Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@13:35:38 GMT

بخشی از هویت تئاتر گیلان وام دار «صادق حسنی» است

تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۷۵۷۷۲

بخشی از هویت تئاتر گیلان وام دار «صادق حسنی» است

سید امیر مصباح در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به برگزاری بزرگداشت پنج هنرمند پیشکسوت تئاتر ایران در افتتاحیه جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر، اظهار کرد: گیلان افتخار دارد یکی از این هنرمندان پیشکسوت از اهالی تئاتر این استان است.

وی با بیان اینکه استان گیلان همیشه در عرصه تئاتر حرف‌های زیادی برای گفتن داشته است، افزود: معرفی چهره‌های بزرگی همانند استاد «انوش نصر ماسوله»، مرحوم «علی حاج علی عسکری»، «حبیب پوریوسفی»، مرحوم «فرهاد پاک سرشت» و «محمد علی صادق حسنی» و بسیاری از چهره‌های دیگر نشان دهنده ظرفیت و جایگاه تئاتر گیلان در سطح ملی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هنری و سینمایی فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان در ادامه با اشاره به حضور هنرمندان تئاتر استان در قالب بازیگر، نویسنده و کارگردان در جشنواره‌های ملی، گفت: در سال‌های گذشته به واسطه پیشینه غنی و اساتید بزرگی در عرصه تئاتر گیلان هنرمندان خوبی تربیت شده اند که «صادق حسنی» نمونه‌ای از این دریای بیکران است.

وی به تجلیل از «محمدعلی صادق حسنی» در کنار چهار هنرمند پیشکسوت تئاتر ایران در جشنواره بین المللی تئاتر فجر اشاره و اضافه کرد: این اتفاق مبارک بار دیگر جایگاه و نقش تأثیرگذار تئاتر و هنرمندان گیلانی این عرصه را در رشد و اعتلای تئاتر کشور یاد آور شد.

مصباح با تأکید بر اینکه تئاتر استان گیلان در کنار همه اساتید برجسته و پیشکسوت، تئاتر این استان وام دار «صادق حسنی» است، ادامه داد: این هنرمند فرهیخته در طول حدود ۴۰ سال فعالیت هنری خود بخش مهمی از هویت تئاتر استان گیلان را تشکیل می‌دهد.

وی با بیان اینکه تاریخچه تئاتر استان گیلان قطعاً به وجود هنرمندی همانند «صادق حسنی» افتخار می‌کند، گفت: این هنرمند فرهیخته تئاتر گیلان با وجود کارنامه موفق و درخشان و دریافت جوایز ارزنده از جشنواره‌های متعدد در سال‌های اخیر که به عنوان رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان فعالیت می‌کند در کنار هنرمندان، هنرجویان و جوانان علاقه مند به حوزه نمایش و تئاتر بوده است.

معاون هنری و سینمایی فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان با اشاره به اینکه بهره گیری از ظرفیت این پیشکسوت برای تربیت نسل جوان، خلاق و پویای تئاتر استان در اولویت ما به عنوان متولیان هنر استان قرار دارد، اضافه کرد: امثال «صادق حسنی» به عنوان یک وزنه سنگین زمینه رشد و اعتلای تئاتر گیلان را فراهم می‌کنند و باید قدر این هنرمندان را زمان حیات آنها دانست.

مصباح با بیان اینکه مراسم بزرگداشت این هنرمندان همزمان با افتتاحیه چهلمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر در شهر یزد برگزار می‌شود، گفت: در کنار استاد «محمد علی صادق حسنی» اساتیدی دیگری از جمله «علی اصغر انصاف‌جو»، «محمدرضا شجریان»، «محمدعلی لطفی‌مقدم» و «کاظم هژیر آزاد» نیز تجلیل می‌شوند.

معاون هنری و سینمایی فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان ادامه داد: «صادق حسنی» به عنوان داور بیست و هفتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان انتخاب شده است.

وی همچنین با اشاره به انتخاب آثار هنرمندان تئاتر گیلان در بخش‌های مختلف چهلمین جشنواره تئاتر فجر، اظهار کرد: در بخش «دیگر گونه‌های اجرایی» جشنواره اثر «لطفا بیدارم نکنید» به نویسندگی «نسرین بابایی» و کارگردانی «یاسر میرمحمدی» از استان گیلان از سوی هیئت انتخاب برگزیده شده است.

مصباح اضافه کرد: همچنین پنج اثر هنرمندان گیلانی در میان آثار راه یافته به دو بخش رقابتی و غیر رقابتی بخش خیابانی چهلمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر حضور دارند.

