Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی با اشاره به آسیب های کرونا به صنعت گردشگری گفت: با آغاز به کار نمایشگاه گردشگری اولین قدم برای رشد این صنعت در دوره کاهش بیماری کرونا برداشته خواهد شد که این اولین قدم برای رونق دوباره صنعت گردشگری در صورت ادامه کاهش روند پیشرفت این بیماری است.

علی‌اصغر شال‌بافیان معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ درباره آخرین وضعیت صنعت گردشگری پس از تحولات سال‌های اخیر و درگیری با بیماری کرونا اظهار کرد: صنعت گردشگری در سال‌های اخیر آسیب‌های جدی را متحمل شده و پس از شیوع این بیماری همه‌گیر که خوشبختانه امروز با فراگیر شدن واکسن با وجود نگرانی‌هایی از همه‌گیری مجدد سویه او میکرون ولی به‌صورت عمومی کاهش چشمگیری را در تعداد فوتی‌ها شاهدیم که این برای صنعت گردشگری به معنای نقطه امیدی برای جان گرفتن مجدد این صنعت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: لازم است هرگونه تدبیری برای صنعت گردشگری امروز با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و با درنظرگرفتن دغدغه‌های مسئولان محترم ستاد کرونا باشد و برای اینکه بتوانیم یک شروع جدیدی را در صنعت گردشگری رقم‌زده باشیم اقدام به برگزاری نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران از ۹ تا ۱۲ بهمن‌ماه را نموده‌ایم که کسب‌وکارهای مربوط به این صنعت بتوانند دست آوردهای خود را از استان‌های مختلف در این نمایشگاه در معرض دید عموم بگذارند.

این مدیر توضیح داد: ارائه محصولات متنوع گردشگری و حضور هیئت‌های خارجی و انجام مذاکرات مرتبط از برنامه‌های این نمایشگاه برای شروع به کار این صنعت خواهد بود که این اولین قدم برای رونق دوباره صنعت گردشگری در صورت ادامه کاهش روند پیشرفت این بیماری است.

وی در پاسخ به برنامه‌های جاری برای بازگشت مردم به اماکن تاریخی و گردشگری و بازگشت توریسم به مرزهای کشو، گفت: خوشبختانه از ابتدای آبان‌ماه با ازسرگیری صدور روادید و بازگشایی مرزها یک اقبال مناسب از کشورهای همسایه برای دیدار از کشور داشتیم که موجب شده تا بسیاری از اقامتگاه‌های این صنعت که در دوره کرونا آسیب جدی دیده بودند دوباره بازگشایی شوند.

وی با اشاره به حوزه گردشگری سلامت و سفرهای زیارتی و فرهنگی گفت: خوشبختانه در این مدت کاهش شیب ابتلا به کرونا شاهد رشد این نوع سفرها در کشور بودیم که به‌خصوص در حوزه سلامت سفرهای داخلی بسیار افزایش‌یافته و ما با فعال‌سازی ستادهای سفرهای استانی با ریاست استانداران محترم سعی داشتیم تدابیر مناسبی را برای این نوع مسافران و در پی آن تدارک لازم برای استقبال از مسافران نوروزی را برنامه‌ریزی کرده باشیم.

وی گفت: پیش‌بینی می‌شود تعداد سفرها امسال بیش از دو سال گذشته باشد و لازم است صنعت گردشگری آمادگی لازم را برای استقبال از این سفرها داشته باشد و بتواند خدمات لازم را در این زمینه به هم‌وطنان عزیز ارائه نماید.

انتهای پیام/


 

منبع: دانا

کلیدواژه: صنعت گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۲۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبلیغات و اطلاع‌رسانی از راهکار‌های رونق گردشگری است

غلامعلی حیدری در کارگروه گردشگری چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: با هماهنگی بین‌بخشی و با تشکیل شورای متشکل از دستگاه‌های مختلف صدور مجوز‌های کسب و کار در حوزه گردشگری استان تسهیل و تسریع می‌شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: یکی از راهکار‌های تحقق شعار سال که از همان روز‌های نخست امسال در دستور کار قرار گرفت، تشکیل چهار کارگروه اقتصادی از جمله کارگروه گردشگری و بوم‌گردی در استان است.

وی ادامه داد: همان‌طور که از شعار سال مشخص است، جهش تولید جز با مشارکت مردم امکانپذیر نیست از همین رو تلاش داریم در چارچوب قانون و دستورالعمل‌های موجود و با توجه به ظرفیت بالای استان در حوزه گردشگری، کسب و کار‌های این حوزه را رونق دهیم و از سخت‌گیری‌هایی که پیرامون صدور مجوز‌ها وجود دارد، کاسته شود.

بیشتر بخوانید

تصویب پنج طرح گردشگری در چهارمحال و بختیاری

حیدری، تبلیغات و اطلاع‌رسانی را از دیگر راهکار‌های رونق گردشگری در استان عنوان کرد و گفت: در همین خصوص باید یک وحدت رویه در استان وجود داشته باشد و بسته‌های تبلیغاتی تهیه و در اختیار رسانه‌ها قرار داده شود و از سوی دیگر از تبلیغ ظرفیت‌های گردشگری چهارمحال و بختیاری در کشور‌های حاشیه خلیج فارس نیز غافل نشد.

وی با تاکید بر اینکه امسال زیرساخت‌های گردشگری استان باید از وضعیت بهتری برخوردار شود، افزود: در ایجاد زیرساخت هم می‌توان از ظرفیت سرمایه‌گذار بخش خصوصی بهره گرفت و هم از توان و ظرفیت شرکت‌های بزرگ (هلدینگ‌ها) نظیر شستا، پتروشیمی و صندوق بازنشستگی استفاده کرد.

حیدری اظهار کرد: برای ساماندهی نقاط گردشگری استان لازم است تا مدیریت این مراکز به شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و یا بخش خصوصی واگذار شود تا هم زیرساخت‌هایی نظیر سرویس بهداشتی در این مناطق ایجاد شود و شاهد آلودگی و زباله در این نقاط نباشیم.

استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر رفع موانع گردشگری کشاورزی و رونق گردشگری عشایری در استان، ادامه داد: استان ظرفیت خوبی در خصوص گردشگری باغات دارد که در این رابطه باید موانع برطرف و با لحاظ کمترین تغییر کاربری برای کشاورزان محل درآمد ایجاد کرد.

وی، موزه‌های محیط زیست را از دیگر جاذبه‌های گردشگری استان عنوان کرد و گفت: این مراکز کمتر تبلیغ شده است و می‌طلبد تا با راه‌اندازی تور‌های دانش‌آموزی، دانشجویی و حتی برای کارمندان ادارات این ظرفیت‌های جذاب را به همگان معرفی کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه محور آستانه اشرفیه به کیاشهر
  • منطقه ترشاب خاش یکی ازجاذبه‌های گردشگری سیستان وبلوچستان
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • آیا تابستان ۱۴۰۳ با شوک تورمی آغاز می‌شود؟
  • تبلیغات و اطلاع‌رسانی از راهکار‌های رونق گردشگری است
  • ادامه روند نزولی قیمت طلا
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • آخرین اخبار حج تمتع ۱۴۰۳ / روند صدور روادید زائران آغاز شد
  • ملایر ظرفیت خوبی برای رونق اقتصادی غرب کشور دارد
  • تعطیلی دو روزه آخر هفته، رونق سفر و مصیبت حمل و نقل