Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان - سخنگوی دفتر نخست وزیری انگلیس اعلام کرد: بوریس جانسون خواهان اجتناب از خونریزی در اوکراین است و در هفته جاری در گفتگوی تلفنی با ولادیمیر پوتین قرار است بار دیگر او را به عقب نشینی از موضع خود و تعامل دیپلماتیک ترغیب کند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، علاوه بر این تماس، نخست وزیر انگلیس قرار است در روز‌های آینده سفری به اوکراین داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزارت امور خارجه انگلیس قرار است روز دوشنبه در پارلمان، تشدید نظام تحریم‌های خود را علیه روسیه اعلام کند تا این امکان برای انگلیس فراهم شود که منافع راهبردی و مالی مسکو را هدف قرار دهد.

روسیه در ماه‌های اخیر ده‌ها هزار نیروی نظامی را در مرز‌های اوکراین مستقر کرده که نگرانی‌ها را در مورد حمله به این کشور افزایش داده است. اگر چه دولت روسیه چنین طرحی را رد می‌کند، بر تضمین‌های کتبی برای امنیت روسیه از جمله وعده عدم پیوستن اوکراین به ناتو، اصرار دارد.

سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران گفت: لیز تراس، وزیر خارجه انگلیس ظرف دو هفته آینده سفری به مسکو خواهد داشت.

وزرای خارجه انگلیس از زمان سفر بوریس جانسون در دسامبر ۲۰۱۷ تا به امروز به روسیه سفر نکرده اند.

انگلیس پیشتر نیز تهدید کرده بود در صورت بالا گرفتن اختلافات سیاسی میان روسیه و اوکراین همراه با متحدان خود در ناتو علیه مسکو اقدام خواهد کرد. لندن همچنین در همراهی با آمریکا بار‌ها اعلام کرده است در صورتی که مسکو به کی یف حمله کند ولادیمیر پوتین باید منتظر تحریم‌هایی بی سابقه در زمینه اقتصادی و سیاسی باشد.

مذاکرات بسیار پیشرفته‌ای میان مقامات آمریکایی، انگلیسی و برخی متحدان ناتو برای استقرار نیرو‌های نظامی و تجهیزات جنگی پیشرفته در شرق اروپا در جریان است. جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا امروز (شنبه) پس از بازگشت خود از پیتسبورگ در جمع خبرنگاران اعلام کرد که در آینده‌ای نزدیک نیرو‌های نظامی را به منظور پیوستن به نیرو‌های ناتو به شرق اروپا اعزام خواهد کرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بوریس جانسون تحریم روسیه ناتو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۳۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت دموکرات‌ها برای تصویب کمک‌های آمریکا به اوکراین و اسرائیل

آفتاب‌‌نیوز :

طرح کمک آمریکا به اوکراین، اسرائیل و تایوان پس از گذشت مدتی طولانی که مورد تأیید قرار نمی‌گرفت، در مسیر تصویب توسط کنگره آمریکا قرار دارد، زیرا نمایندگان دموکرات کنگره برای حمایت از برنامه مایک جانسون - رئیس مجلس نمایندگان - به صف شده‌اند.

به نوشته بلومبرگ، حمایت نمایندگان دموکرات از برنامه مایک جانسون باعث می‌شود آرای لازم برای تصویب این کمک‌‎ها فراهم شود چراکه پیش از این محافظه‌کاران حزب جمهوری‌خواه خواهان تصویب آن نبودند.

انتظار می‌رود مجلس نمایندگان آمریکا در روز شنبه (۱ اردیبهشت) چندین مرتبه به رأی‌گیری درباره این حمایت مالی بپردازد و سنا نیز در روز‌های آینده، این طرح را مورد بررسی قرار دهد. این بسته پیشنهادی شامل ۹۵ میلیارد دلار کمک خارجی است که در ماه فوریه از سوی سنا مورد حمایت قرار گرفته بود. قرار است حدود ۱۰ میلیارد دلار از این بسته به شکل وام به اوکراین به عنوان کمک اقتصادی تخصیص داده شود.

یک مقام آمریکایی اعلام کرده به محض تصویب کنگره و امضای جو بایدن - رئیس‌جمهور آمریکا - برای تبدیل شدن آن به قانون، دولت بایدن آماده است این کمک را به‌سرعت به اوکراین برساند.

تصویب این بسته ۹۵ میلیارد دلاری همچنین اجازه مصادره دارایی‌های دلار روسیه را می‌دهد، اما برخی منتقدان اعلام کرده‌اند این اقدام می‌تواند جایگاه دلار را به عنوان ارز ذخیره جهان تضعیف کند.

بلومبرگ همچنین مدعی شده این بسته وضع تحریم‌های نفتی ایران را اجباری می‌کند، اما به دلیل مخالفت دموکرات‌ها، صادرات گاز طبیعی تسریع نمی‌شود.

دموکرات‌ها همچنین باید به جانسون کمک کنند تا بتواند در سِمت خود به عنوان رئیس مجلس نمایندگان باقی بماند، زیرا او به دلیل تصمیمش برای رأی‌گیریِ کمک به اوکراین بدون نیاز به بررسی مقررات امنیت مرزی آمریکا، به شکل فزاینده‌ای در خطر برکنار شدن توسط جمهوری‌خواهان قرار دارد.

پیش از این برخی دموکرات‌های میانه‌رو قول داده بودند که در صورت مطرح شدن برکناری جانسون، از او محافظت کنند.

جو بایدن نخستین‌بار در اکتبر ۲۰۲۳ درخواست کمک به اوکراین و اسرائیل را مطرح کرد، اما این درخواست به سرعت تحت تأثیر مشاجره کنگره بر سر سیاست‌های مهاجرتی قرار گرفت.

جانسون در روز‌های گذشته به خبرنگاران اعلام کرده بود که از دموکرات‌ها درخواست کمک نکرده و حاضر است شغل را خود را از دست بدهد، اما کمک به اوکراین نهایی شود.

منبع: اکوایران

دیگر خبرها

  • وزیر خارجه روسیه : مسکو از طریق کانال‌های دیپلماتیک به تل آویو اطلاع داده که تهران خواهان افزایش درگیری نیست
  • اولین مصاحبه یولیا ناوالنایا همسر رهبر سابق مخالفان روسیه و انتقاد از غرب
  • حمایت دموکرات‌ها برای تصویب کمک‌های آمریکا به اوکراین و اسرائیل
  • غرب واقعیت تعمیق دوستی باکو با مسکو و تهران را نمی بیند/ جمهوری آذربایجان هر روز به روسیه نزدیک تر می شود
  • دستیار پوتین خطاب به اسرائیل: خویشتنداری کنید
  • دستیار پوتین در دیدار سفیر اسرائیل: همه طرف‌ها خویشتنداری کنند
  • تحولات اوکراین|اوضاع در جبهه نبرد به نفع مسکو تغییر کرده است
  • سوالات عجیب وزیر خارجه اوکراین از همتای انگلیسی پس از حمله ایران به اسرائیل
  • دو کشوری که حمله ایران به اسرائیل را محکوم نکردند علیه آمریکا متحد می شوند
  • اتحاد روسیه و چین علیه آمریکا پس از حمله ایران به اسرائیل