چهار ساله رییس برگزار شود اصلا کار به انتصاب سرپرست و ممانعت تاکیدی از ورود او به انتخابات نمی رسد.

البته طبیعی است که بعضا دوره قانونی روسای فدراسیون ها تا پایان چهار سال پیش نمی رود و ممکن است مواردی مانند استعفا، فدراسیون را زودتر از موعد مقرر وارد پروسه انتخابات کند؛ پروسه ای که ناخودآگاه پای سرپرست را به فدراسیون باز می کند. اینجاست که دوباره زخم حضور یا عدم حضور سرپرست در انتخابات سرباز می کند.

پس به جاست پیچ توصیه وزیر برای عدم ورود سرپرست ها به انتخابات سفت و سخت تر بسته شود تا فکر خلاف آن هم به ذهن سرپرست ها خطور نکند چه برسد به اجرای آن؛ درست است که برنامه شادی پریدر در نطفه خفه شد و آنطور که خبرنگار مهر کسب اطلاع کرده، مهدی مبینی هم با وجود استعفا و نام نویسی رسمی، در انتخابات فدراسیون دوومیدانی شرکت کند اما جنگ اول به از صلح آخر.

کد خبر 6080864 زینب حاجی حسینی

دیگر خبرها

  • انتخاب پنجمین رئیس‌جمهور در وقت فوق‌العاده
  • رییس جدید دادگستری سیستان و بلوچستان منصوب شد
  • تقسیم غنائم در ۳۰روز؛ تقوی رییس، منظمی دبیر؛ مرادی همه‌کاره! تسخیر خزنده فدراسیون والیبال / نایب‌رئیس، سرپرستی تیم‌ملی و سفرها را قبضه می‌کند
  • وزیر «سرپیچی» را در نطفه خفه کرد/سرپرست‌ها رییس فدراسیون نمی‌شوند
  • ایلکا سرپرست فدراسیون روستایی و عشایری شد
  • سرپرست فدراسیون ورزش‌روستایی،عشایری و بازی‌های بومی محلی منصوب شد
  • رونمایی از اسامی ۱۳ نامزد انتخابات ریاست فدراسیون شطرنج
  • رقابت ۱۳ نفر برای ریاست فدراسیون شطرنج
  • شکایت رئیس سابق فدراسیون ترای اتلون به دیوان عدالت اداری/ اعتراض به انتخابات
  • سایه ابطال روی انتخابات سه‌گانه/ وزیر تعلیق می‌کند یا دیوان عدالت