Web Analytics Made Easy - Statcounter

" پول و خدمات جنسی در مقابل اسرار نظامی" بخشی از جزئیات یک جاسوسی بزرگ و قدیمی در نیروی دریایی امریکاست  که جزئیات آن به تازگی مشخص شده است.

به گزارش عصرایران به نقل از بخش عربی سایت تی آر تی ترکیه، این موضوع را "ستیفن شید" از فرماندهان ارشد نیروی دریایی آمریکا (ناوگان هفتم) در جلسات اخیر محاکمه خود در دادگاه فدرال در شهر سن‌دیگو در کالیفرنیا امریکا اعلام کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



افشای پرداخت رشوه در مقابل ارائه اسرار نظامی باعث تحقیقات در نیروی دریایی امریکا و اعترافات گسترده در میان نظامیان امریکایی شد.

این موضوع در جلسات استماع و تحقیق قضایی درباره رسوایی ناوگان هفتم نیروی دریایی ارتش آمریکا مطرح شده است.
شماری از افسران و اعضای عالی رتبه ناوگان هفتم نیروی دریایی امریکا در این رسوایی مشارکت داشتند. برخی از این افراد به همین دلیل برکنار و تحت محاکمه و اقامت اجباری قرار گرفته اند.

این رسوایی به نام رسوایی "فات لؤنارد" Fat Leonard شناخته می شود. او اهل مالزی و مالک شرکت بزرگ پیمانکاری است. وی متهم اصلی این پرونده است که به نظامیان آمریکایی رشوه داده و در مقابل آن، اسرار نظامی دریافت کرده بود. لؤنارد در سال 2013 در کالیفرنیا امریکا بازداشت شد.

نظامی امریکایی تحت محاکمه گفته است به همراه 8 نفر دیگر از مقامات ارشد نیروی دریایی امریکا، بیش از 250 هزار دلار به عنوان رشوه از شرکت مالزیایی دریافت کردند.

همچنین وی اعتراف کرده است به همراه دیگر نظامیان امریکایی بین ماه می 2007 تا سپتامبر 2013 رشوه های متعددی در قالب سفرهای تفریحی، بلیط های سفر، رستوران های لوکس، اقامت در هتل ها و دیگر هدایای گران قیمت دریافت کرده اند.

او به همراه دهها نفر از افسران و مسوولان نظامی امریکا دخیل در این پرونده از خدمات جنسی و حضور در جشن های خصوصی به همراه سرویس جنسی به عنوان رشوه استفاده کرده بودند.
این موضوع از سوی وزارت دادگستری امریکا نیز تایید شده است.

در مقابل این رشوه، فرماندهان ناوگان هفتم نیروی دریایی امریکا اسرار حکومتی و نظامی امریکا را به شرکت "گلین دیفنس مارین آسیا" (Glenn Defense Marine Asia) ارائه کرده اند. این شرکت متعلق به "لئونارد گلین فرانسیس" مشهور به "فت لئونارد" فعال اقتصادی و پیمانکار امور دفاعی اهل مالزی است.

این فروش اسرار نظامی امریکا باعث نفوذ بالای این شرکت شد. این اسرار شامل جدول تحرک کشتی های نظامی امریکا بوده است.

به گفته وزارت دادگستری امریکا اطلاعات ارائه شده به شرکت مالزیایی باعث ضرر 35 میلیارد دلاری نیروی دریایی امریکا شد.
این شرکت مالزیایی در زمینه تهیه قایق های پهلوگیری کشتی ها، امنیت، جمع آوری آشغال و مواد دورریختنی از کشتی ها در بنادر، پیروزی در قراردادها و دیگر موارد، از نیروی دریایی امریکا سودجویی کرده است.

 

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: نیروی دریایی امریکا نظامی امریکا ناوگان هفتم اسرار نظامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۲۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری چند متهم به جاسوسی برای چین در آلمان و انگلیس

مقام‌های امنیتی در انگلیس و آلمان از دستگیری چند متهم به جاسوسی برای چین در کشورهای خود خبر دادند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از هفته نامه "اشپیگل"، یک کارمند پارلمان بریتانیا و یک دانشمند انگلیسی به جاسوسی برای چین متهم شدند. سرویس دادستانی سلطنتی (CPS) روز دوشنبه اعلام کرد، این پرونده مربوط به جرایم ادعایی بین پایان سال 2021 و فوریه 2023 است که "به گونه ای طراحی شده اند که مستقیم یا غیرمستقیم برای دشمن مفید بوده اند.

