Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-19@01:32:39 GMT

حذف تجهیزات مخابراتی چینی برای آمریکا هزینه تراشید

تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۱۵۰۸۲

حذف تجهیزات مخابراتی چینی برای آمریکا هزینه تراشید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورج، جسیکا روزنورسل رییس کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا(FCC) در جلسه ای به نمایندگان کنگره اعلام کرد تهیه کنندگان سرویس های مخابراتی خواهان باز پرداخت ۵.۶ میلیارد دلار هزینه برای حذف و جایگزین کردن تجهیزاتی هستند که دولت آمریکا آنها را بی اعتبار و بدون امنیت می داند.

کمیسیون فدرال ارتباطات در سپتامبر ۲۰۲۰ میلادی تخمین زده بود این اقدام حدود ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۸ میلیارد دلار هزینه دارد. در دسامبر ۲۰۲۰ نیز کنگره آمریکا ۱.۹ میلیارد دلار برای این امر اختصاص داد.

اما روزن ورسل روز گذشته در بیانیه ای اعلام کرد کمیسیون فدرال ارتباطات بیش از ۱۸۱ درخواست از اپراتورهایی دریافت کرده که قصد دارند تجهیزاتی از شبکه هایشان حذف کنند که خطر امنیت ملی به حساب می آیند. او در این باره گفت: مشتاق همکاری با کنگره هستم تا تضمین شود بودجه لازم برای انجام این برنامه وجود دارد. به این ترتیب اهداف کنگره برای پیشرو بودن آمریکا در حوزه امنیت ۵G تضمین می شود.

پس از افزایش نگرانی ها درباره آنکه اپراتورهای مخابراتی شبکه های ۵G خود را با تجهیزات چینی می سازند، «برنامه بازپرداخت زنجیره تامین» ارائه شد.

این برنامه برای بازپرداخت هزینه های حذف تجهیزات و سرویس شرکت های چینی از شبکه، به تهیه کنندگان سرویس های مخابراتی آمریکایی اجرا می شود.

کد خبر 5417313

منبع: مهر

کلیدواژه: حاکمیت سایبری چین فناوری 5G ایالات متحده امریکا تجهیزات مخابراتی تحقیقات علمی حاکمیت سایبری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان اینترنت اشیا وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات عیسی زارع پور حکمرانی فضای مجازی فناوری فضایی نوآوری فیس بوک ایرانسل فضای مجازی مایکروسافت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۱۵۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده کنگره خواستار آتش‌بس فوری و دائمی در غزه

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از الجزیره، بوش با اشاره به اینکه نوار غزه به طور کامل به ویرانه تبدیل شده است، گفت: فلسطینیان ساکن غزه با مشکلات بسیار مواجه هستند و از گرسنگی رنج می‌برند.

این نماینده دموکرات کنگره آمریکا با تاکید بر اینکه واشنگتن می‌تواند در توقف جنگ در غزه تاثیرگذار باشد، تصریح کرد: اما دولت ایالات متحده فاقد اراده سیاسی لازم در این زمینه است.

به گزارش ایرنا، رشیده طلیب دیگر نماینده مجلس نمایندگان آمریکا نیز روز چهارشنبه (به وقت محلی) با بیان اینکه رژیم صهیونیستی هر ۱۵ دقیقه یک کودک را در غزه به خاک و خون می‌کشد، از حمایت بی چون و چرای واشنگتن از این رژیم انتقاد کرد.

این نماینده کنگره آمریکا با اشاره به اینکه نظامیان رژیم صهیونیستی کودکان غزه را به عمد هدف قرار می‌دهند، گفت: ساختار بهداشت و درمان غزه به عمد از سوی (رژیم) اسرائیل ویران شده است.

وی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی میلیاردها دلار از پول مالیات‌دهندگان آمریکایی را برای کشتار کودکان در غزه دریافت می‌کند، خاطرنشان کرد: اگر جو بایدن رئیس جمهور آمریکا به ما گوش می‌کرد، جنگ در غزه چند ماه پیش خاتمه یافته بود.

وزارت بهداشت فلسطین امروز (چهارشنبه) از افزایش شمار شهدای حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه از هفتم اکتبر (۱۵ مهر) تا به امروز به ۳۳ هزار و ۸۹۹ نفر و شمار زخمی‌ها به ۷۶ هزار و ۶۶۴ نفر خبر داد.

وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد که ارتش رژیم صهیونیستی در طول ۲۴ ساعت گذشته، در ۶ مورد جنایت، ۵۶ شهروند فلسطینی را شهید و ۸۹ نفر دیگر را زخمی کرده است.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

این رژیم برای جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

دیگر خبرها

  • حمایت دموکرات‌ها برای تصویب کمک‌های آمریکا به اوکراین و اسرائیل
  • تیک‌تاک فقط ۲۴ ساعت برای شفاف‌سازی مهلت دارد!
  • نمایندگان کنگره آمریکا: اسرائیل با سلاح‌های آمریکایی قوانین را نقض می‌کند
  • نماینده کنگره خواستار آتش‌بس فوری و دائمی در غزه
  • بلینکن به زودی به پکن می‌رود
  • محل هزینه‌کرد درآمدهای مالیاتی از ارکان دولتی مشخص می‌شود
  • قدرت‌نمایی تجهیزات ارتش؛ از پهپادهای مهاجر، کمان، آرش و ابابیل و موشک های ستار و قائم تا خودروی TM و شیلتر مخابراتی
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • بسترسازی «شی» در مسیر نظم چینی
  • مجلس نمایندگان کوتاه آمد/ لایحه کمک به کی‌یف به رای گذاشته می‌شود