کد خبر 5413792

منبع: مهر

کلیدواژه: امیر مصباح چهلمین جشنواره تئاتر فجر محمد صادق حسنی هنرمندان تئاتر دهه فجر ویروس کرونا مطالبات مردم گیلان از دولت بوشهر آمار کرونا خطبه های نماز جمعه کرمانشاه شیوع کرونا بارش برف خراسان رضوی انقلاب اسلامی ایران مشهد برف و کولاک شیراز جشنواره بین المللی تئاتر فجر تئاتر گیلان استان گیلان تئاتر استان صادق حسنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۷۵۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قهرمانان، رسانه گویای هویت ملی ایران‌اند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما  مراسم اختتامیه جشنواره قهرمان ایران با حضور کیومرث هاشمی، وزیر ورزش و جوانان، رؤسای فدراسیون‌های ورزشی و قهرمانان و افتخارآفرینان ورزشی در مرکز همایش‌های بین‌المللی صداوسیما برگزار شد.

رئیس رسانه ملی در این آیین با اشاره به اینکه پیشرفت در همه عرصه‌ها و به‌ویژه در ورزش موجب تقویت هویت ملی ما می‌شود، گفت: یکی از سرفصل‌های مهم تحولی رسانه ملی، «پیشرفت» است و این جشنواره با برجسته کردن افتخارات فرزندان ایران، هویت ملی را تقویت می‌کند و یکی از مصادیق فتوحات فرزندان ایران است.

جبلی افزود: جوانان ما، دانشمندان ما و قهرمانان ما در نیرو‌های مسلح که با اقتدارآفرینی در عرصه بین‌الملل، عملیاتی، چون «وعده صادق» را رقم زدند، مصداق عینی این قهرمانی‌اند.

وی ورزشکاران را از جمله عناصر هویت ملی کشور دانست و گفت: ورزشکاران باید به طور مستمر در قاب رسانه ملی حضور داشته باشند، این وظیفه ذاتی ماست که در رسانه ملی خدمتگزار این قهرمانان باشیم.

رئیس رسانه ملی این جشنواره را مصداق روشنی از رویکرد و سازوکار تحول در رسانه ملی دانست و گفت: در کنار رویکرد تحولی رسانه ملی، انتخاب نهایی با ملت ایران که صاحبان اصلی رسانه و صاحبان اصلی کشورند بوده است.

جبلی افزود: حدود پنج میلیون تن از هموطنان عزیزمان قهرمانان ملی را انتخاب کردند و این افتخاری برای ورزشکاران ماست که مورد توجه مردم هستند.

وی با اشاره به اینکه رسانه ملی همواره مورد توجه قهرمانان ملی و مردم ایران بوده است گفت: هرچند نتیجه طبیعی قهرمان شدن ستاره بودن است، اما در ورزش، ستاره بودن کافی نیست. قهرمانان ملی که در این جشنواره برگزیده شدند محبوب دل مردم‌اند و این نشان می‌دهد مردم قدردان ورزشکارانشان هستند و در کنار آنها می‌مانند.

وی که قهرمانان ملی را رسانه گویای هویت ملی خواند که نماد اخلاق و جوانمردی را در رسانه نمایان می‌کنند، گفت: مردم هنوز یاد جهان پهلوان تختی را گرامی می‌دارند، چراکه او نماد جوانمردی بود و جوانمردی لازمه قهرمانی است.

رئیس رسانه ملی با یادآوری نام شهید ابراهیم هادی و توصیه به مطالعه کتاب «جوانمرد» _روایت زندگی و خاطرات شهید ابراهیم هادی _ گفت: قهرمانانی مانند ابراهیم هادی همواره در تاریخ می‌مانند و این نقش صداوسیما را در معرفی این قهرمانان سنگین‌تر می‌کند.

جبلی با اشاره به اینکه رسانه ملی قدردان ورزشکارانی است که عنصر ایرانی و جوانمردی را برجسته می‌کنند عنوان کرد: از مردمی‌که با وسواس قهرمانان ملی‌شان را انتخاب کردند قدردانی می‌کنم. این انتخاب نشان داد که مردم عناصر هویتی ملی‌شان را می‌شناسند و ما نیز قدردان این قهرمانان در رسانه ملی هستیم.

دیگر خبرها

  • نالشکینه بخشی از هویت شهر بوکان است
  • قهرمانان، رسانه گویای هویت ملی ایران‌اند
  • «تشریفات ساده»، تلفیقی از تئاتر و سینما
  • محفل مشق حماسه به مناسبت عملیات «وعده صادق» در رشت برگزار شد
  • ۲ اثر به جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد راه یافت
  • محتواهای رضوی با یک سامانه در اختیار هنرمندان قرار می‌گیرد
  • دورهمی پیشکسوتان عرصه موسیقی و تئاتر استان یزد
  • هویت‌بخشی به گروه‌های سرود کانون‌های مساجد امری مهم است
  • صفا آقاجانی بازیگر پیشکسوت جراحی شد
  • بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون جراحی شد