Web Analytics Made Easy - Statcounter

فریبرز محمودزاده توضیحاتی در خصوص قرارداد مربیان در لیگ برتر ارائه داد.

به گزارش طرفداری، فریبرز محمودزاده درباره برگزاری کارگاه آموزشی ناظران فوتبال ایران در جمع خبرنگاران گفت:

بین دیدارهای تیم ملی ایران با عراق و امارات، از حضور مدرس نظارت کنفدراسیون فوتبال آسیا برای جمع‌بندی مباحث مربوط به مقررات آیین‌نامه برگزاری مسابقات استفاده کردیم تا ناظران لیگ برتر و لیگ یک از آن استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعهداتی به‌ویژه در گستره بین‌المللی وجود دارد که ناظران باید هماهنگی ایجاد کنند.

محمودزاده با بیان اینکه کارگاه فوق برای اکثر ناظران بسیار مفید بوده است، تصریح کرد:‌

کلاس عملی تا بعدازظهر ادامه دارد و امیدوارم از این کلاس‌ها بیشتر برگزار شود. از مدیران که فرصت را مهیا کرده‌اند،‌ تشکر می‌کنم.

رئیس کمیته نقل‌وانتقالات سازمان لیگ فوتبال ایران در مورد نقش باشگاه میزبان در برگزاری دیدارها گفت:

مدرس در ابتدا، AFC را مقام برگزارکننده مسابقات بین‌المللی کشور معرفی کرد و در مسابقات لیگ هم گفت که هیئت فوتبال مسئول برگزارکننده بازی است. من سؤالی کلیدی مطرح کردم و پرسیدم پس تکلیف باشگاه میزبان چیست که بیان نشد. مطابق آیین‌نامه ما، باشگاه میزبان کارهای مربوطه را انجام و گزارش آن را به روابط عمومی سازمان لیگ می‌دهد.

محمودزاده در مورد سازوکار ممانعت از فسخ راحت قرارداد بازیکنان با باشگاه‌های خود بیان کرد:

دو پنجره نقل‌وانتقالاتی در یک فصل داریم و زمانی که یک بازیکن می‌خواهد آزاد باشد، پیش از پایان پنجره نقل‌وانتقالاتی باید با باشگاه خود تعیین تکلیف کند. همین سوال درباره بازیکنان تیم‌های مطرح، از جمله بازیکنان خارجی پرسپولیس مطرح بود که از فیفا استعلام گرفتیم. پس اگر بازیکنی می‌خواهد از تیمش جدا شود، باید تکلیفش را تا قبل از ساعت ۲۴ روز ۲۳ بهمن با باشگاه خود روشن کند.

او در ادامه افزود:

اگر وضعیت بازیکنی با باشگاهش مشخص شود و این بازیکن در مهلت نقل‌وانتقالات با باشگاهی قرارداد نبندد، پس از شروع نیم‌فصل دوم می‌تواند به‌عنوان سهمیه آزاد، به تیمی برود که جای خالی دارد. اگر بازیکن و باشگاه در نیم‌فصل شرط ضمن عقد گذاشته و بند فسخ را صراحتاً نوشته باشند، تشخیص آن با کمیته وضعیت بازیکنان است و ما در کمیته نقل‌وانتقالات، موظف به ثبت فسخ هستیم. در این کمیته چیزی را تأیید نمی‌کنیم و اگر باشگاه مبدأ شکایتی دارد، پرونده در کمیته وضعیت بررسی می‌شود.

رئیس کمیته نقل‌ و انتقالات سازمان لیگ در مورد اینکه برخی مربیان و بازیکنان پیش‌تر با پیامک هم می‌توانستند قرارداد خود را فسخ کنند و حالا قانونی وجود دارد که بازیکن در طول فصل می‌تواند فقط در دو تیم حضور داشته باشند، عنوان کرد:

یک بازیکن در طول فصل می‌تواند با سه باشگاه قرارداد ببندد، اما در دو تیم بازی کند. ابتدای فصل قوانین برای مربیان هم اعلام شد که شاید در طول فصل پنج شش تیم عوض می‌کرد، اما قانونی گذاشتیم که مربیان هم شبیه بازیکنان با سه باشگاه قرارداد ببندند، اما فقط در دو تیم کارت مربیگری دریافت کنند.

«شاید یک مربی استعفا نکند و اخراج شود که ما از نظر حقوقی نمی‌توانیم مانع شویم.»، محمودزاده ضمن بیان این جمله گفت:

به همین دلیل مربی می‌تواند در طول فصل سه باشگاه داشته باشد؛ در صورتی که با میل خودش جدا نشود. با این حال اگر مربی با میل خودش جدا شود، نمی‌تواند در بیشتر از دو باشگاه فعالیت کند. این قانون در لیگ‌های برتر، دسته اول، دوم و سوم هم تفاوتی ندارد و مربی در طول فصل می‌تواند ۱+۲ قرارداد داشته باشد. بازیکنان بیشتر از مربیان هستند و قوانین در مورد بازیکنان سختگیرانه‌تر است.

محمودزاده درباره اینکه استقلال خوزستان فصل گذشته با پنجره نقل‌وانتقالاتی بسته بازیکن جذب کرده است، افزود:

یک بخش بین‌المللی در این مبحث دخالت دارد. عوامل حقوقی ما در فدراسیون فوتبال پیگیر هستند تا نوع شکایت را بررسی کنند. کمیته وضعیت بازیکنان کمیته‌ای بسیار مهمی است که باید جزئیات دقیق را به سازمان لیگ ابلاغ کند و اگر اطلاعاتی بگیریم، در این خصوص پاسخگو خواهیم بود.