این مردان متهم به جاسوسی برای چین که 29 و 32 ساله هستند قرار است روز جمعه در دادگاه لندن حاضر شوند.

واحد ضد تروریسم پلیس بریتانیا مسئول پرونده های جاسوسی در سپتامبر 2023 اعلام کرد که این دو مرد را در ماه مارس دستگیر کرده است. گزارش‌های رسانه‌ای در آن زمان می‌گفتند که یکی از این دو مرد در حالی که به عنوان دستیار پژوهشی در پارلمان کار می‌کرد، با اعضای حزب محافظه‌کار حاکم، از جمله تام استیمهات، وزیر امنیت، در تماس بوده است. با این حال، گفته می‌شود که استیمهات تنها با مظنون تماس محدودی داشته است، آن هم در دوره قبل از تصدی پست وزیری او.

متهم در بیانیه‌ای که در ماه سپتامبر توسط وکلای وی توزیع شد، به "بی گناهی کامل" خود اعتراض کرد. در عوض، او تاکید کرد که زندگی حرفه ای خود را صرف آموزش دیگران در مورد چالش ها و تهدیدات ناشی از حزب کمونیست چین کرد.

این پرونده در ماه سپتامبر نیز باعث تنش های دیپلماتیک شد. ریشی سوناک، نخست وزیر بریتانیا، پکن را به «دخالت» در دموکراسی پارلمانی در پرتو تحقیقات در این باره متهم کرد. چین با عصبانیت واکنش نشان داد و «قاطعانه» اتهامات جاسوسی را رد کرد.

در آلمان نیز سه مظنون که گفته می شود برای چین جاسوسی می کردند روز دوشنبه دستگیر شدند. دفتر دادستانی فدرال آلمان یکی از آنها، توماس آر. را متهم می کند که اطلاعاتی در مورد فناوری های نوآورانه ای به دست آورده است که می تواند به نمایندگی از چین مورد استفاده نظامی قرار گیرد.

گفته می شود برای این کار وی از یک زوج به نام های هرویگ و اینا اف که یک شرکت در دوسلدورف را اداره می کنند، استفاده کرده است. این سه شهروند آلمانی متهم به فعالیت به عنوان مامور سرویس مخفی و نقض قوانین تجارت خارجی هستند.

به این ترتیب اندکی پس از سفر اولاف شولتز، صدر اعظم آلمان به چین، "ینس رومل"، دادستان کل فدرال آلمان سه مظنون به جاسوسی را دستگیر کرد که گفته می شود اطلاعات مربوط به فناوری نظامی را به سرویس مخفی چین منتقل کرده اند.

به گفته دادستان کل فدرال آلمان مظنون اصلی 59 ساله توماس آر. گفته می شود که با یکی از کارکنان سرویس مخفی چین MSS در تماس بوده و به داده هایی در مورد "فناوری های نوآورانه ای که می توان از آنها به صورت نظامی استفاده کرد" دست پیدا کرده است.

به گفته دادستانی فدرال آلمان اطلاعاتی که گفته می شود به افسر اطلاعاتی چین داده شده است، از جمله، در مورد قطعات ماشین آلات مدرنی است که می توانند در موتورهای قدرتمند کشتی به عنوان مثال در کشتی های جنگی استفاده شوند.

علاوه بر این، گفته می شود که متهم از طرف MSS یک لیزر ویژه در آلمان تهیه کرده و بدون مجوز دستگاه را به چین صادر کرده است.

تقویت دفاع هوایی در دستورکار آلمانافزایش چشمگیر قیمت بنزین در آلمان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نیروی دریایی ارتش به داد سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان رسید + فیلم
  • درخواست توقف کمک نظامی آمریکا به رژیم صهیونیستی
  • اتهام بزرگ: پیکه از عربستان رشوه گرفت!‏
  • برخورد ۲ بالگرد نظامی در مالزی با ۱۰ کشته
  • ۱۰ کشته در برخورد دو بالگرد نظامی در مالزی+ فیلم
  • فوجیان؛ بزرگ ترین و پیشرفته ترین کشتی جنگی چین (+فیلم و عکس)
  • دستگیری چند متهم به جاسوسی برای چین در آلمان و انگلیس
  • امریکا / برنامه تبدیل سکوی نفتی به پایگاه‌‌ موشکی
  • آغاز رزمایش دریایی آمریکا-فیلیپین با حضور ۱۷ هزار نیروی نظامی
  • بزرگترین رزمایش نظامی آمریکا و فیلیپین آغاز شد