Web Analytics Made Easy - Statcounter



امام جمعه میانه گفت : برخی از مردم تنها با مصرف برنج زندگی روزمره‌ی خود را می‌گذراند و اکنون با افزایش قیمت بی رویه‌ی این کالا بسیاری از مردم دچار مشقت و سختی شده‌اند

به گزارش ایسنا؛ حجت‌الاسلام عبداله محمدی با اشاره به افزایش بی رویه قیمت برنج در شهرستان میانه اظهار کرد: قیمت برنج در میانه افزایش نجومی داشته و این افزایش قیمت دلایل مختلفی دارد که مسئولان می‌توانند با برخی راهکارهای نظارتی این موضوع را مدیریت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، افزایش قیمت برنج را نسبت به سال گذشته غیرکارشناسی دانست و افزود: مسئولان دلایلی را برای این افزایش قیمت بیان می‌کنند که هرگز جنبه‌ی علمی و واقعی نداشته و براساس تحقیقات به‌عمل آمده نبود نظارت کافی و عدم توزیع به‌موقع برنج وارداتی و داخلی،‌ همچنین احتکار دلایل اصلی این افزایش قیمت است.

وی، ضمن انتقاد از بی‌توجهی مسئولان نسبت به نظارت بر افزایش قیمت برنج در این شهرستان تأکید کرد: شهر میانه یکی از قطب‌های برنج در کشور به شمار می‌آید که توانسته در تولید و فروش برنج رقم خوبی را در سطح کشور از آن خود کند، بنابراین مسئولان باید برای حفظ این جایگاه اقدام شایسته‌ای انجام دهند.

حجت‌الاسلام محمدی همچنین با بیان اینکه گرانی افسار گریخته و مشکلات معیشتی مردم را در رنج و مشقت قرار داده است، ‌خاطرنشان کرد: برخی از مردم تنها با مصرف برنج زندگی روزمره‌ی خود را می‌گذراند و اکنون با افزایش قیمت بی رویه‌ی این کالا بسیاری از مردم دچار مشقت و سختی شده‌اند،‌ اگر مسئولان به فکر مردم نباشد، چه‌کسی می‌تواند مانع این افزایش قیمت‌ها شود.

وی در بخش دیگری از این گفت‌وگو یادآور شد: مذاکرات مختلفی را با مسئولان و مدیران شهرستان و استان در خصوص این افزایش قیمت انجام داده و از آن‌ها خواسته‌ام که در این زمینه چاره‌اندیشی کنند و نگذارند بیش از این به قشر آسیب‌پذیر جامعه لطمه وارد شود اما همچنان برخی مسئولان دلایل واهی را در این زمینه مطرح می‌کنند که قابل قبول نیست.

امام جمعه میانه با اشاره به برداشت حدود ۲۱ هزار تن برنج ایرانی در این شهرستان در سال جاری، خاطرنشان کرد: برنج میانه بسیار خوش پخت و خوش بو است و این درحالی است که سال گذشته حدود ۱۵ هزار تن برنج ایرانی در این منطقه برداشت شده است و خوشبختانه برداشت امسال به‌لحاظ کمیت و کیفیت افزایش خوبی داشته است،‌ اما برخی می‌گویند کاهش برداشت سبب این افزایش قیمت شده که با واقعیت مطابقت ندارد.

وی همچنین با اشاره به اینکه در ابتدای برداشت برنج قیمت ۴۰ هزار تومان تعیین شده بود،‌ افزود: دولت در روزهای ابتدایی آغاز کار خود اعلام کرد که برنج واردتی به‌زودی وارد بازار می‌شود تا از این طریق برای تنظیم بازار برنج با قیمت مناسب عرضه شود و از این رو تولیدکنندگان نیز به‌منظور جلوگیری از ضررهای احتمالی از توزیع برنج داخلی خودداری کردند اما متاسفانه دولت به این وعده عمل نکرد و دلیل دوم نیز ورود برخی دلالان از شهرهای شمالی کشور و تهران است که به دلیل خوب نبودن برداشت برنج در شهرهای شمالی (بنا به گفته دلالان)، تولیدات را خریداری و احتکار کردند.

حجت‌الاسلام محمدی تأکید کرد: ‌از سویی دیگر عدم توزیع برنج وارداتی و عدم نظارت بر قیمت‌های مصوب نیز سبب شد که برنج در میانه به قمیت تقریبی ۷۵ هزار تومان فروخته شود و کارخانه داران نیز برنج را احتکار کرده‌اند.

وی اضافه کرد: واحدهای نظارتی و تعزیرات حکومتی در این خصوص اقدام خوبی نداشته و نظراتی به انبارها نمی‌کنند، همچنین برنج نیز به اندازه‌ی نیاز مردم وارد بازار نشده است.

امام جمعه میانه در پایان نسبت به افزایش قیمت برنج هشدار داد و تاکید کرد: محتکران در تلاش هستند تا قیمت برنج را تا ۱۰۰ هزار تومان افزایش دهند و دولت نیز ‌برنج‌های مناسب را برای تنظیم قیمت برنج وارد بازار کرده و بر قیمت‌های مصوب نیز نظارت کافی داشته باشد؛ البته جهاد کشاورزی و صمت اعلام کرده‌اند که به‌زودی برنج وارد بازار می‌شود که امیدواریم این موضوع تحقق یابد.