رئیس کمیته نقل‌وانتقالات سازمان لیگ درباره نامه‌نگاری این سازمان با شرکت ملی نفت در خصوص مالکیت باشگاه نفت مسجدسلیمان و وضعیت قرارداد محمود فکری گفت:

این مسئله بحث مالکیتی است که مربوط به دو فصل پیش می‌شود. نامه‌های آن در سازمان لیگ موجود است و اخیراً بیانیه‌ای دادیم تا وضعیت تیم‌های نفتی تعیین شود. اساسنامه باشگاه‌ها باید مورد تأیید سازمان لیگ قرار بگیرد که فلان مدیرعامل حق امضا دارد تا موارد قانونی باشد. اگر این موارد تأیید شود، به ما ابلاغ خواهد شد. تا این لحظه هم هیچ قراردادی از فکری برای سازمان لیگ ارسال نشده است.

محمودزاده درباره شکایت باشگاه پدیده بابت عدم پرداخت مبلغ رضایتنامه یحیی گل‌محمدی و اینکه آیا اگر پرسپولیس بخواهد بازیکنی با پنجره بسته نقل‌وانتقالاتی جذب کند، منجر به کسر امتیاز از این تیم می‌شود، عنوان کرد:

همه باشگاه‌ها باید از کمیته وضعیت بازیکنان استعلام بگیرند و این موضوع فقط مربوط به پرسپولیس نیست. در اختلاف مالی و حقوقی باشگاه پرسپولیس با پدیده، باید از کمیته وضعیت استعلام گرفته شود. تاکنون باشگاه پرسپولیس برای ثبت بازیکنی مراجعه نکرده، اما سازمان لیگ هیچ قراردادی را برای هیچ باشگاهی، بدون مجوز کمیته وضعیت ثبت نمی‌کند. تمام باشگاه‌ها برای ثبت قرارداد در نیم‌فصل باید مجوز کمیته وضعیت را داشته باشند.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: نقل وانتقالاتی نقل وانتقالات کمیته وضعیت سازمان لیگ طول فصل باشگاه ها کمیته نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۳۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارسال گزارش تحقیق و تفحص سازمان حفظ نباتات به قوه قضائیه

رئیس هیأت تحقیق و تفحص از سازمان حفظ نباتات، از موافقت نمایندگان مجلس برای ارجاع گزارش تحقیق و تفحص از وزارت جهادکشاورزی درباره عملکرد این سازمان در ممانعت از تولید سموم کشاورزی داخلی و واردات نمونه خارجی آن، به قوه قضاییه خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، علیرضا عباسی نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: در جلسه علنی امروز (سه‌ شنبه 4 اردیبهشت ماه) گزارش کمیسیون کشاورزی درباره تحقیق و تفحص از وزارت جهاد کشاورزی در خصوص عملکرد سازمان حفظ نباتات در ممانعت از تولید سموم کشاورزی داخلی و واردات نمونه خارجی آن در اجرای ماده 214 آئین نامه داخلی مجلس در دستورکار قرار گرفت که با موافقت 167 نفر از وکلای ملت، این گزارش به قوه قضائیه ارجاع شد.

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: از آنجا که سازمان حفظ نباتات با ایمنی غذایی و سلامت مردم و ایجاد بیماری‌هایی مثل سرطان، ناباروری، جهش‌های ژنتیکی، نقص جنین، مشکلات تنفسی به صورت مستقیم و غیرمستقیم ارتباط دارد این تحقیق تفحص در دستور کار قرار گرفت.

رئیس هیأت تحقیق و تفحص از سازمان حفظ نباتات ادامه داد: تخلفات متعددی از جمله در تخصیص و تأمین ارز ترجیحی، واردات سموم ممنوعه و تقلبی، صدور مجوزها و تایید سموم زیستی و قرنطینه‌های گیاهی احصا گردید که جهت برطرف نمودن و جلوگیری از تکرار آنها اصلاح قانون حفظ نباتات کشور مصوب سال 1346 ضروری می‌باشد.

استاد دانشگاه تهران افزود: قطعاً بدون این تغییرات و تحولات اساسی، استمرار وضعیت گذشته و فعلی، بر وخامت بیشتر به ویژه در افزایش امراض انسانی و به تبع آن افزایش هزینه‌های درمانی جامعه خواهد افزود.

شایان ذکر است این گزارش با 167 رأی موافق، 19 رأی مخالف و 7 رأی ممتنع از مجموع 193 رأی مأخوذه، به قوه قضاییه ارجاع شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آندرتیکر قراردادی جدید با WWE امضا کرد
  • استقلال از شکایت ۴۲میلیاردی یک ایجنت تبرئه شد
  • تبرئه استقلال از شکایت ۴۲ میلیاردی یک ایجنت
  • اعلام آرای کمیته وضعیت فدراسیون فوتبال
  • رضاییان: هواداران بیایند تا فولاد بماند
  • مدارس تا فرارسیدن ایام امتحانات باید دایر باشند
  • ارسال گزارش تحقیق و تفحص سازمان حفظ نباتات به قوه قضائیه
  • محکومیت مس رفسنجان در شکایت عقیل کعبی
  • امتناع بازیکنان از امضا و چالش بزرگ خطیر/ استقلال در خطر سقوط!
  • شهریه جدید مدارس غیردولتی اعلام شد