Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-19@23:42:43 GMT

مشکل کمبود نان سیستان و بلوچستان رفع شد

تاریخ انتشار: ۹ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۵۲۹۵۳

مشکل کمبود نان سیستان و بلوچستان رفع شد

به گزارش روز شنبه ایرنا از شرکت بازرگانی دولتی ایران، اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان سیستان و بلوچستان در واکنش به سخنان نماینده مردم ایرانشهر درباره کمبود نان در این استان توضیحاتی را ارایه کرد: پراکندگی کارخانجات آرد در استان پهناور سیستان و بلوچستان به گونه‌ای است که

آرد مورد نیاز مصرف کنندگان در اقصی نقاط استان در کوتاهترین زمان و فاصله تهیه و تامین می‌شود، بنابراین توقف فعالیت یکی از کارخانجات آرد مهم و موثر در شهرستان ایرانشهر در ماه‌های اخیر که متاثر از اختلاف شرکا است، توأم با افزایش قابل توجه تعرفه و نرخ حمل ناوگان جاده ای و همچنین دغدغه مسئولین امر به منظور جلوگیری از هرگونه نوسانات قیمتی که منجر به افزایش نرخ نان شد، عواملی است که چند روزی مشکلاتی را در شهرستان ایرانشهر ایجاد کرد که با تدابیر انجام گرفته برطرف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر هیچ گونه دغدغه‌ای در خصوص تهیه نان در حوزه ایرانشهر و دیگر نقاط استان وجود ندارد. 

اداره کل غله و خدمات بازرگانی سیستان و بلوچستان اعلام کرد:  انتظار می‌رود نماینده مردم ایرانشهر در مجلس شورای اسلامی که برخاسته از دل مردم ایرانشهر است با شناخت کامل نسبت به ساختار قومی و طایفه‌ای منطقه، با ابتکار عمل خود، در اسرع وقت، نسبت به رفع اختلافات شرکای کارخانه آرد شهرستان اقدام کرده تا از بروز حوادثی از این قبیل در آینده جلوگیری شود.

به گزارش ایرنا، به تازگی نماینده مردم ایرانشهر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه شرکت‌های حمل و نقل به دلیل افزایش هزینه‌ها از انتقال آرد به ایرانشهر امتناع می‌کنند، گفته بود: نبود مدیریت در مجموعه‌های محلی و منطقه‌ای هم مزید بر علت شده تا مردم نان مورد نیاز خود را با قمیت  ۱۰ هزار تومان خریداری کنند.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی سید جواد ساداتی نژاد شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی سید جواد ساداتی نژاد شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران وزارت جهاد کشاورزی سید جواد ساداتی نژاد شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران سیستان و بلوچستان مردم ایرانشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۲۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش های اخیر مشکل آب سیستان و بلوچستان را مرتفع کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، سیف اله آقابیگی به آخرین وضعیت بارش‌های سیل‌آسا در استان سیستان و بلوچستان اشاره کرد و گفت: بر اثر بارش‌های اخیر در این استان، سدهای خیرآباد و ماشکیدعلیا سرریز شدند، سد زیردان در آستانه سرریز قرار دارد، سد کهیر در حال سرریز شدن است و آبگیری مناسبی در سد پیشین صورت گرفته است.

وی افزود: نکته مهم اینکه پیش از بارندگی‌ها، بر اساس پیش‌بینی و برنامه‌ریزی صورت گرفته به منظور مدیریت و کنترل سیلاب در سدهای این استان به ویژه سدهای پیشین، خیرآباد و زیردان نسبت به رهاسازی بخشی از آب مخازن این سدها اقدامات لازم انجام شد.

مدیرکل مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران در همین رابطه تصریح کرد: بر اساس مدیریت صورت گرفته، سدهای عنوان شده توانستند جریانات آب با ورودی بیش از ۲۱۰۰ متر مکعب در ثانیه را مهار کنند.

وی با بیان اینکه پیک سیلاب با ذخیره‌سازی آب در سد زیردان مهار شد، ادامه داد: پیش از این حدود ۱۶۰ میلیون مترمکعب حجم مخزن سد کهیر خالی بود اما با توجه به شدت قابل توجه بارندگی‌ها و حجم بالای جریان آب، این سد در کنار مهار سیلاب‌های شدید، توانست ۱۶۰ تا ۱۷۰ میلیون مترمکعب آبگیری داشته باشد و اکنون در حال سرریز شدن است.

آقا بیگی با تاکید بر اینکه، این امر با کاهش قابل ملاحظه خسارت به مناطق پایین دست همراه شد، اظهار کرد: بالاترین میزان بارندگی‌ها تا صبح امروز، چهارشنبه (۲۹ فروردین) در ایستگاه زرآباد (۲۷۰ میلی‌متر)، کنارک (۲۲۹ میلی‌متر)، شارک (۲۲۱ میلی‌متر) و چابهار (۱۳۱ میلی‌متر) در فاصله کمتر از ۲۴ ساعت از زمان وقوع بارندگی‌ها به ثبت رسید.

مدیرکل مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران در پایان خاطرنشان کرد: با بارش‌های صورت گرفته مشکل تأمین آب همه شهرهای منطقه بلوچستان مرتفع شد.

کد خبر 6081035 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • سیل مسیر ریلی راه آهن زاهدان - میرجاوه را بست | عکس
  • ۲۱ راه ارتباطی در جنوب سیستان و بلوچستان بر اثر سیلاب بسته است
  • ضرورت توسعه زیرساخت‌ها و راه‌ها در سیستان وبلوچستان
  • بیشترین خسارت بلوچستان سیل به جاده‌ها وارد شده است
  • ضرورت توسعه زیرساخت‌ها به ویژه راه‌ها درسیستان وبلوچستان
  • اجرای اقدامات برای تامین زیرساخت ها ورفع مشکلات مردم سیل زده
  • بارش های اخیر مشکل آب سیستان و بلوچستان را مرتفع کرد
  • انسداد ۲۰ محور در جنوب سیستان و بلوچستان
  • آخرین اخبار از سیل در جنوب سیستان و بلوچستان
  • خسارت بارندگی شدید به زیرساخت‌های سیستان و بلوچستان