منبع: بیتوته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.beytoote.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بیتوته» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۳۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزنامه جمهوری اسلامی: ملت که نباید همیشه در شعب ابی طالب زندگی کنند

به گزارش اقتصادنیوز روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:

مسئولانِ محترم باید همه همت خود را بگذارند برای ارتقای معیشت مردم. سفره کوچک، پدر خانواده را کوچک می‌کند. این دولت و آن دولت هم ندارد. پدر که کوچک شد نمی‌تواند برای بزرگی و بزرگواری اهل خانه و خانواده‌اش کاری بکند چه رسد برای خانه بزرگتر که اسمش کشور است.

این هم با تغییر رئیس جمهور، تغییر نسبت نمی‌پذیرد. فقر، توفنده‌ترین دشمن زندگی و ایمان است .این جناح حاکم باشد یا آن جناح فرق نمی‌کند.

اتفاقا کسانی که خود را نماد دین معرفی می‌کنند اگر کم بگذارند و یا حتی به‌رغم همه توان نتوانند کار را پیش ببرند، ایمان مردم بیشتر آسیب می‌بیند. پس به صدای بلند باید هشدار داد مسئولان محترم دولت را که حواس‌شان را جمع و تلاش‌شان را افزون‌تر کنند در برابر دشمن غدار که فقر اسم دیگر آن است.

بشنوند سخنِ حضرتِ آیت‌الله جوادی آملی را در دیدار مدیرعامل بانک ملی ایران و هیئت همراه را می‌خوانیم که به کلامِ نورانی امام علی(ع) هشدار می‌دهند: "مَا ضَرَبَ ‌الله الْعُبَاد بِسُوطٍ أَوْجَعُ مِنَ الْفَقْرِ؛ هیچ تازیانه‌ای بدتر از فقر نیست." این اصل اول؛ اصل دوم آن است که اگر کسی این تازیانه را خورد، از این طرف تازیانه به دوشش می‌خورد، از آن طرف دین از عقلش رخت برمی بندد." ایشان هشدار می‌دهند که، "حواستان جمع باشد. اگر کسی با دست خالی به منزل برود از خدای سبحان همان لحظه، تقاضای مرگ می‌کند؛ آبروریزی پیش زن و بچه قابل تحمل نیست."

ایشان حتی پاسخ آنانی که مدام "شعبِ‌ابی‌طالب" را به رخ می‌کشند تا به زعم خود مردم را به ضرورت مقاومت همیشگی توجه دهند را هم می‌دهند: در جریان شعب‌ابی‌طالب که مسلمانان، سه سال در محاصره بودند، پیغمبر امتحانش را پس داد،فرمود: "اللَّهُمَّ بَارِکْ لَنَا فِی الْخُبْزِ وَ لَا تُفَرِّقْ بَینَنَا وَ بَینَهُ فَلَوْ لَا الْخُبْزُ مَا صُمْنَا وَ لَا صَلَّینَا وَ لَا أَدَّینَا فَرَائِضَ رَبِّنَا عَزَّ وَ جَل‌؛ خدایا، بین ما و نان ما جدایی نیانداز!" دلیلش را هم کلام نبوی می‌دانند که اگر نان مردم قطع بشود و مردم در اقتصاد آسیب ببینند، سخن از دینداری باقی نخواهد ماند.

این مرجع حکیم، بر کار علمی و درس گرفتن از تجربه دیگران هم تأکید دارند که "چگونه می‌شود که قیمت یک نان را در چندین سال یک جا نگهداشت؟" ایشان بر اختلاس و ربا هم می‌خروشند و متولیان امر را به ضرورت راه بستن بر این مفاسد می‌خوانند. حضرت آیت‌الله جوادی آملی، اساس و وظیفه همه مسئولین را حفظِ آبروی مملکت می‌دانند. این هم زمانی اتفاق می‌افتد که "کسی با دست خالی به خانه‌اش نرود."

وجود شرایطی چنین هم "به تولید وابسته است. تولید هم سفارشی نیست. تولید نصیحت نیست، تولید خواهش نیست، تولید علم است و علم است و علم است و علم." این مرجع تقلید، آنچه "شرطِ بلاغ" است را با مسئولان گفت. حالا این حضرات هستند که از این سخن باید "پند" گیرند. اصلا هم حق ندارند "ملال" گیرند. کسی چنین اختیاری به آنان نداده است. هرچه تا کنون ملال گرفتند و گرفتند و باعث افزایش ملال و تلخ کامی مردم شدند کافی است. باید پند گیرند و به کار بندند تا امور به سامان برسد.

23302

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898501

دیگر خبرها

  • قیمت پیاز اولین شوک بازار در سال ۱۴۰۳
  • داوطلبان هلال احمر ایثارگران واقعی هستند
  • سرانه مصرف برنج به ازای هر ایرانی ۳۵ کیلو است
  • قیمت جدید برنج اعلام شد
  • قیمت برنج ایرانی و خارجی در میادین تره بار
  • فعال کردن ۳۵۰ هزار میلیارد ریال صنایع راکد لرستان نگاه ویژه دولت را می طلبد
  • هشت هزار و ۴۱۳ تن برنج و شکر به نرخ دولتی در لرستان توزیع شد
  • فعال کردن ۳۵۰ هزار میلیارد ریال صنایع راکد لرستان نگاه ویژه دولت را می‌طلبد
  • افزایش قیمت کارخانه ای خودرو‌؛ کسی گرانی را به گردن نمی‌گیرد
  • روزنامه جمهوری اسلامی: ملت که نباید همیشه در شعب ابی طالب زندگی کنند